Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e sad
pošto ste zene ugovarali neka mjerenja cm,te oformili komisiju, samo da pitam imamo li i mi pravo muški na mjerenja prema slovima ono A, B, C, D itd..
Pa ako ste saglasne sa tim da i mi oformimo komisiju.
mad_max_ba wrote:e sad
pošto ste zene ugovarali neka mjerenja cm,te oformili komisiju, samo da pitam imamo li i mi pravo muški na mjerenja prema slovima ono A, B, C, D itd..
anytime dijete anytime
Evo u dogovoru sa iskusnim espertom koji se dragovoljno tuspasio prijavljujem gosp Edu za jednog od članova komisije
anytime dijete anytime
Evo u dogovoru sa iskusnim espertom koji se dragovoljno tuspasio prijavljujem gosp Edu za jednog od članova komisije
Dogovor je bio da nema komisija, samo 1-1 mjerenja. Što znači da se i vi morate rasporediti, ako ćete da premjeravate naše adute, morate prethodno biti podvrgnuti testu vaših atributa...
Euridika wrote:
Dogovor je bio da nema komisija, samo 1-1 mjerenja. Što znači da se i vi morate rasporediti, ako ćete da premjeravate naše adute, morate prethodno biti podvrgnuti testu vaših atributa...
Znači tidam tidam tidaš
Oliti Ill show you mine if you show me yours
Euridika wrote:
Znači tidam tidam tidaš
Oliti Ill show you mine if you show me yours
Ramzess Veliki wrote:Johnny od 8 za slobod(oum)ne dame ... zona interesa lijevo od šanka.
A ako je sank na L dje ti onda dodje lijevo? Svakako je poziv za dame pa da ih ispravno uputim.
Joooj, vas dvojica objašnjavate lokaciju sastanka...
A niko da uračuna da postoje dva ulaza u Johnny, pa tako lijevo i desno gube smisao bez smjera kretanja...
Mi smo bili u bašti i ljuštrili pive, a to je lijevo kod šanka bilo nekih zgodnih dasa sa sixpack ono keramika na trbuhu ... oni što ih Eluna lijepi da žene izgube abdest ...
Ramzess Veliki wrote:Mi smo bili u bašti i ljuštrili pive, a to je lijevo kod šanka bilo nekih zgodnih dasa sa sixpack ono keramika na trbuhu ... oni što ih Eluna lijepi da žene izgube abdest ...
I ja sam u bašti, kafenišem, samo mnogo južnije od Johnny-ja. [emoji6]
Moram vas povesti jednom...[emoji3]
Pozdravi Elunu i reci joj da je izdajica. Meni meće slike onih bjelosvjetskih manekena, a ove dobre domaće zašteka samo za sebe, njihove slike nikad ne share-uje...[emoji35]