nakon 1/3 drugoligaskog susreta srpanj-admir_1984....domacin je i defininitivno potvrdio ulogu autsajdera i zasluzeno gubi s 0-1....mozda ovo i nije neko iznenadjenje ako znamo da gosti mnogo, mnogo bolje igraju na strani nego kuci...na tribinama, medju domacim navijacima kruze spekulacije da je sve ovo namjesteno

jer se domaci klub nalazi u finansijskim poteskocama i u nedostatku sponzora..oni su nasli svog partnera u "kladionici"...uveliko se prica da ce ovaj mec zavrsiti iz dvice u iks, a onda iz iksa u keca...kvota, 160...

nadati se da je tako u protivnom, usljed novcanih poteskoca...tesko da ce domacini ovog meca moci sebi priustiti putovanja na gostujuce tekme...i ovako je situacija alarmantna...trenira se s jednom loptom(odbojkaskom, da ne pretjerujemo...bude nekad i ping-pong loptica)...jede se ono sto se ubere s drveca...pije se voda sa blatnjavog, pomocnog i zvanicnog terena, a nemalo je bilo situcaija..kada su gostujuci ljekari ukazivali pomoc mojim igracima..neki su igraci pricali da im je najljepse bilo kada su bili faulirani tj na zemlji i da su u tom trenutku, pozeljeli da se nikada vise ne ustanu....opravdanje su nalazili u rijecima jednog naseg velikog mislioca:"bolje dzaba lezat-nego dzaba radit"
ocito je da je nas najbolji, najveci, najtrofejniji i najnajnaj klub u krizi....neki bi rekli rezesija, a drugi talovi...sto god bilo istinito, nadamo se skorijem ozdravljenju naseg najdrazeg tima i povratak tamo gdje mu je i mjesto-sredina tabele!(ihhh...sto sam skroman

...htio sam reci- medju prve... s negativnom gol razlikom

)