Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
JohnnyS.

#3826 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

Uh sto se zakuhalo. Fino fino. Ovaj sbb je barem posten prijavio se pod stranackim nikom i siri propagandu. Jest da je po meni ideja suplja al postupak je ispravan. Al ovaj pink je dvolican. Pravi sda bojovnik koji glumu slucajnog prolaznika. Pa prijatelju nisi zlatko :) nego registruj se kao SDA ili senaid ili mediha ili tako nekako i pricaj sta imas reci. A pusti se ove price kao bas tebi super lik koji je osudjenik. Znam da je vama iz sda to tesko al budi malo posten.
Last edited by JohnnyS. on 17/08/2012 01:45, edited 1 time in total.
SBB BIH ILIDZA

#3827 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

Neće se moći pobjeći od stida. Ako ne njih, onda nas od njih. Stid od najviših činova i akademskih titula. Stid zbog siromaštva i gladi. Postojeće. I koja će da bude. Stid od uvreda, drskosti i uobraženosti, od neviđene bestidnosti i laži, obmana i falsifikata svake vrste. Stid pred sobom, pred svojim i roditeljima prijatelja, pred komšilukom, narodom svojim i narodima. Pred svekolikim svijetom. Stid pred Bogom Svemogućim i njegovim lijepim imenima. Pred apostolima i svecima. Pred svetim knjigama, knjigama Tore i Talmuda, Tibetanskom i Egipatskom knjigom mrtvih. Stid pred Vedama i Upanisadama. Pred Gilgamesem. Pred piramidama egipatskim. Stid pred svim bogomoljama. Pred ezanima i crkvenim zvonima, pred mihrabima i oltarima. Stid od svoje i svih vjera. Stid od svoga znanja i svoje diplome. Od svoga beskonačenog neznanja. Svih mudraca i dobrih ljudi. Od svoga srca i uma i svoje duše. Stid pred trgovcem od kojeg kupujemo hljeb i mlijeko, cigare i novine; pred našim poštarem i ljekarem, našim pjevačem i glumcem. Pred njivom i voćkom, zemljom koja nas hrani. I pred stokom nam. Pred slikom svojom na ličnoj nam karti. SDA i njihov načelnik, koju god zauzeli teritoriju, poziciju i kotu na terenu, instituciju i fotelju u kabinetu, koji god grad i selo osvojili, na bilo kojoj strani - zasigurno će ući u historiju beščašća.
_Reds_

#3828 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

jon_jovi wrote: Što, jel to vama iz Trnova nešto smeta naše prisustvo?
Moraces da odes u Trnovo pa pitas. Ali moram da primjetim da ste vrlo aktivni, i ima vas u svim mogucim partijama.
_Alcatraz_ wrote:
SBB BIH ILIDZA wrote: Ti si NDH i to zestoki pardon NDS :)) poselami Adnana Mujaka koji ti proslijedjuje informacije :))
Na osnovu cega Sinanovicu dodje do tog zakljucka? Nisi ti citao moje postove (osim onih gdje tebe pominjem) i proslijedi mi moj post gdje sam ja pohvalio Mahmutovica. O Mahmutovicu i njegovom postenju je sve receno jos za vrijeme njegovog nacelnickog mandata, a zatim prelazak u SBB, pa formiranje vlastite stranke dovoljno govori o ciljevima tog covjeka.
On bi hljeba i igara bez lopate i pluga, bas kao i vecina (kako Celebic tvrdi) onih koji su ostali u SBB stranci, pa tako i ti predsjednice Foruma mladih i sekretaru SBB-a. Zalosno je na kakve se ljude SBB oslanja.
Sada ocekujem jos clanova SBB-a na forumu.
Ako ne hvalis SDA ili SBB onda jal' si Husin, jal' si Trnovljak :D
Ne volem

#3829 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

SBB BIH ILIDZA wrote:Neće se moći pobjeći od stida. Ako ne njih, onda nas od njih. Stid od najviših činova i akademskih titula. Stid zbog siromaštva i gladi. Postojeće. I koja će da bude. Stid od uvreda, drskosti i uobraženosti, od neviđene bestidnosti i laži, obmana i falsifikata svake vrste. Stid pred sobom, pred svojim i roditeljima prijatelja, pred komšilukom, narodom svojim i narodima. Pred svekolikim svijetom. Stid pred Bogom Svemogućim i njegovim lijepim imenima. Pred apostolima i svecima. Pred svetim knjigama, knjigama Tore i Talmuda, Tibetanskom i Egipatskom knjigom mrtvih. Stid pred Vedama i Upanisadama. Pred Gilgamesem. Pred piramidama egipatskim. Stid pred svim bogomoljama. Pred ezanima i crkvenim zvonima, pred mihrabima i oltarima. Stid od svoje i svih vjera. Stid od svoga znanja i svoje diplome. Od svoga beskonačenog neznanja. Svih mudraca i dobrih ljudi. Od svoga srca i uma i svoje duše. Stid pred trgovcem od kojeg kupujemo hljeb i mlijeko, cigare i novine; pred našim poštarem i ljekarem, našim pjevačem i glumcem. Pred njivom i voćkom, zemljom koja nas hrani. I pred stokom nam. Pred slikom svojom na ličnoj nam karti. SDA i njihov načelnik, koju god zauzeli teritoriju, poziciju i kotu na terenu, instituciju i fotelju u kabinetu, koji god grad i selo osvojili, na bilo kojoj strani - zasigurno će ući u historiju beščašća.

Izborna platforma Vaša, koja će se ovdje objaviti, je dno dna.
Stid je malo za vaše monstruozne mozgove.
FUJ FAHRAON
SBB BIH ILIDZA

#3830 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

Ne volem wrote:
SBB BIH ILIDZA wrote:Neće se moći pobjeći od stida. Ako ne njih, onda nas od njih. Stid od najviših činova i akademskih titula. Stid zbog siromaštva i gladi. Postojeće. I koja će da bude. Stid od uvreda, drskosti i uobraženosti, od neviđene bestidnosti i laži, obmana i falsifikata svake vrste. Stid pred sobom, pred svojim i roditeljima prijatelja, pred komšilukom, narodom svojim i narodima. Pred svekolikim svijetom. Stid pred Bogom Svemogućim i njegovim lijepim imenima. Pred apostolima i svecima. Pred svetim knjigama, knjigama Tore i Talmuda, Tibetanskom i Egipatskom knjigom mrtvih. Stid pred Vedama i Upanisadama. Pred Gilgamesem. Pred piramidama egipatskim. Stid pred svim bogomoljama. Pred ezanima i crkvenim zvonima, pred mihrabima i oltarima. Stid od svoje i svih vjera. Stid od svoga znanja i svoje diplome. Od svoga beskonačenog neznanja. Svih mudraca i dobrih ljudi. Od svoga srca i uma i svoje duše. Stid pred trgovcem od kojeg kupujemo hljeb i mlijeko, cigare i novine; pred našim poštarem i ljekarem, našim pjevačem i glumcem. Pred njivom i voćkom, zemljom koja nas hrani. I pred stokom nam. Pred slikom svojom na ličnoj nam karti. SDA i njihov načelnik, koju god zauzeli teritoriju, poziciju i kotu na terenu, instituciju i fotelju u kabinetu, koji god grad i selo osvojili, na bilo kojoj strani - zasigurno će ući u historiju beščašća.

FUJ FAHRAON

Je li i ti po Kur'anu pišeš kao tvoj idol :)
FOČANSKI PROPISI

#3831 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by FOČANSKI PROPISI »

THINK PINK wrote:AL se zakuhalo ?

Ko če pobjedit ?

ajmo prognoze
BNS i KEREŠ JASMIR
FOČANSKI PROPISI

#3832 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Zato,narode moj,BNS i KEREŠ JASMIR
Ne volem

#3833 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

SBB BIH ILIDZA wrote:
Ne volem wrote:

FUJ FAHRAON

Je li i ti po Kur'anu pišeš kao tvoj idol :)
Pitaj Muharemovića alkoholičara da ti on obasni to nakon treće litre vina popijene za 27.-mu noć - ćafire Fahraonski !!
:run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run:
FOČANSKI PROPISI

#3834 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

SBB BIH ILIDZA wrote:. Stid od neviđene bestidnosti i laži, obmana i falsifikata svake vrste. Stid od svoga znanja i svoje diplome. Od svoga beskonačenog neznanja.
Možeš li nam malo podrobnije o ovim tvrdnjama?
FOČANSKI PROPISI

#3835 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Ne volem wrote:
Pitaj Muharemovića alkoholičara da ti on obasni to nakon treće litre vina popijene za 27.-mu noć -
Ako je to tačno,onda ću i ja reći:
Fuj,fuj,fuj! :run:
SBB BIH ILIDZA

#3836 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Ne volem wrote:
Pitaj Muharemovića alkoholičara da ti on obasni to nakon treće litre vina popijene za 27.-mu noć -

Ne pričaj gluposti za ramazan nije popio kap alkohola a u zimskom periodu je poslije sastanka imao običaj popiti ČAŠU vina, počnite se navikavati da ovo nije vehabijska i mudžahedisnka država ovo je sekulrna država u kojoj je konzumiranje alkohola legalna stvar. Kad već vučeš za jezik SDA-ovcu tvoj Tihić pije Viljamovku. Psihićki poremečeni Ekrem koji iz dana u dan sve više vuče na vehabizam je zaboravio da spomene da je u našoj kancelariji zabranjeno konzumiranje alkohola i cigareta.
_Alcatraz_

#3837 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

SBB BIH ILIDZA wrote: Na osnovu toga što ga nikad nisi ni spomenuo :) mi radimo makar nešto a ti samo blatiš ljude po forumima i citiraš ljude labilnog psihičkog profila kao što je Ekrem ;)
Zanimljivo! Zar nisam?
Da si bar rekao da branim BNS pa bih te razumio, ali u ovom slucaju cu poceti da hvalim NDS da ispostujem tvoja nadanja.
Stil pisanja i komunikacije gdje covjek pokusava da se svadja sa svojim potencijalnim glasacima, a ne da im odgovori na pitanja ili cak normalno i smireno razgovara je stil mladog sekretara SBB-a Vedada Sinanovica (mozete provjeriti ukoliko ga sretnete).

Ja bih te zamolio da mi odgovoris na plava pitanja iz nekog od mojih prethodnih postova. :-) :-)
SBB BIH ILIDZA wrote: Stid od svoje i svih vjera.
Stid od svoga znanja i svoje diplome.
Sto se tice vjere i tu vas je Celebic povalio tako da...
Sto se tice znanja i diplome, imate mnogo studenata koji jos uvijek nemaju diplome tako da...

Evo jos jedno pitanje nakon sto odgovoris na plava pitanja.
Kako studenti mogu uciniti ilidzu boljom i ljepsom nego je sada i sta je to sto vasu listu i potencijalne vijecnike cini boljim i perspektivnijim za ilidzu? Sta je to sto vi nudite, a ostali ne mogu ili nece da ponude? Molio bih bez filozofiranja.
Ako vec u svom imenu koristis ime SBB-a onda je red i da se ponasas u skladu sa tim imenom, jer svadjanjem sa forumasima pod tim imenom samo nanosis stetu SBB-u. Ako si za svadjanje onda se registruj pod imenom Vedad Sinanovic pa pokazi svoj obraz i kulturu.

@_Reds_ Izgleda da si u pravu.
@Focanski propisi hoces li me primiti u BNS?
Last edited by _Alcatraz_ on 17/08/2012 11:33, edited 1 time in total.
Ne volem

#3838 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

SBB BIH ILIDZA wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
Ne volem wrote:

Psihićki poremečeni Ekrem koji iz dana u dan sve više vuče na vehabizam je zaboravio da spomene da je u našoj kancelariji zabranjeno konzumiranje alkohola i cigareta.

Super ti je ovaj opis. Lik je član SBB BiH, predsjednik MO SBB BiH, član OOSBB BiH Ilidža i napišeš da je "Psihićki poremečen"!
Ili Vam je takav došao, pa ste svi takvi, ili ste ga Vi Tornjaci za ovu godinu dana takvim načinili.
Fahraon i Tornjaci su nam budućnost.
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
THINK PINK

#3839 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by THINK PINK »

Kaze mi jedan clan SBB Ilidza da je Ekrem Čelebić pravo vrijedan i pametan momak , da se je bio vrijedan pravo u stranci i da je pošten momak , ako je tako mora da je istina ono što je napisao , kontam nebi njemu dzabe puko film,
a vala i AVAZ otvoriš ga samo sebe fale narcisi , a sad malo i Zlatku Lagumdziju iako su ga prije kudili, sad Fahro i Zlatko u pozi 69 , *****************************? :thumbup: :thumbup: :thumbup:
jon_jovi

#3840 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

_Reds_ wrote:
jon_jovi wrote: Što, jel to vama iz Trnova nešto smeta naše prisustvo?
Moraces da odes u Trnovo pa pitas. Ali moram da primjetim da ste vrlo aktivni, i ima vas u svim mogucim partijama.
_Alcatraz_ wrote:
SBB BIH ILIDZA wrote: Ti si NDH i to zestoki pardon NDS :)) poselami Adnana Mujaka koji ti proslijedjuje informacije :))
Na osnovu cega Sinanovicu dodje do tog zakljucka? Nisi ti citao moje postove (osim onih gdje tebe pominjem) i proslijedi mi moj post gdje sam ja pohvalio Mahmutovica. O Mahmutovicu i njegovom postenju je sve receno jos za vrijeme njegovog nacelnickog mandata, a zatim prelazak u SBB, pa formiranje vlastite stranke dovoljno govori o ciljevima tog covjeka.
On bi hljeba i igara bez lopate i pluga, bas kao i vecina (kako Celebic tvrdi) onih koji su ostali u SBB stranci, pa tako i ti predsjednice Foruma mladih i sekretaru SBB-a. Zalosno je na kakve se ljude SBB oslanja.
Sada ocekujem jos clanova SBB-a na forumu.
Ako ne hvalis SDA ili SBB onda jal' si Husin, jal' si Trnovljak :D
Kamo sreće da ja po Trnovljake moram ići u Trnovo. Nismo mi te sreće.
FOČANSKI PROPISI

#3841 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

_Alcatraz_ wrote: @Focanski propisi hoces li me primiti u BNS?
Računaj da si,već, učlanjen i nećeš plaćati članarinu narednih sedam gladnih godina

p.s.
Vidi šta je sa @jon_jovi,da ne luta više?
jon_jovi

#3842 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

Memić je konačno makao Selvera Vretu iz komisija iako je upozoravan godinama na korumpiranost ovog tipa on je to učinio tek sada a to opet nema što drugo da znači osim da je Memiću odgovaro Selver za mutljage koje je sam radio svo ovo vrijeme a to isto znači da nema drugog razlog za njegovo uklanjanje osim toga da Selver napušta brod koji tone, to jeste - politički su se razišli.
_Alcatraz_

#3843 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

THINK PINK wrote:Kaze mi jedan clan SBB Ilidza da je Ekrem Čelebić pravo vrijedan i pametan momak , da se je bio vrijedan pravo u stranci i da je pošten momak , ako je tako mora da je istina ono što je napisao , kontam nebi njemu dzabe puko film,
a vala i AVAZ otvoriš ga samo sebe fale narcisi , a sad malo i Zlatku Lagumdziju iako su ga prije kudili, sad Fahro i Zlatko u pozi 69 , samo da li oboica puse , il jedan lize a drugi pusi sta mislite ? :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Banovace te administrator zbog psovki. Nije ti ovo Opcinsko vijece da psujes kao kocijas Memic.
THINK PINK

#3844 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by THINK PINK »

_Alcatraz_ wrote:
THINK PINK wrote:Kaze mi jedan clan SBB Ilidza da je Ekrem Čelebić pravo vrijedan i pametan momak , da se je bio vrijedan pravo u stranci i da je pošten momak , ako je tako mora da je istina ono što je napisao , kontam nebi njemu dzabe puko film,
a vala i AVAZ otvoriš ga samo sebe fale narcisi , a sad malo i Zlatku Lagumdziju iako su ga prije kudili, sad Fahro i Zlatko u pozi 69 , samo da li oboica puse , il jedan lize a drugi pusi sta mislite ? :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Banovace te administrator zbog psovki. Nije ti ovo Opcinsko vijece da psujes kao kocijas Memic.

Pa nisam psovao , pusenje i lizanje su glagolske radnje.... kad oni to javno rade , sta ima veze napisati ...
fidoremilienko

#3845 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by fidoremilienko »

Evo i ja da postavim pitanje SBB-ovcima:

Da li je istina da su se redni brojevi na vasoj listi dobijali po principu ko da vise novca? Das vise, imas bolju poziciju.
Ako je tako, onda znanje tu nije igralo veliku ulogu.

Druga stvar i ja da upitam: Kako ce apsolventi i studenti bez radnog iskustva doprinijeti boljoj i ljepsoj Ilidzi?
SBB BIH ILIDZA

#3846 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

_Alcatraz_ wrote:
SBB BIH ILIDZA wrote: Na osnovu toga što ga nikad nisi ni spomenuo :) mi radimo makar nešto a ti samo blatiš ljude po forumima i citiraš ljude labilnog psihičkog profila kao što je Ekrem ;)
Zanimljivo! Zar nisam?
Da si bar rekao da branim BNS pa bih te razumio, ali u ovom slucaju cu poceti da hvalim NDS da ispostujem tvoja nadanja.
Stil pisanja i komunikacije gdje covjek pokusava da se svadja sa svojim potencijalnim glasacima, a ne da im odgovori na pitanja ili cak normalno i smireno razgovara je stil mladog sekretara SBB-a Vedada Sinanovica (mozete provjeriti ukoliko ga sretnete).

Ja bih te zamolio da mi odgovoris na plava pitanja iz nekog od mojih prethodnih postova. :-) :-)
SBB BIH ILIDZA wrote:

Vrata naše kancelarije su otvorena za sve građane Ilidže i tu mogu dobiti sve informacije koje ih interesuju i o SBB BiH i o meni kao kandidatu. Izvještaje podnosim samo višim organima Saveza i to do osmog u mjesecu ne mislim ih podnositi tebi i ostalim pulenima drugih političkih stranaka :)
Stid od svoje i svih vjera.
Sto se tice znanja i diplome, imate mnogo studenata koji jos uvijek nemaju diplome tako da...

Kako studenti mogu uciniti ilidzu boljom i ljepsom nego je sada i sta je to sto vasu listu i potencijalne vijecnike cini boljim i perspektivnijim za ilidzu? Sta je to sto vi nudite, a ostali ne mogu ili nece da ponude? Molio bih bez filozofiranja.
Ako vec u svom imenu koristis ime SBB-a onda je red i da se ponasas u skladu sa tim imenom, jer svadjanjem sa forumasima pod tim imenom samo nanosis stetu SBB-u. Ako si za svadjanje onda se registruj pod imenom Vedad Sinanovic pa pokazi svoj obraz i kulturu.

SBB BIH ILIDZA

#3847 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

SBB BIH ILIDZA wrote:
_Alcatraz_ wrote:
Zanimljivo! Zar nisam?

Stid od svoje i svih vjera.

[/quote]

Vrata naše kancelarije su otvorena za sve građane Ilidže i tu mogu dobiti sve informacije koje ih interesuju i o SBB BiH i o meni kao kandidatu. Izvještaje podnosim samo višim organima Saveza i to do osmog u mjesecu ne mislim ih podnositi tebi i ostalim pulenima drugih političkih stranaka :)
SBB BIH ILIDZA

#3848 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

fidoremilienko wrote:Evo i ja da postavim pitanje SBB-ovcima:

Da li je istina da su se redni brojevi na vasoj listi dobijali po principu ko da vise novca? Das vise, imas bolju poziciju.
Ako je tako, onda znanje tu nije igralo veliku ulogu.

Druga stvar i ja da upitam: Kako ce apsolventi i studenti bez radnog iskustva doprinijeti boljoj i ljepsoj Ilidzi?

Nije istina imas pogresne informatore, studenti i apsolventi će se baviti problemima mladih jer oni najbolje znaju šta mući mlade ljude ;)
DELEGACIJA

#3849 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Eto te ko Lagumdžija, i on prizna samo sud stranke i njima odgovara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To nešto prelazno!
S obzirom da predstavljaš tu opciju, osaburi malo, čuvaj živce trebat će ti.....vidi svog šefa 8-) 8-)

Izvještaje bi podnosio gore (a ne narodu), a od naroda bi povjerenje....I jare i pare eeeeee nemereeeeee :D
DELEGACIJA

#3850 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Dajte ljudi, pratite šta pišete 'ubiste' me sa ovo ć, č, đ, dž :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Imate opciju da provjerite šta ste napisali, pa onda to pustite...... :x :x :x
Locked