Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
spacebound

#3826 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spacebound »

joj cjepidlake :roll: :lol:
drmaplovak

#3827 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

ultima_palabra wrote:
Bloo wrote:
ultima_palabra wrote: Joj @bloo, pa pusti malo mašti na volju... stavi se igla na gramofon, i počinje muzika :oops:
jah...nego kontam uopste slicnost tog predmeta sa dijelom tijela :roll:
nisam bas najbistrija na sabahu :roll:
Nisam ni ja čuo taj izraz... zato mi je i bilo smiješno :D

Neka, nadoćeš u toku dana :-D
+1 :thumbup:
drmaplovak

#3828 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

sherbett wrote:I ja sam imala "etimoloskih " problema, al svaka cast za sti pisanja :thumbup:
Zato hocu jos :D
Hvala sherbett :) a zato jos , pa ti mene hoces da promijenim karijeru :lol:
drmaplovak

#3829 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

ultima_palabra wrote:Ali termini su ti najjači... dirigent, palica, gramofon :lol: Vidi se da si stara škola :)
Fircika + , gradsko dijete sto se kaze . :)
drmaplovak

#3830 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

Bloo wrote:
ultima_palabra wrote:Ali termini su ti najjači... dirigent, palica, gramofon :lol: Vidi se da si stara škola :)
ja ne kontam izraz gramofon :-?
ovakvo izrazavanje je samo plod , shvati covjek kad sazrije dobro , malo genetika ( u mom slucaju puno) , plus splet okolnosti
kako neke stvari , unutrasnje tako i vanjske utjecu na osobu e sad to se odrazi na izrazavanje, nadahnutost itd itd...

kod mene je skoro uvijek humor bio pa i ostao negdje u dubini jezgre ono sto me najvise nadahnjuje tako da me je i jednim dijelom formiralo kao osobu , spontanost me isto tako nadahnjivala a ustvari ja mislim da je spontanost proizasla (kod mene)
genetika+humor=spontanost.

primjer: jednom ja sa mojom familijom posjetim neku svoju familiju preko nene ...stigli mi , sad ja znam sve tu , zena se upoznaje ...jedan od rodjaka se upoznaje sa sinom : ja sam Braco ( covjek 50+ ) on iz topa ja sam Haco (Harun) kako je on to spontano ispalio svi smo se slatko ismijali ...e sad tu malo genetika, spontanost ...
nadam se da razumijes i da nisam previse udavio :wink:
Darh Wader

#3831 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Darh Wader »

Napravio sam kardinalnu grešku kad sam pristao naslijepo izaći sa djevojkom.Po opisu mi je izgledala tako reći plaho.
Dogovorim sastanak ispred katedrale,dođem ja par min ranije vidim razne dolaze/prolaze, jedna krene prema meni famerice sva utegnuta ma figura ko u Salme Hayek ja se onako sav uzvitiperio jel' a kako i ne bi, kad ona ladno prođe pored mene ode prema drugarici, ja onako ko popišan nastavljam čekati.
Kad u jednom trenutku jedan dosta šrkipav glas me prozva, okrenem se kad ispred mene trokrilni ormar, kad se tad nisam šlagirao neću nikad.
Ja u stilu James Deana a pored mene spodoba od 115kg,dok smo išli ulicom mogao sam pročitati misli prolaznika,what's wrong with this picture.
lavorpunvode

#3832 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by lavorpunvode »

fascinira me hrabrost tih ljudi da izadju s nekim kome su svjesno dali sasvim pogresnu sliku o sebi :lol:
ho oponopono

#3833 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

...to je meni super, nikad ne znaš šta će izmiliti! :mrgreen:
nightvision

#3834 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

ho oponopono wrote:...to je meni super, nikad ne znaš šta će izmiliti! :mrgreen:
ho's na kafu? :D :evil:
ho oponopono

#3835 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

nightvision wrote:
ho oponopono wrote:...to je meni super, nikad ne znaš šta će izmiliti! :mrgreen:
ho's na kafu? :D :evil:
...naravna stvar da može! :novine:
nightvision

#3836 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

ho oponopono wrote:
nightvision wrote: ho's na kafu? :D :evil:
jod da zivimo u istog galaksiji... s obzirom da je u bosni 150-200km ravno svjetlosnoj godini i nisam puno mashio. :-?
ho oponopono

#3837 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

nightvision wrote:
ho oponopono wrote:
nightvision wrote: ho's na kafu? :D :evil:
jod da zivimo u istog galaksiji... s obzirom da je u bosni 150-200km ravno svjetlosnoj godini i nisam puno mashio. :-?

...jebi se(da prostiš) vama frajerima uvijek je nešto! :mrgreen:
klixoris

#3838 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

E nek si mu rekla ! Sta pita ako te fakat nece i vodit na kafu !
Ja da sam te zvao, na kafu bi i otisli ! I jos bi dosao po tebe - njemackim autom :D
Last edited by klixoris on 14/02/2014 12:24, edited 1 time in total.
ho oponopono

#3839 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

Kastanienallee wrote:
mog pola strijelca dijeli tvoj avanturisticki entuzijazam ali cesto je neznanje blazeno :mrgreen:

...znam, zajebi su to! :mrgreen:
nightvision

#3840 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

ho oponopono wrote:
nightvision wrote: jod da zivimo u istog galaksiji... s obzirom da je u bosni 150-200km ravno svjetlosnoj godini i nisam puno mashio. :-?

...jebi se(da prostiš) vama frajerima uvijek je nešto! :mrgreen:
naravno, nikad dva dobra sastavit'. :D
Logovan

#3841 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Logovan »

Darh Wader wrote:Napravio sam kardinalnu grešku kad sam pristao naslijepo izaći sa djevojkom.Po opisu mi je izgledala tako reći plaho.
Dogovorim sastanak ispred katedrale,dođem ja par min ranije vidim razne dolaze/prolaze, jedna krene prema meni famerice sva utegnuta ma figura ko u Salme Hayek ja se onako sav uzvitiperio jel' a kako i ne bi, kad ona ladno prođe pored mene ode prema drugarici, ja onako ko popišan nastavljam čekati.
Kad u jednom trenutku jedan dosta šrkipav glas me prozva, okrenem se kad ispred mene trokrilni ormar, kad se tad nisam šlagirao neću nikad.
Ja u stilu James Deana a pored mene spodoba od 115kg,dok smo išli ulicom mogao sam pročitati misli prolaznika,what's wrong with this picture.
Mogu misliti koji je ovo šok bio.
Bloo
Globalna šefica

#3842 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bloo »

drmaplovak wrote: nadam se da razumijes i da nisam previse udavio :wink:
primljeno k znanju i niste udavili čika plovak :mrgreen:
nightvision

#3843 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

rekoh ja ranije da su mi blind date-ovi uvijek bili i najstrasniji pa se sjetim kako sam jednom upoznao curu na mircu (ovi malo stariji sjetice se sta je to) i naravno poslije virtualne komunikacije dogovorimo se mi da izadjemo da se upoznamo. rece ona meni kako joj mati "tu i tu" ima radnju i da dodjem po nju "tad i tad". i tako i bi, nadjem ja radnju, bio je onako nekakav polumracak, napolju pred vratima stoji zena, pozdravim se ja fino i kulturno, upitam za zdravlje, sve po ps-u. reko' trazim "tu i tu", "sad ce ona" odgovara mati, "izasla je, hajde slobodno udji i sjedi dok ona ne dodje". i udjem ja, sjednem, za vratima bila stolica, kontam sacekat cu je. a mati ulazi za mnom, i govori "eh, ja sam ta i ta", ja stao, zakovao, shokirao se, ne znam sta bih rekao. i tek tada, unutra, na jacem svjetlu skontam da je "zena" preda mnom zapravo mladja osoba, ali zbog onog mracka vani i zbog tri sloja sminke na licu meni se ucinilo da je bila starija i da sam je onako "automatski" klasificirao kao "mamu". joj jest bilo nezgodna situacija. meni maca pojela jezik, u zemlju sam htio propasti od sramote. :run:
Brkooo

#3844 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Brkooo »

haj bolje i to neg kad od neke djevojke mislis da je tvoje godiste..a ona maloljetna (17 g. ocami ) :|

:D
Bloo
Globalna šefica

#3845 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bloo »

Brkooo wrote:haj bolje i to neg kad od neke djevojke mislis da je tvoje godiste..a ona maloljetna (17 g. ocami ) :|

Image
nightvision

#3846 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

Brkooo wrote:haj bolje i to neg kad od neke djevojke mislis da je tvoje godiste..a ona maloljetna (17 g. ocami ) :|

a u cemu je razlika izmedju 17 i 18? da li je samo godina ili je taman dovoljno da se mogu legalno prasiti?
Cistokrvan

#3847 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cistokrvan »

E ovako...
Pratim ovu temu otkako je otvorena, ali tek smogoh snage i nadjoh vremena da se registrujem. Moj skromni doprinos:
Godina 2002. , znaci desilo se davno, tako da su sjecanja blijeda. Moj tadasnji drug iz skole mi "nahaberi" da se jedna zenska osoba arhaicnog imena i prosjecnog izgleda interesuje za mene. Ne htjedoh se upustat u to, ali na nagovor prijatelja podjoh u nepoznato. Dogovoreno sve, naci cemo se mi u jednoj poznatoj slasticarni...i bi tako. Pojavi se ona...i tu sam se prvi put pokajao-stajling kao kod moje tetke koja zivi na obroncima jednog bosanskog sela. Svaka tema za razgovor za nju bjese neprikladna, suti ko zalivena. Pa rekoh sta ti je, jesil dobro,jel sve OK...cak i na ova pitanja dobih gestikulativne odgovore. Nakon mukotrpnih pola sata i njene narucene ali ne ispijene cole podjosmo do obale obliznje rijeke koja je u nasem gradu poznato setaliste. U mraku jedne periferne klupe malo smo se bolje razumjeli nego u slasticarni, medjutim ni to nije popravilo konacni utisak pacenja i neprestanog kajanja koje me proganjalo jos neko vrijeme. Medjutim ima ovo sve i pozitivnu stranu: Ovo je bila dobra skola za mene i od tada vjerujem iskljucivo svome oku i procjeni kad su ove stvari u pitanju ;-).
xamp

#3848 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by xamp »

Cistokrvan wrote:E ovako...
Pratim ovu temu otkako je otvorena, ali tek smogoh snage i nadjoh vremena da se registrujem. Moj skromni doprinos:
Godina 2002. , znaci desilo se davno, tako da su sjecanja blijeda. Moj tadasnji drug iz skole mi "nahaberi" da se jedna zenska osoba arhaicnog imena i prosjecnog izgleda interesuje za mene. Ne htjedoh se upustat u to, ali na nagovor prijatelja podjoh u nepoznato. Dogovoreno sve, naci cemo se mi u jednoj poznatoj slasticarni...i bi tako. Pojavi se ona...i tu sam se prvi put pokajao-stajling kao kod moje tetke koja zivi na obroncima jednog bosanskog sela. Svaka tema za razgovor za nju bjese neprikladna, suti ko zalivena. Pa rekoh sta ti je, jesil dobro,jel sve OK...cak i na ova pitanja dobih gestikulativne odgovore. Nakon mukotrpnih pola sata i njene narucene ali ne ispijene cole podjosmo do obale obliznje rijeke koja je u nasem gradu poznato setaliste. U mraku jedne periferne klupe malo smo se bolje razumjeli nego u slasticarni, medjutim ni to nije popravilo konacni utisak pacenja i neprestanog kajanja koje me proganjalo jos neko vrijeme. Medjutim ima ovo sve i pozitivnu stranu: Ovo je bila dobra skola za mene i od tada vjerujem iskljucivo svome oku i procjeni kad su ove stvari u pitanju ;-).
Ja sam ocekivao da je pao neki los seks na klupi :D
krater

#3849 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krater »

Kastanienallee wrote:Reklo bi se da nisi bas nadaren za pismeno docaravanje dozivljenog. Osim ovih obronaka i arhaike u imenu koja ne znaci nista, ovo je slika prosjecnog izlaska pocetnika i u smislu komunikacije i ukupnog dojma.
Image
Zatamnjena stakla

#3850 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zatamnjena stakla »

Cistokrvan wrote:E ovako...
Ma nije to ništa. Zove mene jedna djevojka u kino. Kontam se što ti to treba, ono ne sviđa mi se, biži rekoh i zovnem jarana. Ona se sredila, picnula tam' vam i kad je vidjela havera mrak joj na ochi pao. E jes me mislila zbarit' :lol:
Post Reply