Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alibaba_i_30_godina
#3826 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Odoh da guglam sta je taj gluteus I kako izgleda. Jos uvijek imam nekih nejasnoća.

-
zoomba
#3827 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Stavis jos pod duskek zrno graska 
- biggrin
#3828 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
što? ako osjeti to ima nade da će osjetiti i tebe?zoomba wrote:Stavis jos pod duskek zrno graska
-
zoomba
#3829 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
biggrin wrote:što? ako osjeti to ima nade da će osjetiti i tebe?zoomba wrote:Stavis jos pod duskek zrno graska

- Ramzess Veliki
#3830 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
biggrin wrote:što? ako osjeti to ima nade da će osjetiti i tebe?zoomba wrote:Stavis jos pod duskek zrno graska

- Ramzess Veliki
#3831 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
To ti je to lafcino ...alibaba_i_30_godina wrote:Odoh da guglam sta je taj gluteus I kako izgleda. Jos uvijek imam nekih nejasnoća.![]()

- Yenna
#3832 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Da se čovjeku zgadi čučanj napraviti nakon vaših slika i asocijacija

- Euphoria
#3833 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ramo, to je zidarski dekolte, dobro te je vise sa gluteusom 
- Ramzess Veliki
#3834 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Imam jednog ovakvog jarana, automehanicar, kad na ulici cucne da nesta sarafa ja rasirim jaknu da zene ne skacu pod auta i da se djeca ne prepadaju.Munlajt wrote:Ramo, to je zidarski dekolte, dobro te je vise sa gluteusom
- Ramzess Veliki
#3835 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ako budes radila cucnjeve ovako ce ti gluteus ispasti ... skupi se od vjezbe ...nova_ja wrote:Da se čovjeku zgadi čučanj napraviti nakon vaših slika i asocijacija![]()

- Yenna
#3836 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nemam ništa protiv.Ramzess Veliki wrote:Ako budes radila cucnjeve ovako ce ti gluteus ispasti ... skupi se od vjezbe ...nova_ja wrote:Da se čovjeku zgadi čučanj napraviti nakon vaših slika i asocijacija![]()
[img]]
- Ramzess Veliki
#3837 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ni jedan dobar procenat populacije ove planete.nova_ja wrote:Nemam ništa protiv.Ramzess Veliki wrote:Ako budes radila cucnjeve ovako ce ti gluteus ispasti ... skupi se od vjezbe ...nova_ja wrote:Da se čovjeku zgadi čučanj napraviti nakon vaših slika i asocijacija![]()
[img]]
-
zoomba
#3838 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Najbolje cekati da te nadje.. 
- biggrin
#3839 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
u praksi tako obično i budezoomba wrote:Najbolje cekati da te nadje..
-
zoomba
#3840 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kad pocne pricati onda joj kazes pa sama si biralabiggrin wrote:u praksi tako obično i budezoomba wrote:Najbolje cekati da te nadje..
- Yenna
#3841 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
... il ona Sve si znalazoomba wrote:Kad pocne pricati onda joj kazes pa sama si biralabiggrin wrote:u praksi tako obično i budezoomba wrote:Najbolje cekati da te nadje..
-
ovo_mi_je_nick
#3843 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kad počne hadise po statusima izbacivat znači ona je nanijetila da se uda, a i upecala je nekoga samo što taj neko ne zna da je upecan.zoomba wrote:Najbolje cekati da te nadje..
- Yenna
#3844 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Text preuzet sa Spotted Sarajevo:
Selam alejkum i pozdrav svima. Ja sam Tuzlanka i zivim 3 godine u Njemackoj. Imam 29 godina i nevina sam, cuvam se za brak.
U vezi sam sa momkom 7 i po godina, maltene od prvih studentskih dana smo zajedno i planiramo se uzeti.
Imam sad jedan problem. Moj momak je predlozio da zivimo zajedno sto ja ne zelim.
On bi mene htio raspakovati u onom smislu (seksualnom) a ja to necu dati, jer kako sam i rekla cuvam se za brak.Uz sve to ima i psihickih problema
Poslali su ga na psihijatriju zbog suicidalnih namjera
pa su ga otpustili pod sifrom F.20
- Paranoidna sizofrenija.
Ja sam procitala da je sizofrenija nasljedna, pa sta ako moj muz nekad bude imao sizofreniju pa zarazi moje buduce dijete sa sizofrenijom?
Ja mu iz Njemacke saljem mjesecno pare da plate kiriju i rezije i da imaju sta jesti , da nisu gladni. On zeli da dodje u Njemacku da nadje posao i hoce da zivi sa mnom , u mom stanu.
Ja njega volim , ali ga se bojim.
Sta ako mu hormoni prorade i ako pozeli seksualni odnos dok zivi sa mnom? Sta ako mu se digne na mene, i ako me ne dao dragi Allah, siluje? Ja zivim u dvoiposobnom stanu ali me je opet strah.
Ja znam kakvi su muskarci.
Ja ne zelim da pocinim grijeh jer je to veliki blud i haram, imati sex prije braka.
Ja sam svom momku tek poslije 4 godine veze dozvolila da me drzi za ruku, a o odnosu nema govora.
Mislila sam da se ne sminkam i da ne perem zube, da ne stavljam push up grudnjak i da oblacim trenerke i vunene dzempere i carape da mu budem neprivlacna i odbojna.
On kaze da ne zeli brak dok ne rijesi ove probleme i spominje predbracni ugovor da se potpise.
Sta znaci taj predbracni ugovor?
Ja ne znam sta da to znaci i kod koga se to radi, ja zelim da se serijatski vjencam.
O seksu prije braka nema sanse, ja sam striktna po tom pitanju.
Ja na njemu vidim da je on hladan i da vise nije tako prisan prema meni kao ranije pa se pitam u cemu je problem?
Ja sam razmisljala da odem hodzi na savjet.
Zanima me ima li ovdje momak koji bi bio zelio da me upozna i da ne insistira na seksu jer ja to ne zelim i nisam jos spremna.
Ja razmisljam o udaji jer zelim da jednog dana imam djecu i porodicu.
Dala bi svoj njemacki broj ako ima muskarac ovdje koji bi me ozenio i dosao kao moj zakonski muz ovdje u Njemacku.
Hvala, i nek se normalni momci jave, a ja cu se onda javiti porukom.
Selam alejkum i pozdrav svima. Ja sam Tuzlanka i zivim 3 godine u Njemackoj. Imam 29 godina i nevina sam, cuvam se za brak.
U vezi sam sa momkom 7 i po godina, maltene od prvih studentskih dana smo zajedno i planiramo se uzeti.
Imam sad jedan problem. Moj momak je predlozio da zivimo zajedno sto ja ne zelim.
On bi mene htio raspakovati u onom smislu (seksualnom) a ja to necu dati, jer kako sam i rekla cuvam se za brak.Uz sve to ima i psihickih problema
Ja sam procitala da je sizofrenija nasljedna, pa sta ako moj muz nekad bude imao sizofreniju pa zarazi moje buduce dijete sa sizofrenijom?
Ja mu iz Njemacke saljem mjesecno pare da plate kiriju i rezije i da imaju sta jesti , da nisu gladni. On zeli da dodje u Njemacku da nadje posao i hoce da zivi sa mnom , u mom stanu.
Sta ako mu hormoni prorade i ako pozeli seksualni odnos dok zivi sa mnom? Sta ako mu se digne na mene, i ako me ne dao dragi Allah, siluje? Ja zivim u dvoiposobnom stanu ali me je opet strah.
Ja ne zelim da pocinim grijeh jer je to veliki blud i haram, imati sex prije braka.
Ja sam svom momku tek poslije 4 godine veze dozvolila da me drzi za ruku, a o odnosu nema govora.
Mislila sam da se ne sminkam i da ne perem zube, da ne stavljam push up grudnjak i da oblacim trenerke i vunene dzempere i carape da mu budem neprivlacna i odbojna.
On kaze da ne zeli brak dok ne rijesi ove probleme i spominje predbracni ugovor da se potpise.
Ja ne znam sta da to znaci i kod koga se to radi, ja zelim da se serijatski vjencam.
Ja na njemu vidim da je on hladan i da vise nije tako prisan prema meni kao ranije pa se pitam u cemu je problem?
Zanima me ima li ovdje momak koji bi bio zelio da me upozna i da ne insistira na seksu jer ja to ne zelim i nisam jos spremna.
Dala bi svoj njemacki broj ako ima muskarac ovdje koji bi me ozenio i dosao kao moj zakonski muz ovdje u Njemacku.
- Euphoria
#3845 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Eto, same se jave 
- insomnia78
#3846 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kakav los pokusaj trolanja
- spreca
#3847 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nova imal vise podatakanova_ja wrote:Text preuzet sa Spotted Sarajevo:
Cuj neda covjeku vec 7 godina,meni kad nebi dala drugi mjesec jabi te od
kaze hoce da ode hodzi trebala si i davno jer ti je to potrebno a vala mogu i ja pogledati
I ako moze nekako telefon od ove bule jer svakako u martu cu sluzbeno za Deutschland
- Yenna
#3848 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Javi se na objavu spotteda pa se onda ona javi ko joj se dopada.
Djevojka ima finih osobina, neraspakovana je i ima njemačke papire, želi porodicu i bosanka je.
Šta bolje poželjeti?
Djevojka ima finih osobina, neraspakovana je i ima njemačke papire, želi porodicu i bosanka je.
Šta bolje poželjeti?
- HAVANA
#3849 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Cuj neraspakovana 
- HAVANA
#3850 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jebo nju nego bardo ovaj gluteus gore.