SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
bullmastiff

#3826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by bullmastiff »

Novi stravični detalji o sarajevskoj KUĆI UŽASA: Po receptu mafije tijela uzidana u betonske temelje http://www.buzimljani.com/buzimljani/bi ... ke-temelje

I mada se, makar u početku, Hajrudin Memović doimao kao krajnje nepouzdan svjedok (vijest o njegovom uhićenju nikada nije službeno objavljena), nakon što su inspektori FUP-a, po nalogu sarajevskog županijskog tužitelja Ćazima Hasanspahića, koji vodi istragu o nestanku Tolića i Ajdarija, započeli konkretnu provjeru njegovog iskaza, pojavile su se prve, zapanjujuće podudarnosti.

ovo sto se pisalo ovdje izgleda da je istina :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Neelix

#3827 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Neelix »

hvala na info :)
2407

#3828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by 2407 »

SARAJEVO: Brutalno pretučen Miraj Grbić - Čombe!
Sarajevski glumac Miraj Grbić, popularni Čombe iz tv serije "Lud, zbunjen, normalan", pretučen je prije dvije noći, kada ga je presrela grupa od šest gradskih kabadahija i pokušala opljačkati, saznaje ** No links ** portal

miraj grbićIncident se desio nedaleko od mosta Čobanija, a ljekari su konstatovali da je poznati glumac u ovom sukobu zadobio teške tjelesne povrede, te da mu je polomljena vilica. Čombe je pružio herojski otpor i pokušao se suprotstaviti napadačima, ali nije mogao protiv šestorice.

Ipak, Miraj Grbić će, iako sa teškim povredama, u subotu, 24. jula, nastupiti sa bendom Karne i pjevati na koncertu u FIS-u, a operacija vilice zakazana je za nedjelju.

** No links ** portal saznaje i da je iste noći, nešto kasnije, ista grupa nasilnika presrela i ovdašnjeg muzičara Nedžada Podžića Poćka, koji je u ovom okršaju prošao ipak bolje - sa samo dva šamara. Bahata odiseja završila je u kafiću "Marqee", gdje su nasilnici nastavili sa maltretiranjem malobrojnih gostiju u gluho doba noći.

Ko se krije iza šest siledžija, nije poznato
cappy_tempo

#3829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

ja imam neki osjecaj da je ovo dijelo "mangupa" iz zvijezde,mahala na cobanij tacnije mahala preko puta picerije galije.posto sam tu prije zivio u toj zvijezdi narkoman do narkomana sve i ne bi im prvi put bilo da otimaju pare i slicno
patriota.sila

#3830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by patriota.sila »

Nesto se cudno desava u Hrasnom na raskrnisi gdje trolebus skrece prema robotu, preko puta je prizma mikrokreditan organizacija.
Prvo je lik parkirao auto na sred ceste i izuo cipele te po ovoj kisi hoda po bijeloj liniji gore dole, a zena mu izgleda sjedi u autu, ponovo se vratio u auto pa opet izasao i na kraju legao na cestu.....bila je i hitna i policija samo kratko i otisli su.....uglavnom na kraju je ostala samo jadna zena .....sama na sred ceste upravo sad sjedi u autu na mjestu suvozaca, svi su se razilsi.....................moguce da je lik imao nervni slom.....ili slicno.................

Jos uvijek auto parkirano na sred ceste sa upaljena sva cetiti zmigavca i sa zenom na mjestu suvozaca. .....nidje veze
minjonja

#3831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

patriota.sila wrote:Nesto se cudno desava u Hrasnom na raskrnisi gdje trolebus skrece prema robotu, preko puta je prizma mikrokreditan organizacija.
Prvo je lik parkirao auto na sred ceste i izuo cipele te po ovoj kisi hoda po bijeloj liniji gore dole, a zena mu izgleda sjedi u autu, ponovo se vratio u auto pa opet izasao i na kraju legao na cestu.....bila je i hitna i policija samo kratko i otisli su.....uglavnom na kraju je ostala samo jadna zena .....sama na sred ceste upravo sad sjedi u autu na mjestu suvozaca, svi su se razilsi.....................moguce da je lik imao nervni slom.....ili slicno.................

Jos uvijek auto parkirano na sred ceste sa upaljena sva cetiti zmigavca i sa zenom na mjestu suvozaca. .....nidje veze
pa de vidi sta se desava, pitaj je treba li joj pomoc, pozovi je kuci na caj. nece valjda kuci sad sa takvim likom koji po kisi hoda nasred ulice. ocigledno nesto nije dobro covjek.
Cholina_Lokica

#3832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

minjonja wrote:
patriota.sila wrote:Nesto se cudno desava u Hrasnom na raskrnisi gdje trolebus skrece prema robotu, preko puta je prizma mikrokreditan organizacija.

pa de vidi sta se desava, pitaj je treba li joj pomoc, pozovi je kuci na caj. nece valjda kuci sad sa takvim likom koji po kisi hoda nasred ulice. ocigledno nesto nije dobro covjek.
rjesice to neko drugi :oops:
minjonja

#3833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

Dile wrote:
minjonja wrote:

rjesice to neko drugi :oops:
pa da. necu sad patrioti da nabijam nesto na nos, mozda je mlad, ima roditelje, mozda bi ljudi poludili da stranca u stan uvede. ali tamo ima toliko nebodera, toliko zgrada, moze neko barem caja i deku zeni da snese dok neko ne dodje po nju, ali kao da vidim, svi gledaju, niko da nesto uradi.

zao mi je ovakvih slucajeva. nadam se da ce neko toj porodici pomoci da rijese svoje probleme.
karanana

#3834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

a sta je posao policije i hitne bio? ako nista, meni je nejasna situacija da policija nije ni pomakla auto nego ga ostavila na sred ceste.
minjonja

#3835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

karanana wrote:a sta je posao policije i hitne bio? ako nista, meni je nejasna situacija da policija nije ni pomakla auto nego ga ostavila na sred ceste.
karanana, znamo da volis zene :D pomozi joj bolan. sigurno imas mjesta za nju da prenoci.
karanana

#3836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

minjonja wrote:
karanana wrote:a sta je posao policije i hitne bio? ako nista, meni je nejasna situacija da policija nije ni pomakla auto nego ga ostavila na sred ceste.
karanana, znamo da volis zene :D pomozi joj bolan. sigurno imas mjesta za nju da prenoci.
ma nisam bas blizu lokaciji. pa valjda ceka nekog da dodje, nece valjda ostati tu. vjerovatno je policiji rekla da ce zovnut nekog da dodje.
minjonja

#3837 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

karanana wrote:
minjonja wrote:
ma nisam bas blizu lokaciji. pa valjda ceka nekog da dodje, nece valjda ostati tu. vjerovatno je policiji rekla da ce zovnut nekog da dodje.
ma i ja to nesto kontam. ali opet, red bi bio da su i nju poveli, radi njene sigurnosti, pa ako hoce da dodje neko po nju, nek je preuzmu u mupu. ali eto. valjda ima neki razlog zasto je ovako ispalo kako je ispalo.
A-R-N-I

#3838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by A-R-N-I »

vjerovatno ima urednu vozacku i nalaz psihijatra da je lud, i ni poicija ni hitna tu ne moze nista,,mi jednostavno nemamo institucije koja bi to morala rijesavati te slucajeve, a ne sazalost prolaznika ili komsije...
bullmastiff

#3839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by bullmastiff »

jbht..napisem za stravican zlocin nesto, postavim link.i niko bne reaguje..vama ovdje to normalno? :shock:
Troll_Happens

#3840 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

Osamnaestogodišnji Dino Džaferović s Ilidže ranjen je u pucnjavi koja se oko ponoći dogodila u ilidžanskoj ulici Hrasnička cesta.

On je policiji izjavio da su na njega pucale nepoznate osobe iz automobila u pokretu.

Ozlijeđeni je dovezen u bolnicu Koševo u 0.40 sati. Konstatirana mu je prostrelna rana desne potkoljenice, nakon čega je smješten na Kliniku za ortopediju i traumatologiju, potvrdila je portalu Sarajevo-x glasnogovornica bolnice Biljana Jandrić.

Pripadnici sarajevske policije su o pucnjavi obavijestili dežurnog kantonalnog tužitelja te rade na rasvjetljavanju i dokumentiranju ovog krivičnog djela.

divlji zapad nema dalje samo kako su ovako neprecizni... sto se ne skupe na nekoj poljani pa se ko ljudi ne porokaju :oops:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

politička situacija kao u južnoj americi
a usput postajemo kao meksiko :cry:
GaRGa

#3842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by GaRGa »

cappy_tempo wrote:ja imam neki osjecaj da je ovo dijelo "mangupa" iz zvijezde,mahala na cobanij tacnije mahala preko puta picerije galije.posto sam tu prije zivio u toj zvijezdi narkoman do narkomana sve i ne bi im prvi put bilo da otimaju pare i slicno

bas bih voli znati ko je mada sumnjam daje iko sa cobanije..
gurabija78

#3843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by gurabija78 »

2407 wrote:

SARAJEVO: Brutalno pretučen Miraj Grbić - Čombe!
Sarajevski glumac Miraj Grbić, popularni Čombe iz tv serije "Lud, zbunjen, normalan", pretučen je prije dvije noći, kada ga je presrela grupa od šest gradskih kabadahija i pokušala opljačkati, saznaje ** No links ** portal

miraj grbićIncident se desio nedaleko od mosta Čobanija, a ljekari su konstatovali da je poznati glumac u ovom sukobu zadobio teške tjelesne povrede, te da mu je polomljena vilica. Čombe je pružio herojski otpor i pokušao se suprotstaviti napadačima, ali nije mogao protiv šestorice.

Ipak, Miraj Grbić će, iako sa teškim povredama, u subotu, 24. jula, nastupiti sa bendom Karne i pjevati na koncertu u FIS-u, a operacija vilice zakazana je za nedjelju.

** No links ** portal saznaje i da je iste noći, nešto kasnije, ista grupa nasilnika presrela i ovdašnjeg muzičara Nedžada Podžića Poćka, koji je u ovom okršaju prošao ipak bolje - sa samo dva šamara. Bahata odiseja završila je u kafiću "Marqee", gdje su nasilnici nastavili sa maltretiranjem malobrojnih gostiju u gluho doba noći.

Ko se krije iza šest siledžija, nije poznato
Izvor
neki turbofolk omladinci krenuli u obracun sa rock'n'roll-om :-?
lijepa palija i titina milicija.... samo, kako sam cuo, nije im ni 'chombe' ostao duzan....
cappy_tempo

#3844 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

GaRGa wrote:
cappy_tempo wrote:ja imam neki osjecaj da je ovo dijelo "mangupa" iz zvijezde,mahala na cobanij tacnije mahala preko puta picerije galije.posto sam tu prije zivio u toj zvijezdi narkoman do narkomana sve i ne bi im prvi put bilo da otimaju pare i slicno

bas bih voli znati ko je mada sumnjam daje iko sa cobanije..
ma ja znam za one starije klosare 80-90 godiste,ne znam jel jos ko doseljavo odkako sam ja odselio,uglavnom kakvih likova zive drzava moze zatvor samo za njih napraviti
gurabija78

#3845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by gurabija78 »

nije kakav izvor:
http://www.24sata.hr/show/sestorica-ga- ... ci/183728/
ali obzirom kakav je bio koncert u FISu u subotu, ovo mi izgleda kao vjerodostojnija informacija od one da je covjek brutalno pretucen....
Troll_Happens

#3846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

garant kontali da valja gudru i bobe ko na seriji pa kontali da ima nesto i za njih.. ako ih je slomio neka je :D
samo mi zao sto ih i drotovi nisu uhvatili pa im malo bubrege protresli. :oops:
atko

#3847 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by atko »

Sad legende prestizu jedna drugu o Combetu ... a garant ga je Miraj fisno u markiju pa zakuho sa nekim :D
Lady Saray

#3848 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lady Saray »

ev izgleda neki udes na malti ima i poginulih
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

vidim frka neka :cry: :cry: :cry:
Ejch-ju-es-i-aj-en

#3850 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Ejch-ju-es-i-aj-en »

Najmanje dvoje mrtvih, neki audi, išao Bog zna koliko, pokupio golfa koji je navodno stajao na proširenju, razvalio autobusko stajalište kod Unionkomerca, odvalio stub ulične rasvjete. Strava i užas :(
Locked