Nije do RAM-a, a koliko se sjećam, riječ je o nekoj grešci koju ispravlja naknadni patch. BF 3 radi sasvim dobro i na 3 GB RAM-a..Bosnian Dragon1 wrote:izgleda da bf3 MP jako slabo fercera sa 4 Gb rama, mislism da mi zato iskace bf3 stopped working nakon svakih 15 minuta igre, ako je neko imao slicnih problema nek napise kako je rijesio problem, mada sam sinoc nesto preko Comand prompt neki fazon ukucao i otad mi je radial igra ali i daje stopa i na medium postavkama a konfiguracija mi je :
Ati HD 4850 GDDR3 512 Mb, Intel Core 2 Quad 2,66 GHz, 4 GB Ram
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#3826 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Layne
#3827 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Assassins Creed III full DVD + crack
35m 43s left
35m 43s left
-
Bosnian Dragon1
#3828 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
znas li mozda koji je to patch, posto sam ja igru kupio tek neki dan, i kada sam instalirao uradio se update, valjda su se tu skinuli svi najnoviji patchevi koji si izasli do sad?dr.gog wrote:Nije do RAM-a, a koliko se sjećam, riječ je o nekoj grešci koju ispravlja naknadni patch. BF 3 radi sasvim dobro i na 3 GB RAM-a..Bosnian Dragon1 wrote:izgleda da bf3 MP jako slabo fercera sa 4 Gb rama, mislism da mi zato iskace bf3 stopped working nakon svakih 15 minuta igre, ako je neko imao slicnih problema nek napise kako je rijesio problem, mada sam sinoc nesto preko Comand prompt neki fazon ukucao i otad mi je radial igra ali i daje stopa i na medium postavkama a konfiguracija mi je :
Ati HD 4850 GDDR3 512 Mb, Intel Core 2 Quad 2,66 GHz, 4 GB Ram
-
sarayewo
#3829 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Izadje i FM13, crackovase ga al izbacuje haman sta god krenes uraditi... Valja sad cekati crackfix, pobudalicu. Haj ako neko uprati da je izasao crackfix ili update sa crackom nek javi.
-
Mustang1
#3830 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nek si ziv izdrav to je izaslo ima dana 
- Quaresma
#3831 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sa ovom konfom i neces bas uzivati u bf3Bosnian Dragon1 wrote: Ati HD 4850 GDDR3 512 Mb, Intel Core 2 Quad 2,66 GHz, 4 GB Ram
nekome ide dobro s 4 gb nekome ne, najbolje je da uzmes jos 4gb dok je jos jeftino
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#3832 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li ko SW : TOR ? Nije vise limit na 15-om levelu,imaju neke restrikcije za free to play playere,ali ipak,to je SWTOR 
- zedo_m
#3833 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na jednoj stranici sam pročitao kolko su nabudjali te limite bolje im je bilo da su samo ostavili sa pretplatom. Ja ti igram Star trek online i ponovo počeo malo Runes of magic al cekam ovo http://www.robertsspaceindustries.com/ jest da je na dugom stapu al eto
-
brazzo19
#3834 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Neznam gdje da pitam pa cu ovdje . Radi li vama sajt balkanelite.org ( bivsi torrent snatch ) vec par dana mi ne radi nikako cuo sam kao da su bili pod nekim dos napadima al izgleda da i dalje ne radi , jeli samo do mene ili je i vama tako ???
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#3835 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne radi.brazzo19 wrote:Neznam gdje da pitam pa cu ovdje . Radi li vama sajt balkanelite.org ( bivsi torrent snatch ) vec par dana mi ne radi nikako cuo sam kao da su bili pod nekim dos napadima al izgleda da i dalje ne radi , jeli samo do mene ili je i vama tako ???
- alibegoa
#3836 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igrao sam SWG 8godina, kakva je to igra bilaDecerto wrote:Igra li ko SW : TOR ? Nije vise limit na 15-om levelu,imaju neke restrikcije za free to play playere,ali ipak,to je SWTOR
Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2
-
_Astra_
#3837 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
posto nisam neki gamer... zanima me samo jedna stvar, a tice se onih koji igraju CAll of duty ili Battlefield...
Igrao sam multiplayer i jedva se snalazim, tj jedva da od onih rusevina (bilo koja mapa) mogu raspoznati "neprijatelja"...
To mi je pravo glupo kod ovih FPS-ova....
A, igram na 1920* rezoluciji, na 24" monitoru...
Igrao sam multiplayer i jedva se snalazim, tj jedva da od onih rusevina (bilo koja mapa) mogu raspoznati "neprijatelja"...
- Averus
#3838 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
imao sam i ja problema, ali poslije se covjek navikne_Astra_ wrote:posto nisam neki gamer... zanima me samo jedna stvar, a tice se onih koji igraju CAll of duty ili Battlefield...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3839 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sjo, pa obucite ih u uniforme komunalaca
ni jedan FPS nije ispizdio ko MOHAA sa onom misijom kada te snajperi rokaju... to je ona misija kada se ide po Tigar tenk koliko se sjećam.
snajperi su bili skriveni na nekoliko krovova, i dobar dio dana mi je trebao da ih se kutarišem
ni jedan FPS nije ispizdio ko MOHAA sa onom misijom kada te snajperi rokaju... to je ona misija kada se ide po Tigar tenk koliko se sjećam.
snajperi su bili skriveni na nekoliko krovova, i dobar dio dana mi je trebao da ih se kutarišem
- Averus
#3840 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
"snipertown" misijaChmoljo wrote:sjo, pa obucite ih u uniforme komunalaca![]()
- Chmoljo
#3841 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
još ona kiša rominja... ti se popneš na sprat, okreneš prema prozoru, a Švabo izleti iz ormara...
mati draga kako su me znali trnuti... poslije toga je uvijek pri penjanju išao rafal u ormar...
mati draga kako su me znali trnuti... poslije toga je uvijek pri penjanju išao rafal u ormar...
- Averus
#3842 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
meni je ta mapa, kao i normandija (MOHAA i CoD2) ostale u sjecanju kao nesto najbolje sto sam ikad odigrao u FPS igrama
nisam neki veliki fan FPS-a, ali MOHAA i CoD2 uvijek mogu igrati
a u multiplayeru CoD2 rastura!
- Chmoljo
#3843 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
slažem se, ali i COD je sjajan, a ekspanzija još i bolja. 
-
_Astra_
#3844 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znaci ipak nije do moje "dioptrije"NenjiA wrote:imao sam i ja problema, ali poslije se covjek navikne_Astra_ wrote:posto nisam neki gamer... zanima me samo jedna stvar, a tice se onih koji igraju CAll of duty ili Battlefield...
Mislim, ne igram od juce (doduse COD da)... i u vecini igara si koliko toliko mogao razaznati gdje je i sta... ovo jbt... i na monitoru od 60" nista se ne vidi
- Averus
#3845 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
_Astra_ wrote:
Znaci ipak nije do moje "dioptrije"...
Mislim, ne igram od juce (doduse COD da)... i u vecini igara si koliko toliko mogao razaznati gdje je i sta... ovo jbt... i na monitoru od 60" nista se ne vidi
practice makes perfect
ma može i to, samo nek' su stari ratoviChmoljo wrote:slažem se, ali i COD je sjajan, a ekspanzija još i bolja.
mene nerviraju ovi "new age" fazoni tipa modern warfare itd.
zaboravih gore spomenuti i battlefield. iako mi je on vise za mass multiplayer action, dobar je
- Chmoljo
#3846 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hajde ba... nezaboravna makljaža u Staljingradu u onoj zgradi što je strateška kota. treba ući, osvojiti je, pa je onda odbraniti od tenkova sa svih strana...
ali kad već pomenu Cod2... prejeben osjećaj kada se pojave P51 Mustanzi dok se fajtaš na Hill 500 auuuuuuuuuuuuuu
što bi rek'o haver u ratu kad bi glumio narkomana: ĐE SU NEDŽARIĆI!!!

ali kad već pomenu Cod2... prejeben osjećaj kada se pojave P51 Mustanzi dok se fajtaš na Hill 500 auuuuuuuuuuuuuu
što bi rek'o haver u ratu kad bi glumio narkomana: ĐE SU NEDŽARIĆI!!!
- Averus
- Chmoljo
#3848 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
šta je sad Nenji
spojler?

- Averus
#3849 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nije neg' posaljes ljudima tor.rent za CoD BO2, a oni ni mukajetChmoljo wrote:šta je sad Nenjispojler?
![]()
![]()
- Chmoljo
#3850 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ho'š ti da budeš fin...