Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Aurelia Bronski

#3826 Re: Žene pitaju žene

Post by Aurelia Bronski »

ćiribiribela wrote:Izdepiliraj prsa, pocupaj obrve, obuci onaj duboki V i okaci nekakav lanac na vrat. :mrgreen:
Nek usput obrije i noge, ruke, vaginu :mrgreen:
annoy wrote:Primjetila sam da su sad brade sve više u modi, što mi je drago jer ih volim, ali opet puno muškaraca se sad povelo za tim, a ne stoje svima one velike guste brade, nekima jednostavno bolje stoji neka lagana trodnevna. Barem par puta dnevno vidim muškaraca kojeg bih napala žiletom :D
Poprilicno sam sigurna da su nas dvije rastavili negdje u porodilistu (jest da ima godina i godina izmedju ali ko to gleda :D). Sve podjem nesto reci a ona vec napisala (pogotovo na GoT temi). :)
Last edited by Aurelia Bronski on 30/05/2015 14:50, edited 1 time in total.
Aurelia Bronski

#3827 Re: Žene pitaju žene

Gabrielo wrote:A sta je to normalna kolicina dlaka? Sta da rade oni koji imaju tapiseriju?
Depilirano tijelo je i urednije i higijenskije. :oops:
Ima dovoljno zena koje vole i tapiserije tako da - krpa-zakrpa, taj fazon. Ako nekome smetaju onda se moze podsisati fino.
Ja licno jedino ne volim dlake po ledjima i ramenima plus one sto vire iz nosa i/ili usiju. :mrgreen:

Btw. mozes ti biti izdepiliran od-do ali ako si uhljup koji se ne tusira - :oops: :roll: :run:
berenice

#3828 Re: Žene pitaju žene

Post by berenice »

Gabrielo wrote:
berenice wrote: Ne volim dlake, ni svoje, ni necije, ali depiliranje mi je odvratno na muskim stvorovima.
:-)

Odluci se. :lol:
Ima opcija... Nisu svi muskarci dlakavi kao rodjaci nam iz zivotinjskog svijeta.
Gabrielo

#3829 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

berenice wrote:
Gabrielo wrote:
berenice wrote: Ne volim dlake, ni svoje, ni necije, ali depiliranje mi je odvratno na muskim stvorovima.
:-)

Odluci se. :lol:
Ima opcija... Nisu svi muskarci dlakavi kao rodjaci nam iz zivotinjskog svijeta.
Nisu. Isto tako ne postoji onaj koji nije barem malo dlakav. Ti rece da ne volis dlake. Depiliranje ti odvratno. Logika nula bodova.
JThomas

#3830 Re: Žene pitaju žene

Post by JThomas »

i ti stvarno misliš da većina žena više voli depilirano nego "regularno" dlakavo?
berenice

#3831 Re: Žene pitaju žene

Post by berenice »

Tako je, Gabi! Ne volim bodljikavu zicu, volim onu paucinu, svilu... :mrgreen:
Gabrielo

#3832 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

JThomas wrote:i ti stvarno misliš da većina žena više voli depilirano nego "regularno" dlakavo?
Dovoljno je vidjeti kako me zadivljeno gledaju na plazi. :oops:
JThomas

#3833 Re: Žene pitaju žene

Post by JThomas »

jelde?
Gabrielo

#3834 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Bolje mi se misici vide. Vjeruj mi, da si dobro gradjen, i ti bi se depilirao.
JThomas

#3835 Re: Žene pitaju žene

Post by JThomas »

jelde?
sha_ba

#3836 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Gabrielo

#3837 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Ne znam da li me zajebavas ili nisi bas najbistriji. Vjerovat cu da je ovo prvo.
Bloody

#3838 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloody »

:lol:
jao_situacije

#3839 Re: Žene pitaju žene

Post by jao_situacije »

:lol: :lol:
Sephora

#3840 Re: Žene pitaju žene

Post by Sephora »

Sve mislim nesto novo na temi, a zapravo nista.. vise muškaraca nego zena..i pitaju a i odgovaraju... :D
azurna_obala

#3841 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Secer_033

#3842 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

Drage dame, kad smo vec kod dlaka i depiliranja... koliko cesto brijete/depilirate noge? Znam da se ljeti radi to malo cesce ali da li zimi, kad ionako nosite duge hlace i cizme to radite redovno? Da li cesce brijete kad ste u vezi i da li ste ikad isli na depiliranje bikini zone u salon ili to radije radite same?
berenice

#3843 Re: Žene pitaju žene

Post by berenice »

Ljeti svaki drugi dan brijem noge - zimi se uglavnom voskiram... Ljeti nemam ni vremena, ni zivaca cekati da dovoljno porastu za depiliranje... Bikini zonu sama sredjujem - nisam nikad nikome dala da mi bakce oko koke :mrgreen:
Cherry-Cherry

#3844 Re: Žene pitaju žene

Post by Cherry-Cherry »

Kućna radinost. Nekad vosak, nekad brijem. Sreća je pa su svijetle i rijetke, a i sporo rastu. :)
Ne volim ići u salone na depilaciju, draže mi je da to kući sama uradim.
Aurelia Bronski

#3845 Re: Žene pitaju žene

Noge - kucna radinost, svako jutro preletim iako hem sam svijetla hem nisam nesto pretjerano dlakava ali ja se bolje osjecam kad znam da nema ama bas nista :-)
To jesam li u vezi ili nisam, te koje je godisnje doba, mi nista ne znaci kad je depilacija u pitanju, JA ne volim dlake (na sebi).

Bikini zona - salon, cas posla i rahat (a i prpa me je pokusati sama kod kuce) :)
Cherry-Cherry

#3846 Re: Žene pitaju žene

Post by Cherry-Cherry »

Aurelia Bronski wrote: Bikini zona - salon, cas posla i rahat (a i prpa me je pokusati sama kod kuce) :)
Mene strah otići kod nekog :zoka: Kontam, ja ću to najbolje
annoy

#3847 Re: Žene pitaju žene

Post by annoy »

Aurelia Bronski wrote:
annoy wrote:Primjetila sam da su sad brade sve više u modi, što mi je drago jer ih volim, ali opet puno muškaraca se sad povelo za tim, a ne stoje svima one velike guste brade, nekima jednostavno bolje stoji neka lagana trodnevna. Barem par puta dnevno vidim muškaraca kojeg bih napala žiletom :D
Poprilicno sam sigurna da su nas dvije rastavili negdje u porodilistu (jest da ima godina i godina izmedju ali ko to gleda :D). Sve podjem nesto reci a ona vec napisala (pogotovo na GoT temi). :)
:D
Osjećaj je obostran :D

Ontopic, noge brijem žiletom, za vosak sam pička, a probala sam i epilator ali osim što plačem dok se depiliram, jako mi urastaju dlake. Ljeti sam uvijek izdepilirana a zimi obrijem noge jednom tjedno u prosjeku. Ne smeta mi koji milimetar dlačica ako naraste, nije da sam nešto pretjerano dlakava.

Što se tiče genitalija, imam sreće što moj čovjek voli prirodne frizurice :D pa samo skraćujem i održavam frizuru, sama, kremom za depilaciju.
Sve u svemu desi se dana da mi se ne da obrijati, pogotovo kad je zima, nisam toliko baš time opterećena da u svakom trenutku moram biti potpuno bezdlaka, iako svakako vodim računa o tome.
Aurelia Bronski

#3848 Re: Žene pitaju žene

Cherry-Cherry wrote: Mene strah otići kod nekog :zoka: Kontam, ja ću to najbolje
Ma, poznajuci sebe, bilo bi samo pitanje vremena kad bih zavrsila u hitnoj da se krenem depilirati u kucnoj radinosti. :lol:
Gabrielo

#3849 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Imate li po rukama dlacica? Primjetio sam da se kod nekih zena dosta primjete i :run:
MedenoSrce

#3850 Re: Žene pitaju žene

Post by MedenoSrce »

imam ja po rukama dlacice i uklanjala sam ih dok nisam ovdje procitala da muskarcima smeta
kontam ako forumasima smeta to je garant drugim muskarcima privlacno pa sam ih prestala uklanjati.

Jer ipak samo forumasi ne vole nasminkane djevojke, niti one sto hodaju bez grudnjaka, sa vidljivom tanga linijom, nadogradjenih kosa i noTkiju :D
Post Reply