Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» BHF_Manijak
14 dana
Aj nemoj sestro draga ovog coeka,izletilo mu.Evo da prepolovimo daj njemu heftu,meni heftu da odrobijamo obojica.Dobar coek.Jest da je ,,Manijak,,al volio bi i on da nije al tako mu sudjeno.SORRY za off.P.S.Uh ja komentariso moderatora.Gotovo je jebaji ga
Duhovito sto jes jes , ali
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “komentarisanje rada moderacije”
» luckylaka
Potišao sam ton kasnije, ali znam da se zviždalo na makedonsku 12ku za nas.
Jesu zviždali na ostale razmjene? Znam da su aplaudirali npr. na 12ku Islanda Danskoj. I onda uhvate kukat kako oni pošteno glasaju za razliku od istočnog bloka...
Za Azerbejdan glasali njihova i Turska dijaspora (posto Turska ne ucestvuje), i naravno sve komsijske drzave. Iz BIH najvjerovatnije glasovi dolazili od onih koji inace glasaju za Tursku, pa su ovoga puta glasali za Azerbejdan.
LadyBear wrote:Za Azerbejdan glasali njihova i Turska dijaspora (posto Turska ne ucestvuje), i naravno sve komsijske drzave. Iz BIH najvjerovatnije glasovi dolazili od onih koji inace glasaju za Tursku, pa su ovoga puta glasali za Azerbejdan.
187 wrote:Ja nezz na osnovu cega su pobijedio azerbejdjan ... ?
Na osnovu poena
msm pjesma i sve to , bilo je i boljih onaj mali zalizani svedjanin je bio tri puta bolji u pojedinim trenutcima sam posumnjao u svoju sexualnu orjentaciju ni sada nisam siguran