Broj Hrvata u srednjoj Bosni je šestocifren, a to što tebi ne smeta da se sve to podavi k'o mačiće dovoljno govori i o tebi i o tvom "rješenju".Styling wrote:Skijaš wrote:Hrvati iz Viteza na to ne pristaju. Šta sad ?Styling wrote:
Ne treba nikoga nagaziti, jadan ti ne bio. Niko nece morati ici a ko zeli da dodje jer smatra da ce mu zivot ovdde biti bolji bujrum. RS-u Krajina i Kanton 10, nama pojas uz Drinu i Brcko. Hercegovcima sve od istocnog Mostara dole i neka im RS da Nevesinje, Gacko i Trebinje. Tako bismo svi imali kompaktnu teritoriju.
U manjini su.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Skijaš
#38251 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Styling
#38252 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sto pjenis? Pa samo razgovaramo. Ako nekome u MZ ova ideja ozbiljno padne na pamet, jer mislis da cemo mi ovdje moci bilo sta uciniti? Necemo, kao sto nismo mogli sprijeciti ni podjelu u Daytonu. Moci cemo pjeniti i psovati po forumu i tu se zavrsava nas utjecaj.hizo ramidovic wrote:koje umobolne ideje, u pm...Styling wrote: Ne treba nikoga nagaziti, jadan ti ne bio. Niko nece morati ici a ko zeli da dodje jer smatra da ce mu zivot ovdde biti bolji bujrum. RS-u Krajina i Kanton 10, nama pojas uz Drinu i Brcko. Hercegovcima sve od istocnog Mostara dole i neka im RS da Nevesinje, Gacko i Trebinje. Tako bismo svi imali kompaktnu teritoriju.
inace, ta tvoja 'bosnjacka kompaktna teritorija' koja bi se nasla u sendvicu i hermeticki zatvorena sa 'srpskim i hrvatskim kompaktnim teritorijama' imala bi svijetlu ekonomsku i politicku buducnost...nesto poput palestine...
a da npr tvoje mjesto ukljucimo u teritoriju rs-a? ili ne, nek se neko drugi s tim zajebaje, tvoje dupe da ne diramo?
nevjerovatno ko sve pise na ovim forumima.
ako se samo salis onda je ok, ako mislis ozbiljno onda neka ti bog podari zdravlje...
-
Itakoto
#38253 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Istina ali to rjesenje ne moramo podrzavati a jos manje poticati.Styling wrote:Sto pjenis? Pa samo razgovaramo. Ako nekome u MZ ova ideja ozbiljno padne na pamet, jer mislis da cemo mi ovdje moci bilo sta uciniti? Necemo, kao sto nismo mogli sprijeciti ni podjelu u Daytonu. Moci cemo pjeniti i psovati po forumu i tu se zavrsava nas utjecaj.hizo ramidovic wrote:koje umobolne ideje, u pm...Styling wrote: Ne treba nikoga nagaziti, jadan ti ne bio. Niko nece morati ici a ko zeli da dodje jer smatra da ce mu zivot ovdde biti bolji bujrum. RS-u Krajina i Kanton 10, nama pojas uz Drinu i Brcko. Hercegovcima sve od istocnog Mostara dole i neka im RS da Nevesinje, Gacko i Trebinje. Tako bismo svi imali kompaktnu teritoriju.
inace, ta tvoja 'bosnjacka kompaktna teritorija' koja bi se nasla u sendvicu i hermeticki zatvorena sa 'srpskim i hrvatskim kompaktnim teritorijama' imala bi svijetlu ekonomsku i politicku buducnost...nesto poput palestine...
a da npr tvoje mjesto ukljucimo u teritoriju rs-a? ili ne, nek se neko drugi s tim zajebaje, tvoje dupe da ne diramo?
nevjerovatno ko sve pise na ovim forumima.
ako se samo salis onda je ok, ako mislis ozbiljno onda neka ti bog podari zdravlje...
- Styling
#38254 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Opet ti. Rekla sam da nikome dlaka s glave nece faliti. Gdje su zivjeli do podjele zivjece i poslije.Skijaš wrote:Broj Hrvata u srednjoj Bosni je šestocifren, a to što tebi ne smeta da se sve to podavi k'o mačiće dovoljno govori i o tebi i o tvom "rješenju".Styling wrote:Skijaš wrote:
Hrvati iz Viteza na to ne pristaju. Šta sad ?
U manjini su.
-
hizo ramidovic
#38255 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ne pjenima vec se ibretim tome da neko zivo bice koje zna koristiti kompjuter, tako bezobrazno i drsko pljuje po borbi u kojoj je poginulo na desetine hiljada mladih ljudi za ovu drzavu i invalidima ostalo na desetine hiljada boraca i civila, i nakon svega toga zagovara nekavu mirnu etnicku podjelu drzave. oni su dakle, svoje zivote dali da bi tvoje dupe ostalo tu gdje jeste, i ti im ovako kazes hvala za to!?Styling wrote: Sto pjenis? Pa samo razgovaramo. Ako nekome u MZ ova ideja ozbiljno padne na pamet, jer mislis da cemo mi ovdje moci bilo sta uciniti? Necemo, kao sto nismo mogli sprijeciti ni podjelu u Daytonu. Moci cemo pjeniti i psovati po forumu i tu se zavrsava nas utjecaj.
dakle, ako si karadzicev i bobanov sljedbenik i podanik mogu te razumjeti, ali ako nisi onda...jos jednom, neka ti bog podari dobro zdravlje
-
Brusulje
#38256 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako će ''do izbora zajedno'', bogami će morat' ...Styling wrote:SDP je ipak za cjelovitu BiH i tu se oni ne mogu sloziti. Do izbora zajedno a poslije kom' opanci kom' obojci.Brusulje wrote:
SDA je ''ovo planirala, još od rata'', a ti zagovaraš njihove ideje. Zanimljivo.
Očekuje li nas to i praktična fuzija SDA i SDP ili je u pitanju tek njihova predizborna koalicija uz zajednički predizborni program rasturanja države?
- Styling
#38257 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja sam bosnjakinja koja je u ratu bila u Sarajevu i rodila dvoje djece, patila se kao i svi moji sugradjani. Otac, brat i muz svi ranjeni (srecom niko nije ostao invalid). Imam veliku familiju i svi smo bili ovdje a izgubila sam slovom i brojem 10 rodjaka sto u Sarajevu sto van Sarajeva. Neki su tek nedavno ekshuminari.hizo ramidovic wrote:ne pjenima vec se ibretim tome da neko zivo bice koje zna koristiti kompjuter, tako bezobrazno i drsko pljuje po borbi u kojoj je poginulo na desetine hiljada mladih ljudi za ovu drzavu i invalidima ostalo na desetine hiljada boraca i civila, i nakon svega toga zagovara nekavu mirnu etnicku podjelu drzave. oni su dakle, svoje zivote dali da bi tvoje dupe ostalo tu gdje jeste, i ti im ovako kazes hvala za to!?Styling wrote: Sto pjenis? Pa samo razgovaramo. Ako nekome u MZ ova ideja ozbiljno padne na pamet, jer mislis da cemo mi ovdje moci bilo sta uciniti? Necemo, kao sto nismo mogli sprijeciti ni podjelu u Daytonu. Moci cemo pjeniti i psovati po forumu i tu se zavrsava nas utjecaj.
dakle, ako si karadzicev i bobanov sljedbenik i podanik mogu te razumjeti, ali ako nisi onda...jos jednom, neka ti bog podari dobro zdravlje
I sta sada svi ti koji su poginuli i nihove porodice imaju od te njihove zrtve. Nista! Nista nemaju! Gledaju kako ubice njihovih milih hodaju slobodno po ovoj drzavi. I jos im niko ne smije nista reci. POdijeliti su zemlju, a to nije ono za sta se nasa mladost borila. A bez sile se nikada nece stvari vratiti na staro.
A, dacu ti i jedan konkretan primjer.
Kcerka jednog od tih poginulih je do nedavno radila u jednoj banci u Sarajevu. Ta banka je u RS-u imala 130 zaposlenih od kojih je bilo 0 (nula) bosnjaka. Sefovi filijala u RS-u su se potrudili da imaju etnicki cisto osoblje. U istom trenutku u filijalama u Sarajevu i u upravi radi cca. 20% Srba i Hrvata, od toga 10% Srba je iz Lukavice i sa Pala. Medju njima je i kcerta presudjenog zlocinca Nedje Zeljaje koji je dobio 15 godina za zlocine u Kalinoviku. Toj zeni ne smije niko nista. Nakon presude sazvan je sastanak i receno je da se nece tolerisati bilo kakva dobacivanja ili uvrede na njen racun jer se u banci ne trpi politika. Ona se ponasa kao princeza. Kada se udavala prije par godina rekla je kolegama da bi ih rado pozvala na svadbu ali kod nje se pjevaju cetnicke pjesme pa ce se osjecati neugodno. I svi sute! Sada zamisli obrnutu situaciju u Banja Luci.
Kcerka tog mog rodjaka je nadavno dobila otkaz, kao visak. Dijete rodjeno u Sarajevu. A, ta sa Pala je ostala i ostace dok je banke jer joj ne smiju dati otkaz jer im je zaprijetila da ce odmah dici hampu za diskriminaciju po nacionalnoj osnovi pa ne zele da talasaju.
I moja djeca (a i tvoja, ako ih imas) treba a zive u takvoj drzavi. Ne mogu u svojoj rodjenoj drzavi da se osjecaju komotno. I onda se cudimo sto nam mladost ode vani.
E, zato, prijatelju moj, vrijeme je da se nesto poduzme. A, vjeruj mi, zbog moje vjere u ovu drzavu i vjere u bolju buducnost, nisam u ratu sa dvije male bebe otisla u inostranstvo, a mogla sam svijetla obraza, nego sam ostala ovdje. Ovo nije zemlja kakvu sam zamisljala i u kakvoj sam htjela a moja djeca odrastaju. A, mi patriote nemamo ni snage ni zakonske moci da ovu drzavu u sadasnjim granicama pretvorimo u ono sto bismo htjeli.
- madner
#38258 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa nije bas da nemaju nista, recimo ostali su im zivi rodjaci. Da ih nisu branili, mozda ne bi bili zivi pa ne bi mogli zagovarati podjelu.
-
Itakoto
#38259 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Joj patetike.Styling wrote:Ja sam bosnjakinja koja je u ratu bila u Sarajevu i rodila dvoje djece, patila se kao i svi moji sugradjani. Otac, brat i muz svi ranjeni (srecom niko nije ostao invalid). Imam veliku familiju i svi smo bili ovdje a izgubila sam slovom i brojem 10 rodjaka sto u Sarajevu sto van Sarajeva. Neki su tek nedavno ekshuminari.hizo ramidovic wrote:ne pjenima vec se ibretim tome da neko zivo bice koje zna koristiti kompjuter, tako bezobrazno i drsko pljuje po borbi u kojoj je poginulo na desetine hiljada mladih ljudi za ovu drzavu i invalidima ostalo na desetine hiljada boraca i civila, i nakon svega toga zagovara nekavu mirnu etnicku podjelu drzave. oni su dakle, svoje zivote dali da bi tvoje dupe ostalo tu gdje jeste, i ti im ovako kazes hvala za to!?Styling wrote: Sto pjenis? Pa samo razgovaramo. Ako nekome u MZ ova ideja ozbiljno padne na pamet, jer mislis da cemo mi ovdje moci bilo sta uciniti? Necemo, kao sto nismo mogli sprijeciti ni podjelu u Daytonu. Moci cemo pjeniti i psovati po forumu i tu se zavrsava nas utjecaj.
I sta sada svi ti koji su poginuli i nihove porodice imaju od te njihove zrtve. Nista! Nista nemaju! Gledaju kako ubice njihovih milih hodaju slobodno po ovoj drzavi. I jos im niko ne smije nista reci. POdijeliti su zemlju, a to nije ono za sta se nasa mladost borila. A bez sile se nikada nece stvari vratiti na staro.
Kcerka jednog od tih poginulih je do nedavno radila u jednoj banci u Sarajevu. Ta banka je u RS-u imala 130 zaposlenih od kojih je bilo 0 (nula) bosnjaka. Sefovi filijala u RS-u su se potrudili da imaju etnicki cisto osoblje. U istom trenutku u filijalama u Sarajevu i u upravi radi cca. 20% Srba i Hrvata, od toga 10% Srba je iz Lukavice i sa Pala. Medju njima je i kcerta presudjenog zlocinca Nedje Zeljaje koji je dobio 15 godina za zlocine u Kalinoviku. Toj zeni ne smije niko nista. Nakon presude sazvan je sastanak i receno je da se nece tolerisati bilo kakva dobacivanja ili uvrede na njen racun jer se u banci ne trpi politika. Ona se ponasa kao princeza. Kada se udavala prije par godina rekla je kolegama da bi ih rado pozvala na svadbu ali kod nje se pjevaju cetnicke pjesme pa ce se osjecati neugodno. I svi sute! Sada zamisli obrnutu situaciju u Banja Luci.
Kcerka tog mog rodjaka je nadavno dobila otkaz, kao visak. Dijete rodjeno u Sarajevu. A, ta sa Pala je ostala i ostace dok je banke jer joj ne smiju dati otkaz jer im je zaprijetila da ce odmah dici hampu za diskriminaciju po nacionalnoj osnovi pa ne zele da talasaju.
I moja djeca (a i tvoja, ako ih imas) treba a zive u takvoj drzavi. Ne mogu u svojoj rodjenoj drzavi da se osjecaju komotno. I onda se cudimo sto nam mladost ode vani.
E, zato, prijatelju moj, vrijeme je da se nesto poduzme. A, vjeruj mi, zbog moje vjere u ovu drzavu i vjere u bolju buducnost, nisam u ratu sa dvije male bebe otisla u inostranstvo, a mogla sam svijetla obraza, nego sam ostala ovdje. Ovo nije zemlja kakvu sam zamisljala i u kakvoj sam htjela a moja djeca odrastaju. A, mi patriote nemamo ni snage ni zakonske moci da ovu drzavu u sadasnjim granicama pretvorimo u ono sto bismo htjeli.
Ali mi jos uvijek nisi jasna. Zamisli da nego zagovara podjelu BiH kojom ce "tvoje" Sarajevo pripasti nekoj novoj Republici Srpskoj. Lako je tudjim q gloginje mlatiti.
-
hizo ramidovic
#38260 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
razumijem tvoje frustracije, znam i osobno neke slicne primjere. takodjer, i sam sam jedan od onih koji su dozivjeli razocarenje nakon godina ratovanja, o tome bi se mogao i roman napisatiStyling wrote: Ja sam bosnjakinja koja je u ratu bila u Sarajevu i rodila dvoje djece, patila se kao i svi moji sugradjani. Otac, brat i muz svi ranjeni (srecom niko nije ostao invalid). Imam veliku familiju i svi smo bili ovdje a izgubila sam slovom i brojem 10 rodjaka sto u Sarajevu sto van Sarajeva. Neki su tek nedavno ekshuminari.
medutim, ono sto ti predlazes je upravo ono za sto su pojedine nase istocne i zapadne komsije i krenula da ratuju: etnicka podjela ove drzave. njima to odgovara, jer su oslonjeni na tzv maticne drzave, no sta je sa bosnjacima? cak i teoretski, da je moguce izvrsiti takvu podjelu, u njoj bi bosnjaci najgore prosli, jer bi se nasli okruzeni upravo onima koji su ih zeljeli istrijebiti i bioloski unistiti prije par decenija. u takvoj situaciji, bosnjaci bi bili podredjeni u svakom smislu (ekonomskom i politickom posebno), te bi se u doglednoj buducnosti doveo u pitanje i njihov opstanak kao naroda. dakle, kako god okrenes, a najvise iz postovanja prama zrtvama i prema buducnosti ovog naroda, ono sto ti zagovaras bosnjaci nikada i ni pod kojim uslovima ne smiju dopustiti. nazalost, vecina ljudi zivi u zabludi da je rat zavrsen. ne, nije zavrsen, samo je prekinut oruzani sukob, a rat za drzavu bih je nastavljen, drugim sredstvima. u oruzanom sukobu, bosnjaci su opstali a kako ce proci u ovom diplomatskom, do njih je. a to sto ti predlazes je kapitulacija i priznavanje poraza.
glede 'diplomatskog oruzja i sredstava' za takav oblik borbe, ima ih i na pretek, problem je samo dovesti ljude koji to znaju koristiti...
- Styling
#38261 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako "moje" Sarajevo pripadne nekome drugom, ja ću se iseliti u "naš" dioItakoto wrote:Joj patetike.Styling wrote:Ja sam bosnjakinja koja je u ratu bila u Sarajevu i rodila dvoje djece, patila se kao i svi moji sugradjani. Otac, brat i muz svi ranjeni (srecom niko nije ostao invalid). Imam veliku familiju i svi smo bili ovdje a izgubila sam slovom i brojem 10 rodjaka sto u Sarajevu sto van Sarajeva. Neki su tek nedavno ekshuminari.hizo ramidovic wrote: ne pjenima vec se ibretim tome da neko zivo bice koje zna koristiti kompjuter, tako bezobrazno i drsko pljuje po borbi u kojoj je poginulo na desetine hiljada mladih ljudi za ovu drzavu i invalidima ostalo na desetine hiljada boraca i civila, i nakon svega toga zagovara nekavu mirnu etnicku podjelu drzave. oni su dakle, svoje zivote dali da bi tvoje dupe ostalo tu gdje jeste, i ti im ovako kazes hvala za to!?
Ali mi jos uvijek nisi jasna. Zamisli da nego zagovara podjelu BiH kojom ce "tvoje" Sarajevo pripasti nekoj novoj Republici Srpskoj. Lako je tudjim q gloginje mlatiti.
-
channel10
#38262 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Idi ba iseli se u USA dio. Ne znam zasto uopste polemisete sa njom. Samo na ignore i svi mirni.
- Styling
#38263 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A, ko nam je sada u okruženju? Imamo zmiju po sopstvenim skutima.hizo ramidovic wrote:razumijem tvoje frustracije, znam i osobno neke slicne primjere. takodjer, i sam sam jedan od onih koji su dozivjeli razocarenje nakon godina ratovanja, o tome bi se mogao i roman napisatiStyling wrote: Ja sam bosnjakinja koja je u ratu bila u Sarajevu i rodila dvoje djece, patila se kao i svi moji sugradjani. Otac, brat i muz svi ranjeni (srecom niko nije ostao invalid). Imam veliku familiju i svi smo bili ovdje a izgubila sam slovom i brojem 10 rodjaka sto u Sarajevu sto van Sarajeva. Neki su tek nedavno ekshuminari.
medutim, ono sto ti predlazes je upravo ono za sto su pojedine nase istocne i zapadne komsije i krenula da ratuju: etnicka podjela ove drzave. njima to odgovara, jer su oslonjeni na tzv maticne drzave, no sta je sa bosnjacima? cak i teoretski, da je moguce izvrsiti takvu podjelu, u njoj bi bosnjaci najgore prosli, jer bi se nasli okruzeni upravo onima koji su ih zeljeli istrijebiti i bioloski unistiti prije par decenija. u takvoj situaciji, bosnjaci bi bili podredjeni u svakom smislu (ekonomskom i politickom posebno), te bi se u doglednoj buducnosti doveo u pitanje i njihov opstanak kao naroda. dakle, kako god okrenes, a najvise iz postovanja prama zrtvama i prema buducnosti ovog naroda, ono sto ti zagovaras bosnjaci nikada i ni pod kojim uslovima ne smiju dopustiti. nazalost, vecina ljudi zivi u zabludi da je rat zavrsen. ne, nije zavrsen, samo je prekinut oruzani sukob, a rat za drzavu bih je nastavljen, drugim sredstvima. u oruzanom sukobu, bosnjaci su opstali a kako ce proci u ovom diplomatskom, do njih je. a to sto ti predlazes je kapitulacija i priznavanje poraza.
glede 'diplomatskog oruzja i sredstava' za takav oblik borbe, ima ih i na pretek, problem je samo dovesti ljude koji to znaju koristiti...
Sto se tiče pravih ljudi....ja takvih trenutno na horizontu ne vidim. A dok novi ne niknu, ostadosmo svi džematile krivih leđa.
- Styling
#38264 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vidim ti si stari i iskusni forumaš i znaš kako treba pričati sa narodom.Mujo Hidin wrote:Da smo svi bili poput ove stajling bedevije u ratu, bili bi pod zemljom. To je mnogo neurozno, stoga bi to trebalo dobro natakariti na obrezanog.
Najvjerovatnije se radi o diverzantu s herceg-srpske...
-
channel10
#38265 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma da je ne znam ti ko, samo ignore i Fonzdra.Mujo Hidin wrote:Kako se neki lahko pale. Stajling uopće nije Bošnjakinja, nego dobro zamaskiran srbadin ili kockoglavi diverzant s onu strane internetskog bespuća.
- vee-jay
#38266 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
o kome je rijec?

- video
#38267 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Molim vas, samo nemoj te je quote-ti da ne citam njene ogromne kolicine gluposti - kod mene je odavno na ignore 
-
Hafis
#38268 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovako mi svejedno, ali vam ona uze mjeru.
Vas 5-6 iskusnih patrijota...uhodana žvaka, i opet joj ne možete ni pera obiti
-
hizo ramidovic
#38269 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
a ko to jos operutanoj ptici pera odbija?Hafis wrote:Ovako mi svejedno, ali vam ona uze mjeru.
-
Hafis
#38270 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne znam ja tko je ovdje operutan, a tko nije. Svi ste vi meni istihizo ramidovic wrote:a ko to jos operutanoj ptici pera odbija?Hafis wrote:Ovako mi svejedno, ali vam ona uze mjeru.
-
hizo ramidovic
#38271 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
grijesis, nazalost...ovo sad i ono sto ti predlazes k'o nebo i zemlja.Styling wrote:
A, ko nam je sada u okruženju? Imamo zmiju po sopstvenim skutima.
Sto se tiče pravih ljudi....ja takvih trenutno na horizontu ne vidim. A dok novi ne niknu, ostadosmo svi džematile krivih leđa.
a tebi je najbolje da osnujes stranku, sa sloganom npr 'podijelimo bosnu po etnickom principu'... u rs-u bi garant presla izborni prag, dok bi npr u sarajevu dobila kantu izmeta na glavu...vjerovatno bi tada shvatila gdje ti je mjesto
-
hizo ramidovic
#38272 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
onda je definitivno vakat da posjetis oftamologa...ili psihologa...Hafis wrote: Ne znam ja tko je ovdje operutan, a tko nije. Svi ste vi meni isti
- Styling
#38273 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da li si siguran da bi ova moja ideja naisla na toliki otpor u bosnjackom dijelu Federacije? Mislim da veliki broj ljudi razmislja kao i ja ali se ne izjasnjavaju jer se boje odmazde. Ako bi se osnovala stranka, vjerujem da izborni rezultati ne bi bili razocaravajuci u Federaciji. U RS-u bismo imali najbolji rezultat od rata na ovamo.hizo ramidovic wrote:grijesis, nazalost...ovo sad i ono sto ti predlazes k'o nebo i zemlja.Styling wrote:
a tebi je najbolje da osnujes stranku, sa sloganom npr 'podijelimo bosnu po etnickom principu'... u rs-u bi garant presla izborni prag, dok bi npr u sarajevu dobila kantu izmeta na glavu...vjerovatno bi tada shvatila gdje ti je mjesto
-
XOX100
#38274 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovo je Hafis doveo suprugu na ispomoc. 
- Havatar
#38275 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U RS bi posto bi to za njih bilo ostvarenje sna o " krnjoj Jugoslaviji " a u Federaciji bi prosli ko Abdicevci.Styling wrote:Da li si siguran da bi ova moja ideja naisla na toliki otpor u bosnjackom dijelu Federacije? Mislim da veliki broj ljudi razmislja kao i ja ali se ne izjasnjavaju jer se boje odmazde. Ako bi se osnovala stranka, vjerujem da izborni rezultati ne bi bili razocaravajuci u Federaciji. U RS-u bismo imali najbolji rezultat od rata na ovamo.hizo ramidovic wrote:grijesis, nazalost...ovo sad i ono sto ti predlazes k'o nebo i zemlja.Styling wrote: