Aurelia Bronski wrote:
annoy wrote:Primjetila sam da su sad brade sve više u modi, što mi je drago jer ih volim, ali opet puno muškaraca se sad povelo za tim, a ne stoje svima one velike guste brade, nekima jednostavno bolje stoji neka lagana trodnevna. Barem par puta dnevno vidim muškaraca kojeg bih napala žiletom :D
Poprilicno sam sigurna da su nas dvije rastavili negdje u porodilistu (jest da ima godina i godina izmedju ali ko to gleda :D). Sve podjem nesto reci a ona vec napisala (pogotovo na GoT temi). :)
:D
Osjećaj je obostran :D
Ontopic, noge brijem žiletom, za vosak sam pička, a probala sam i epilator ali osim što plačem dok se depiliram, jako mi urastaju dlake. Ljeti sam uvijek izdepilirana a zimi obrijem noge jednom tjedno u prosjeku. Ne smeta mi koji milimetar dlačica ako naraste, nije da sam nešto pretjerano dlakava.
Što se tiče genitalija, imam sreće što moj čovjek voli prirodne frizurice :D pa samo skraćujem i održavam frizuru, sama, kremom za depilaciju.
Sve u svemu desi se dana da mi se ne da obrijati, pogotovo kad je zima, nisam toliko baš time opterećena da u svakom trenutku moram biti potpuno bezdlaka, iako svakako vodim računa o tome.