-moj unuk koji živi u jebenoj ŠveCkoj ne da rijec na švedskom da se u kuci progovori--švedski samo s djecom u vrticu--sad u školi.
opet da se temi vratim
i ovo obavezno

Moderator: anex

Ma pusti Muha, šta se zbog ovog nervirašmuha_sa wrote:fakat mi na nerve ide kad vidim naslov na engleskom pored našeg tako bogatog jezika.
evo i ovo me na sabahu raspucalo![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=96007
-valjda ako je strana rijec il naslov odmah je nešto što je plaho dobro![]()
-sad da se vratim temi![]()
-Šta obući![]()
prvo ovo pa sve ostalo![]()
Ja tek vdijelaalica.k wrote:nema puno veze ako stil platformi ne ide (mada meni izgleda lijepo kad se obuce, ljepse nego na stiklu il ravno), tu necu praviti nikakve kompromiseove su taman, nisu previsoke, ne stiscu me nigdje, i valja citav dan bit na nogama.
ja bih jos jednom apelovala na sve buduce mlade da se ne udaju u zimua pogotovo po ovakvom kijametu. mislite na svoje goste
.
irmic, znam da ne idem u kabare, medjutim svadba je od "neobaveznog okupljanja" dosla do jako svecane prilike, a sve u mjesec dana. sve rodice i tetke su pokupovale toalete! strasno glupo, al eto, nek bude.
vidjecu onda da nadjem te duge bisere sto mima i ti kazeteja imam kratke samo
topman.co.ukanelie wrote:ne znam gdje bih ovo pitala..koje su provjerene stranice za kupovinu muske odjece,osim asosa?
mrgreen wrote:nadi dokle više crna i sivazadnjih nekoliko puta, šta god pogledam u tim nekim tmurnim bojama.
uz to, predložila bih da češće budu i neke neklasične kombinacije.. nismo svi još zaposleni i ozbiljni

ne sumnjam i radujem seNadinka wrote:mrgreen wrote:nadi dokle više crna i sivazadnjih nekoliko puta, šta god pogledam u tim nekim tmurnim bojama.
uz to, predložila bih da češće budu i neke neklasične kombinacije.. nismo svi još zaposleni i ozbiljni
Mrgreen, moracu uvaziti ovo
Evo danas malo svjetlije idemo, ali opet ozbiljno, poprvaicu stvar ovih dana
http://malezensketeme.com/post/20624

semlaca wrote:
ovo ofarbaj u crveno ti ozbiljno? (ako jesi onda ću ti reći da sam baš jučer nabacila crvene pramenove)
sako sam vidjela fin pravo u ovoj boji u Kotonu tako da možda i odem po njeg![]()
ova boja koju si predložila mi se sviđa, samo ne znam gdje da nađem cipele u ovoj boji (ne plaho visoke, štikla što niža može biti to bolje) torbicu imam haman pa istu sa tvoje slike
Naravno da ne kupuje ali je puno lakse imati nekakav stil kad imas love, tesko ces vidjeti nekoga bez kinte u dzepu kako ima stil izgradjen nego ce navuci na sebe ono sto ima.Not My Idea wrote:draga lejdi..stil se ne kupuje novcem
God damn it znala samNot My Idea wrote:sarkazam
![]()
Not My Idea wrote:![]()
jos ti nedavno onom momku govoris ti ne bi prepoznao sarkazam ni da ti pruzi ruku i kaze "zdravo, ja sam sarkazam"
![]()