BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ganjeta

#3826 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by ganjeta »

Henry Chinaski wrote:Slažem se sa svim! Mislim da Spahića treba doživotno protjerati iz reprezentacije i zabraniti mu ulazak u državu. Eno mu Sevilje pa nek' pravi zavjere...
:shock: :-)
Oduzeti mu pasoš, Džeki zabraniti ulazak u zemlju, Pjanića osatviti Luxemburgu, Misketa otjerati u Srbiju, Begovića u Kanadu da igra hokej, Mujdzu da igra za vatrene, MeduLJanina pokoniti lalama, Papca svakako otjerati jer nije želio da igra kad je najpotrebniji bio. Ima li još neko da ga treba protjerati stručnjaci?
pOZz

#3827 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by pOZz »

star(i)mo wrote:
Balkanski_sindrom wrote:niste mi jos odgovorili na pitanje, ko je jos bio na klupi i koliko ljudi po pravilima smije sjediti na klupi?
Na klupi jos Mravac, Ibisevic, Ibricic i Muslimovic.
Bilo je još ljudi na klupi...
Stari

#3828 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by Stari »

Ma samo se zezajte ...ali gledajte samo sad... evo za nekih pola sata ...sve to skupa zajedno se nastavlja ... obratite paznju - covjek koji je glavni na zrijebanju parova Bonjek ... pa on je godinama igrao zajedno sa Platinijem u Juventusu ...stari su haberi ... izmedju puno toga ostalog dijele i zajednicki animozitet prema Bosni...eto vidjecete sad koga ce nam "izvuci" ... ili bolje da kazem "zavuci"...
MyCore

#3829 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by MyCore »

Balkanski_sindrom wrote:
star(i)mo wrote:
Balkanski_sindrom wrote:niste mi jos odgovorili na pitanje, ko je jos bio na klupi i koliko ljudi po pravilima smije sjediti na klupi?
Hvala jarane.....
Eh sad je sve tek jasno :x :x :x
veljaca

#3830 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by veljaca »

Balkanski_sindrom wrote:
Stari wrote:A zasto Hasagic nije mogao napraviti isto onako kao i njemacki golman J. Lehman onomad protiv oni rumuna...nego je morao traziti izmjenu ?
Onje bio povrijedjen i prije asme utakmice, o tome se znalo, pa malo malo pa ne igra ni u onom usranom istanbulu...Sem toga na zagrijavanju prije utakmice je bio povrijedjen.....Njemu mjesto uopste nije trebnalo taj dan biti ni na terenu ni na klupi...

A ja sad ne znam odakle on u kombinacijama...
Evo njegove izjave:

Kenan Hasagić i Asmir Begović trebali su, prema zamisli selektora Safeta Sušića, podijeliti minutažu u posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. No, nakon što je utakmicu protiv Luksemburga u petak odgledao s klupe, Hasagić je preksinoć branio samo prvo poluvrijeme.
- Uganuo sam zglob lijeve noge još na zagrijavanju uoči utakmice, ali mi se isprva činilo da nije ništa strašno. Ipak, kada su se mišići ohladili tokom odmora, shvatio sam da ne mogu nastaviti.
Povreda nije teška, vrlo brzo ću biti spreman - rekao nam je jučer Hasagić te je negirao da ova i prethodna povreda zgloba desne noge imaju veze s njegovim hroničnim problemima s leđima.
Bi li išta promijenilo da je Sušić imao mogućnost još jedne izmjene, nikada nećemo saznati. Hasagić kaže da treba gledati naprijed.
- Imamo moćnu ekipu, potvrdili smo to u ovim posljednjim utakmicama. Od Francuza smo bili mnogo bolji u prvom poluvremenu. Trebali smo pobijediti. Nažalost... Zašto nismo, ni Hasagić nema spreman odgovor.
- Teren u Zenici ostavio je traga, vidljiv je bio umor u drugom poluvremenu - smatra Hasagić.
Dugogodišnji golman bh. reprezentacije nije se izjasnio koga bi želio u baražu. Smatra da imamo šansi protiv svakog od četiri moguća protivnika
Balkanski_sindrom

#3831 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by Balkanski_sindrom »

Nije jasno, trebao je Mravac umjesto Maletica....Mozda i Ibisevic ili Ibricic umjesto Medunjanina a ne Zahirovic jer kad smo se totalno povukli sami smo se naguzili da ga primimo....Trebali smo uvesti jos jednog napadaca (Ibisevic ili Ibricic) i lopte bacati na krila i zadrzavati vrijeme....Ovako smo se samo branili i branili i malo je falilo da nam ga daju i bez penala...jebiga...

No sve to meni smrdi
Payton

#3832 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by Payton »

Balkanski_sindrom wrote:
hz__semir wrote:Treba obratiti pažnju i na dva Francuska igrača, koja su dobili najodgovornije zadatke, Rami da čuva Džeku, te Nasri da kreira igru. Naime, ja mislim da to što oni imaju muslimanska imena Adil i Samir, također nije slučajno.

Hoćemo ODGOVORE !!!
Ma oni su hibridi obicni, kao onaj hibridni kukuruz ili ona lubenica sto se u nju ubrizga inekcija pa da bude veca i ljepsa...

Oni niti su francuzi, niti arapi ni bilo sta drugo...Kita obicna....Hibridi,ljudi bez nacije i casti....Meni da igraju takvi u reprezentaciji ne bih nikad na utakmicu ni otisao niti bi me ovaj sport zanimao, kao npr sto me sada ne zanima kosarka jer se dovode neke crnje, kao oni su bolji i oni ce bolje braniti boje nase napacene zemlje, aha, morgen......
Bas hibridi. Ovi ih koriste za svoje ciljeve. A ovamo ih drze u getoima. Da Francuska igra sa Francuzima nebi ni San Marino mogli dobit.

Jos prije par mjeseci u javnost izadje ona neka kvota koliko crnaca i arapa kod njih smije igrat, a koliko ne. Znaci iscurilo u javnost, a krili su to cijelo vrijeme. Pa ja nebi nikad vise zaigro za te ljude, nikad. Ne kontam nikako ove igrace, pa to je kod njih masovna pojava. Isto na SP u J.Africi su se svadjali i na rasistickoj osnovi, kad je Evri onaj neki bijelac psovao crnacku majku i on opet igra, ne kontam stvarno.
ganjeta

#3833 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by ganjeta »

I meni smrde, izmislili su parfem ali opet smrde...
bosanski

#3834 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by bosanski »

I pjevanje "Bosnom behar probeharao" nakon čega smo primili gol. Ja mislim da ovom pjesmom neko konstantno unistava nase sanse za prolazak dalje
@mba

#3835 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by @mba »

a zar nisu igraci dosli da se pozdrave sa publikom???
bosanski

#3836 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by bosanski »

Stari wrote:Ma samo se zezajte ...ali gledajte samo sad... evo za nekih pola sata ...sve to skupa zajedno se nastavlja ... obratite paznju - covjek koji je glavni na zrijebanju parova Bonjek ... pa on je godinama igrao zajedno sa Platinijem u Juventusu ...stari su haberi ... izmedju puno toga ostalog dijele i zajednicki animozitet prema Bosni...eto vidjecete sad koga ce nam "izvuci" ... ili bolje da kazem "zavuci"...
Jbt.. na to nisam ni pomislio. Mislim da cemo izvuci Njemacku.
star(i)mo

#3837 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by star(i)mo »

Daj Sindrom, majke ti. Kakva bolan ne bio krila!? Pa svaki njihov napad je upravo bio sa strana jer su tu Francuzi jaci od nas. Da ne spominjem da su im bekovi od 45 min igrali samo ofenzivno.
I cuj drugog napadaca!? Pa "pojeli" bi nas jos dok bi Ibisevic usao na teren.

Normalno da im je malo falilo da nam daju gol jer je to ipak ekipa Francuske a ne Luksemburga.
ganjeta

#3838 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by ganjeta »

bosanski wrote:I pjevanje "Bosnom behar probeharao" nakon čega smo primili gol. Ja mislim da ovom pjesmom neko konstantno unistava nase sanse za prolazak dalje
:lol:
Kakvi likovi, čuj pjesmom uništavaju sanse za prolaz dalje :-) .

Kad je na stadionu 20 milja ljudi, od toga 80 % ljudi koji ne furaju navijačke pjesme.Znači da Bosnom behar probeharao, Bosna je šampion i Volim te Bosno jedino može da grmi i da svi to pjevaju u glas, i tako je bilo. Ne kontam šta očekuješ, da pjeva 20 milja ljudi?
star(i)mo

#3839 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by star(i)mo »

@mba wrote:a zar nisu igraci dosli da se pozdrave sa publikom???
Normalno da jesu. Momci su se zahvalili i napustili teren. Ne znam sta se ocekuje jos od njih!? Da festaju s nama ili da pjevaju "FIFA/UEFA mafija"!?
Stari

#3840 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by Stari »

bosanski wrote:
Stari wrote:Ma samo se zezajte ...ali gledajte samo sad... evo za nekih pola sata ...sve to skupa zajedno se nastavlja ... obratite paznju - covjek koji je glavni na zrijebanju parova Bonjek ... pa on je godinama igrao zajedno sa Platinijem u Juventusu ...stari su haberi ... izmedju puno toga ostalog dijele i zajednicki animozitet prema Bosni...eto vidjecete sad koga ce nam "izvuci" ... ili bolje da kazem "zavuci"...
Jbt.. na to nisam ni pomislio. Mislim da cemo izvuci Njemacku.

Ma svabe bi jos bili i bog bogova ...kako su se nameracili da nam ga shuknu ...ne bi me iznenadilo da nam daju da ogramo protiv Brazila ...
Balkanski_sindrom

#3841 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

trcicu trceci wrote:Ove teme treba na vrijeme brisati, gluposti svak moze napisati a da ne snosi poslijedice, dokle ?!!!
Hajd me ti ubijedi da su gluposti pa onda neka i brisu i neka me banuju ako treba....Sta je glupost ?
campa_xxx

#3842 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by campa_xxx »

Joj teme :-) :-) :-)

Ja sam ponosan na nase momke, borili su se kao lavovi svi kao jedan i nemam niti jednu zamjerku!

Naprijed zmajevi ! :thumbup: :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3843 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by Tomahawk11 »

Evo kad su pitanja, ko je kriv sto sudija svira penal izvan sesnesterca?! Je li i to Pape uprskao ili je Spahic rekao sudiji da mora svirati penal?! :-)
Kaćunak

#3844 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by Kaćunak »

ZAŠTO sindrom, ZAŠTO?!?!
poznanik

#3845 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by poznanik »

Ovu idiotsku temu treba ukinuti :-)
Balkanski_sindrom

#3846 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Evo zasto:

SVE JE MAFIJA !!!! FUDBAL JE MAFIJA I PRANJE PARA !!!

PA ZNATE LI KOME JE UEFA DALA TE POSLOVE DA VODI U ZENICI?? DALA IH JE ALMY-U IZ ZENICE !!! A AKO NE ZNATE STA JE ALMY NEMATE POJMA U KAKVOM SMO MI SRANJU.....

ALMY JE CISTI KRIMINAL, ONI NISU U STANJU NAPRAVITI KOKOSINJAC A KAMO LI NEKI NOVI SPORTSKI KOMPLEKS !!!!

NISTA NIJE SLUCAJNO, SVE JE DETALJNO ISPLANIRANO ALI JE SVE MAFIJA !!

ALMY = KRIMINAL = POLITIKA = FS BIH = PLATINI = UEFA = FIFA...

SVI SU ISTI, MAFIJA, PARE I SAMO PARE, JEBO FUDBAL !!
bosanski

#3847 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by bosanski »

Balkanski_sindrom wrote:Evo zasto:

SVE JE MAFIJA !!!! FUDBAL JE MAFIJA I PRANJE PARA !!!

PA ZNATE LI KOME JE UEFA DALA TE POSLOVE DA VODI U ZENICI?? DALA IH JE ALMY-U IZ ZENICE !!! A AKO NE ZNATE STA JE ALMY NEMATE POJMA U KAKVOM SMO MI SRANJU.....

ALMY JE CISTI KRIMINAL, ONI NISU U STANJU NAPRAVITI KOKOSINJAC A KAMO LI NEKI NOVI SPORTSKI KOMPLEKS !!!!

NISTA NIJE SLUCAJNO, SVE JE DETALJNO ISPLANIRANO ALI JE SVE MAFIJA !!

ALMY = KRIMINAL = POLITIKA = FS BIH = PLATINI = UEFA = FIFA...

SVI SU ISTI, MAFIJA, PARE I SAMO PARE, JEBO FUDBAL !!
Ti si zreo za Occupy Zenica 15. oktobra
phillie

#3848 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by phillie »

za sve je kriva nana iz Deverly Hillsa :D :D :D
amortizer

#3849 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by amortizer »

pOZz wrote:
star(i)mo wrote:
Bilo je još ljudi na klupi...
Bilo je i nekih koji su lebdili iznad klupe i nesto "bacali" na nas. Ipak njih nije mogao svako da vidi! :D
dinobjelave

#3850 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom

Post by dinobjelave »

dobro sad ove teorije zavjere su malo bezveze,prvo hasagic je papak, levat se na zagrijavanju povrijedio tj obnovio je tu povredu zgloba otisao je u svlacionicu piplica je zagrijavao begovica citava trebina je odahnula mislili smo ostat ce na klupi kad ono levat izlazi na teren .povalio nas je levat za jos jednu izmjenu pa makar ona bila i za kradzu vremena ja da sam pape naspicio bih papka nogom u supak cuj on je mislio da je sve uredu(navijam ,volim zelju da nebi bilo zabune) .kaze mi jaran vidjet ces da ce ostati na poluvremenu na klupi tako i bi,levat zbog njegovog ega i hirova gubimo dva boda u albaniji a evo sad i ovo sranje u parisu.dalje komplet stadion je znao ako nam levati nedaju gol da ce sudija navlaciti tako je i bilo dva slobodna udarca su bila kao dva penala i oba bi hasagic primio sreca pa je beg usao,i onda profesionalac kapiten momak od trideset godina umjesto da naspici loptu na tribinu on dribla i pravi faul e moj emire ,dakle sami smo krivi .sto se tice igraca nije im ni to prvi put ni u portugalu nisu prisli do tribine ,mogli su prici i tih tridesetak metara doci do tribine mozda baciti neki dres pozdraviti raju,ovaj glumac sto kaze da su i njemu mogli kuci doci levatu ljudi su presli i vise od hiljadu kilometara da bi ih bodrili pa bi valjda bilo uredu ma kako da su utuceni prici tribini pozdraviti se.za kraj nek nam je sretno svima danas na izvlacenju
Locked