Champions League 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#3826 Re: Champions League 2011/12

Post by LSD »

Ribery je trebao zabiti još jedan gol kad je ono prebacio loptu preko igraca Reala, ali neke asistencije fura umjesto da odmah puca po golu :roll: kakav danak neiskustvu mladog Bilala :lol: ...to bi na kraju glasilo 3-1 za Bayern i sasvim dobra zaliha za revanš....Real ce morati daleko više pružiti u revanšu, ako misle u finale....veceras su zasluženo izgubili....Ronaldo neprimjetan vecinu utakmice, ali opet asistencija za Ozila.
Bayern ce cekati svoje šanse u revanašu iz polukontri i kontri...jako su nezgodni u tome.
Ona situacija oko Gomeza je dosta diskutabilna, moglo se ono svirati kao penal, ali bi zato slušali Jozu danima kako proklinje UEFU :-)
BASS

#3827 Re: Champions League 2011/12

Post by BASS »

Ma nije mi jasno ponasanje Madrida,Joza ubacuje Marcela koji je dao svjezinu i agresivnost (vise drugo nego prvo) i Higuaina koji je ako ne bolji onda kao Benzema a uz to svijez - znaci ubacuje ofanzivce,a oni se zatvaraju,prepustaju? I naravno u zadnjoj minuti primaju gol,hoce li to biti da su oni jedva docekali izjednacenje i kalkusali sa tim? Sta su kontali,kontrirati - pa iskreno nisam vidio da su nesto brzi u prenosu igre,cak je Bayern brze kontrirao,a po mom misljenju Bayern sporo kontrira - u uporedbi sa npr.Borusijom :) Benzema je stvarno imao lijepih ubacivanja,ali stvarno ne znam koga jos bi izdvojio posebno (cak ni Oezila i Cristiana pored gola i asist.) Pored toga,Real jeste u par momenata apsolutno nametao igru - proslo je bilo jedno vrijeme kad Bayern nije presao polovinu,znaci ne mogu se vaditi na losu noc.Ne znam,ali ce Real morati pokazati puno vise od ovog,a cisto sumnjam da ce to moci,jer nisu mogli ni veceras,a pogotovo to sto ce biti demoralisani nakon clasica :)
Bayern je sa druge strane jednostavno igrao kompaktno cak i kad su se branili.
hrle1976

#3828 Re: Champions League 2011/12

Post by hrle1976 »

Ja ove Spanske timove nemogu organski da podnesem!! Pederisu se uzasno a sve jado do jade. Ovo danas Bayern - Real M. vise licilo na ragbi nego nogomet! Dva najmanje crvena kartona za Real M - Onog Rumenoniggera na kraju je trebalo za narednih 25 utakmica.

A sto se tice Barcelone ili UEFOLONE "what goes around comes around" protiv AC Milana, i budala je znala da nije bilo sudije nebi ni pobjede bilo - al haj - gdje burgija nece hoce para! Nadam se da ce sutra fasovati ako nista vise, barem 1-0 pa neka svi crknu!

Messi najbolji igrac cega? Roma? Za pare zna da trci a za Argentinu smotan do dna! I to igrac vremena - on je maksimalno smotan! Na penale bi mogao i ja da podizem statistike!

Messi nije ni na levelu sa Peletom a ni sa Vasilisem Hatzipanagisem :wink: ko tog lika pozna. Malo cuan lik ali nikad nije imao ambicije da igra u nekom vecem timu i ako svi ga pecali 80ih.

http://www.youtube.com/watch?v=_U6QPu1I ... re=related - Messi, Ronaldo i ostale primadone mogu samo da cuce i uce!
Tomahawk11
Globalni moderator

#3829 Re: Champions League 2011/12

Post by Tomahawk11 »

hrle1976 wrote:Ja ove Spanske timove nemogu organski da podnesem!! Pederisu se uzasno a sve jado do jade. Ovo danas Bayern - Real M. vise licilo na ragbi nego nogomet! Dva najmanje crvena kartona za Real M - Onog Rumenoniggera na kraju je trebalo za narednih 25 utakmica.

A sto se tice Barcelone ili UEFOLONE "what goes around comes around" protiv AC Milana, i budala je znala da nije bilo sudije nebi ni pobjede bilo - al haj - gdje burgija nece hoce para! Nadam se da ce sutra fasovati ako nista vise, barem 1-0 pa neka svi crknu!

Messi najbolji igrac cega? Roma? Za pare zna da trci a za Argentinu smotan do dna! I to igrac vremena - on je maksimalno smotan! Na penale bi mogao i ja da podizem statistike!

Messi nije ni na levelu sa Peletom a ni sa Vasilisem Hatzipanagisem :wink: ko tog lika pozna. Malo cuan lik ali nikad nije imao ambicije da igra u nekom vecem timu i ako svi ga pecali 80ih.

http://www.youtube.com/watch?v=_U6QPu1I ... re=related - Messi, Ronaldo i ostale primadone mogu samo da cuce i uce!
Ja da sam na tvom mjestu, obrisao bih post.
Prvo, nije DVA, nego TRI najmanje crvena kartona :oops:
Drugo, ovo za Barcelonu takodje nisi u pravu. Ne da ne bi bilo pobjede, Milan bi ih rastavio na Camp Nou jedno 5-0!!!
Trece,....khm, nije mi jasno ovo za Messija :roll: pokusao sam da skontam, ali ne ide?
Tomahawk11
Globalni moderator

#3830 Re: Champions League 2011/12

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:Ribery je trebao zabiti još jedan gol kad je ono prebacio loptu preko igraca Reala, ali neke asistencije fura umjesto da odmah puca po golu :roll: kakav danak neiskustvu mladog Bilala :lol: ...to bi na kraju glasilo 3-1 za Bayern i sasvim dobra zaliha za revanš....Real ce morati daleko više pružiti u revanšu, ako misle u finale....veceras su zasluženo izgubili....Ronaldo neprimjetan vecinu utakmice, ali opet asistencija za Ozila.
Bayern ce cekati svoje šanse u revanašu iz polukontri i kontri...jako su nezgodni u tome.
Ona situacija oko Gomeza je dosta diskutabilna, moglo se ono svirati kao penal, ali bi zato slušali Jozu danima kako proklinje UEFU :-)
@LSD, druze, pa zar i ti?! Nadam se da nisi ozbiljan, koji crni penal??? Mada vas ima vise koji tvrdite da je trebao biti penal, pa je valjda tako.... :roll:
Charuga
Globalni moderator

#3831 Re: Champions League 2011/12

Post by Charuga »

Chuckie wrote:Ajde ba ne seri, do komentara kako je ono bio "čist penal nad Gomezom jer su ga dvojica pokupila" sam te smatrao ozbiljnim forumašem, ali sam bio u krivu, vidim da si na nivou kakvog prištavog pubertetlije. Čuj odnese mu čisto loptu i inercijom ostvari kontakt i penal je. :lol: :lol: :lol:
Chuckie wrote:
BHF_Manijak wrote: Prvo fulas godine debelo, drugo smijesan si. Hajd sad Arsenala prati i kuj Wengera u nebo, ova liga nije za vas.

8-) :zzzz:
Poseri se na svoje godine kad ih mozak ne prati.
Hajd ti malo ohladi pa probaj sa normalnom komunikacijom za dvije hefte ...

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje forumasa”
» Chuckie

14 dana
Dugi nožni nokti

#3832 Re: Champions League 2011/12

Post by Dugi nožni nokti »

Bayern zasluženo slavio. Mourinho izgleda zacrtao samo postizanje gola u gostima. To smo mogli primijetiti ubacivanjem Granera i Marcela umjesto Di Marie i Ozila. Jednostavno, želio je zatvoriti utakmicu i dati malo više vremena Ozilu i Di Mariji da se odmore pred El Clasico. No, zajebao ga je Gomez golom u posljednjim trenucima.

Suđenje rijetko kad komentarišem, ali rekao bih da penala za Bayern nije bilo. Mogao je Marcelo na kraju dobiti crveni zbog onog starta, ali s obzirom da Webb nije isključio De Jonga zbog krvničkog starta nad Alonsom u finalu SP-a, onda nije bilo za očekivati da Marcelo dobije crveni zbog onog starta.

Volio bih da Bayern prođe, moram priznati. Nadam se da će biti neka kontra od strane Riberyja i Robbena i da će biti dovoljan jedan gol da Bayern vidi finale na AA.
PriNc_ba

#3833 Re: Champions League 2011/12

Post by PriNc_ba »

hrle1976 wrote:Ja ove Spanske timove nemogu organski da podnesem!! Pederisu se uzasno a sve jado do jade. Ovo danas Bayern - Real M. vise licilo na ragbi nego nogomet! Dva najmanje crvena kartona za Real M - Onog Rumenoniggera na kraju je trebalo za narednih 25 utakmica.

:run:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
technopunk

#3834 Re: Champions League 2011/12

Post by technopunk »

A kakav je ono komentator LP-a sinoc na FTV-u, jebem li mu skolu koju je zavrsiio!? Ja dosadnijeg, monotonijeg i goreg odavno nisam slusao. I onad kazu placaj pretplatu...placaj im govno!
Tomahawk11
Globalni moderator

#3835 Re: Champions League 2011/12

Post by Tomahawk11 »

technopunk wrote:A kakav je ono komentator LP-a sinoc na FTV-u, jebem li mu skolu koju je zavrsiio!? Ja dosadnijeg, monotonijeg i goreg odavno nisam slusao. I onad kazu placaj pretplatu...placaj im govno!
Lik je sve pobrko :lol: imena igraca, klubova, i ponavlja jednu te istu pricu ko da si kasetu snimio i tutno mu :lol:
S jedne strane mi ga je i zao, a s druge sam frustriran sto ga moram slusati :x
ultima_palabra

#3836 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Lijepa Arena :D
Gandalf

#3837 Re: Champions League 2011/12

Post by Gandalf »

Nezgodan rezultat za odbraniti - Bayernu će biti teško na Bernabeu
RusmirBurek

#3838 Re: Champions League 2011/12

Post by RusmirBurek »

Velika bitka Bluesa i Blaugrane: Treba li Barcelona pomoć nekog novog Friska, Ovreba ili Haugea?

http://www.index.hr/sport/clanak/velika ... 08103.aspx
cindrlimindrli

#3839 Re: Champions League 2011/12

Post by cindrlimindrli »

Sve ispod petarde u mrezi celzija je senzacija.
missko

#3840 Re: Champions League 2011/12

Post by missko »

Real tako istrosen i ofucan izgleda zadnjih mjesec dana da me ne bi zacudilo da ga popuse i u Clasicu a i od Bayerna. Onaj Real od prije 4 mjeseca bi poderao Bayerna da se ovi ne bi s loptom sastavili ali mislim da su istoseni nekako i psihicki i fizicki. Sinoc mi je graska bila sto nije ubacio Sahina koji je rasturao Bayerna dok je igrao za BB a frajer je odmoran i zeljan igre i dokazivanja, Coentrao nije trebao igrati nikako. Real mora da ima stalno u glavi onu tekmu United -Bayern kad je United imao rezultat 3-0 tj ukupni 4-1 i ispao pobjedivsi 3-2 sto je bilo nedovoljno. U vecerasnjoj tekmi ne dajem sanse Celsiju ama nikakve kao sto mnogi jucer nisu davali Bayernu, sta vise tipujem jedno 5 komada u mrezi Celskog.
ultima_palabra

#3841 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Prognozirati 5 komada u polufinalu Lige prvaka je neozbiljno. Chelsea ima jake i spremne igrače i nekoliko brzaca za kontre. Naravno da je Barcelona favorit, ali Chelsea je tip ekipe koja njima ne leži.
5 0 5

#3842 Re: Champions League 2011/12

Post by 5 0 5 »

1:1 ili eventualno 1:2; 0:2. nista vise od toga nece biti. 1:1 je najrealnije.
cindrlimindrli

#3843 Re: Champions League 2011/12

Post by cindrlimindrli »

ultima_palabra wrote:Prognozirati 5 komada u polufinalu Lige prvaka je neozbiljno. Chelsea ima jake i spremne igrače i nekoliko brzaca za kontre. Naravno da je Barcelona favorit, ali Chelsea je tip ekipe koja njima ne leži.
Ako Celzi predje na polovicu Barselone vise od dva puta oni su odigrali svoj maximum. Imaju spremne igrace al' za Wigan, Albion i ostale luzere is EPL.
ganjeta

#3844 Re: Champions League 2011/12

Post by ganjeta »

Bez 0-8 je velika senzacija!
ultima_palabra

#3845 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

cindrlimindrli wrote:
ultima_palabra wrote:Prognozirati 5 komada u polufinalu Lige prvaka je neozbiljno. Chelsea ima jake i spremne igrače i nekoliko brzaca za kontre. Naravno da je Barcelona favorit, ali Chelsea je tip ekipe koja njima ne leži.
Ako Celzi predje na polovicu Barselone vise od dva puta oni su odigrali svoj maximum. Imaju spremne igrace al' za Wigan, Albion i ostale luzere is EPL.
Ne baš realna izjava... ako je Milan sa PIO/MIO veznim redom mogao parirati Barceloni do te mjere da se sudija morao uključiti u priču, onda ne bih otpisivao Chelsea tako lako.
ultima_palabra

#3846 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

ganjeta wrote:Bez 0-8 je velika senzacija!
I onda se pitaju zašto su omraženi...
cindrlimindrli

#3847 Re: Champions League 2011/12

Post by cindrlimindrli »

Ko je omrazen? Barsa? Na ne navijam za njih, ali su najbolji fudbalski tim koji je sutao loptu...ever. Ljude je uzivancija gledati. Danas cemo gledati polufinale CL u kojem ce Celzi na svom terenu igrati bunker. Pa kad se to tako igralo? Zamisli doguras do polufinala i branis se k'o da si sesta japanska liga a ne ozbiljan tim EPL???? :lol:
Nezapamcena dominacija.
SaPnA

#3848 Re: Champions League 2011/12

Post by SaPnA »

0-18 za barcu :-) :-)
ultima_palabra

#3849 Re: Champions League 2011/12

Post by ultima_palabra »

cindrlimindrli wrote:Ko je omrazen? Barsa? Na ne navijam za njih, ali su najbolji fudbalski tim koji je sutao loptu...ever. Ljude je uzivancija gledati. Danas cemo gledati polufinale CL u kojem ce Celzi na svom terenu igrati bunker. Pa kad se to tako igralo? Zamisli doguras do polufinala i branis se k'o da si sesta japanska liga a ne ozbiljan tim EPL???? :lol:
Nezapamcena dominacija.
Možda je tebi uživancija, ali meni je zabavnije gledati kako se boja suši nego 34535242 pasova između Piquea, Puyola i Busquetsa.
leo karan

#3850 Re: Champions League 2011/12

Post by leo karan »

cindrlimindrli wrote:Ko je omrazen? Barsa? Na ne navijam za njih, ali su najbolji fudbalski tim koji je sutao loptu...ever. Ljude je uzivancija gledati. Danas cemo gledati polufinale CL u kojem ce Celzi na svom terenu igrati bunker. Pa kad se to tako igralo? Zamisli doguras do polufinala i branis se k'o da si sesta japanska liga a ne ozbiljan tim EPL???? :lol:
Nezapamcena dominacija.
joj kad xavi doda prvom do sebe, ja odmah svrsim u gace od zadvoljstva
i tako 90 do 120 puta po utakmici
fakat uzivancija
Locked