Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
srpanj

#3826 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

sasvim sigurno, jedan od najljepsih duela u 5 kolu :thumbup:
blackyveca - Emir_TM87 2:3
inace, emir nije najefikasniji u ovom kolu...ima jedan efikasniji :-) :-)
@Žurnalista wrote:Arsenal - Sunderland 2:1
Manchester Utd - Blackburn 1:0
Sevilla - Atletico Madrid 1:0 :thumbup:
Bologna - Inter Milan 1:1
Energie Cottbus - Werder Bremen 2:1 :thumbup:
Stuttgart - Hoffenheim 0:1
Liverpool - Manchester City 2:1
Lille - Monaco 2:1 :thumbup:
Saint Etienne - Bordeaux 1:2
Naval - Braga 0:1
Palermo - Juventus 2 :thumbup:

:-) :-) :-)
4 komada!! bravo majstore :thumbup:
shalla

#3827 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

srpanj wrote:e'...super saqqa...ide poredak za 15-tak min.

neces nista reci za rezultat.....je li se (imalo) ljuto? :-) ha?
Ma daj ne zezaj, dok god ne gubim dobro je :mrgreen:
Bitno je da sam u vrhu, mora se tu i tamo prosuti koji bod. Ma nikakav sam ovih dana, sjebao mi se kompjuter i čak ni format C nije pomogao, i dalje se ruši windows (restartuje se komp) a mozilla i opera mi malo malo krahiraju. Izgleda da je do HD-a pa odoh sutra da kupim, nadam se da će kupovina novog riješiti problem. Eto zato sam onako štur u postovima a tebi svaka čast za rezultat :thumbup:
van Basten

#3828 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

uspješno apsolvirano gostovanje na Kipru... igra koja se pamti i koja plijeni :razz:
ozbiljno sada - najbitnije je da su osvojena tri važna boda u borbi za opstanak
vjecnobordo

#3829 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:
cyprus wrote:0:1 gubim, dosad pogodio 4 stative, super :x :x :x
FT 0:3, pogodio još dvije stative, super :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
E moj cypruse, došlo pogano vrijeme, treba koju tekmu i namjestiti il' nam valja kofere pakovati za drugu ligu :D A najavljivala se titula prije početka sezone. Nego, kad bolje skontaš, budi zadovoljan. kako bi ti tek bilo krivo da si zabio 2 gola, a izgubio. Ovako manje boli :mrgreen:
Jedina mi sreća pa ispada jedan :D
J.P.Montoya

#3830 Re: Sa-x liga, komentari

Post by J.P.Montoya »

ispravka

nisam dobio 2;1 nego je 2:2
van Basten

#3831 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

to cyprus podmeće kolegi iz UO :lol: :lol: :lol:
cyprus

#3832 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

J.P.Montoya wrote:ispravka

nisam dobio 2;1 nego je 2:2
E jebga :x , sad mi procedura sve popravit.

A ni ti nisi mogo šutit... :oops: :lol: :lol:
cyprus

#3833 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

van Basten wrote:uspješno apsolvirano gostovanje na Kipru... igra koja se pamti i koja plijeni :razz:
Izgleda da sam se ja jedini ovdje potrudio da ti nešto poklonim za rođendan :D
cyprus

#3834 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:
cyprus wrote:
cyprus wrote:0:1 gubim, dosad pogodio 4 stative, super :x :x :x
FT 0:3, pogodio još dvije stative, super :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
E moj cypruse, došlo pogano vrijeme, treba koju tekmu i namjestiti il' nam valja kofere pakovati za drugu ligu :D A najavljivala se titula prije početka sezone. Nego, kad bolje skontaš, budi zadovoljan. kako bi ti tek bilo krivo da si zabio 2 gola, a izgubio. Ovako manje boli :mrgreen:
Jedina mi sreća pa ispada jedan :D
Eto nam okršaja u sljedećem kolu, ko izgubi već je spakovo kofere :D
van Basten

#3835 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

cyprus wrote:
van Basten wrote:uspješno apsolvirano gostovanje na Kipru... igra koja se pamti i koja plijeni :razz:
Izgleda da sam se ja jedini ovdje potrudio da ti nešto poklonim za rođendan :D
darežljivo, svaka čast... poštujem... samo se nadam da neću morati čekati 365 dana pa da opet odigram jednu ovakv bravuru :D
elSaik

#3836 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

[color=#FF0000][b]Pravilnik[/b][/color] wrote: 6.14 U tuđe ime, rezultate može postaviti isključivo jedan od ostalih takmičara i to samo u slučaju bana na određeni vremenski period.
S tim da moram naglasiti da je ovo pravilo preuzeto iz predzadnje verzije Pravilnika. Posljednjoj verziji nemam pristup, jer imam problema sa officeom. Uglavnom, znam do kakve je promjene u posljednjoj verziji došlo - u slučaj bana može svaki član foruma (a ne samo učesnik lige) može postaviti u tuđe ime parove. Znači, ta promjena nije bitna za ovaj naš trenutni slučaj i, kao što sam i rekao bio, postavljanje u avengedovo ime je bilo protuustavno. :mrgreen:
elSaik

#3837 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Topla voda wrote:pa ako se znaju sva trojica medjusobno i kafe ispijaju,nek ih je stavio.
a to nesto problem s racunarom,kakve to veze ima,sto kipar reko ,otidji u internet klub i postavi

sad treba komisija da utvrdi jel njemu pokvaren racunar,a igrom slucaja saik to zna,jer zna licno covjeka.

e pa fino.
a sta cemo mi ostali kad tako neko odigra protiv nas,a ne znamo mu zdravstveno stanje pc-a?

inace je glupo da se postavljaju tudji parovi.
Sve na stranu, ali sam sebi proturječiš. :skoljka:
Last edited by elSaik on 23/02/2009 16:52, edited 1 time in total.
elSaik

#3838 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: Znam, ali u Banovićima nui to ne mogu vidjeti, tako da :mrgreen: i gdje cu tebi davati da mi stavis parove :D :D
:lol: Imao bih ja ba obzira, ipak su to presudni bodovi za opstanak. :dance:
cyprus

#3839 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

§ 46
(1) U tuđe ime, rezultate može postaviti svaki član Foruma.
(2) Stav 1 ovog člana vrijedi samo u slučajevima nemogućnosti pristupanja člana čiji su parovi u pitanju zbog bana na određeni vremenski period.
Prerovih malo ovu temu i nađoh. S obzirom da ovako stoji u pravilniku, postavljanje avengedovih parova od strane mene je nevažeće :)
srpanj

#3840 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

shaqqa wrote: a tebi svaka čast za rezultat :thumbup:
ma' nisam mislio na cestitke ;-) mislio sam na tvoj pogodak u prvoj i moj... u posljednjoj minuti ;-)...a cestitke, idu tebi... ipak si ti lider, a meni bi vise odgovaralo "sretno" :-) sretno..kao rudaru tj udarniku :)
shalla

#3841 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Pošteno :thumbup:
Nadam se da se ni ti ni avenged nećete ljutiti, fakat nije ništa lično :wink:

P.s. džulaj, s obzirom da sam pogodio bonus pa i nije neka predstava al eto...
vjecnobordo

#3842 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

Da mi je kako sad klepiti kipra :mrgreen: Čini mi se da onda spasa za ove prdi grke ne bi bilo, a ako ne daj Bože izgubim :skoljka:

Bjez' saiče, 3 godine nisi bio ispred mene na tabeli, i sad napravio bolji start, pa kontaš glavni u gradu :mrgreen: Ne ide to tako. Vidjet ćemo se u još jednom međusobnom duelo aBd ubrzo.
elSaik

#3843 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:Da mi je kako sad klepiti kipra :mrgreen: Čini mi se da onda spasa za ove prdi grke ne bi bilo, a ako ne daj Bože izgubim :skoljka:

Bjez' saiče, 3 godine nisi bio ispred mene na tabeli, i sad napravio bolji start, pa kontaš glavni u gradu :mrgreen: Ne ide to tako. Vidjet ćemo se u još jednom međusobnom duelo aBd ubrzo.
Ko yebe ligašku tabelu kada sam na vječitoj konstantno iznad. :mrgreen:
vjecnobordo

#3844 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

Nakon 20. minuta igre, u derbiju začelja, vjecnobordo-cyprus 1-1. Vjecnobordo je nakon krasne akcije došao u vodstvo, ali samo 2 minute kasnije, gosti sa kipra, dosta bezobraznom igrom dolaze do izjednacenja :mrgreen: Ipak, može se reći da ekipe igraju iznad sadašnjih pozicija na tabeli, i da u drugom poluvremenu očekujem da prelomim utakmicu :-D
cyprus

#3845 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:Nakon 20. minuta igre, u derbiju začelja, vjecnobordo-cyprus 1-1. Vjecnobordo je nakon krasne akcije došao u vodstvo, ali samo 2 minute kasnije, gosti sa kipra, dosta bezobraznom igrom dolaze do izjednacenja :mrgreen: Ipak, može se reći da ekipe igraju iznad sadašnjih pozicija na tabeli, i da u drugom poluvremenu očekujem da prelomim utakmicu :-D
Ejs, prljavom igrom, ko mi kaže :P
vjecnobordo

#3846 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:
vjecnobordo wrote:Nakon 20. minuta igre, u derbiju začelja, vjecnobordo-cyprus 1-1. Vjecnobordo je nakon krasne akcije došao u vodstvo, ali samo 2 minute kasnije, gosti sa kipra, dosta bezobraznom igrom dolaze do izjednacenja :mrgreen: Ipak, može se reći da ekipe igraju iznad sadašnjih pozicija na tabeli, i da u drugom poluvremenu očekujem da prelomim utakmicu :-D
Kako nije prljavo :D Al' nejse, dobit' će momci u drugom poluvremenu.
cyprus

#3847 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:
cyprus wrote:
Kako nije prljavo :D Al' nejse, dobit' će momci u drugom poluvremenu.
Ah, mojim momcima gori pod nogama, pa se neće lako predat :oops: . A i boj se sljedeće činjenice: prošle sezone sam digo Kup na Lizi Šampiona, što će reć da mi ove sezone ista leži :D
srpanj

#3848 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

nakon 1/3 drugoligaskog susreta srpanj-admir_1984....domacin je i defininitivno potvrdio ulogu autsajdera i zasluzeno gubi s 0-1....mozda ovo i nije neko iznenadjenje ako znamo da gosti mnogo, mnogo bolje igraju na strani nego kuci...na tribinama, medju domacim navijacima kruze spekulacije da je sve ovo namjesteno ;-) jer se domaci klub nalazi u finansijskim poteskocama i u nedostatku sponzora..oni su nasli svog partnera u "kladionici"...uveliko se prica da ce ovaj mec zavrsiti iz dvice u iks, a onda iz iksa u keca...kvota, 160... :-) nadati se da je tako u protivnom, usljed novcanih poteskoca...tesko da ce domacini ovog meca moci sebi priustiti putovanja na gostujuce tekme...i ovako je situacija alarmantna...trenira se s jednom loptom(odbojkaskom, da ne pretjerujemo...bude nekad i ping-pong loptica)...jede se ono sto se ubere s drveca...pije se voda sa blatnjavog, pomocnog i zvanicnog terena, a nemalo je bilo situcaija..kada su gostujuci ljekari ukazivali pomoc mojim igracima..neki su igraci pricali da im je najljepse bilo kada su bili faulirani tj na zemlji i da su u tom trenutku, pozeljeli da se nikada vise ne ustanu....opravdanje su nalazili u rijecima jednog naseg velikog mislioca:"bolje dzaba lezat-nego dzaba radit"

ocito je da je nas najbolji, najveci, najtrofejniji i najnajnaj klub u krizi....neki bi rekli rezesija, a drugi talovi...sto god bilo istinito, nadamo se skorijem ozdravljenju naseg najdrazeg tima i povratak tamo gdje mu je i mjesto-sredina tabele!(ihhh...sto sam skroman :-) ...htio sam reci- medju prve... s negativnom gol razlikom :-) )
elSaik

#3849 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

srpanj wrote:nakon 1/3 drugoligaskog susreta srpanj-admir_1984....domacin je i defininitivno potvrdio ulogu autsajdera i zasluzeno gubi s 0-1....mozda ovo i nije neko iznenadjenje ako znamo da gosti mnogo, mnogo bolje igraju na strani nego kuci...na tribinama, medju domacim navijacima kruze spekulacije da je sve ovo namjesteno ;-) jer se domaci klub nalazi u finansijskim poteskocama i u nedostatku sponzora..oni su nasli svog partnera u "kladionici"...uveliko se prica da ce ovaj mec zavrsiti iz dvice u iks, a onda iz iksa u keca...kvota, 160... :-) nadati se da je tako u protivnom, usljed novcanih poteskoca...tesko da ce domacini ovog meca moci sebi priustiti putovanja na gostujuce tekme...i ovako je situacija alarmantna...trenira se s jednom loptom(odbojkaskom, da ne pretjerujemo...bude nekad i ping-pong loptica)...jede se ono sto se ubere s drveca...pije se voda sa blatnjavog, pomocnog i zvanicnog terena, a nemalo je bilo situcaija..kada su gostujuci ljekari ukazivali pomoc mojim igracima..neki su igraci pricali da im je najljepse bilo kada su bili faulirani tj na zemlji i da su u tom trenutku, pozeljeli da se nikada vise ne ustanu....opravdanje su nalazili u rijecima jednog naseg velikog mislioca:"bolje dzaba lezat-nego dzaba radit"

ocito je da je nas najbolji, najveci, najtrofejniji i najnajnaj klub u krizi....neki bi rekli rezesija, a drugi talovi...sto god bilo istinito, nadamo se skorijem ozdravljenju naseg najdrazeg tima i povratak tamo gdje mu je i mjesto-sredina tabele!(ihhh...sto sam skroman :-) ...htio sam reci- medju prve... s negativnom gol razlikom :-) )
:lol: :thumbup:
vjecnobordo

#3850 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

2-1 na bordo areni :D barem ako Bayern ovako završi, a karagounis je utakmicu skratio za 5 minuta :mrgreen:
Post Reply