Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vicious wrote:
Pa odeš ovdje u radnju, uzmeš ga u ručicu opipaš, i onaj koji ti se svidi naručiš sa stranice. Pa i ovi sigurno naručuju po nekoliko komada sa tih istih stranica, ne vjerujem da imaju neku drugu shemu.
s jednom razlikom, za taj koji uzmes u rucicu i platis ga, znas da si dobio ono sto si vidio. Vjerujem da nije velik broj zajeba kad se dobilo nesto drugo od narucenog, ali... sve do jednom. Treba li spominjati vrijeme od narudjbe do primitka narucenog, zato pitah da l' to bas vrijedi, odnosno, da l' su ovi u radnji sto prodaju drasticno skuplji pa je isplatnije vani naruciti i cekat'.
Valjda ovi u piljari barem neku garanciju daju, nijesam dosad cuo za njih.
supercali wrote:Daju ti garanciju da si dobio garantni list
et' vi's, i oto je nesto, jos ako je pisana a ne usmena... ma ku's bolje
MTV wrote:Kak nekontate da je semirsar opipljiv tip. To prvo mora opipat svojim prsticima pa onda pazarit ako ce pazarit.
i prevrnit' kolega, i prevrnit' djaba pipanje ako ne prevrnes
sva se usafunjala prodavacica u tehnomagu dok sam se ufatio za novcanik da platim ovog moga kosookog sultana
supercali wrote:Pa to najvise ljudi i rade kupe jos ako su paket 50 ili 100 dodje haman u pola cijene i proda za punu cijenu a onda ga otplacuje godinu dvije
Ja prvi to nikad uradio ne bih haha. Jedino mozda da imam neki vrh posao , pa mi ta rata bude smijesna .
Budzet mi je 350 KM. Isprva sam mislio uzet neki mobitel u Njemackoj jer cu uskoro ici gore, ali mi se pokvario moj Samsung S3 Neo koji mi je sluzio skoro 2 i po godine. Poceo se pregrijavati, usporavati , sam restartovati, i na kraju se ugasio..
Nema mi smisla nositi na servis, istekla garancija, niti pokusavati popravit.
Znaci, za 350 KM kakav mobitel mogu uzeti, odnosno naruciti online ili ovdje kupiti?
Dosad sam bio vjeran Univerzalnom.
meteorit135531 wrote:Budzet mi je 350 KM. Isprva sam mislio uzet neki mobitel u Njemackoj jer cu uskoro ici gore, ali mi se pokvario moj Samsung S3 Neo koji mi je sluzio skoro 2 i po godine. Poceo se pregrijavati, usporavati , sam restartovati, i na kraju se ugasio..
Nema mi smisla nositi na servis, istekla garancija, niti pokusavati popravit.
Znaci, za 350 KM kakav mobitel mogu uzeti, odnosno naruciti online ili ovdje kupiti?
Dosad sam bio vjeran Univerzalnom.
Hvala.
Redmi note 4x, nokia 5, huawei honor 8 lite/p8 lite 2017 ili da se protegneš još 40kermi na j5 2017.
konektovan wrote:J5 je losiji od svih nabrojanih, a jos skuplji, ja bih ga izbacio sa spiska.
Po čemu lošiji od svih?
Po kvaliteru izrade, manje rama, cak i sami procesor cini mi se zaostaje za ostalim. Kamera mu je sasvim ok. Mozda jedino moze sa nokiom u istu recenicu.
konektovan wrote:J5 je losiji od svih nabrojanih, a jos skuplji, ja bih ga izbacio sa spiska.
Po čemu lošiji od svih?
Po kvaliteru izrade, manje rama, cak i sami procesor cini mi se zaostaje za ostalim. Kamera mu je sasvim ok. Mozda jedino moze sa nokiom u istu recenicu.
Greške u koracima
Po kvalitetu izrade, uz nokiu 5 najbolji.
Po procesoru, drugi najbolji, odmah nakon redmi note 4x.
Po kamerama, najbolji od svih nabrojanih.
Po ramu, isti kao nokia 5, giga manje od redmi note 4x i p9lite 2017.
konektovan wrote:Jesi li opipao, drzao j5??? Ja sam imao oshecaj da se savija, neubjedljivo. Redmi note je flagship po tom osjecaju, a i huawei, bar zs mene.
Naravno, i j5 i j7 2017. Kolegica na poslu ima recimo j5.
Tvrdim ti da je bolje izrađen nego rn4. Ima ako se ne varam i po yt bend testova, na rn4 ekran počne da ispada.