Bayern ce cekati svoje šanse u revanašu iz polukontri i kontri...jako su nezgodni u tome.
Ona situacija oko Gomeza je dosta diskutabilna, moglo se ono svirati kao penal, ali bi zato slušali Jozu danima kako proklinje UEFU
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja da sam na tvom mjestu, obrisao bih post.hrle1976 wrote:Ja ove Spanske timove nemogu organski da podnesem!! Pederisu se uzasno a sve jado do jade. Ovo danas Bayern - Real M. vise licilo na ragbi nego nogomet! Dva najmanje crvena kartona za Real M - Onog Rumenoniggera na kraju je trebalo za narednih 25 utakmica.
A sto se tice Barcelone ili UEFOLONE "what goes around comes around" protiv AC Milana, i budala je znala da nije bilo sudije nebi ni pobjede bilo - al haj - gdje burgija nece hoce para! Nadam se da ce sutra fasovati ako nista vise, barem 1-0 pa neka svi crknu!
Messi najbolji igrac cega? Roma? Za pare zna da trci a za Argentinu smotan do dna! I to igrac vremena - on je maksimalno smotan! Na penale bi mogao i ja da podizem statistike!
Messi nije ni na levelu sa Peletom a ni sa Vasilisem Hatzipanagisemko tog lika pozna. Malo cuan lik ali nikad nije imao ambicije da igra u nekom vecem timu i ako svi ga pecali 80ih.
http://www.youtube.com/watch?v=_U6QPu1I ... re=related - Messi, Ronaldo i ostale primadone mogu samo da cuce i uce!
@LSD, druze, pa zar i ti?! Nadam se da nisi ozbiljan, koji crni penal??? Mada vas ima vise koji tvrdite da je trebao biti penal, pa je valjda tako....LSD wrote:Ribery je trebao zabiti još jedan gol kad je ono prebacio loptu preko igraca Reala, ali neke asistencije fura umjesto da odmah puca po golukakav danak neiskustvu mladog Bilala
...to bi na kraju glasilo 3-1 za Bayern i sasvim dobra zaliha za revanš....Real ce morati daleko više pružiti u revanšu, ako misle u finale....veceras su zasluženo izgubili....Ronaldo neprimjetan vecinu utakmice, ali opet asistencija za Ozila.
Bayern ce cekati svoje šanse u revanašu iz polukontri i kontri...jako su nezgodni u tome.
Ona situacija oko Gomeza je dosta diskutabilna, moglo se ono svirati kao penal, ali bi zato slušali Jozu danima kako proklinje UEFU
Chuckie wrote:Ajde ba ne seri, do komentara kako je ono bio "čist penal nad Gomezom jer su ga dvojica pokupila" sam te smatrao ozbiljnim forumašem, ali sam bio u krivu, vidim da si na nivou kakvog prištavog pubertetlije. Čuj odnese mu čisto loptu i inercijom ostvari kontakt i penal je.![]()
![]()
Hajd ti malo ohladi pa probaj sa normalnom komunikacijom za dvije hefte ...Chuckie wrote:Poseri se na svoje godine kad ih mozak ne prati.BHF_Manijak wrote: Prvo fulas godine debelo, drugo smijesan si. Hajd sad Arsenala prati i kuj Wengera u nebo, ova liga nije za vas.
![]()
hrle1976 wrote:Ja ove Spanske timove nemogu organski da podnesem!! Pederisu se uzasno a sve jado do jade. Ovo danas Bayern - Real M. vise licilo na ragbi nego nogomet! Dva najmanje crvena kartona za Real M - Onog Rumenoniggera na kraju je trebalo za narednih 25 utakmica.
A sto se tice Barcelone ili UEFOLONE "what goes around comes around" protiv AC Milana, i budala je znala da nije bilo sudije nebi ni pobjede bilo - al haj - gdje burgija nece hoce para! Nadam se da ce sutra fasovati ako nista vise, barem 1-0 pa neka svi crknu!
Messi najbolji igrac cega? Roma? Za pare zna da trci a za Argentinu smotan do dna! I to igrac vremena - on je maksimalno smotan! Na penale bi mogao i ja da podizem statistike!
Messi nije ni na levelu sa Peletom a ni sa Vasilisem Hatzipanagisemko tog lika pozna. Malo cuan lik ali nikad nije imao ambicije da igra u nekom vecem timu i ako svi ga pecali 80ih.
http://www.youtube.com/watch?v=_U6QPu1I ... re=related - Messi, Ronaldo i ostale primadone mogu samo da cuce i uce!
Lik je sve pobrkotechnopunk wrote:A kakav je ono komentator LP-a sinoc na FTV-u, jebem li mu skolu koju je zavrsiio!? Ja dosadnijeg, monotonijeg i goreg odavno nisam slusao. I onad kazu placaj pretplatu...placaj im govno!
Ako Celzi predje na polovicu Barselone vise od dva puta oni su odigrali svoj maximum. Imaju spremne igrace al' za Wigan, Albion i ostale luzere is EPL.ultima_palabra wrote:Prognozirati 5 komada u polufinalu Lige prvaka je neozbiljno. Chelsea ima jake i spremne igrače i nekoliko brzaca za kontre. Naravno da je Barcelona favorit, ali Chelsea je tip ekipe koja njima ne leži.
Ne baš realna izjava... ako je Milan sa PIO/MIO veznim redom mogao parirati Barceloni do te mjere da se sudija morao uključiti u priču, onda ne bih otpisivao Chelsea tako lako.cindrlimindrli wrote:Ako Celzi predje na polovicu Barselone vise od dva puta oni su odigrali svoj maximum. Imaju spremne igrace al' za Wigan, Albion i ostale luzere is EPL.ultima_palabra wrote:Prognozirati 5 komada u polufinalu Lige prvaka je neozbiljno. Chelsea ima jake i spremne igrače i nekoliko brzaca za kontre. Naravno da je Barcelona favorit, ali Chelsea je tip ekipe koja njima ne leži.
I onda se pitaju zašto su omraženi...ganjeta wrote:Bez 0-8 je velika senzacija!
Možda je tebi uživancija, ali meni je zabavnije gledati kako se boja suši nego 34535242 pasova između Piquea, Puyola i Busquetsa.cindrlimindrli wrote:Ko je omrazen? Barsa? Na ne navijam za njih, ali su najbolji fudbalski tim koji je sutao loptu...ever. Ljude je uzivancija gledati. Danas cemo gledati polufinale CL u kojem ce Celzi na svom terenu igrati bunker. Pa kad se to tako igralo? Zamisli doguras do polufinala i branis se k'o da si sesta japanska liga a ne ozbiljan tim EPL????![]()
Nezapamcena dominacija.
joj kad xavi doda prvom do sebe, ja odmah svrsim u gace od zadvoljstvacindrlimindrli wrote:Ko je omrazen? Barsa? Na ne navijam za njih, ali su najbolji fudbalski tim koji je sutao loptu...ever. Ljude je uzivancija gledati. Danas cemo gledati polufinale CL u kojem ce Celzi na svom terenu igrati bunker. Pa kad se to tako igralo? Zamisli doguras do polufinala i branis se k'o da si sesta japanska liga a ne ozbiljan tim EPL????![]()
Nezapamcena dominacija.