avetinja wrote:Nije loša ona Emina Ameti što vodi " Federacija danas " i nekada " Dnevnik 3 ". Ali ipak Nikolina![]()
Nikolina placem za tobom sad bi te zenio
Moderator: anex
avetinja wrote:Nije loša ona Emina Ameti što vodi " Federacija danas " i nekada " Dnevnik 3 ". Ali ipak Nikolina![]()
Evo, sad cu...samo nam je izgovor tog igraca, bitan, ostalo nam sve potamanSrebrni wrote:Hoće li neko objasniti dotičnom komentatoru košarkaške utakmice Španija-Senegal pravilan izgovor Gasolovog imena? Poštovani gospodine, "Po" Gasol ne postoji... Pau je sasvim nešto drugo... iznervira me frajer u sekundi...
'Ta ćeš ti... Kad gledam utakmicu, hoću da se ime najboljeg Španskog igrača izgovori kako treba, da. Igrača koji je svjetski poznat, NBA prvaka, i ne samo njega. Ako ti nije potaman koji vrag braniš lika ako ne zna?! Nije to kinesko ime, nego špansko. Da je i kinesko, komentator MORA da ih zna barem izgovoriti. Kakav je to komentator koji ni to ne zna?milojicabrzi wrote:Evo, sad cu...samo nam je izgovor tog igraca, bitan, ostalo nam sve potamanSrebrni wrote:Hoće li neko objasniti dotičnom komentatoru košarkaške utakmice Španija-Senegal pravilan izgovor Gasolovog imena? Poštovani gospodine, "Po" Gasol ne postoji... Pau je sasvim nešto drugo... iznervira me frajer u sekundi...
Ne mrvi svega ti, da ti ja napisem imena na 12 jezika, ti bi sve znao autenticno izgovoriti...
Ne podnosim javni servis, ali mi je vise muka od ljudi koji su zadnju pretplatu za tv platili tamo '99. a hoce da im se speluje pravilno na jamajkanskom.
Mrš.
Srebrni wrote:'Ta ćeš ti... Kad gledam utakmicu, hoću da se ime najboljeg Španskog igrača izgovori kako treba, da. Igrača koji je svjetski poznat, NBA prvaka, i ne samo njega. Ako ti nije potaman koji vrag braniš lika ako ne zna?! Nije to kinesko ime, nego špansko. Da je i kinesko, komentator MORA da ih zna barem izgovoriti. Kakav je to komentator koji ni to ne zna?milojicabrzi wrote:Evo, sad cu...samo nam je izgovor tog igraca, bitan, ostalo nam sve potamanSrebrni wrote:Hoće li neko objasniti dotičnom komentatoru košarkaške utakmice Španija-Senegal pravilan izgovor Gasolovog imena? Poštovani gospodine, "Po" Gasol ne postoji... Pau je sasvim nešto drugo... iznervira me frajer u sekundi...
Ne mrvi svega ti, da ti ja napisem imena na 12 jezika, ti bi sve znao autenticno izgovoriti...
Ne podnosim javni servis, ali mi je vise muka od ljudi koji su zadnju pretplatu za tv platili tamo '99. a hoce da im se speluje pravilno na jamajkanskom.
Mrš.
i još nešto. Mršni mamu svoju, nekulturni stvore.
BHF_Manijak wrote:Ko je ovaj komentator na FTV? Nisam ga ranije upratio... Je l' on i Avdic komentarisu SP ili ih imas jos, kao Boris Vratnica npr?![]()
Očito dizajniraju logo u paintu. Pa majka mu stara, smanji to sranje, dodaj malo transparentnosti.pianist wrote:Kakav je ovo novi logo?
Kal El wrote:Oj kakav je ono logo![]()
Logo me podsjeca na naljepnicu u liftu koja je zbog starosti krenula da se odlijepi. Odlijepiti i baciti.escobar__ wrote:Logo je baš onakav kakav je i program - smeće.
Chuckie wrote:Očito dizajniraju logo u paintu. Pa majka mu stara, smanji to sranje, dodaj malo transparentnosti.pianist wrote:Kakav je ovo novi logo?