I ovi onda da su priletili i svi ga namarinjali
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- radiša
#3826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Scena bi bila da mu je priso drot i opalio samar,koga ti zajebavas kakva milicija 
- zateznistub
#3827 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja ovog lika smislit ne mogu!alphonse kauders wrote:
Damir Nikšić napadnut u Opštini Centar (počinje od ca 2:45)
- karanana
#3828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i meni je lik nekako antipatican.
previse kenja sa nekim svojim fazonom ne znam kako bi nazvao to njegovo foliranje i ponasanje. koja je to vrsta umjetnosti?
previse kenja sa nekim svojim fazonom ne znam kako bi nazvao to njegovo foliranje i ponasanje. koja je to vrsta umjetnosti?
- zateznistub
#3829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kreativna...karanana wrote:i meni je lik nekako antipatican.
- Freamon Lester
#3830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sama mogucnost da te neko fizicki napadne i ometa u obavljanju tvog posla na ovoj lokaciji je dovoljan alarm za sve da nesto sa policijom definitivno nije ok.
- insomnia78
#3831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko ga je fizicki nap'o?
Prvo je on njih napao verbalno
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
-
Horcrux
#3832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znaci ima i ljudi kojima je to bilo ok?
Nista, sljedeci put kad ti neko kaze 'mrs' na ulici, kreni se fizicki razracunavati. Ma sta 'mrs', kad te neko lose pogleda, odmah reaguj sa "ša' ba gledaš" i fizicki se obracunaj i nemoj zaboraviti na kraju jos zaprijetiti.
Mozes da ga ne volis, da ti se ne svidja, bilo on ili negov (pokusaj) humor(a), ne moras ga ni gledati na kraju krajeva - sve je to vase pravo, ali reci da je zasluzio i podrzavati ovo, a desava sa u samom centru gradu cini vas samo forumskom verzijom ove balavurdije.
Nista, sljedeci put kad ti neko kaze 'mrs' na ulici, kreni se fizicki razracunavati. Ma sta 'mrs', kad te neko lose pogleda, odmah reaguj sa "ša' ba gledaš" i fizicki se obracunaj i nemoj zaboraviti na kraju jos zaprijetiti.
Mozes da ga ne volis, da ti se ne svidja, bilo on ili negov (pokusaj) humor(a), ne moras ga ni gledati na kraju krajeva - sve je to vase pravo, ali reci da je zasluzio i podrzavati ovo, a desava sa u samom centru gradu cini vas samo forumskom verzijom ove balavurdije.
- vješalica
#3833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
njegova obrazovanost i to što izdržava djecu treba uvijek da bude alibi za njegove psihijatrijske ispade poremećaja radi nedostatka pažnje u društvu?AmirBaa wrote:bravo sugradjani mirni, oni koji ovdje pisu kako bi pomagali ljudima u nevolji u tramvaju, da vide na ulicama nekog da pljackaju, koji bi da se otkrivaju imena lopova i ubica...i onda stanu na stranu 3-4 klosara koja bi da biju jednog covjeka (sto bi vjerovatno i uradili da nije snimao i da nije bio ispred mup-a) naspram obrazovanog covjeka (koji takodjer izdrzava zenu i dijete) koji ima fula ali i ima i pametnih par. Bravo COBANI
klasični primjer idiota kojeg je matera vodala sa sobom kad ide na minder satima družiti se sa komšinicama
Last edited by vješalica on 04/08/2016 17:53, edited 1 time in total.
- zateznistub
#3834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
insomnia78 wrote:Ko ga je fizicki nap'o?
- zateznistub
#3835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ni prvi, a boga mi ni zadnji put da gledam kako neko nesta snima a prolaznici dignu "prst". Da se okrenuo i sebe i kameru na drugu strau...ne bi došlo ni do čega ž...ovako, on nešta š'a ba po nekoliko puta i onda namjerno ostavlja upaljen kameru i zove milcija...ću' milicija...
A da su ovo kakve kabadahije raznjeli bi ga ko novinu...
A da su ovo kakve kabadahije raznjeli bi ga ko novinu...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#3836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iskreno,frajer je budala.
Ko fol on nasao da se raspravlja sa 4 klosara i onda bi plakao kako su mu njonju razbili.
Pametni ljudi gledaju da se od problema izmaknu,zaobidju. On sam trazi belaj i malo je falilo da naleti na rutav nos,ovaj put x4.
Ko fol on nasao da se raspravlja sa 4 klosara i onda bi plakao kako su mu njonju razbili.
Pametni ljudi gledaju da se od problema izmaknu,zaobidju. On sam trazi belaj i malo je falilo da naleti na rutav nos,ovaj put x4.
- uglavnomja
#3837 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
taj "obrazovani"AmirBaa wrote:bravo sugradjani mirni, oni koji ovdje pisu kako bi pomagali ljudima u nevolji u tramvaju, da vide na ulicama nekog da pljackaju, koji bi da se otkrivaju imena lopova i ubica...i onda stanu na stranu 3-4 klosara koja bi da biju jednog covjeka (sto bi vjerovatno i uradili da nije snimao i da nije bio ispred mup-a) naspram obrazovanog covjeka (koji takodjer izdrzava zenu i dijete) koji ima fula ali i ima i pametnih par. Bravo COBANI
zna sa kim ima posla, nije pao s marsa.
ne kazem da je zasluzio batine, ali da je ono nesta intelektualac blabla ...
isti primitivac kao ta balavurdija
- insomnia78
#3838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pun internet snimaka kad ljudi provociraju, podjebavaju, ometaju profi tv voditelje
- zateznistub
#3839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mislim da je samo htio malo vise publiciteta....jer, ponavljam, da je naišao na runjav nos i rekao š'a ba...boga mi bi ga pecali iz onog potoka malo dalje...
- Freamon Lester
#3840 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Eto dokle je doslo. Forumasi brane lokalne klosare... 
-
__Phoenix__
#3841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Što ih ne bi branio, uvijek je bila fora nekom tamo ko snima glupi video pokazati srednji prst u pozadini i nešto dobaciti, bez ikakve loše namjere, samo ovaj cvikeraš to tumači kao atak na njegovu umjetnost 
-
sha_ba
#3842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
potrosih cetiri i po minute...
jel ovaj lik fakat ozbiljan ili pokusava biti smijesan?
jel ovaj lik fakat ozbiljan ili pokusava biti smijesan?
- zateznistub
#3843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja, boga mi, ne branim nikoga...jebeme se za njih....ali, kako napisah, ovi su samo htjeli ispasti smijesni sa srednjim prstom, vjerovatno ga prepoznali...a on, poletio da iskoristi priliku i ispade pametan u pokušaju...Freamon Lester wrote:Eto dokle je doslo. Forumasi brane lokalne klosare...
rekoh, da se okrenu i nastavio snimati i prosipati "umjetnost"...ni dočega ne bi došlo...al' jok, morao je on šae ba, ša ho'š...
-
Hakiz
#3844 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U tome i jeste poenta. Dakle, Nikšić je napravio performans kojim je pokazao da policija ne radi svoj posao.Freamon Lester wrote:Sama mogucnost da te neko fizicki napadne i ometa u obavljanju tvog posla na ovoj lokaciji je dovoljan alarm za sve da nesto sa policijom definitivno nije ok.
- insomnia78
#3845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako ne radi. Spasili su ga da ga ljudi ne namlateHakiz wrote:U tome i jeste poenta. Dakle, Nikšić je napravio performans kojim je pokazao da policija ne radi svoj posao.Freamon Lester wrote:Sama mogucnost da te neko fizicki napadne i ometa u obavljanju tvog posla na ovoj lokaciji je dovoljan alarm za sve da nesto sa policijom definitivno nije ok.
Zspisali ucesnike svadje, ako situacija eskalira znaju koga ce traziti i to je, otprilike pos'o policije
-
AmirBaa
#3846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
e citajuci vas ovdje se moze jos bolje zakljuciti sto je situacija u drzavi/gradu ovakva kakva jeste
a pored vas mi je jedino jaci ovaj francuz koji se cudi sto se zalimo na vodovod u sarajevu i sto mu je cudno da mozes dobiti batine ili noz u centru sarajevu jer si nekome nesto rekao. Slika i prilika ste stanja u drzavu 
-
AmirBaa
#3847 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i jel normalno da mi svi znamo s kim on ima posla ? Jel normalno da imas veliki broj ljudi u gradu koje ako pogresno pogledas mozes dobiti batine ili noz ? U troli neko jutro 3 klosara spucana stoje na sredini i lupaju u trolu, nesto se deru, sreca poluprazna trola bila pa se nisu ni na koga "navadili", a i da jesu svi bi gledali kako kradu, bodu, udaraju nekog neduznog covjeka. Hajd sto je to normalno postalo, nego su krenule osude ako neko hoce nesto da uradi povodom togauglavnomja wrote:taj "obrazovani"AmirBaa wrote:bravo sugradjani mirni, oni koji ovdje pisu kako bi pomagali ljudima u nevolji u tramvaju, da vide na ulicama nekog da pljackaju, koji bi da se otkrivaju imena lopova i ubica...i onda stanu na stranu 3-4 klosara koja bi da biju jednog covjeka (sto bi vjerovatno i uradili da nije snimao i da nije bio ispred mup-a) naspram obrazovanog covjeka (koji takodjer izdrzava zenu i dijete) koji ima fula ali i ima i pametnih par. Bravo COBANIlik je poceo verbalni sukob.
zna sa kim ima posla, nije pao s marsa.
ne kazem da je zasluzio batine, ali da je ono nesta intelektualac blabla ...malo sutra.
isti primitivac kao ta balavurdija
edit: "obrazovani" ? Studirao je na likovnim akademijama u Sarajevu, Milanu i Bolonji. Diplomirao je 2000. godine na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu, Odsjek za slikarstvo. U periodu 2000-2004. godine studirao je na postdiplomskom studiju na University of Arizona, SAD. Magistrirao je 2004. godine iz likovnih umjetnosti i historije umjetnosti. Predavao je na Northwestern University u Evanstonu, SAD. Bio je član grupe Maxumin. Izlagao je na Venecijanskom bijenalu 2003. godine u internacionalnoj selekciji.
- O'zone
- Globalni moderator
#3848 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jbga takva nam je svijest...Mene je rođena mati sinoć i jutros milion puta proklela jer sam nazvao policiju da uklone auto od komšije debila koji je zagradio prilaz u zgradu....Rekla mi je da me nije tako odgojila da prijavljujem ljude i da trebam da gledam svoja posla.
Ne pričamo više....
Šta očekivati od nas koji smo odgajani tako? Neku akciju? Klinac drug moj, klinac. Šuti i ne talasaj.
Ne pričamo više....
Šta očekivati od nas koji smo odgajani tako? Neku akciju? Klinac drug moj, klinac. Šuti i ne talasaj.
-
AmirBaa
#3849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
slazem se druze, to nam je usadjeno u mentalitet, suti i gledaj svoja posla...O'zone wrote:Jbga takva nam je svijest...Mene je rođena mati sinoć i jutros milion puta proklela jer sam nazvao policiju da uklone auto od komšije debila koji je zagradio prilaz u zgradu....Rekla mi je da me nije tako odgojila da prijavljujem ljude i da trebam da gledam svoja posla.
Ne pričamo više....
- vješalica
#3850 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
prozivas ovdje i govoris bravo za ljude koji bi mirno gledali kako neko nekoga ubija
a nisi u stanju 2 zalaufana drogalja izbacito iz trole jer prave probleme
a nisi u stanju 2 zalaufana drogalja izbacito iz trole jer prave probleme