Samo ne znam ko ce im na klupu sada, Chiellini ili Bonucci?
Juve pokusava biti zabarski pandan Realu, i dovesti 11 super zvijezda. Na kraju ce pojesti govno, nikad LP nece osvojiti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa skacu svima plate jebo te led. Bilo kojeg igraca za kojeg se iole proculo morat ces trehnuti platu od 15-tak miliona godisnje.todd_smith wrote:De Ligt u Juvetu, plata mu 24m godisnje
Eto BHFe koga bi ti dovodio
ne mozes nikako opravdati 24m godisnju platu dijetetu od 19 godina, ako si iole ozbiljna ekipaBHF_Manijak wrote:Pa skacu svima plate jebo te led. Bilo kojeg igraca za kojeg se iole proculo morat ces trehnuti platu od 15-tak miliona godisnje.todd_smith wrote:De Ligt u Juvetu, plata mu 24m godisnje
Nije k´o nekad da mozes sa 6-7 proci.
I kazes "tako ce ti biti za narednih 5-6 godina, zavisno od duzine ugovora. Pa sta, svakako ce za 5 godina i ta njegova plata biti smijesna, jer ce se sve i dalje povecavati, pa nece vise biti 24 mil godisnje, nego 30 lupam.
Al´ eto neka se zavrsilo, sad jedino nek´ Allaha dragog mole da ovaj mali ridjokosi bude novi De Ligt.
Slazem se totalno.todd_smith wrote:ne mozes nikako opravdati 24m godisnju platu dijetetu od 19 godina, ako si iole ozbiljna ekipaBHF_Manijak wrote:Pa skacu svima plate jebo te led. Bilo kojeg igraca za kojeg se iole proculo morat ces trehnuti platu od 15-tak miliona godisnje.todd_smith wrote:De Ligt u Juvetu, plata mu 24m godisnje
Nije k´o nekad da mozes sa 6-7 proci.
I kazes "tako ce ti biti za narednih 5-6 godina, zavisno od duzine ugovora. Pa sta, svakako ce za 5 godina i ta njegova plata biti smijesna, jer ce se sve i dalje povecavati, pa nece vise biti 24 mil godisnje, nego 30 lupam.
Al´ eto neka se zavrsilo, sad jedino nek´ Allaha dragog mole da ovaj mali ridjokosi bude novi De Ligt.
Juve moze ovo za par sezona da trpi, ali Ramsey 300k sedmicno, Ronaldo...onda ovaj...
Sljedeci igrac koji bude zelio da produzi ugovor tipa Pjanic i Dybala ce traziti dvostruke plate, ovi ce reci ne mozemo i hajde ide remont
Ja sam Maneta uvijek prizeljkivao u LFC-u, ibretio se kako ga nije niko pokupio iz filijale, fakat u sta su ljudi gledali, kako nisu vidjeli ovakav potencijal. Imao je on i fail utakmica svakako, ali generalno gledajuci Sadio je paklen igrach i stvoren da igra za najvece timove.AmiĐa_Idriz wrote:
Tri godine Manea. Njegovim potpisom počela je nova era kluba, prvi ozbiljni transfer Kloppa u Liverpoolu.
Slicno sam za Tadica govorio. Jednu losu sezonu lik imao i otpisali ga. Ode u Ajax i ...Gandalf wrote:Ja sam Maneta uvijek prizeljkivao u LFC-u, ibretio se kako ga nije niko pokupio iz filijale, fakat u sta su ljudi gledali, kako nisu vidjeli ovakav potencijal. Imao je on i fail utakmica svakako, ali generalno gledajuci Sadio je paklen igrach i stvoren da igra za najvece timove.AmiĐa_Idriz wrote:
Tri godine Manea. Njegovim potpisom počela je nova era kluba, prvi ozbiljni transfer Kloppa u Liverpoolu.
It seems that Guinea disregarded advice from #LFC and put Keita in the squad against both Liverpool’s and Keita’s wishes.. #AFCON2019
Ko je DeulofeaGerro wrote:Porediti Tadica sa Maneom je kao porediti Deulofea sa Cristianom Ronaldom...
taj Tadic je obicna prevara
Nije mi drago ovo čuti, volio bih ga vidjeti u crvenom dresu kao redovnog startera. Mogao bi sa Fabinhom raditi dar mar u EPL, s obzirom na visinu, staturu...AmiĐa_Idriz wrote:Grujić u Herthi još jednu godinu. Nadam se još boljoj sezoni kako bi ga još jače unovčili.
Nije ni meni, znaš da sam i ja fan Gruje ali sve mi ide na to da mu je prodaja iduće ljeto. Čak su i ove vagali ponude ali eto kontaju da će još koju kintu izvući na njega. Ali opet ko zna, možda se i ugradi iduće ljeto u ekipu, Origi mu je dokaz da ne treba gubiti naduzomri wrote:Nije mi drago ovo čuti, volio bih ga vidjeti u crvenom dresu kao redovnog startera. Mogao bi sa Fabinhom raditi dar mar u EPL, s obzirom na visinu, staturu...AmiĐa_Idriz wrote:Grujić u Herthi još jednu godinu. Nadam se još boljoj sezoni kako bi ga još jače unovčili.
Sve znam, da hoće makar pripreme i koju prijateljsku odraditi sa nama ali po ovome što čitam dabogda i toAmiĐa_Idriz wrote:Nije ni meni, znaš da sam i ja fan Gruje ali sve mi ide na to da mu je prodaja iduće ljeto. Čak su i ove vagali ponude ali eto kontaju da će još koju kintu izvući na njega. Ali opet ko zna, možda se i ugradi iduće ljeto u ekipu, Origi mu je dokaz da ne treba gubiti naduzomri wrote:Nije mi drago ovo čuti, volio bih ga vidjeti u crvenom dresu kao redovnog startera. Mogao bi sa Fabinhom raditi dar mar u EPL, s obzirom na visinu, staturu...AmiĐa_Idriz wrote:Grujić u Herthi još jednu godinu. Nadam se još boljoj sezoni kako bi ga još jače unovčili.
Neće, završena posudba već i ozvaničena. Sa Herthom će biti na pripremama.zomri wrote: Sve znam, da hoće makar pripreme i koju prijateljsku odraditi sa nama ali po ovome što čitam dabogda i to
Cekam dan kad ces napisati da su nogirali zoharaAmiĐa_Idriz wrote:I da, Alisson uzeo br. 1. Eto to je od zvučnih vijesti za sad