Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
muha_sa

#3826 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by muha_sa »

BarbaDue wrote:
muha_sa wrote:
BarbaDue wrote: Kakva je to kahva :mrgreen:
kad cemo ti i ja kafenisat :?

bez ove zadnje dvije stvarke u naslovu teme :lol: :lol:
važi bez zadnje dvije....pa ćemo kahvenisati, piva i čaj pod stolom a ovo ostalo na stolu :mrgreen: :lol:
:thumbup:

svakako smo mirni, tihi i stidni
mad_max_ba

#3827 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

pukepuke wrote:
mad_max_ba wrote:samo sam htio ispitati ima li šta i gore da se trese, evo stigao i pozitivan odgovor (pa makar i u kolu)
Joooj kako naivno padoh na foru :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eluna

#3828 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

esmasaric wrote:[emoji477] [emoji485] [emoji481]
[emoji106] [emoji122]

Sent from my V7A using Tapatalk
mad_max_ba

#3829 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

eluna wrote:
esmasaric wrote:[emoji477] [emoji485] [emoji481]
[emoji106] [emoji122]

Zviždad i tapšat

:lol: :lol: :lol:
nuovavita

#3830 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

Euridika wrote:Vala sam te ženo poželjela vidjeti, nismo odavno... :kiss: :kiss:
E sada možemo kakogod...i ono parkovsko druženje dogovoriti ;) :kiss:
mad_max_ba

#3831 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

e sad
pošto ste zene ugovarali neka mjerenja cm,te oformili komisiju, samo da pitam imamo li i mi pravo muški na mjerenja prema slovima ono A, B, C, D itd..
Pa ako ste saglasne sa tim da i mi oformimo komisiju. :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#3832 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

mad_max_ba wrote:e sad
pošto ste zene ugovarali neka mjerenja cm,te oformili komisiju, samo da pitam imamo li i mi pravo muški na mjerenja prema slovima ono A, B, C, D itd..
anytime dijete anytime :mrgreen:
edo_79

#3833 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by edo_79 »

Bloo wrote: anytime dijete anytime :mrgreen:
Đes to hodala sve te nejeblo :gnjavim: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
mad_max_ba

#3834 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

Bloo wrote:
Evo u dogovoru sa iskusnim espertom koji se dragovoljno tuspasio prijavljujem gosp Edu za jednog od članova komisije :D :D
Euridika
Globalna šefica

#3835 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

nuovavita wrote:
Euridika wrote:Vala sam te ženo poželjela vidjeti, nismo odavno... :kiss: :kiss:
E sada možemo kakogod...i ono parkovsko druženje dogovoriti ;) :kiss:
Hoćemo, iduće sedmice odmah. Baš sam prekjučer hodala s djecom i pomislila da te zovem, ali nismo dugo ostale. Idući put obavezno... :thumbup:
esmasaric

#3836 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by esmasaric »

Ovo postaje ozbiljna stvar.
Znači audicija pred komisijom?
Euridika
Globalna šefica

#3837 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

mad_max_ba wrote:
Bloo wrote:
Evo u dogovoru sa iskusnim espertom koji se dragovoljno tuspasio prijavljujem gosp Edu za jednog od članova komisije :D :D
Dogovor je bio da nema komisija, samo 1-1 mjerenja. Što znači da se i vi morate rasporediti, ako ćete da premjeravate naše adute, morate prethodno biti podvrgnuti testu vaših atributa... :evil:
mad_max_ba

#3838 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

Euridika wrote: Dogovor je bio da nema komisija, samo 1-1 mjerenja. Što znači da se i vi morate rasporediti, ako ćete da premjeravate naše adute, morate prethodno biti podvrgnuti testu vaših atributa... :evil:
Znači tidam tidam tidaš :lol: :lol: :lol: :lol:
Oliti Ill show you mine if you show me yours :lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#3839 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

mad_max_ba wrote:
Euridika wrote: Dogovor je bio da nema komisija, samo 1-1 mjerenja. Što znači da se i vi morate rasporediti, ako ćete da premjeravate naše adute, morate prethodno biti podvrgnuti testu vaših atributa... :evil:
Znači tidam tidam tidaš :lol: :lol: :lol: :lol:
Oliti Ill show you mine if you show me yours :lol: :lol:
Ma ja... vrtićke priče... :D
mad_max_ba

#3840 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

hajd makar
Ramzess Veliki

#3841 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Johnny od 8 za slobod(oum)ne dame ... zona interesa lijevo od šanka. :-)
eluna

#3842 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Ramzess Veliki wrote:Johnny od 8 za slobod(oum)ne dame ... zona interesa lijevo od šanka. :-)
Veceras ????

ing-ecc

#3843 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Ramzess Veliki wrote:Johnny od 8 za slobod(oum)ne dame ... zona interesa lijevo od šanka. :-)
A ako je sank na L :D dje ti onda dodje lijevo? :lol: Svakako je poziv za dame pa da ih ispravno uputim. :-)
supercali

#3844 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

eluna wrote:
Veceras ????

Ti dodji sutra
Euridika
Globalna šefica

#3845 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

ing-ecc wrote:
A ako je sank na L :D dje ti onda dodje lijevo? :lol: Svakako je poziv za dame pa da ih ispravno uputim. :-)
Joooj, vas dvojica objašnjavate lokaciju sastanka... :-) :D :D

A niko da uračuna da postoje dva ulaza u Johnny, pa tako lijevo i desno gube smisao bez smjera kretanja... :mrgreen:
Ramzess Veliki

#3846 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

eluna wrote:
Veceras ????

Da.
Ne.
Bilo ... :oops:
Ramzess Veliki

#3847 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
ing-ecc wrote:
Joooj, vas dvojica objašnjavate lokaciju sastanka... :-) :D :D

A niko da uračuna da postoje dva ulaza u Johnny, pa tako lijevo i desno gube smisao bez smjera kretanja... :mrgreen:
Mi smo bili u bašti i ljuštrili pive, a to je lijevo kod šanka bilo nekih zgodnih dasa sa sixpack ono keramika na trbuhu ... oni što ih Eluna lijepi da žene izgube abdest ... :oops:
Ramzess Veliki

#3848 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

pukepuke wrote:
Tomahawk11 wrote:Fino pisite :twisted:

Kakve gujce i pipsi :? :D
Trest će se naše bujne guze na koncertu Pips, Chips & Videoclips, je li dobro ovako :D?
Kad je to ... 8)
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#3849 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Ramzess Veliki wrote:
pukepuke wrote:
Tomahawk11 wrote:Fino pisite :twisted:

Kakve gujce i pipsi :? :D
Trest će se naše bujne guze na koncertu Pips, Chips & Videoclips, je li dobro ovako :D?
Kad je to ... 8)
Petak za metak iduci :mrgreen: Beer Fest 8-)

Poslano s Commodore 64
Last edited by heat on 09/07/2016 11:01, edited 1 time in total.
Euridika
Globalna šefica

#3850 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:Mi smo bili u bašti i ljuštrili pive, a to je lijevo kod šanka bilo nekih zgodnih dasa sa sixpack ono keramika na trbuhu ... oni što ih Eluna lijepi da žene izgube abdest ... :oops:
I ja sam u bašti, kafenišem, samo mnogo južnije od Johnny-ja. [emoji6]
Moram vas povesti jednom...[emoji3]

Pozdravi Elunu i reci joj da je izdajica. Meni meće slike onih bjelosvjetskih manekena, a ove dobre domaće zašteka samo za sebe, njihove slike nikad ne share-uje...[emoji35]

Poslano s Tapatalka
Post Reply