Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ima li ko da mi objasni sta oko ovih papiga nimfi,danas je kupio i samo suti i ne mrda iz coska,koliko je potrebno dana da bi se oslobodila ili jos bolje hoce li se ikad oslobodit????
aux wrote:ima li ko da mi objasni sta oko ovih papiga nimfi,danas je kupio i samo suti i ne mrda iz coska,koliko je potrebno dana da bi se oslobodila ili jos bolje hoce li se ikad oslobodit????
Hoce se osloboditi, pusti je da se privikne i nemoj raditi nagle pokrete pokraj nje, da se ne prepadne i nemoj je jos pustati napolje i obavezno joj tepaj i budi sto vise vremena pored nje.. imao sam i ja nekad nimfu
kako mislis napolje,na balkon je li ako je tako moram ti reci da se odlicno snalazi u toj ulozi pjeva kao zmaj ma ljepota je slusat milion nekakvih melodija i glasova i cim je unesem u kucu samo suti i muti nesto u svom cosku nekad nesto dobaci,vrata od kaveza su joj otvorena uvijek ali izgleda da joj se sviđa u kavezu,uh zaboravih reci da ova moja nimfica ima 5 godina i zenka je
aux wrote:kako mislis napolje,na balkon je li ako je tako moram ti reci da se odlicno snalazi u toj ulozi pjeva kao zmaj ma ljepota je slusat milion nekakvih melodija i glasova i cim je unesem u kucu samo suti i muti nesto u svom cosku nekad nesto dobaci,vrata od kaveza su joj otvorena uvijek ali izgleda da joj se sviđa u kavezu,uh zaboravih reci da ova moja nimfica ima 5 godina i zenka je
aux wrote:kako mislis napolje,na balkon je li ako je tako moram ti reci da se odlicno snalazi u toj ulozi pjeva kao zmaj ma ljepota je slusat milion nekakvih melodija i glasova i cim je unesem u kucu samo suti i muti nesto u svom cosku nekad nesto dobaci,vrata od kaveza su joj otvorena uvijek ali izgleda da joj se sviđa u kavezu,uh zaboravih reci da ova moja nimfica ima 5 godina i zenka je
Samo vrijeme i strpljenje
naoruzao sam se strpljenjem a vremena ionako imam na pretek,moram reci da ima napretka sa nimficom danas je bila cak izasla iz kaveza i ispalila se na kauc tu je odkunjala jedno 2-3 sata pa kad je ogladnila donio sam joj kavez i ona kao velika odmah uleti,pjeva skroz slabo nesto u zadnje vrijeme ali eto ako nista lijepo je gledat kako napreduje
Evo mojeg novog macora.Nasla sam ga danas na ulici jadnicak bio sam sa bracom i sestrama. Malo je plakao u pocetku,no brzo se navikao na svoj novi dom.ev i koja fotka
AnjaNS wrote:Evo mojeg novog macora.Nasla sam ga danas na ulici jadnicak bio sam sa bracom i sestrama. Malo je plakao u pocetku,no brzo se navikao na svoj novi dom.ev i koja fotka