Aferim momci! Sve dok ginete za sveti dres nema zime za vas, a mjesta u prvom timu hvala Bogu ima na pretek.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bordolini
#3826 Re: FK Sarajevo
Aferim momci! Sve dok ginete za sveti dres nema zime za vas, a mjesta u prvom timu hvala Bogu ima na pretek.
- Globus
#3827 Re: FK Sarajevo
Isto ovako se u Zenici govorilo prosle godine kad su juniori osvojili ligu .. al koga briga to ...Mislim postoji sansa (ako postoji sansa tako ce i bitiAlkos wrote:Sve i jedan u prvi tim! Podebljat ugovore na nekoliko godina i nema zime za nas
![]()
![]()
Ponos!!
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#3828 Re: FK Sarajevo
Nisam baš siguran da je ovo tipični navijač bilo čiji. Na žalost ovakvih idiota ima i kod njih a i kod nas. Zbog njega i sličnih njemu i jeste ovako naopako.ćiro wrote:Tipični navijač Željeznica
Juniorima čestitke i valjda ćemo se uskoro ovako radovati i rezultatima "prvog" tima.
- van Basten
#3829 Re: FK Sarajevo
čestitke juniorima
nego, sinoć malo na poslu gledam to finale kupa, gledam tog "moćnog" željA i kontam kako smo nisko pali ove sezone kada ovakvom želji nismo mogli tricu spucati bez guranja. Mirza, ja već sada to kažem, zreo je za noge. Zajedno sa, nadam se, i bagrom iz uprave koja ga je i dovela. Nije uspio pobijediti Široki kući, nije uspio pobijediti željezničar kući, još ako ne uspije izboriti ni Evropu , eto ga hattrik
nego, sinoć malo na poslu gledam to finale kupa, gledam tog "moćnog" željA i kontam kako smo nisko pali ove sezone kada ovakvom želji nismo mogli tricu spucati bez guranja. Mirza, ja već sada to kažem, zreo je za noge. Zajedno sa, nadam se, i bagrom iz uprave koja ga je i dovela. Nije uspio pobijediti Široki kući, nije uspio pobijediti željezničar kući, još ako ne uspije izboriti ni Evropu , eto ga hattrik
- Logovan
#3830 Re: FK Sarajevo
"Koliko sam imao lomova dobro je da sam živ"
Veldin Muharemović je svoju karijeru počeo graditi u omladinskoj školi nogometa Bubamari. Kasnije je preselio na Koševo. Bordo dres nosio je nekoliko sezone. Nakon osvajanje šampionske titule i nastupa na međunarodnoj sceni skrenuo je pažnju na sebe. Konkretna ponuda stigla je iz belgijskog Lokerena pa je Muharemović potpisao za pomenuti klub.
Posljednja sezona nije mu ostala u lijepom sjećanju:
"Nismo ispunili očekivanja. Iako je klub imao ambicije da se bori za sami vrh došli smo u situaciju da vodimo bitku za opstanak. Naime, pred početak sezone u našu svlačionicu su stigli Sulejman Smajić i Tomo Šokota. Sve je govorilo kako ćemo biti u gornjem dijelu tabele. No, kako je prvenstvo odmicalo rezultat je izostajao i polako se počela uvlačiti panika da bi mogli ispasti. Ipak, nekako smo se spasili, a klub je promijenio tri trenera tokom sezone", kaže Muharemović za Sarajevo-x.com.
Na pitanje hoće li ostati u Belgiji, odgovara.
"Ugovorom sam vezan do juna ove godine. Svakako treba istaći da nisam odigrao posljednjih nekoliko utakmica zbog povrede. Imao sam frakturu lobanje. Koliko sam do sada imao lomova dobro je da sam živ. Da li ću ostati u Lokerenu? To vam ne bih mogao reći u ovom momentu. Imam nekoliko ponuda iz evropskih liga. Razmotriću sve i donijeti konačnu odluku“.
O mogućem povratu na Koševo kaže:
"Ako bih se morao vratiti u BiH jedini klub za koji bih igrao je Sarajevo. Bordo tim mi je dao sve u životu. Ne bih se puno dvoumio. Volio bih da izbore plasman u Evropu mada više ne zavise od svojih rezultata. Bilo mi je žao što se derbi nije igrao pred punim stadionom, jer su nakon dugo godina dva najuspješnija bh. kluba bila u vrhu".
Na kraju je spomenuo i reprezentaciju:
"Drago mi je što Sušić vodi računa o tome koji igrači igraju u svojim klubovima, a koji ne. Nadam se da neće odustati od svojih namjera. Vjerujem da sa aktuelnim igračkim kadrom možemo izboriti plasman na EURO 2012.“.
Veldin Muharemović je svoju karijeru počeo graditi u omladinskoj školi nogometa Bubamari. Kasnije je preselio na Koševo. Bordo dres nosio je nekoliko sezone. Nakon osvajanje šampionske titule i nastupa na međunarodnoj sceni skrenuo je pažnju na sebe. Konkretna ponuda stigla je iz belgijskog Lokerena pa je Muharemović potpisao za pomenuti klub.
Posljednja sezona nije mu ostala u lijepom sjećanju:
"Nismo ispunili očekivanja. Iako je klub imao ambicije da se bori za sami vrh došli smo u situaciju da vodimo bitku za opstanak. Naime, pred početak sezone u našu svlačionicu su stigli Sulejman Smajić i Tomo Šokota. Sve je govorilo kako ćemo biti u gornjem dijelu tabele. No, kako je prvenstvo odmicalo rezultat je izostajao i polako se počela uvlačiti panika da bi mogli ispasti. Ipak, nekako smo se spasili, a klub je promijenio tri trenera tokom sezone", kaže Muharemović za Sarajevo-x.com.
Na pitanje hoće li ostati u Belgiji, odgovara.
"Ugovorom sam vezan do juna ove godine. Svakako treba istaći da nisam odigrao posljednjih nekoliko utakmica zbog povrede. Imao sam frakturu lobanje. Koliko sam do sada imao lomova dobro je da sam živ. Da li ću ostati u Lokerenu? To vam ne bih mogao reći u ovom momentu. Imam nekoliko ponuda iz evropskih liga. Razmotriću sve i donijeti konačnu odluku“.
O mogućem povratu na Koševo kaže:
"Ako bih se morao vratiti u BiH jedini klub za koji bih igrao je Sarajevo. Bordo tim mi je dao sve u životu. Ne bih se puno dvoumio. Volio bih da izbore plasman u Evropu mada više ne zavise od svojih rezultata. Bilo mi je žao što se derbi nije igrao pred punim stadionom, jer su nakon dugo godina dva najuspješnija bh. kluba bila u vrhu".
Na kraju je spomenuo i reprezentaciju:
"Drago mi je što Sušić vodi računa o tome koji igrači igraju u svojim klubovima, a koji ne. Nadam se da neće odustati od svojih namjera. Vjerujem da sa aktuelnim igračkim kadrom možemo izboriti plasman na EURO 2012.“.
-
Fordas
#3831 Re: FK Sarajevo
Cestitke juniorima!
Zasto se naredno kolo igra u nedelju? Nije valjda da se komsinice boje 'posjete' zbog finala CL?

Zasto se naredno kolo igra u nedelju? Nije valjda da se komsinice boje 'posjete' zbog finala CL?
- Baltazar_khan
#3832 Re: FK Sarajevo
A nisu odgađali kolo kad se igralo finale lige prvaka izmeđi Liverpoola i Milana 
- Globus
#3833 Re: FK Sarajevo
ćiro wrote:Tipični navijač Željeznica
- PriNc_ba
#3834 Re: FK Sarajevo
hahahahahah
necu kod komsija naljutit ce mi se pa evo ovde da se nasmijemo malo 
Dobio Željo veliko pojačanje!!! Igrač iz Kine jučer sletio na aerodrom...Zove se Chao Kup

Dobio Željo veliko pojačanje!!! Igrač iz Kine jučer sletio na aerodrom...Zove se Chao Kup
-
Dead Man Walking
#3835 Re: FK Sarajevo
Iz Kine? Pa taj u FKS igra vec mjesecima u tandemu sa Chao Ligom, a nedavno su im se pridruzili i Chao Evropa i Chao Navijaci.PriNc_ba wrote:hahahahahah![]()
![]()
![]()
Dobio Željo veliko pojačanje!!! Igrač iz Kine jučer sletio na aerodrom...Zove se Chao Kup![]()
![]()
![]()
-
Corola
#3836 Re: FK Sarajevo
Jest,jest ti sto su kod vas pet godina igrali........sa uspjehom.Dead Man Walking wrote:Iz Kine? Pa taj u FKS igra vec mjesecima u tandemu sa Chao Ligom, a nedavno su im se pridruzili i Chao Evropa i Chao Navijaci.PriNc_ba wrote:hahahahahah![]()
![]()
![]()
Dobio Željo veliko pojačanje!!! Igrač iz Kine jučer sletio na aerodrom...Zove se Chao Kup![]()
![]()
![]()
-
The 51st State
#3837 Re: FK Sarajevo
prije bana da se pozdravim sa rajom
.
- Baltazar_khan
#3838 Re: FK Sarajevo
Da nam se što prije vratišThe 51st State wrote:prije bana da se pozdravim sa rajom.
-
The 51st State
#3839 Re: FK Sarajevo
ma ne mogu zabraniti citanjeBaltazar_khan wrote:Da nam se što prije vratišThe 51st State wrote:prije bana da se pozdravim sa rajom.
- Baltazar_khan
#3840 Re: FK Sarajevo
Haj priznaj da si popio malo u graduThe 51st State wrote:ma ne mogu zabraniti citanjeBaltazar_khan wrote:Da nam se što prije vratišThe 51st State wrote:prije bana da se pozdravim sa rajom.
, svakako isti kurac, jedino crveno na monitoru pravi razliku, ono kao novi postovi...
- Baltazar_khan
#3842 Re: FK Sarajevo
Razumijemo seThe 51st State wrote:malo?
- strong69
#3843 Re: FK Sarajevo
Odlican tekst Edina Isanovica na naslovnici Sa-X;
Do boljeg vremena...
Neka bilo koji klub argumentovano dokaze da je bio u ovoj mjeri ostecen. Dva puta je sprijecen izlazak na medunarodnu scenu. Kaznjeni smo registracijama utakmica od 3:0 u korist protivnika iako je to bilo APSOLUTNO neosnovano. Uprava Sarajeva bi trebala da odgovara za sve ovo ili da brani interese kluba pa i po cijenu istupanja iz Lige. Interesi kluba ne brane se time sto se okrene guzica i spuste gace a to je jedino sto sadasnji clanovi uprave rade.Za kraj treba spomenuti i čelnike NSBiH koji se već godinama "iživljavaju" nad Fudbalskim klubom Sarajevo. "Slučaj Gavarić" je najbolji primjer za to. Tu svakako treba spomenuti i oduzimanje licence prije nekoliko godina, kada je onemogućen izlazak na međunarodnu scenu. Potom registracija utakmice sa Borcem 3-0 (također, prije nekoliko godina), iako je navijač Banjalučana utrčao na teren i udario igrača tima sa Koševa, Mirnela Sadovića. Navedene odluke samo su pokazatelj nesposobnosti uprave borda kluba da zaštiti interese FK Sarajevo, čak i onda kada je pravilnik na strani tima sa Koševa.
Do boljeg vremena...
- ultima_palabra
#3844 Re: FK Sarajevo
Pa trebao sa bratom Chao Ligom pojačati Borac, međutim došlo do izmjene u zadnjem trenutkuPriNc_ba wrote:hahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- aerosa
#3846 Re: FK Sarajevo
Kakva nas gamad vode ništa ovo nije čudno.strong69 wrote:Odlican tekst Edina Isanovica na naslovnici Sa-X;Neka bilo koji klub argumentovano dokaze da je bio u ovoj mjeri ostecen. Dva puta je sprijecen izlazak na medunarodnu scenu. Kaznjeni smo registracijama utakmica od 3:0 u korist protivnika iako je to bilo APSOLUTNO neosnovano. Uprava Sarajeva bi trebala da odgovara za sve ovo ili da brani interese kluba pa i po cijenu istupanja iz Lige. Interesi kluba ne brane se time sto se okrene guzica i spuste gace a to je jedino sto sadasnji clanovi uprave rade.Za kraj treba spomenuti i čelnike NSBiH koji se već godinama "iživljavaju" nad Fudbalskim klubom Sarajevo. "Slučaj Gavarić" je najbolji primjer za to. Tu svakako treba spomenuti i oduzimanje licence prije nekoliko godina, kada je onemogućen izlazak na međunarodnu scenu. Potom registracija utakmice sa Borcem 3-0 (također, prije nekoliko godina), iako je navijač Banjalučana utrčao na teren i udario igrača tima sa Koševa, Mirnela Sadovića. Navedene odluke samo su pokazatelj nesposobnosti uprave borda kluba da zaštiti interese FK Sarajevo, čak i onda kada je pravilnik na strani tima sa Koševa.
Do boljeg vremena...
Pored ovakve uprave dušmani nam i ne trebaju....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- ultima_palabra
#3848 Re: FK Sarajevo
Tugo moja
Čovjek ne treba ni živjeti kad mu je unaprijed najveće dostignuće što se negdje rodio...
A to zadnje je čini mi se rekao velikan bh. muzike i filozofije opće prakse Dino Merlin
A to zadnje je čini mi se rekao velikan bh. muzike i filozofije opće prakse Dino Merlin
- Baltazar_khan
#3849 Re: FK Sarajevo
I u igračkom kadru FGR 
- Obuca9
#3850 Re: FK Sarajevo
Ne kontam šta se bunite, ionako sami tvrdite da je navijati za Sarajevo stvar geografije, a ne nekakve filozofije, to sam isto i ja rekao 
Ionako su mi vazda bile draže te konkretne nauke, nego nekakve izmišljene i apstraktne koje se zasnivaju na nekakvim pretpostavkama, mišljenjima i izmišljenim pričama, a ne na činjenicama. Baš kao i dobar dio vaših argumenata u nekim raspravama, zar ne
Ionako su mi vazda bile draže te konkretne nauke, nego nekakve izmišljene i apstraktne koje se zasnivaju na nekakvim pretpostavkama, mišljenjima i izmišljenim pričama, a ne na činjenicama. Baš kao i dobar dio vaših argumenata u nekim raspravama, zar ne