Uh jakodale cooper wrote: Bato forumaš, ne Bato Živojinović.Iako...neki ne prave razliku.
P.S. Sta mislis o filmovima koje sam nabrojao
Moderator: _BataZiv_0809
Uh jakodale cooper wrote: Bato forumaš, ne Bato Živojinović.Iako...neki ne prave razliku.
Nixon je odličan. Stone je tu napravio dobar posao. Thirteen days je ok, iako se ni tu ne može puno skontati_BataZiv_0809 wrote:Uh jakodale cooper wrote: Bato forumaš, ne Bato Živojinović.Iako...neki ne prave razliku.
![]()
P.S. Sta mislis o filmovima koje sam nabrojao
Naravno nisam mislio na naseg Batu.dale cooper wrote:Bato forumaš, ne Bato Živojinović.listopad wrote:I Bata je komunjara bio samo na ekranu.Iako...neki ne prave razliku.
To sve hoću da pogledam, pa zaboravim. Čini mi se da ga je i bato spominjao. Hvala na podsjećanju.omar little wrote:frost/nixon je odlican film.
Joj mojne mi Neil Young-a matereti. Njegov glas mi je tako iritirajuc' i pickovit' da ga smislit' ne mogu.dale cooper wrote:
omar little wrote:kad vec spominjemo kanadured violin http://www.imdb.com/title/tt0120802/
hostapler klasicni. ne znam koliko je istina, nekad davno negdje sam procitala i urezalo mi se u pamcenje, da je jedne pijane noci naredio kissingeru da se bombarduje damask, ujutro ustao bez da se sjeca icega i kad mu je kissinger rekao sta je sinoc bilo, on kiselo "well, did you?".dale cooper wrote:To sve hoću da pogledam, pa zaboravim. Čini mi se da ga je i bato spominjao. Hvala na podsjećanju.omar little wrote:frost/nixon je odlican film.![]()
Nixon je meni fascinantan lik.
Nemoj i ti Tito srati tako ti hljeba.Tito_i_Partija wrote:Joj mojne mi Neil Young-a matereti. Njegov glas mi je tako iritirajuc' i pickovit' da ga smislit' ne mogu.dale cooper wrote:
![]()
omar little wrote:frost/nixon je odlican film.
Ali interesantan hoštapler.omar little wrote:hostapler klasicni. ne znam koliko je istina, nekad davno negdje sam procitala i urezalo mi se u pamcenje, da je jedne pijane noci naredio kissingeru da se bombarduje damask, ujutro ustao bez da se sjeca icega i kad mu je kissinger rekao sta je sinoc bilo, on kiselo "well, did you?".dale cooper wrote:To sve hoću da pogledam, pa zaboravim. Čini mi se da ga je i bato spominjao. Hvala na podsjećanju.omar little wrote:frost/nixon je odlican film.![]()
Nixon je meni fascinantan lik.
Izvini jaro, al' sta cu kad je tako. By the way, ovo nema nikakve veze sa njegovim zaslugama, niti sa njegovim pjesmama (tj. muzikom i tekstovima). Meni samo smeta njegov glas i pjevanje, al' ono bas zestoko. Tako da ga jednostavno ne mogu da slusam.dale cooper wrote: Nemoj i ti Tito srati tako ti hljeba.(nisam mislio da ću drugu Titu ikada ovako nešto reći
![]()
)
I nije pičkovit, nego blago jareći.![]()
Ali pjesme čovječe...kakve pjesme.
![]()
Ima li gdje da te prijavim zbog ovakvih riječi o Youngu?Do sada je morao biti proglašen nacionalnim blagom Kanade.
Da mi nisi inače forumski drug, zakuhali bi.Tito_i_Partija wrote:Izvini jaro, al' sta cu kad je tako. By the way, ovo nema nikakve veze sa njegovim zaslugama, niti sa njegovim pjesmama (tj. muzikom i tekstovima). Meni samo smeta njegov glas i pjevanje, al' ono bas zestoko. Tako da ga jednostavno ne mogu da slusam.dale cooper wrote: Nemoj i ti Tito srati tako ti hljeba.(nisam mislio da ću drugu Titu ikada ovako nešto reći
![]()
)
![]()
Ima li gdje da te prijavim zbog ovakvih riječi o Youngu?Do sada je morao biti proglašen nacionalnim blagom Kanade.
Sve vas mrzim.listopad wrote:Kada god cujem onu pjesmu "We Are the World", odvalim se smijati kada Dylan dodje na red. Zvuci k'o koza.
Ma gdje bi ja i ti zakuhali bolan. Evo zbog tebe cu cak i pohvalit' Young-a na tome sto je uspio postat' rock zvijezda sa glasom desetogodisnje djevojcice.dale cooper wrote:Da mi nisi inače forumski drug, zakuhali bi.Tito_i_Partija wrote:Izvini jaro, al' sta cu kad je tako. By the way, ovo nema nikakve veze sa njegovim zaslugama, niti sa njegovim pjesmama (tj. muzikom i tekstovima). Meni samo smeta njegov glas i pjevanje, al' ono bas zestoko. Tako da ga jednostavno ne mogu da slusam.dale cooper wrote: Nemoj i ti Tito srati tako ti hljeba.(nisam mislio da ću drugu Titu ikada ovako nešto reći
![]()
)
![]()
Ali da, Young, kao i Dylan, nema tehnički "lijep" glas.
Tito_i_Partija wrote:
Tito_i_Partija wrote:![]()
Spremas li se bolan za Alien: Covenant?
Ma nisam ni ja nesto sad super uzbudjen, al' tolika je nestasica dobrih sci-fi filmova u zadnje vrijeme da eto koliko-toliko iscekujem ovaj. Scott rezira, makar ce licit' na nesto.dale cooper wrote:Tito_i_Partija wrote:![]()
Spremas li se bolan za Alien: Covenant?Ne znam, svi ovi do sada trejleri me uopšte ne intrigiraju.
Izgleda mi kao visoko budžetni rimejk originala, što mi je besmisleno.