Bosanska piramida Sunca

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
radeljas

Post by radeljas »

El-bosniaco wrote:Policija je prema zaključcima koordinacionog tijela razmještena na prilaznim putevima, no gužva se ne smanjuje. Veliki broj novinara te vozila sa itraživačima i zvaničnicima hrle ka Visočici. Asfaltni put je već nakon prvog dana pretrpio oštećenja, pa su primjećene i ekipe Asfaltgradnje u pokušaju da zakrpe rupe. Stvaraju se kolone na Klisi i na Gradu koje se naizmjenično propuštaju.
iz fotografija postanih se vidi velika "guzva" na cest, a i inace ...
El-bosniaco

Post by El-bosniaco »

Image

Image

ludnica :D
ludvig

Post by ludvig »

ludost wrote:

Halooooooo! Ofirnoooo!
Ma jok ba, tako ti je 100%.

Nego vidis li ti ove danasnje izvjestaje, hajd da malo kometarisemo one tunele, mani se trecerazrednih magazina :-)
Piramidos

Post by Piramidos »

ludvig wrote:
ludost wrote:

Halooooooo! Ofirnoooo!

Nego vidis li ti ove danasnje izvjestaje, hajd da malo kometarisemo one tunele, mani se trecerazrednih magazina :-)
pa objasnio sam ti ja za tunele ,susenje stelje i sudzuke tako da mozes sa hrasnom pod ruku pa po pijaci sudjukeeeee navali narodeee sudjukeeeee
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ludvig wrote:
ludost wrote:

Halooooooo! Ofirnoooo!

one tunele o kojim se prica mjesecima, a nidje slika, osim onih nekoliko u rezoluciji commodorea 64 ? :D :-)
ludost

Post by ludost »

Alfons, vidjeces, kad se ova piramida ne iskopa ni za sljedecih 5 godina, garant ce izgovor biti isti - POSLALI JE U EGIPAT NA AUTORIZACIJU! :lol: :lol: :lol: :lol:
ludvig

Post by ludvig »

Alfons Kauders wrote:blablabla
Sinko, ti si mi na ignore, jer ne diskutujem sa mladjima od 10 godina, hajd crtani pa spavat. Nema potrebe da se meni obracas, ponavljam na ignore si mi, vidis da sam u zivoj akciji rasturanja Ludosti :lol:

Ali nece na dvoboj vodenim pistoljima :-)

Je li moguce da su magazin Dani jedan od sponzora fondacije? :-)
novel

Post by novel »

mogu zaradit samo smijeh normalnog svijeta...
cijeli "normalan" svijet se smijao i smije KINEZIMA ali boli njih sveto drvo sto se neko smije :? :oops: :D ljudi rade i rade......a zive od "ubleha" "dzinde/mimdze".......
i vjerovatno bolje nego tebi
ne znam drug...mene zabole za visoko, piramidu i bosnu :D nit luk jeo nit luk mirisao :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

ludvig wrote:
ludost wrote:

Halooooooo! Ofirnoooo!

Objasnjenje od prozvanih ce vjerovatno biti da su nekada postojale krtice velicine ovce pa su iskopale te tunele!!! A mozda su i cuvene pijavice iz Dine ko zna?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ludost wrote:Alfons, vidjeces, kad se ova piramida ne iskopa ni za sljedecih 5 godina, garant ce izgovor biti isti - POSLALI JE U EGIPAT NA AUTORIZACIJU! :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: moguce je, moguce :lol: jebo nadrealiste i njihov skec u kome zenit glumi faraona koji ceka 2000 godina da mu bosnje naprave piramidu... :D
ludvig

Post by ludvig »

hrasno38 wrote:
Objasnjenje od prozvanih ce vjerovatno biti da su nekada postojale krtice velicine ovce pa su iskopale te tunele!!! A mozda su i cuvene pijavice iz Dine ko zna?
:lol: :lol: :lol: Mozda ga je i priroda iskopala :-)
novel

Post by novel »

vidi sa VISPAK radi, eee king-ovi tako se to radi, dok vi sjedite u podrumu :D
ClonedAgain

Post by ClonedAgain »

Rodila majka sinove sociopate...

Sa tolikom strašću pristupiti jednom internet prepucavanju, to može samo osoba sa psihološkim poremećajima...
ludost

Post by ludost »

Pricali smo vec o tunelima. Kekec je iznio jedno jako vazno zapazanje u vezi s njima. Prodajete ljudima suplje price i fiktivna Kinder jaja.
kako je visoko bio jedan od najvaznijih vladarskih gradova srednjevjekovne bosne, bilo bi idiotski da nije imao upravo takve tajne prolaze. kako je kekec primjetio, nema nikakve logike tunelom povezivati piramidu s nekim izvorom vode. ali u slucaju strateski i politicki vaznog grada/utvrde - logike itekeko ima. bajdvej, taj se koncept u slucaju sarajeva pokazao spasonosnim cak i u 20. vijeku. osim ako osmanagic ne dokaze da je i taj tunel napravila neka drevna civilizacija...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ludvig wrote:
Alfons Kauders wrote:blablabla
Sinko, ti si mi na ignore, jer ne diskutujem sa mladjima od 10 godina, hajd crtani pa spavat. Nema potrebe da se meni obracas, ponavljam na ignore si mi, vidis da sam u zivoj akciji rasturanja Ludosti :lol:

Ali nece na dvoboj vodenim pistoljima :-)

Je li moguce da su magazin Dani jedan od sponzora fondacije? :-)
:lol:

"Sinko" ? Koji si ti lik... :lol: :lol: :lol:

Uostalom, ko se tebi obraca, ja se obracam svima, e sad ko ti je kriv sto sam sebe nalazis u mojim prozivkama... O nedostatku kulture da i ne govorim... Sinko... :D
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Postaje mi vec smijesno....
atipiramidashi....i
piramidashi....
jos uvijek je rezultat 0:0
Uozbiljite se ljudi.Sasvim je svejedno da li piramida postoji ili ne,pored toliko ozbiljnih stvari u ovo drzavi,koje nas trebaju zabrinuti.
Sad kad bi otkopali i Sfingu u Bosni,nista mi ne bi znacilo......bas nista.... :(
novel

Post by novel »

Alfons Kauders wrote:
ludost wrote:Alfons, vidjeces, kad se ova piramida ne iskopa ni za sljedecih 5 godina, garant ce izgovor biti isti - POSLALI JE U EGIPAT NA AUTORIZACIJU! :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: moguce je, moguce :lol: jebo nadrealiste i njihov skec u kome zenit glumi faraona koji ceka 2000 godina da mu bosnje naprave piramidu... :D
za 5-20 godina (the) djed ce zaraditi milion KM-ova prodavajuci "kozne papuce"....hebo piramidu....pare leze u "papucama" :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

kriticarka_nikova wrote:Postaje mi vec smijesno....
atipiramidashi....i
piramidashi....
Uozbiljite se ljudi.Sasvim je svejedno da li piramida postoji ili ne,pored toliko ozbiljnih stvari u ovo drzavi,koje nas trebaju zabrinuti.
Sad kad bi otkopali i Sfingu u Bosni,nista mi ne bi znacilo......bas nista.... :(
Kako se uozbiljit kraj ovih likova i ovakvih komentara, ovo je fakat najjaca i najzabavnija tema na forumu, rijetko kad se moze tako malo postova procitati tako puno nebuloza... :D
ClonedAgain

Post by ClonedAgain »

Alfons Kauders wrote:
atipiramidashi....i
piramidashi....
Kako se uozbiljit kraj ovih likova i ovakvih komentara, ovo je fakat najjaca i najzabavnija tema na forumu, rijetko kad se moze tako malo postova procitati tako puno nebuloza... :D
BTW. ni ti mi nisi ništa puno bolji...
novel

Post by novel »

atipiramidashi....i
piramidashi....
niti sam "atipiramidas" niti "piramidas", navijam za siroinju....papuce, drvene suvenire itd......
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

novel wrote:
Alfons Kauders wrote:
za 5-20 godina (the) djed ce zaraditi milion KM-ova prodavajuci "kozne papuce"....hebo piramidu....pare leze u "papucama" :D
haman, haman... par papuca 100 km... dedo ce postat visocki bill gates... :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ClonedAgain wrote:
Alfons Kauders wrote:
atipiramidashi....i
piramidashi....
i ? :D
ludost

Post by ludost »

samo nemojte skrenut s teme inace ce vas sviju ludvig vodenim pistoljem shtrc, shtrc :lol: :lol: :lol: :lol:
ClonedAgain

Post by ClonedAgain »

Alfons Kauders wrote:
ClonedAgain wrote:
Alfons Kauders wrote: Kako se uozbiljit kraj ovih likova i ovakvih komentara, ovo je fakat najjaca i najzabavnija tema na forumu, rijetko kad se moze tako malo postova procitati tako puno nebuloza... :D
i ? :D
Ništa, ništa, samo naprijed...Sve im slobodno reci...
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Da li ovo cita Semir Osmanagic? :roll:
Locked