Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3826 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
A dobro taj mali Kaplan je stvarno nevidjeni kloc.
- Banksy
#3827 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Oni koji su ga izmislili i čiji su austrijski računi još 1995. kad je ovaj tek krenuo, bili puni. Rasuti su danas od SDA, SBiH, SDP-a do DF-a.palermo wrote:Ko je prvi i drugi ešalon, ako je Fahro treći ???ultima_palabra wrote:Fahro je treci esalon SDA lopina, koji se kroz veze s podzemljem i propagandnu masineriju uzdigao vise nego sto je trebalo.
Ne treba od njega praviti mitskog negativca, ne dok imamo vece lopine od njega na slobodi i na funkcijama.
Ama nije valjda da ih ne znaš ...?
- ultima_palabra
#3828 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Prvi su Izetbegovici i njihova rodbina. Drugi su ova mladomuslimanska ekipa, koja se napljackala 90-tih i sad se primirila.palermo wrote:Ko je prvi i drugi ešalon, ako je Fahro treći ???ultima_palabra wrote:Fahro je treci esalon SDA lopina, koji se kroz veze s podzemljem i propagandnu masineriju uzdigao vise nego sto je trebalo.
Ne treba od njega praviti mitskog negativca, ne dok imamo vece lopine od njega na slobodi i na funkcijama.
- JThomas
#3829 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
tako je u svim našim DJL strankama sa osnivačima u imenima.
-
palermo
#3830 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ja mislio govori se o sadašnjosti. I mislio imenima će se......kad ono đuture pojašnjenje.....Banksy wrote:
Oni koji su ga izmislili i čiji su austrijski računi još 1995. kad je ovaj tek krenuo, bili puni. Rasuti su danas od SDA, SBiH, SDP-a do DF-a.
Ama nije valjda da ih ne znaš ...?
- Banksy
#3831 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ma nisi ti ništa mislio ... 
-
palermo
#3832 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
A dobro, nikad se tu nećemo složiti, to sam skontao još iz vremena kada ste prizivali savez Žele-Fahro.......nikad prežaljeni savezultima_palabra wrote: Prvi su Izetbegovici i njihova rodbina. Drugi su ova mladomuslimanska ekipa, koja se napljackala 90-tih i sad se primirila.
- JThomas
#3833 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
a tri upitnika za tri ešalona.
ili je ipak neki živac povučen...
-
palermo
#3834 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
jok bolan, laptop mi osjetljivJThomas wrote:a tri upitnika za tri ešalona.
-
HM 2011
#3835 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
SDA je izdržala i gore pokušaje podvala - U jedinstvu je snaga - Samo SDA na svim nivoima.
-
Patriotska_Liga
#3836 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Džesi.HM 2011 wrote:SDA je izdržala i gore pokušaje podvala - U jedinstvu je snaga - Samo SDA na svim nivoima.
Džese treba učlanit dase dodže dopara i dopozicije neke da budem fora idame bolje hoče trebe nego sad?
Fala.
-
Fudo387
#3837 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Drug Zlaja za kifle nema.ultima_palabra wrote:Prvi su Izetbegovici i njihova rodbina. Drugi su ova mladomuslimanska ekipa, koja se napljackala 90-tih i sad se primirila.palermo wrote:Ko je prvi i drugi ešalon, ako je Fahro treći ???ultima_palabra wrote:Fahro je treci esalon SDA lopina, koji se kroz veze s podzemljem i propagandnu masineriju uzdigao vise nego sto je trebalo.
- GeeTnT
#3838 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Bacene pare..na kokice. Nema obracuna i spektakla..Banksy wrote:
Nije mi baš najjasnije o čemu bulazniš iznad.
Pozdravljam svako međusobno razračunavanje mafijaško-minderaške bande koja nas je opljačkala, poharala i unesrećila u zadnjih 20 godina.
Kupujem kokice, aplaudiram i nadam se što brutalnijem obračunu.
Bulazni ti mentor, a ne ja...
- Banksy
#3839 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nema više ''SDA je izdržala ..''. Dolazi vrijeme kad ćeš se morati odlučiti: Bakir, Gačani ili Genjac ...?HM 2011 wrote:
SDA je izdržala i gore pokušaje podvala - U jedinstvu je snaga - Samo SDA na svim nivoima.
-
howdy
#3840 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Njemu je svejedno, obicni lizac dupeta pa ma cije biloBanksy wrote:Nema više ''SDA je izdržala ..''. Dolazi vrijeme kad ćeš se morati odlučiti: Bakir, Gačani ili Genjac ...?HM 2011 wrote:
-
HM 2011
#3841 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
odlucio sam i to ne samo ja - Bitno je biti Bosnjak !Banksy wrote:Nema više ''SDA je izdržala ..''. Dolazi vrijeme kad ćeš se morati odlučiti: Bakir, Gačani ili Genjac ...?HM 2011 wrote:
Samo jedna stranka na svim nivoima i puno manje problema odmah.... Polovinu problema ne bi imali koje imamo danas - a rasprave bi vodili o izgradnji tunela Konjic Mostar vlastitim sredstvima ili kreditnim - a ne o tome ko je naumio da bude kandidat......
Pokazi odgovornost - trazi odgovornost -
U jedinstvu je snaga !
- ultima_palabra
#3842 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ne znam sta sam to netacno rekao? Fahro nikad nije mogao prismrditi najuzem krugu 20tak familija. On je svoj uticaj sirio kroz Keljmendija, Lekice, Gasija, Shaju...palermo wrote:A dobro, nikad se tu nećemo složiti, to sam skontao još iz vremena kada ste prizivali savez Žele-Fahro.......nikad prežaljeni savezultima_palabra wrote: Prvi su Izetbegovici i njihova rodbina. Drugi su ova mladomuslimanska ekipa, koja se napljackala 90-tih i sad se primirila.
-
palermo
#3843 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nisam ja ni rekao da je nešto netačno, to je više stvar ličnog ukusa.....ne mogu naći bolji terminultima_palabra wrote: Ne znam sta sam to netacno rekao? Fahro nikad nije mogao prismrditi najuzem krugu 20tak familija. On je svoj uticaj sirio kroz Keljmendija, Lekice, Gasija, Shaju...
- Drvosjeca iz Dejcica
#3844 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Alfons Kauders wrote:I tako Tornjak dobi novi nadimak
Mandela
- ultima_palabra
#3845 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nema tu ukusa, pricamo o faktima.palermo wrote:Nisam ja ni rekao da je nešto netačno, to je više stvar ličnog ukusa.....ne mogu naći bolji terminultima_palabra wrote: Ne znam sta sam to netacno rekao? Fahro nikad nije mogao prismrditi najuzem krugu 20tak familija. On je svoj uticaj sirio kroz Keljmendija, Lekice, Gasija, Shaju...
-
palermo
#3846 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Naravno, o faktima. Samo ih drugačije vidimo.ultima_palabra wrote:
Nema tu ukusa, pricamo o faktima.
Za mene je Fahro sve podigao na n-ti nivo......
- ultima_palabra
#3847 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Diglo je i ono cudoviste eksperimente dr Frankensteina na n-ti nivopalermo wrote:Naravno, o faktima. Samo ih drugačije vidimo.ultima_palabra wrote:
Za mene je Fahro sve podigao na n-ti nivo......
Fahro je produkt SDA politike, promisljanja i stanja uma... samo se razlicito prima na bosanskog i na sandzackog insana
- It_is_a_Leclerc
#3848 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Evo, "Kolegij tužioca Tužilaštva BiH" traži smjenu Ružice Jukić, potpredsjednice VSTV-a, koja je u medije iznijela svoj lični stav da je Radončiću povrijeđeno pravo na pravičan postupak, zbog javnog objavljivanja transkipata.
Rekoh ja - prvo je bio "pritisak političara na nezavisno i slobodarsko pravosuđe BiH", a sada će početi smjenjivati ljude koji o njihovoj instituciji, ili nekom tužiocu lično, nemaju mišljenje tipa - "Bog pravosuđa i pravde", "Najnezavisnija pravosudna institucija sjeverno od ekvatora" i sl.
Rekoh ja - prvo je bio "pritisak političara na nezavisno i slobodarsko pravosuđe BiH", a sada će početi smjenjivati ljude koji o njihovoj instituciji, ili nekom tužiocu lično, nemaju mišljenje tipa - "Bog pravosuđa i pravde", "Najnezavisnija pravosudna institucija sjeverno od ekvatora" i sl.
-
HM 2011
#3849 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Fahro je produkt tranzicije - starog načina razmišljanja i uzusa.....ultima_palabra wrote:Diglo je i ono cudoviste eksperimente dr Frankensteina na n-ti nivopalermo wrote:Naravno, o faktima. Samo ih drugačije vidimo.ultima_palabra wrote:
Za mene je Fahro sve podigao na n-ti nivo......![]()
Fahro je produkt SDA politike, promisljanja i stanja uma... samo se razlicito prima na bosanskog i na sandzackog insana
Činjenica da nove generacije polagano preuzimaju primat u generalnoj populaciji ne godi nikome iz stare škole,a baš ta činjenica moć medija bilo printanih ili multimedijskih (TV-radio) umnogome umanjuje.....
Međutim, uzimajući u obzir rezultate popisa stanovništva - bez obzira na generaciju - Bitno je biti Bošnjak.....
Pa sad recite da ja pojma nemam... Pitanje nalazi odgovor u sljedećem - ko je od mlađe generacije izdvojio barem 1 KM za novine u posljednjih 5 ili više godina ?
Sve je elektronski, podložno kritici, komentaru, daljoj debati o kojoj ostaju pisani tragovi..... Za 10 godina pitanje je hoće li printani medij uopšte imati svrhu osim za potpalu, ili podlošku prilikom čišćenja cipela.....
-
jefff
#3850 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pušćaše ga, logično, govna uvijek nekako isplivaju.