Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑29/06/2020 22:32
Ovo baš kao u filmovima. Sjediš sa nekim u restoranu, sve mirno i lijepo, odjednom približi ti se neko, upuca te i pobjegne.
tesko da neko nevin strada i u filmovima,uglavnom samo oni koji su zasluzili...
Logovan wrote: ↑29/06/2020 22:32
Ovo baš kao u filmovima. Sjediš sa nekim u restoranu, sve mirno i lijepo, odjednom približi ti se neko, upuca te i pobjegne.
tesko da neko nevin strada i u filmovima,uglavnom samo oni koji su zasluzili...
Prema informacijama do kojih je došao naš portal, osoba koja je večeras teško ranjena u pucnjavi u Sarajevu, preminula je u sarajevskoj Općoj bolnici od posljedica ranjavanja.
Prema informacijama do kojih je došao naš portal, osoba koja je večeras teško ranjena u pucnjavi u Sarajevu, preminula je u sarajevskoj Općoj bolnici od posljedica ranjavanja.
Neko ga baš nije volio kad je ganjao ponedjeljak za egzekuciju.
Kao da je jucer bilo, radio ja u restoranu, dodje rahmetlija i nema nam zatvoriti dok on ne izadje. 6 ujutro - 6 ujutro.
Ne smijes nista budali reci, nadrogirano, i obavezno mu izneses flasu viskija. Naravno, sve na racun kuce.
Mene kuci cekaju zena i djeca, a ja moram da titram oko narkomancine.
Bas mi je ostao u ruznom sjecanju.