Ovo nije zemlja sa krscanskom vecinom, sto ce pokazati i popis stanovnistva. I kakve veze ima sto se nalazi u krscanskoj Europi?rokan wrote:ko te slagao da si ti muz u zemlji sa vecinskim hiscanskim/krscanskim stanovnistvom u istoj takvoj evropi? ja bih prije rekao da si ti umno poremecena zena koja ima brata siledziju a koju muz ne voli i nastoji da ode od nje a koja zeli da ga po svaku cijenu zadrzi pritom mu svaki dan ronda, prijeti bratom siledzijom i govori najvece gadosti koje joj padnu na pamet.Styling wrote:Ja želim da živim u normalnoj državi. Ovo gdje sada živim nije normalna država. Ova situacija mi liči ma brak na silu u kojoj muž svim silama pokušava da zadrži ženu u braku pa joj ispunjava svaku želju a zna jadničak da ga žena vara sa komšijom i da će uraditi sve da ga iskoristi do kraja i kada više ne bude imao šta da joj ponudi, nabiće ga nogom. A, komšija živi u kući do njegove, smije mu se svaki dan, a ovaj mu ništa ne moze. Ko je u toj kombinaciji donji?
Kada ste vi, velikosrbi i cetnici, imali historijsku priliku da ovu zemlju smjestite u historiju - niste mogli. Nije vam ovo '92. Stvari su se "malo" promijenile.
Od raspada BiH nema ama bas nista. Vrijeme je na strani Bosnjaka i ostalih patriota. Nama se ne zuri. Vama ako se zuri proglasite vec jednom taj referendum. Naravno da nemate muda da to uradite jer bi ste bili svjesni da bi svjedocili Traktorijadi 2.0.
Ovako - rahat patnja.
Nama Bosnjacima ne treba nista drugo osim strpljenja. Sve karte su u nasim rukama. Vi jedino mozete nastaviti da kukate... Ili da vec jednom pokazete muda i uradite nesto po tom pitanju. A mi vas molimo, ljubazno molimo, evo na koljenima molimo, da to uradite. Samo bi ste ubrzali neke historijske tokove koji su ionako neizbjezni.