Pa nisu otišli da lobiraju već da fatihu proučeNovak20 wrote:Pravo je vrijeme za lobiranje DF i Reisa po Britaniji.![]()
Prvi put poslije 70 godina: Britanski parlament i zvanično suspendovan
Demokratska fronta Željko Komšić
- Roccohljup
#38201 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- bunk
#38202 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Opcinsko vijece Tz.putokaz1 wrote:Jdni DF ostaše bez vijećnika
Bitno koliko i bradavice na vepru.
- BHCluster
#38203 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma treba pronaći neki minimalni zajednički imenitelj o stvarima koje su se događale '92-'95.pemanapemani wrote:Pitam jesu li ovi iz DF izvukli onakav nebulozan zaključak na osnovu dvije citirane Milanovićeve rečenice, a SDA troll se kleberi, ti se rugaš sloganu NS, sad će vjerovatno Mašićeva fotografija sa pršutom u pozadini i where is Falatar.BHCluster wrote:Haustor i tačka.
Protiv ovakvih fakata nakrcanih materijalnim dokazima se definitivno ne mogu boriti. Priznajem, satrali ste argumentima.
Još da neko podastre hronologiju Suljagićevog mučeništva - od metka zbog "ukidanja" vjeronauka, do dobrovoljne uplatnice IZ Bratunac - bilo bi me stid pisati na forumu barem frtalj godine.
-
putokaz1
#38204 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tuzla je vaznija od 10 općina dao bi Bakir i 20 općina za Tuzlu al NEMAbunk wrote:Opcinsko vijece Tz.putokaz1 wrote:Jdni DF ostaše bez vijećnika
- bunk
#38205 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
putokaz1 wrote:Tuzla je vaznija od 10 općina dao bi Bakir i 20 općina za Tuzlu al NEMAbunk wrote:Opcinsko vijece Tz.putokaz1 wrote:Jdni DF ostaše bez vijećnika
Prika ohani malo.
Za sta je bitna?
Fc sloboda i wannabe fc sloboda i slana jezera.
Chill
-
putokaz1
#38206 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prika ohani malo.
Za sta je bitna?
Chill
[/quote]
1.Veća od Centra
2.Bastion SDP-a
3.Jezera
4.Das ne bi onih otpadaka iz SDP(SD) i DF niakd se SDA ne bi vratila na vlast na TK
Za sta je bitna?
Chill
1.Veća od Centra
2.Bastion SDP-a
3.Jezera
4.Das ne bi onih otpadaka iz SDP(SD) i DF niakd se SDA ne bi vratila na vlast na TK
- Banksy
#38207 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad SDA brani DF, najbolji dio pdfa.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#38208 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
?? Sta ko dje kakoputokaz1 wrote:Jdni DF ostaše bez vijećnika
-
putokaz1
#38209 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ondje gdje su vratili SDA na vlast ,,,u Tuzliizvrsni direktor wrote:?? Sta ko dje kakoputokaz1 wrote:Jdni DF ostaše bez vijećnika
-
izvrsni direktor
#38210 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U kantonu?putokaz1 wrote:Ondje gdje su vratili SDA na vlast ,,,u Tuzliizvrsni direktor wrote:?? Sta ko dje kakoputokaz1 wrote:Jdni DF ostaše bez vijećnika
Kako su ostali bez vijecnika? Napustili ih clanovi? Nemam pojma o tome
Imas neki link
-
putokaz1
#38211 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U kantonu?
Imas neki link[/quote]
Pa ona 3 u Kantonu TK su sad faktički SDA ali ovi iz OV Tuzla napustili DF i anstavit će uz SDP...objavili tuzlanski mediji
Imas neki link[/quote]
Pa ona 3 u Kantonu TK su sad faktički SDA ali ovi iz OV Tuzla napustili DF i anstavit će uz SDP...objavili tuzlanski mediji
- Roccohljup
#38212 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
bljuc......za povratiti kako DFovi poslanici danas brane i velicaju lik i dijelo Novalića i njegove vlade.

-
putokaz1
#38213 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF ko Kornjača star pred smrt al nikad da umreRoccohljup wrote:bljuc......za povratiti kako DFovi poslanici danas brane i velicaju lik i dijelo Novalića i njegove vlade.
-
Hafis
#38214 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/12 ... downu.html

Babo ga ne vadi, nema šanse da se sekundu osušiKOMŠIĆ NAKON POSJETE VELIKOJ BRITANIJI OHLADIO DODIKA
-
Hafis
#38215 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovako mi svejedno, ali čini mi se kada bi se gledalo tko najviše doprinosi stvaranju nekakve ''predratne psihoze'', i pored Dodika živog, Komšo bi zaigurno odnio prvo mjesto.
Sad ne mislim na ovo, na ove jazavce iz Slobodne Bosne i njihove škrabotine, ali jebote taj čovjek za dvadeset godina bavljenja politikom (doslovce ''bavljenja'') nikada nije predložio ili barem rekao bilo što što bi bilo konstruktivno, kompromisno, pa barem jednu trunku optimistično, normalno pod uvjetom da je to plod sive mase njegovog majušnog moga. Ali ne, to je isuviše komlicirana intelektualna radnja, i zato uvijek ista grand show folk, lafo ''ljuta'' priča (inače krakteristična za male, sitne ljude koji taj svoj nedostatak kompenziraju nekim imageom 'ljutitosti' - poznajem masu takvih delegata u životu): po prstima, sprem'te se sprem'te, 'ta će oni, neka neka polako, bit će zajebano ali ćemo pobijediti i bla bla bla. Čovjek ne zna dalje, i činjenica da mu je to krajnji intelektualni domen. U normalnoj sredini ne bi mogao funkcionirati i bio bi dosadni mali ljutko.
Dokle god se ovakavi profili tipova ljudske ličnosti upjevaju instalirati u sami vrh politike zahvaljujući ljudskoj gluposti, nema ovdje nikome kruha.
24 godine im to uspijeva, i ne radi se više o slučajnosti, to je jednostavno trajno stanje ovog društva koje i ne zaslužuje bolje.
Sad ne mislim na ovo, na ove jazavce iz Slobodne Bosne i njihove škrabotine, ali jebote taj čovjek za dvadeset godina bavljenja politikom (doslovce ''bavljenja'') nikada nije predložio ili barem rekao bilo što što bi bilo konstruktivno, kompromisno, pa barem jednu trunku optimistično, normalno pod uvjetom da je to plod sive mase njegovog majušnog moga. Ali ne, to je isuviše komlicirana intelektualna radnja, i zato uvijek ista grand show folk, lafo ''ljuta'' priča (inače krakteristična za male, sitne ljude koji taj svoj nedostatak kompenziraju nekim imageom 'ljutitosti' - poznajem masu takvih delegata u životu): po prstima, sprem'te se sprem'te, 'ta će oni, neka neka polako, bit će zajebano ali ćemo pobijediti i bla bla bla. Čovjek ne zna dalje, i činjenica da mu je to krajnji intelektualni domen. U normalnoj sredini ne bi mogao funkcionirati i bio bi dosadni mali ljutko.
Dokle god se ovakavi profili tipova ljudske ličnosti upjevaju instalirati u sami vrh politike zahvaljujući ljudskoj gluposti, nema ovdje nikome kruha.
24 godine im to uspijeva, i ne radi se više o slučajnosti, to je jednostavno trajno stanje ovog društva koje i ne zaslužuje bolje.
- BHCluster
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#38217 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
komšić radi ono što je baš i trebalo da se dogodi i što bi se dogodilo kad tad. to je konačno zatezanje odnosa sa dodikom, oko, koliko toliko, bitne stvari. u prošlosti se nebrojno puta dodik ovako zalijetao i sugovornici su mu popuštali, a onda bi on kao pobjednik izlazio u medije i hvalio svoj tobožnji uspjeh i kako je dobio sve što je poželio. dakle stvar vrlo jasna, dobit ćeš ti, ali da dobijemo i mi. vukovi siti, ovce na broju.Hafis wrote:Ovako mi svejedno, ali čini mi se kada bi se gledalo tko najviše doprinosi stvaranju nekakve ''predratne psihoze'', i pored Dodika živog, Komšo bi zaigurno odnio prvo mjesto.
za bosnu i hercegovinu, onakvu kakvu je ja vidim, komšić je uradio puno više od npr. dragana čovića i hdza. posljednji podaci da su svi aerodromi relativno dobro poslovali, sem mostarskog i govori koliko hdz nama nanosi zla i što su uradili, ti za koje govoriš da nešto rade. aluminij, ranije soko, uskoro ep hzhb, eronet.
i koliko god da komšića mrze i da ga blate i pljuju, svi bi se oni rado mijenjali sa njim i rado bi prihvatili njegove glasove i za njegovu poziciju u predsjedništvu države.
i krajnje je očito da, ako nastavi ovim tempom, da će za tri godine imati preko 300.000 glasova, jer se pokazalo i dokazalo da je on ubjedljivo najveći trn u oku kriminalnoj struji hdza i dragana čovića, a trenutno i miloradu dodiku.
-
izvrsni direktor
#38218 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel ja to procita da je komsic zasluzan za napredak aerodroma u bih? 
- bunk
#38219 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ko zna sta se desi sa neuronskim vezama pojedinih na forumu kad procitaju Zeljko Komsic,tako da mozda i jesi druze ko to zna

-
Hafis
#38220 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisi shvatio što sam htio napisati.malakh wrote:
za bosnu i hercegovinu, onakvu kakvu je ja vidim, komšić je uradio puno više od npr. dragana čovića i hdza.
Ja sam samo naglasio da on apsolutno nikada NIŠTA nije uradio. A ti meni sad predavanje o čoviću i bla bla. upravo ono što i govorim. ''Mi biramo ljutitog glupana ali nije ništa uradio kao oni anamo''.
On samo to i ima - deklarativnu poziciju'' a njegovo mjesto bi bilo potpuno nebitno u slučaju potezanja veta koje druga dva člana predsjedništva za razliku od njega mogu iskoristiti. Tako da se baš ne bi svaki plitičar otimao o kako ti reče ''njegovu poziciju u predsjedništvu države''. Tigar od papira koji može uvijek biti preglasan ako se male ruke slože.i koliko god da komšića mrze i da ga blate i pljuju, svi bi se oni rado mijenjali sa njim i rado bi prihvatili njegove glasove i za n
Super, tih njegovih 300 000 glasova će doprinijeti još većem blagostanju i napretku ove države.i krajnje je očito da, ako nastavi ovim tempom, da će za tri godine imati preko 300.000 glasova, jer se pokazalo i dokazalo da je on ubjedljivo najveći trn u oku kriminalnoj struji hdza i dragana čovića.
Stvarno nisi ili ne znaš skontati što sam htio reći.
- 512MB
#38221 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako ništa barem se vrti po engleskim i hamerićkim ambasadama za razliku od nekih drugih ..
-
baglama
#38222 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo da ne zaboravimo tko su suradnici protiv Latina
https://www.youtube.com/watch?v=34FijUOfl0I
Kaze onaj jedan u komentarima ispod videa: citiram¨Jedino hrvatsko što ima u sebi je metak HVO¨
https://www.youtube.com/watch?v=34FijUOfl0I
Kaze onaj jedan u komentarima ispod videa: citiram¨Jedino hrvatsko što ima u sebi je metak HVO¨
- MarshalDodik
#38223 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slusam ovog Dunovica pa kao da slusam Genjca ybt
Najveci beskicmenjaci
Najveci beskicmenjaci
- sinuhe
#38224 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Predsjednik drzave Krusko Komsic:"Ambasadori nas nisu kritikovali". Nisu galamili. 
BiH je republika -ozbiljno ce Komsic i onima sto ne znaju da objasni.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /190919143
BiH je republika -ozbiljno ce Komsic i onima sto ne znaju da objasni.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /190919143
- Banksy
#38225 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jao
A BiH po svom uređenju jeste republika. Jer da nije republika bila bi monarhija, nema šta treće biti.