iz fotografija postanih se vidi velika "guzva" na cest, a i inace ...El-bosniaco wrote:Policija je prema zaključcima koordinacionog tijela razmještena na prilaznim putevima, no gužva se ne smanjuje. Veliki broj novinara te vozila sa itraživačima i zvaničnicima hrle ka Visočici. Asfaltni put je već nakon prvog dana pretrpio oštećenja, pa su primjećene i ekipe Asfaltgradnje u pokušaju da zakrpe rupe. Stvaraju se kolone na Klisi i na Gradu koje se naizmjenično propuštaju.
Bosanska piramida Sunca
Moderator: Chloe
-
radeljas
-
Piramidos
pa objasnio sam ti ja za tunele ,susenje stelje i sudzuke tako da mozes sa hrasnom pod ruku pa po pijaci sudjukeeeee navali narodeee sudjukeeeeeludvig wrote:Ma jok ba, tako ti je 100%.ludost wrote:
Halooooooo! Ofirnoooo!
Nego vidis li ti ove danasnje izvjestaje, hajd da malo kometarisemo one tunele, mani se trecerazrednih magazina
- Alfons Kauders
one tunele o kojim se prica mjesecima, a nidje slika, osim onih nekoliko u rezoluciji commodorea 64 ?ludvig wrote:Ma jok ba, tako ti je 100%.ludost wrote:
Halooooooo! Ofirnoooo!
Nego vidis li ti ove danasnje izvjestaje, hajd da malo kometarisemo one tunele, mani se trecerazrednih magazina
-
ludvig
Sinko, ti si mi na ignore, jer ne diskutujem sa mladjima od 10 godina, hajd crtani pa spavat. Nema potrebe da se meni obracas, ponavljam na ignore si mi, vidis da sam u zivoj akciji rasturanja LudostiAlfons Kauders wrote:blablabla
Ali nece na dvoboj vodenim pistoljima
Je li moguce da su magazin Dani jedan od sponzora fondacije?
-
novel
cijeli "normalan" svijet se smijao i smije KINEZIMA ali boli njih sveto drvo sto se neko smijemogu zaradit samo smijeh normalnog svijeta...
ne znam drug...mene zabole za visoko, piramidu i bosnui vjerovatno bolje nego tebi
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Objasnjenje od prozvanih ce vjerovatno biti da su nekada postojale krtice velicine ovce pa su iskopale te tunele!!! A mozda su i cuvene pijavice iz Dine ko zna?ludvig wrote:Ma jok ba, tako ti je 100%.ludost wrote:
Halooooooo! Ofirnoooo!
- Alfons Kauders
ludost wrote:Alfons, vidjeces, kad se ova piramida ne iskopa ni za sljedecih 5 godina, garant ce izgovor biti isti - POSLALI JE U EGIPAT NA AUTORIZACIJU!![]()
![]()
![]()
-
ClonedAgain
Rodila majka sinove sociopate...
Sa tolikom strašću pristupiti jednom internet prepucavanju, to može samo osoba sa psihološkim poremećajima...
Sa tolikom strašću pristupiti jednom internet prepucavanju, to može samo osoba sa psihološkim poremećajima...
-
ludost
Pricali smo vec o tunelima. Kekec je iznio jedno jako vazno zapazanje u vezi s njima. Prodajete ljudima suplje price i fiktivna Kinder jaja.
kako je visoko bio jedan od najvaznijih vladarskih gradova srednjevjekovne bosne, bilo bi idiotski da nije imao upravo takve tajne prolaze. kako je kekec primjetio, nema nikakve logike tunelom povezivati piramidu s nekim izvorom vode. ali u slucaju strateski i politicki vaznog grada/utvrde - logike itekeko ima. bajdvej, taj se koncept u slucaju sarajeva pokazao spasonosnim cak i u 20. vijeku. osim ako osmanagic ne dokaze da je i taj tunel napravila neka drevna civilizacija...
- Alfons Kauders
ludvig wrote:Sinko, ti si mi na ignore, jer ne diskutujem sa mladjima od 10 godina, hajd crtani pa spavat. Nema potrebe da se meni obracas, ponavljam na ignore si mi, vidis da sam u zivoj akciji rasturanja LudostiAlfons Kauders wrote:blablabla![]()
Ali nece na dvoboj vodenim pistoljima![]()
Je li moguce da su magazin Dani jedan od sponzora fondacije?
"Sinko" ? Koji si ti lik...
Uostalom, ko se tebi obraca, ja se obracam svima, e sad ko ti je kriv sto sam sebe nalazis u mojim prozivkama... O nedostatku kulture da i ne govorim... Sinko...
- kriticarka_nikova
Postaje mi vec smijesno....
atipiramidashi....i
piramidashi....
jos uvijek je rezultat 0:0
Uozbiljite se ljudi.Sasvim je svejedno da li piramida postoji ili ne,pored toliko ozbiljnih stvari u ovo drzavi,koje nas trebaju zabrinuti.
Sad kad bi otkopali i Sfingu u Bosni,nista mi ne bi znacilo......bas nista....
atipiramidashi....i
piramidashi....
Uozbiljite se ljudi.Sasvim je svejedno da li piramida postoji ili ne,pored toliko ozbiljnih stvari u ovo drzavi,koje nas trebaju zabrinuti.
-
novel
za 5-20 godina (the) djed ce zaraditi milion KM-ova prodavajuci "kozne papuce"....hebo piramidu....pare leze u "papucama"Alfons Kauders wrote:ludost wrote:Alfons, vidjeces, kad se ova piramida ne iskopa ni za sljedecih 5 godina, garant ce izgovor biti isti - POSLALI JE U EGIPAT NA AUTORIZACIJU!![]()
![]()
![]()
moguce je, moguce
jebo nadrealiste i njihov skec u kome zenit glumi faraona koji ceka 2000 godina da mu bosnje naprave piramidu...
- Alfons Kauders
Kako se uozbiljit kraj ovih likova i ovakvih komentara, ovo je fakat najjaca i najzabavnija tema na forumu, rijetko kad se moze tako malo postova procitati tako puno nebuloza...kriticarka_nikova wrote:Postaje mi vec smijesno....
atipiramidashi....i
piramidashi....
-
ClonedAgain
BTW. ni ti mi nisi ništa puno bolji...Alfons Kauders wrote:Kako se uozbiljit kraj ovih likova i ovakvih komentara, ovo je fakat najjaca i najzabavnija tema na forumu, rijetko kad se moze tako malo postova procitati tako puno nebuloza...kriticarka_nikova wrote:Postaje mi vec smijesno....
atipiramidashi....i
piramidashi....
-
novel
niti sam "atipiramidas" niti "piramidas", navijam za siroinju....papuce, drvene suvenire itd......kriticarka_nikova wrote:Postaje mi vec smijesno....
atipiramidashi....i
piramidashi....
- Alfons Kauders
haman, haman... par papuca 100 km... dedo ce postat visocki bill gates...novel wrote:za 5-20 godina (the) djed ce zaraditi milion KM-ova prodavajuci "kozne papuce"....hebo piramidu....pare leze u "papucama"Alfons Kauders wrote:ludost wrote:Alfons, vidjeces, kad se ova piramida ne iskopa ni za sljedecih 5 godina, garant ce izgovor biti isti - POSLALI JE U EGIPAT NA AUTORIZACIJU!![]()
![]()
![]()
moguce je, moguce
jebo nadrealiste i njihov skec u kome zenit glumi faraona koji ceka 2000 godina da mu bosnje naprave piramidu...
- Alfons Kauders
i ?ClonedAgain wrote:BTW. ni ti mi nisi ništa puno bolji...Alfons Kauders wrote:Kako se uozbiljit kraj ovih likova i ovakvih komentara, ovo je fakat najjaca i najzabavnija tema na forumu, rijetko kad se moze tako malo postova procitati tako puno nebuloza...kriticarka_nikova wrote:Postaje mi vec smijesno....
atipiramidashi....i
piramidashi....
-
ClonedAgain
Ništa, ništa, samo naprijed...Sve im slobodno reci...Alfons Kauders wrote:i ?ClonedAgain wrote:BTW. ni ti mi nisi ništa puno bolji...Alfons Kauders wrote: Kako se uozbiljit kraj ovih likova i ovakvih komentara, ovo je fakat najjaca i najzabavnija tema na forumu, rijetko kad se moze tako malo postova procitati tako puno nebuloza...