hvala za linkkomeba wrote:Pozvao bih Bosnian Citizene na realan psristup ocjenjivanu!
Dzeko 10, ostali 1, realno.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
hvala za linkkomeba wrote:Pozvao bih Bosnian Citizene na realan psristup ocjenjivanu!
Realno.todd_smith wrote:Cuj Silva 1 xD
kako je realno? zato sto nije dodao nasem, u nekoliko prilika? lik je zabio gol, i 1 xDkomeba wrote:Realno.todd_smith wrote:Cuj Silva 1 xD
p.p.s. POzvao bih ostale da pomaze malo Milnera, danas je dobar bio prema Jacki...ja sam svoj konto za glasanje ispucao.
todd_smith wrote:kako je realno? zato sto nije dodao nasem, u nekoliko prilika? lik je zabio gol, i 1 xDkomeba wrote:Realno.todd_smith wrote:Cuj Silva 1 xD
p.p.s. POzvao bih ostale da pomaze malo Milnera, danas je dobar bio prema Jacki...ja sam svoj konto za glasanje ispucao.
daj ba suti, lik ih prosle sezone na ledjima nosio, sad mu se i Dzeko pridruzio kao 2 znatno najbolja igraca u ekipi, na koje mogu racunati, nije imao najbolju utakmicu ali za 1 nije
U pravu si!soccerfan88 wrote:Imajuci i vidu koliko je prgav Bolton i kako prljavo igraju(sistem ako ne mozemo gol dati mozemo im noge polomiti) City je dobro odigrao. Odbrana skripala a Hart izgleda da danas nije bio bas svoj na svom. Eh sad Dzeko, inat Bosanski u njemu ne da radi nego kljuca!!! Svaka mu cast. Koliko god saigraci bili sebicni, toliko je cini mi se on jaci. Nosi igrace na sebi i to sve sa osmjehom na licu. Svaka mu cast. Kolarov je prica za sebe. Da ga nije bilo kad je Dzeko tek stigao u City Dzeki bi bar troduplo a vjerovatno i vise od toga teze bilo da se adaptira. Meni su njih dvojica i na terenu i van ko braca. Vidi se da jedan drugom zlo ne misle nego pomazu se pa dokle li, kako li. Silva je jos uvijek sebican, ali imajuci u vidu kakav je bio proslu sezonu, nije vise toliko. Aguero je tek stigao tako da sad mora biti malo sebican da se dokaze, al mislim da je ok momak i Edinu samo pomaze pokusavanje da ga proigra jer ce i Aguero to znati vratiti kasnije. Tevez-hahahahhaahahahahahhahahahhahaha sve je nokte izgrizao danas. Bjezi Carlitos bolje ti je.

Cika Tevez, pojede l' se sta?soccerfan88 wrote:
Jedan navijac City-a na facebooku je rekao da se Tevez previse ugojio dok je imao ovu pauzu pa samim time i ulijenio. Oni cini mi se jedva cekaju da ga se otarase. A i ja sa njima.drmadzija wrote:Cika Tevez, pojede l' se sta?soccerfan88 wrote:
Fol samo dva restorana u Mancesteru, a glava ko u Grizlija.
DZEKO!!!!!!!
GOOOLLLLLLLLLL!!!!
What a player!!!
I love you Edin...
That my friends, is an absolute stunner.
Dzeko is a different player this year.
There is a reason why him and Grafite hold the record for most goals scored in the Bundesliga in one season
Reply With Quote
Dzeko is looking good. His hold up play is impressive and he's looking silky at times. Scored in four games running, his confidence must be high as well.
Very very pleased for Edin after all the stick he took during the second half of last season.
Aguero, Slive and Dzeko together will continue to be a beauty to behold!