Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zatamnjena stakla
#3826 Re: Miralem Pjanić
Štae Mire, i ti šaban post'o?
- Muhamed Đakmić
#3827 Re: Miralem Pjanić
Pjanić često kasni u startovima, tako da me ovo ne iznenađuje pretjerano 
- MOSALJOZE
#3828 Re: Miralem Pjanić
Spaha,Ado,Mire,a večeras Bičakčić igra 
- Cousins
#3829 Re: Miralem Pjanić
Pekmezi fali zustrine u duelu, a za ono grananje prema sudijama svaki put kad ga neko krivo pogleda, dao bih mu ne zuti, vec direktan crveni karton. Za nauk.
Sve su uocljivije mane ove Rome.
Florenzi- prosjecan igrac koji, sto je najgore, nikad nece biti bolji. On je ovo sto jeste.
Strootman - vrlo sterilan igrac. Trka je sve sto ima.
Ljajic - prevara.
Maicon - covjek se zajebava, radi sta hoce...
itd
Florenzi- prosjecan igrac koji, sto je najgore, nikad nece biti bolji. On je ovo sto jeste.
Ljajic - prevara.
itd
- Romanista 101%
#3830 Re: Miralem Pjanić
Cousins wrote:
Ljajic - prevara.
itd
- Zmijuga loma
#3831 Re: Miralem Pjanić
Na preglup način je dobio prvi žuti. Ko će sad razmontirati Milan naredno kolo? 
Last edited by Zmijuga loma on 08/12/2013 20:16, edited 1 time in total.
- Logovan
#3832 Re: Miralem Pjanić
I Sejo nedavno.insaneinthebrain wrote:juce spaha, danas mire
Hoće ih nešto u zadnje vrijeme, svako malo neko crveni dobije. Valjda nervoza pred prvenstvo.
- insaneinthebrain
#3833 Re: Miralem Pjanić
Pjanić dogovorio s Romom: Ostaje u Rimu do 2019. godine
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic- ... ine/121351
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic- ... ine/121351
- insaneinthebrain
#3834 Re: Miralem Pjanić
vidi mireta svalercine, sto zavodi italijanke

- BHF_Manijak
#3835 Re: Miralem Pjanić
Ja sto nasi igraci znaju sami sebe zajebati to je cudo jedno! Gledam sve ostale fudbalere, koji su otprilike kvalitetom iznad tima u kojem igraju, kako mudro pregovaraju sa timovima, gledaju priliku za odlazak, tipa Lewandowski, Goetze, Reus u Gladbachu, a nasi k'o bekani polete odmah na 100 godina potpisu, k'o robovi jebote!
Begovic u Stokeu, evo Pjanke sad s Romom, cuj do 2019., pa jebote k'o da je u Unitedu pa se ugovorm toliko veze.
Begovic u Stokeu, evo Pjanke sad s Romom, cuj do 2019., pa jebote k'o da je u Unitedu pa se ugovorm toliko veze.
- Logovan
#3836 Re: Miralem Pjanić
Jest pogriješio zbog te dužine ugovora, ali možda u ugovoru piše nešto što mi ne znamo, tipa plati se xy miliona i može ići ili nešto slično.BHF_Manijak wrote:Ja sto nasi igraci znaju sami sebe zajebati to je cudo jedno! Gledam sve ostale fudbalere, koji su otprilike kvalitetom iznad tima u kojem igraju, kako mudro pregovaraju sa timovima, gledaju priliku za odlazak, tipa Lewandowski, Goetze, Reus u Gladbachu, a nasi k'o bekani polete odmah na 100 godina potpisu, k'o robovi jebote!![]()
![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3837 Re: Miralem Pjanić
porediti trenutnu romu i gladbah je baš ono znalackiBHF_Manijak wrote:Ja sto nasi igraci znaju sami sebe zajebati to je cudo jedno! Gledam sve ostale fudbalere, koji su otprilike kvalitetom iznad tima u kojem igraju, kako mudro pregovaraju sa timovima, gledaju priliku za odlazak, tipa Lewandowski, Goetze, Reus u Gladbachu, a nasi k'o bekani polete odmah na 100 godina potpisu, k'o robovi jebote!![]()
![]()
- Ajatolah_
#3838 Re: Miralem Pjanić
A ono nema šta, Roma je vrhunska ekipa.Admir_1984 wrote:porediti trenutnu romu i gladbah je baš ono znalackiBHF_Manijak wrote:Ja sto nasi igraci znaju sami sebe zajebati to je cudo jedno! Gledam sve ostale fudbalere, koji su otprilike kvalitetom iznad tima u kojem igraju, kako mudro pregovaraju sa timovima, gledaju priliku za odlazak, tipa Lewandowski, Goetze, Reus u Gladbachu, a nasi k'o bekani polete odmah na 100 godina potpisu, k'o robovi jebote!![]()
![]()
- IcedMFEarth
#3839 Re: Miralem Pjanić
Pa valjda je potpisan ugovor da bi se digla cijena. Klub u pregovorima uvijek može reći da ima još dosta do isteka ugovora i ne mora ga prodati za buraniju. A i Miretu godi veća cijena, jer će pare izdvojit klub koji ga stvarno želi i koji ga neće držati na klupi. A Roma će svakako slijedeću sezonu 99% igrati LP.
- BHF_Manijak
#3840 Re: Miralem Pjanić
Jarane u grupi si mi pametnijih forumasa, mojne me razocarati Allahati!Admir_1984 wrote: porediti trenutnu romu i gladbah je baš ono znalacki
Imas do picke mater'ne ugovor, ko je iole zainteresovan u startu je odbijen, jer ce morati platiti debelo vecu sigru nego li da je ugovor do 2016. npr., a ti igras u timu koji je nije sami vrh evropskog fudbala, na koji ti pretendujes i za koji imas potencijal.
Da bar nije bilo zainteresovanih klubaova za njega, pa bih rekao, hajde neka ga u Romi, ovako samo je sbe zatvroio u Romi jos 3 godine minimum, jer nikom nece napamet pasti da nudi za igraca koji ima ugovor jos PET fucking godina!
- fosil
#3841 Re: Miralem Pjanić
U pravu si. Gladbach bi raznio Romu.Admir_1984 wrote:porediti trenutnu romu i gladbah je baš ono znalackiBHF_Manijak wrote:Ja sto nasi igraci znaju sami sebe zajebati to je cudo jedno! Gledam sve ostale fudbalere, koji su otprilike kvalitetom iznad tima u kojem igraju, kako mudro pregovaraju sa timovima, gledaju priliku za odlazak, tipa Lewandowski, Goetze, Reus u Gladbachu, a nasi k'o bekani polete odmah na 100 godina potpisu, k'o robovi jebote!![]()
![]()
- Ajatolah_
#3842 Re: Miralem Pjanić
Sve si rek'o...BHF_Manijak wrote:Jarane u grupi si mi pametnijih forumasa, mojne me razocarati Allahati!Admir_1984 wrote: porediti trenutnu romu i gladbah je baš ono znalacki![]()
![]()
Poenta je ista (nebitan toliko tim), ovakva duzina ugovora jedino je isplativa i dobra u slucaju da si u top klubu, ovako si se samo usr'o do iza vrata!
Imas do picke mater'ne ugovor, ko je iole zainteresovan u startu je odbijen, jer ce morati platiti debelo vecu sigru nego li da je ugovor do 2016. npr., a ti igras u timu koji je nije sami vrh evropskog fudbala, na koji ti pretendujes i za koji imas potencijal.
Da bar nije bilo zainteresovanih klubaova za njega, pa bih rekao, hajde neka ga u Romi, ovako samo je sbe zatvroio u Romi jos 3 godine minimum, jer nikom nece napamet pasti da nudi za igraca koji ima ugovor jos PET fucking godina!![]()
![]()
![]()
Da je Rimljanin pa bi čovjek još i razumio da hoće ostati u voljenom klubu. A ruku na srce ni tri zarez nešto mil. € za jednog vrhunskog igrača u današnji vakat nije nešto puno.
-
bosn.om
#3843 Re: Miralem Pjanić
On se zeznuo odlaskom u tada prejak Lyon za njega onako mladog, dosta je tu izgubio vremena, te je i otisao bez da bude neosporiva opcija. Da je godinu-dvije proveo u, recimo, Lille-u, Bordeaux-u ili St. Etienne-u koji su tada bili slabiji od Lyon-a, mogao se fino pokazati i preci u sta vece. Sada je tako kako je, srecom postao je glavna karika jednog veoma ambicioznog projekta. Nevjerovatno je napredovao odkako je poceo vuci kosti po terenima Serije A, ipak je to liga bez premca za ucenje fudbala, a to je ono sto je nama bitno svakako - a iskreno, da sam na njegovom mjestu, nisam siguran da bi mi se islo po nekom sjeveru Engleske ili Njemacke iz onakve sredine kao sto je Italija i Rim, nije to tolika razlika novcano, a ako projekt upali, nece mozda biti ni sto se tice sportske strane.
- Zatamnjena stakla
#3844 Re: Miralem Pjanić
Pa gdje će iz Liona u Bordo sviju ti? Izgubio je 1-2 godine al' Roma neće biti slabija, samo jača tako da pst!
-
bosn.om
#3845 Re: Miralem Pjanić
Ne, iz Metz-a u Bordeaux, nije trebao u Lyon nikako ni ici. Premlad je bio a okruzen tipovima koji su nosili klub kroz najduzi uspjesni period u historiji kluba, sto znaci da im je mjesto garantovano. A i klub je bio na kraju ciklusa, te sezone kad je on presao tamo Bordeaux je bio prvak sa slobodnim mjestom bas na Pjanicevoj poziciji. Uglavnom, nebitno sad. Za Romu se slazem, kao sto rekoh.
- Muhamed Đakmić
#3846 Re: Miralem Pjanić
Pa jeste žestok period stagnacije imao u Lyonu.
- Artest
#3847 Re: Miralem Pjanić
Vec ga cujem kako, za godinu-dvije, kmeci jer ga Roma ne zeli pustit. On ako odigra dobro na svjestkom, uz prolazak Bosne u osminu finala ili jos dalje, imace ponude TOP klubova. Vjerovatno ce ih imati i bez toga, ako Roma nastavi s ovim igrama. Medjutim, s ovim produzenjem ugovora, Roma ima pravo da trazi 50 mil., ako im je kurcu cejf. I tako ce i biti. A tu cifru nece platit niko, osim eventualno Reala ili Citya.
Mozda ni sam pjanic ne vjeruje da ima kvalitet igrati igrati za TOP klubove, zato je i poletio da potpise sta god mu poture.
Mozda ni sam pjanic ne vjeruje da ima kvalitet igrati igrati za TOP klubove, zato je i poletio da potpise sta god mu poture.
Last edited by Artest on 01/01/2014 15:44, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#3848 Re: Miralem Pjanić
Artest wrote:Vec ga cujem kako, za godinu-dvije, kmeci jer ga Roma ne zeli pustit. On ako odigra dobro na svjestkom, uz prolazak Bosne u osminu finala ili jos dalje, imace ponude TOP klubova. Vjerovatno ce ih imati i bez toga, ako Roma nastavi s ovim igrama. Medjutim, s ovim produzenjem ugovora, Roma ima pravo da trazi 50 mil., ako im je kurcu cejf. I tako ce i biti. A tu cifru nece niko platit, osim eventualno Reala ili Citya.
- Artest
#3849 Re: Miralem Pjanić
Prvo sam bio razocaran kad sam cuo da produzuje do 2018....A ovo da i ne spominjem.
Ispao je blecak kao i Dzeko.
Ili fakat ne vjeruje u sebe.
Ispao je blecak kao i Dzeko.
Ili fakat ne vjeruje u sebe.
-
bosn.om
#3850 Re: Miralem Pjanić
Ili mozda vjeruje u projekt i laska mu sto je glavna karika istog, umjesto da bude jedna od 6 opcija negdje u Real-u ili City-u, gdje moze izvisiti bez validnog sportskog opravdanja, cisto jer neko drugi bolje pase. Pricamo ipak o Romi, ne o Fulham-u. Al' ako bude cvilio za nekoliko mjesei, godinu, sto ne moze da promjeni klub, e onda je obicna budala koja ne vrijedi da se brinemo.