jaro on o liftu razmišlja
&%&% te lift
Moderator: anex
Imaju upravitelji ako ima para na računu za održavanje_BataZiv_0809 wrote:Mansarda![]()
Prednost-nema nikog iznad tebe, osim teoloskih teorija, mana-manje iskoristivog prostora i krov ti odrzavasDoduse imaju sad upravitelji
jeli ovo onaj stan sto je prije par godina u eksploziji plina poginula zena a dvoje-troje tesko povrijedjeno?Black swan wrote:https://www.olx.ba/artikal/25353372/nov ... 45-000-km/
evo ga za mene
da imam keša odmah bih ovo kupio
jebo provinciju
ko ovo kupuje za ove pare?Black swan wrote:https://www.olx.ba/artikal/25617426/dvo ... or-centar/
oduvijek sam želio živjeti u ulici đoke mazalića
akademskog slikara
prije iz grada kad se vracamo pjehe kući na cvilu
svaki metar je bitan
a oko skenderije već krenemo kukati
a tu je i đoko mazalić
WTFpustopoljina wrote:kuhinja i dnevni u jednom, wc/kupatilo najvjerojatnije bez dnevnog svjetla...
predobar, al' da je kako ukarariti od jedne sobe uvuceni balkonBlack swan wrote:https://www.olx.ba/artikal/25353372/nov ... 45-000-km/
evo ga za mene
da imam keša odmah bih ovo kupio
jebo provinciju
drugi put javiBlack swan wrote:ne znam
super je stan, ali ilidza nije...ja bih u zgradi u kojoj komi nadje svoj idealan
E nemre sve.pustopoljina wrote:super je stan, ali ilidza nije...ja bih u zgradi u kojoj komi nadje svoj idealan
jesi zivio u takvom stanu?ado_sar wrote:Jel se fakat palite na stan u potkrovlju, na petom spratu u zgradi bez lifta?
al' fakat je stan fin, cak ima kada, a ne tus...a pise 2 sprat...nije to nikakva visina i bez lifta.Haris.ba wrote:E nemre sve.pustopoljina wrote:super je stan, ali ilidza nije...ja bih u zgradi u kojoj komi nadje svoj idealan![]()
Ima hala prozor, ima veliki balkon, veliki dnevni sa trpezarijom, spavaća, mala soba, lift.
Još samo da je na Marindvoru?
vjerovatno si tada bila studentica. A sada zamisli nositi bebu i djecija kolica par puta dnevno na 5 sprat. Takodjer,podstanar se ne sekira kakav je krov iznad njega i prokisnjava li. Vlasnika bgm interesuje.pustopoljina wrote:jesi zivio u takvom stanu?ado_sar wrote:Jel se fakat palite na stan u potkrovlju, na petom spratu u zgradi bez lifta?
ja sam zivjela u takvom unajmljenom stanu, nije ni bio na prodaju, niti je to bila opcija...starogradnja 4 sprata i peti novogradnja...rahatluk koji nudi je puno veci od tih par puta sici i popeti se...
skoro tacno...ali mi smo imali prostoriju u prizemlju (svi) gdje si mogao vezati bicikl ili djecija kolica ili sta vec) i to je bilo pod kljucem.ado_sar wrote:vjerovatno si tada bila studentica. A sada zamisli nositi bebu i djecija kolica par puta dnevno na 5 sprat. Takodjer,podstanar se ne sekira kakav je krov iznad njega i prokisnjava li. Vlasnika bgm interesuje.pustopoljina wrote:jesi zivio u takvom stanu?ado_sar wrote:Jel se fakat palite na stan u potkrovlju, na petom spratu u zgradi bez lifta?
ja sam zivjela u takvom unajmljenom stanu, nije ni bio na prodaju, niti je to bila opcija...starogradnja 4 sprata i peti novogradnja...rahatluk koji nudi je puno veci od tih par puta sici i popeti se...
palim se na lokaciju, veličinu stana i volim potkrovljeado_sar wrote:Jel se fakat palite na stan u potkrovlju, na petom spratu u zgradi bez lifta?
a ko to od poštenog svijeta ima keša da kupi stan?Black swan wrote: da imam keša odmah bih ovo kupio