Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
van Basten wrote:ništa onda... vidim neki dan došao komšija sa bijelim mercedesom, njemačke tablice, a na gepeku naljepnica BVB 09, pa rekoh da nismo komšije
a šta ti veliš na dva nesvirana penala ? Alonso nagazio nogom nekog žutog + ruke Boatenga?
Nemam nikakve naljepnice na autu niti ja nosim obiljezja BVB-a.
Nema veze za penale to je uobicajeno kada je u pitanju WC bauern. Utakmica bez velikog značaja mada smo ih trebali razvaliti za publiku.
Sutra trpamo truhli Hofenheim..
Ja ne znam sta je ovo?! Ova Borussia se ne moze vise gledati. Gundogan i Kagawa se vuku po terenu, odbrana katastrofalna, golman neiskusan... prodju li jos jadniji Hoffenheim, ima da fasuju 5-aka protiv FCB ili Wolfsburga.
Hofenheim uopste nije jadna ekipa. Zijanili su proslu od Gladbaha jer su namjerno odmarali 8 prvotimaca za vecerasnji mec.
Znam frajera koji je to znao i uplatio milju i po eura na pobjedu Gladbaha i dobitak 3400
missko wrote:Hofenheim uopste nije jadna ekipa. Zijanili su proslu od Gladbaha jer su namjerno odmarali 8 prvotimaca za vecerasnji mec.
Znam frajera koji je to znao i uplatio milju i po eura na pobjedu Gladbaha i dobitak 3400
Itakoto wrote:Ja ne znam sta je ovo?! Ova Borussia se ne moze vise gledati. Gundogan i Kagawa se vuku po terenu, odbrana katastrofalna, golman neiskusan... prodju li jos jadniji Hoffenheim, ima da fasuju 5-aka protiv FCB ili Wolfsburga.
Mogu fasovati i 25 komada uz pomoc sudija. Wolfsburg je oteo sinoc Freiburgu, dobili penal koji nije postojao a Freiburgu nisu svirali cisti penal. De mi malo pricaj o iskustvu...
Lose izdanje Wolfsburga (mada je vise Freiburg igrao dobro nego sto je Wolfsburg igrao lose) ne opravdava losu igru BVB-a, zar ne?
Ocito je da je BVB (p)ostao prosjecna ekipa koja bljesne jednom ili dva puta svako 15-20 godina, a sve iskljucivo zbog katastrofalnog upravljanja.
missko wrote:Hofenheim uopste nije jadna ekipa. Zijanili su proslu od Gladbaha jer su namjerno odmarali 8 prvotimaca za vecerasnji mec.
I tu vam je nazalost kraj. Nije mi zao BVB, jer su sami krivi za situaciju u kojoj se nalaze, vec sto ce Bavarci opet igrati finale. Sinoc su apotekari imali sansu da ih izbace, ali Bayer k'o Bayer....