FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#3826 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

Dr. Kuca wrote:Imao je ali je zamisli da ti 20-30 ljudi stoji iza ledja i 90 minuta ti psuje vodio il gubio.
pa imas likova koji su od pocetka protiv azmira...
al su debela manjina bili...
a za husrefa ovo ti garantujem neznam od kog smo izgubili i raja usttaje,pljesce podrska ide, dobro je,bice bolje,glave hgore,a on prema nama i nesto jebata,tacno se sjecam sjecam sjeba,reko mozda nas nije razumio,mozda naviko ko na kosevu :lol: :oops:
al gotovo je sad.-..
lako se vadit na psovke balavaca...a i sam psovac...
Dr. Kuca

#3827 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Dr. Kuca »

sumirprimus wrote:
Dr. Kuca wrote:Imao je ali je zamisli da ti 20-30 ljudi stoji iza ledja i 90 minuta ti psuje vodio il gubio.
pa imas likova koji su od pocetka protiv azmira...
al su debela manjina bili...
a za husrefa ovo ti garantujem neznam od kog smo izgubili i raja usttaje,pljesce podrska ide, dobro je,bice bolje,glave hgore,a on prema nama i nesto jebata,tacno se sjecam sjecam sjeba,reko mozda nas nije razumio,mozda naviko ko na kosevu :lol: :oops:
al gotovo je sad.-..
lako se vadit na psovke balavaca...a i sam psovac...

Pa on vazda psuje dok izlazi kad se izgubi :D . jarane vi niste svjesni koliko ste izgubili njegovim odlaskom i da je azmir ostao. Previse ste negative navukli. Pa on ne psuje majku u tabutu u ksoti truhle. Ove igrace ovdje treba samo ponizavat i jebavat ih. jebiga, navijaci osokoole par igraca (Kostic) da se uskurci i belaj.
sumirprimus

#3828 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

dobro je iks :mrgreen:
sumirprimus

#3829 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

nisam neki vjernik,nikakav ustvari,al ne kosta...
boze baci nam tri boda sa radnikom ko boga te molim,
al ovaj put budi precizan!
pepeljara

#3830 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by pepeljara »

sumirprimus wrote:nisam neki vjernik,nikakav ustvari,al ne kosta...
boze baci nam tri boda sa radnikom ko boga te molim,
al ovaj put budi precizan!
:D:D

igrali demoralisani ovim s---njima u klubu.
al bit ce to dobro :)

Idemo CC
zipoo

#3831 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by zipoo »

Nije sad da mi je zao, a ni drago. Mozda nije ni moje da nesto pametujem. Ali prije bi podrzao ispadanje kluba u kantonalnu ligu nego podrzavao Husica. Ovo sto radi je fakat gadno i nisko.
Point.

#3832 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Point. »

A sta je to Husic lose uradio?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3833 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Velkoski »

Point. wrote:A sta je to Husic lose uradio?
Evo ovako objektivno.

Definitivno lobira za SDA. Dao je 'ostavku' preko noći i odmah povukao sa sobom 'svoje igrače' koji su odbili da igraju. Nije li to direktno rušenje kluba, pa kakav god da je?

Protiv sam idolopoklonstva i 'nedodirljivih'. Neko ko voli klub ne povlači sve svoje igrače odjednom, preko noći. Ne kažem da je druga strana bolja, ali... Ni ovo nije bolje.

Fazon je što ljudi ovdje ne kontaju da svi imaju neke interese i da niko neće da ulaže bez da vrati troduplo, što je po meni i OK. Klubovi se postavljaju k'o nekakve svetinje, a to više ne postoji... Moglo je postojati prije 50 godina, u današnjem periodu ne.

I pomalo mi ide na neku stvar priča o tome 'koliko nam je grad dao'... Hoćeš 600.000 KM od grada? Ma uozbilji se. Sarajevo i Željezničar od grada Sarajeva godišnje dobiju po 10-15 hiljada, primjera radi.
Grean

#3834 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Grean »

Kakav je karakter Husic je najbolje pokazao u onom famoznom sukobu sa Dinom.

No bez obzira na njegov primitivizam, tipican za skorojevica koji se domogao para a koji su mnogi navijaci Slobode podrzavali meni je kao Bosancu i Bosnjaku zao sto se ovo desava sa Slobodom, zao mi je sto u Bosnjaka sve mora propasti, sto smo nesposobni da se izdignemo iznad licnih interesa, uskogrudnosti, sto nas vodi licni ego i sto su interesi zajednice nepoznanica u nasem drustvu.

Zao mi je zbog sudbine Veleza, Celika, Bosne, Slobode Dite a evo ista sudbina ce izgleda zadesiti Slobodu i Olimpik. Treba se zapitati sto je to tako bez standardnog trazenja vanjskih neprijatelja.
El_comadante

#3835 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by El_comadante »

Grean wrote:Kakav je karakter Husic je najbolje pokazao u onom famoznom sukobu sa Dinom.

No bez obzira na njegov primitivizam, tipican za skorojevica koji se domogao para a koji su mnogi navijaci Slobode podrzavali meni je kao Bosancu i Bosnjaku zao sto se ovo desava sa Slobodom, zao mi je sto u Bosnjaka sve mora propasti, sto smo nesposobni da se izdignemo iznad licnih interesa, uskogrudnosti, sto nas vodi licni ego i sto su interesi zajednice nepoznanica u nasem drustvu.

Zao mi je zbog sudbine Veleza, Celika, Bosne, Slobode Dite a evo ista sudbina ce izgleda zadesiti Slobodu i Olimpik. Treba se zapitati sto je to tako bez standardnog trazenja vanjskih neprijatelja.
ovo je 100% tačno. bošnjaci samo znaju uništiti u košarci DIta i Bosna evo u fudbalu Velež i Čelik a izgleda i Sloboda. bez obzira volio ili nevoli čovjek Slobodu ipak je dobro da ima jedan jak stabilan klub u vrhu BH fudbala
sumirprimus

#3836 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

Image

poslje izbora nek iskljuce aparate,dotad sestro pojacaj s trodonima.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3837 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tomahawk11 »

Sto poslije izbora...hoce li vam neko pomoci od aktuelnih kandidata?
Da neko postavi klip pred kola koja idu nizbrdo?
sumirprimus

#3838 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

ovi trenutno sigurno nece.
pa gledaj sta objavljuju bog te ne vidio pa :ekser: grob te ne jebo dje ces ono
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#3839 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Slo Burner »

Ne kontam sta vi to ocekujete od vlasti da Vam pomogne, pa nece vas budzet finansirati ?
sumirprimus

#3840 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

Slo Burner wrote:Ne kontam sta vi to ocekujete od vlasti da Vam pomogne, pa nece vas budzet finansirati ?
naravno da nece ko to kaze?
dobro si reko.
cvrčak_na_hedonizmu

#3841 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Tuzlaci, kao navijači i kao ljudi koji "vole" svoj klub, su smiješni, blago rečeno.

Osim foruma, nema ih nigdje. Gdje ćeš dalje kada Fukare ( u punom sastavu ), njih 40 :D javno prozovu Husica ( koji je kao dobar za Slobodu ) i niko ni da se počeše.

Imam osjećaj da Slobodu mogu ugasiti, rasformirati ili fuzionirati sa Mramorom, a da se niko ni ne počeše kako treba ( osim piskaranja po forumima ).

Smiješni klub sa jos smjesnijim navijačima :D

Ps. Ko zadnji izađe nek' ugasi svjetlo. Dzaba se struja troši :-D
ultima_palabra

#3842 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by ultima_palabra »

Pa ona Gracićeva ubleha o fuzionisanju sa Olimpicom je onomad naišla na euforiju...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3843 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

Ma kakva Sloboda i njeni navijaci, samo znaju truniti po FB. Ako se ikad moglo sta napraviti, moglo je sad, ali svi sjede kod kuce i pametuju.

A Azmir, njegov odlazak mozda znaci i kraj Slobode, ali do toga bi doslo prije ili kasnije. Pa covjek je kao uvrijedjena mlada, svako malo najavljivao svoj odlazak. Vec sam o tome govorila na drugoj temi, sad ce se on fokusirati na SLogu. To je klub bez proslosti i dugova, tamo on vedri i oblaci. Pod njegovim okriljem je Sloga dosla do federalne lige. Od pocetka prvenstva imali su 1 pobjedu i pet poraza, a otkako je Azmir otisao iz Slobode, vec dvije pobjede :oops: :mrgreen:

Elem, bilo je lijepo dok je trajalo, ali sad cemo polako nizbrdo. Sad ce opet blokirati racun jer se vjerovatno rate duga nece uplacivati i to je to. Azmir jeste podigao Slobodu, ali je sada i unistio.
sumirprimus

#3844 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Tuzlaci, kao navijači i kao ljudi koji "vole" svoj klub, su smiješni, blago rečeno.

Osim foruma, nema ih nigdje. Gdje ćeš dalje kada Fukare ( u punom sastavu ), njih 40 :D javno prozovu Husica ( koji je kao dobar za Slobodu ) i niko ni da se počeše.

Imam osjećaj da Slobodu mogu ugasiti, rasformirati ili fuzionirati sa Mramorom, a da se niko ni ne počeše kako treba ( osim piskaranja po forumima ).

Smiješni klub sa jos smjesnijim navijačima :D

Ps. Ko zadnji izađe nek' ugasi svjetlo. Dzaba se struja troši :-D
ok vama smijesno.
i na forumu ima nas slovom i brojem dvoje troje.

nije to samo kod nas, u ovoj omladini danas vlada nezainteresovansot u vecem procentu za bilo sta osim pica i kladionice.stas tako je kako je...
da sumiramo bice slobode ne berite brige, imali smo mi i vecih padova na nos,pa se dizali.
nego berite gljive oko svoje njive,imate vi svojih problema. :thumbup:
sumirprimus

#3845 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:Pa ona Gracićeva ubleha o fuzionisanju sa Olimpicom je onomad naišla na euforiju...
davljenik se i za slamku hvata, mada iskreno ja nikad ne bih u fuziju sa nekim iz sarajeva ,jer mi je odma u tartu sumLJiv... :D
sumirprimus

#3846 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

plain vanilla wrote:Ma kakva Sloboda i njeni navijaci, samo znaju truniti po FB. Ako se ikad moglo sta napraviti, moglo je sad, ali svi sjede kod kuce i pametuju.

A Azmir, njegov odlazak mozda znaci i kraj Slobode, ali do toga bi doslo prije ili kasnije. Pa covjek je kao uvrijedjena mlada, svako malo najavljivao svoj odlazak. Vec sam o tome govorila na drugoj temi, sad ce se on fokusirati na SLogu. To je klub bez proslosti i dugova, tamo on vedri i oblaci. Pod njegovim okriljem je Sloga dosla do federalne lige. Od pocetka prvenstva imali su 1 pobjedu i pet poraza, a otkako je Azmir otisao iz Slobode, vec dvije pobjede :oops: :mrgreen:

Elem, bilo je lijepo dok je trajalo, ali sad cemo polako nizbrdo. Sad ce opet blokirati racun jer se vjerovatno rate duga nece uplacivati i to je to. Azmir jeste podigao Slobodu, ali je sada i unistio.
ti si latentna manijakinja! :oops: :D
ove podjele traju vec duze vremena i itekako uticu na posjetu ...
tiha vecina ne protestuje ona jednostavno prestane dolazit.
vrijeme ce pokazat koj bio u pravu.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3847 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote:
plain vanilla wrote:Ma kakva Sloboda i njeni navijaci, samo znaju truniti po FB. Ako se ikad moglo sta napraviti, moglo je sad, ali svi sjede kod kuce i pametuju.

ti si latentna manijakinja! :oops: :D
ove podjele traju vec duze vremena i itekako uticu na posjetu ...
tiha vecina ne protestuje ona jednostavno prestane dolazit.
vrijeme ce pokazat koj bio u pravu.
ma ja sam peder latentni :mrgreen:

u medjuvremenu se kladi na Slogu, ima pare da uzmes :mrgreen:
sumirprimus

#3848 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

sto bi reko bora
oooo draga ne budi peder
:lol:
kakva sloga,gluho bilo.i ni za kakve pare.

padalo se i padace se... 8-) :izet:
sumirprimus

#3849 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

i sta kaze zbog psovki :lol: :lol:
namiriso belaj,sad je samo pitanje jel dobio doznacicu,il je sam smugnuo? :evil:
zipoo

#3850 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by zipoo »

sumirprimus wrote:
ultima_palabra wrote:Pa ona Gracićeva ubleha o fuzionisanju sa Olimpicom je onomad naišla na euforiju...
davljenik se i za slamku hvata, mada iskreno ja nikad ne bih u fuziju sa nekim iz sarajeva ,jer mi je odma u tartu sumLJiv... :D
Ali bi u fuziju...
Post Reply