FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Partijaner

#3826 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Mene je samo strah Buytena ako bude igrao u odbrani. :mrgreen:
missko

#3827 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Imam ovakvu suhvu za kladionicare.
Da ce bit 2-1 za arsenal, tj 3 i vise golova, da ce gol za Bayern zabit Buyten a za Arsenal Wallcot, Mandzo ga sigurno ne zabija.
Kemal Malovčić

#3829 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kemal Malovčić »

ubićemo one furundžije sa hajberija!
Partijaner

#3830 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Kemal Malovčić wrote:ubićemo one furundžije sa hajberija!
Tako je rodjak, volio bih da Rob udje onako ljutit sa klupe izrevoltiran da im ga sukne topovski ko protiv vukova. :lol:
simonese

#3831 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

MasaCHusaC wrote:Cilj je ne izgubiti i po mogucnosti postici gol
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /40047.php

Ziku ovog
http://www.fussball.de/zlatan-ibrahimov ... 2440/index
taman da igra pod Guardiolom :mrgreen:
deer_hunter

#3832 Re: FC Bayern Munchen

Post by deer_hunter »

guber90 wrote: a naravno ponajvise je tako zbog finala protiv Chelsea kada cojk udje i preko njega Drogba go dade :x :x , tako da bih volio vidjeti, Boatenga,.
pobrko si ti jarane nešto, Drogba ga je dao upravo preko Boatenga kojeg ti priželjkuješ u timu veceras,a ne preko Van Buytena
Partijaner

#3833 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

deer_hunter wrote:
guber90 wrote: a naravno ponajvise je tako zbog finala protiv Chelsea kada cojk udje i preko njega Drogba go dade :x :x , tako da bih volio vidjeti, Boatenga,.
pobrko si ti jarane nešto, Drogba ga je dao upravo preko Boatenga kojeg ti priželjkuješ u timu veceras,a ne preko Van Buytena
A ono Milito kad je otreso Buytu ko djete kakvo, otad on meni ne ulijeva povjerenje, jest on gorostas,visok, jak korpulentan, ali dzabe nema tu brzinu da zaustavi igrace koji imaju brz prodor.
Zmijuga loma

#3834 Re: FC Bayern Munchen

Post by Zmijuga loma »

Partijaner wrote:
deer_hunter wrote:
A ono Milito kad je otreso Buytu ko djete kakvo, otad on meni ne ulijeva povjerenje, jest on gorostas,visok, jak korpulentan, ali dzabe nema tu brzinu da zaustavi igrace koji imaju brz prodor.
Ako Giroud bude igrao u špicu ne sekiraj se ništa.
missko

#3835 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Zmijuga loma wrote: Ako Giroud bude igrao u špicu ne sekiraj se ništa.
Kratko jasno :D
Giroud i Gervinjo , trening igraci i za polovne odbrane
ultima_palabra

#3836 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Nije Giroud toliko loš igrač, to malo više medijski napucano ;-) A Van Buytena bi okrenuo i Lazar Popović :mrgreen: Nije ni Heynckes mahnit da ga stavi u ovakvoj utakmici.
Mišo_Kovač

#3837 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Pa nema koga drugog staviti, Boateng je suspendiran, a Badstuber povrijedjen. Martinez/Gustavo/Tymo su takodjer opcije, al nijedan od njih nije igrao štopera ove sezone, tako da od tog nema ništa. Plus, Van Buyten je bio starter u svim utakmicama osim jedne u ovoj polusezoni, radi uigravanja za ovaj susret :D :D
ultima_palabra

#3838 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Mišo_Kovač wrote:Pa nema koga drugog staviti, Boateng je suspendiran, a Badstuber povrijedjen. Martinez/Gustavo/Tymo su takodjer opcije, al nijedan od njih nije igrao štopera ove sezone, tako da od tog nema ništa. Plus, Van Buyten je bio starter u svim utakmicama osim jedne u ovoj polusezoni, radi uigravanja za ovaj susret :D :D
E nisam to znao :) Ma dobro, može se ekipa postaviti tako da se njegovi nedostaci prikriju, ali mislim da bi Martinez recimo bio manji rizik.
Partijaner

#3839 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Ocekujem dobru tekmu, ali mislim da nece biti puno golova a mozda i hoce :mrgreen: napadanje sa obe strane jer oba tima ne znaju drugacije ni igrat nego ravno otvoreno na gol pa sta bude. Ekipa Arsenala onako ima solidne mlade igrace, princ Poldi ce biti posebno nalozen da nam ga sukne veceras, ali nece moci ove noci :lol:
Bayern ove godine gladan rezultata, gladan uspjeha, gladan osvete za sve one nesretne poraze koje se su se desile prosle godine kada su ostali bez ijednog trofeja a to veoma boli giganta kao sto je Bayern Munchen.

Sto se tice sastava trebao bi biti ovaj: Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Martinez - Müller, Kroos, Ribery - Mandzukic
Sto se moze vidjeti nema Roba :lol: koji ce uc onako ljutit odradit koji solo i zavuc im u mrezu Scesnija ( a ja imena :mrgreen: ).
Nadam se da ce momci veceras grist i napadat sve dok sudija ne odsvira kraj jer mi ne znamo drugacije i to je ono sto nas krasi, nema predaje do zadnje minute i ABD da Veelu obucemo u crvenu uniformu koju vec dugo ceka. :mrgreen:

Image
MIA-SAN-MIA
MOSALJOZE

#3840 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

ultima_palabra wrote:
Mišo_Kovač wrote:Pa nema koga drugog staviti, Boateng je suspendiran, a Badstuber povrijedjen. Martinez/Gustavo/Tymo su takodjer opcije, al nijedan od njih nije igrao štopera ove sezone, tako da od tog nema ništa. Plus, Van Buyten je bio starter u svim utakmicama osim jedne u ovoj polusezoni, radi uigravanja za ovaj susret :D :D
E nisam to znao :) Ma dobro, može se ekipa postaviti tako da se njegovi nedostaci prikriju, ali mislim da bi Martinez recimo bio manji rizik.
a teško da bi martinez mogao tu odigrati onda bolje da igra 3-4-3 lahm čovjek mikrofon i alaba.Ali neće stavice bujtena.
SRETNO 8-)
guber90

#3841 Re: FC Bayern Munchen

Post by guber90 »

MOSALJOZE wrote:
ultima_palabra wrote:
a teško da bi martinez mogao tu odigrati onda bolje da igra 3-4-3 lahm čovjek mikrofon i alaba.Ali neće stavice bujtena.
SRETNO 8-)
Ma mogao bi Martinez, cak sta vise citao sam par puta da se indirektno nudi da zaigra tu poziciju, visok je, jak je, nije bas ni trom, moze iznijeti loptu, sigurno bi mi vise povjerenja uljevao od gospon Bujtka :D.
ultima_palabra

#3842 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Pa igrao čitavu prošlu sezonu u Athleticu stopera...
Partijaner

#3843 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Image
:mrgreen:
veella

#3844 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Anatoliy Tymoshchuk :lol: :lol: :lol:
Cijela ekipa vam je kao ovaj levat :D
Logovan

#3845 Re: FC Bayern Munchen

Post by Logovan »

Partijaner wrote:Image
:mrgreen:
:lol: :thumbup:
DonVito

#3846 Re: FC Bayern Munchen

Post by DonVito »

Podolski sigurno gori od zelje :mrgreen: samo da ne pregori..
Kao neutralan, volio bi da Arsenal pobjedi veceras pa da imamo i zanimljiv revans u Minhenu.
hordash

#3847 Re: FC Bayern Munchen

Post by hordash »

Ma kakav mrtvi Arsenal! Gdje će oni uzdrmati bavarsku podmazanu mašinu. Arsenal može slavit neriješeno, sve ostalo je ogromno iznenađenje.
Partijaner

#3848 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Ko cene gledat one debile na FTV i BHT mogu vodje gledat sky HD http://movie-paradise.in/?page_id=124
veella

#3849 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Joj sto ne mogu suplje ovog beckenbauera :x
PILJA

#3850 Re: FC Bayern Munchen

Post by PILJA »

veella wrote:Joj sto ne mogu suplje ovog beckenbauera :x
taj covjek vas je spasio bankrota,.i ne samo on cijeli bayern. SRETNO MIA SAN MIA
Post Reply