Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

no_sekirli

#38176 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

A i neka je brate vise potpisao, samo da se prekine ovaj hajp.
Samo ne znam ko ce im na klupu sada, Chiellini ili Bonucci?
Juve pokusava biti zabarski pandan Realu, i dovesti 11 super zvijezda. Na kraju ce pojesti govno, nikad LP nece osvojiti :lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#38178 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

todd_smith wrote:De Ligt u Juvetu, plata mu 24m godisnje

Eto BHFe koga bi ti dovodio
Pa skacu svima plate jebo te led. Bilo kojeg igraca za kojeg se iole proculo morat ces trehnuti platu od 15-tak miliona godisnje.
Nije k´o nekad da mozes sa 6-7 proci.
I kazes "tako ce ti biti za narednih 5-6 godina, zavisno od duzine ugovora. Pa sta, svakako ce za 5 godina i ta njegova plata biti smijesna, jer ce se sve i dalje povecavati, pa nece vise biti 24 mil godisnje, nego 30 lupam.

Al´ eto neka se zavrsilo, sad jedino nek´ Allaha dragog mole da ovaj mali ridjokosi bude novi De Ligt.
todd_smith

#38179 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:

Pa skacu svima plate jebo te led. Bilo kojeg igraca za kojeg se iole proculo morat ces trehnuti platu od 15-tak miliona godisnje.
I kazes "tako ce ti biti za narednih 5-6 godina, zavisno od duzine ugovora. Pa sta, svakako ce za 5 godina i ta njegova plata biti smijesna, jer ce se sve i dalje povecavati, pa nece vise biti 24 mil godisnje, nego 30 lupam.

Al´ eto neka se zavrsilo, sad jedino nek´ Allaha dragog mole da ovaj mali ridjokosi bude novi De Ligt.
ne mozes nikako opravdati 24m godisnju platu dijetetu od 19 godina, ako si iole ozbiljna ekipa

Juve moze ovo za par sezona da trpi, ali Ramsey 300k sedmicno, Ronaldo...onda ovaj...

Sljedeci igrac koji bude zelio da produzi ugovor tipa Pjanic i Dybala ce traziti dvostruke plate, ovi ce reci ne mozemo i hajde ide remont
AmiĐa_Idriz

#38180 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Tri godine Manea. Njegovim potpisom počela je nova era kluba, prvi ozbiljni transfer Kloppa u Liverpoolu. :thumbup:
no_sekirli

#38181 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

todd_smith wrote:
BHF_Manijak wrote:

ne mozes nikako opravdati 24m godisnju platu dijetetu od 19 godina, ako si iole ozbiljna ekipa

Juve moze ovo za par sezona da trpi, ali Ramsey 300k sedmicno, Ronaldo...onda ovaj...

Sljedeci igrac koji bude zelio da produzi ugovor tipa Pjanic i Dybala ce traziti dvostruke plate, ovi ce reci ne mozemo i hajde ide remont
Slazem se totalno.
Zabari smanjili poreze, a igraci navalili ko muhe na govno. Liga im je ocaj, repka mozda i gora, drzava u deficitu godinama.
Kad balon zvani Juve pukne, bice zabavno :-)
Gandalf

#38182 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

AmiĐa_Idriz wrote:Image

Tri godine Manea. Njegovim potpisom počela je nova era kluba, prvi ozbiljni transfer Kloppa u Liverpoolu. :thumbup:
Ja sam Maneta uvijek prizeljkivao u LFC-u, ibretio se kako ga nije niko pokupio iz filijale, fakat u sta su ljudi gledali, kako nisu vidjeli ovakav potencijal. Imao je on i fail utakmica svakako, ali generalno gledajuci Sadio je paklen igrach i stvoren da igra za najvece timove.
Gandalf

#38183 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Imam neki osjecaj i da ce mali holandjanin iznenaditi sve minutazhom u prvom timu ove sezone. Iako sam ja u toj poziciji prizheljkivao Hoovera, on ce garant sada na neku posudbu.
todd_smith

#38184 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Gandalf wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Image

Ja sam Maneta uvijek prizeljkivao u LFC-u, ibretio se kako ga nije niko pokupio iz filijale, fakat u sta su ljudi gledali, kako nisu vidjeli ovakav potencijal. Imao je on i fail utakmica svakako, ali generalno gledajuci Sadio je paklen igrach i stvoren da igra za najvece timove.
Slicno sam za Tadica govorio. Jednu losu sezonu lik imao i otpisali ga. Ode u Ajax i ...
no_sekirli

#38185 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Mane je odlican, opravdao je svaki ulozen fening. Steta sto Salah i on nikako da se pogode 100% sto se tice asistencija, ali 1:1 u duelu je nas najbolji igrac.
Dobrog je zdravlja, spreman na gotovo svakoj tekmi.
Respect do poda za ovoga momka.
AmiĐa_Idriz

#38186 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Malo cirkusa iz tabora Gvineje:
It seems that Guinea disregarded advice from #LFC and put Keita in the squad against both Liverpool’s and Keita’s wishes.. #AFCON2019
todd_smith

#38187 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

drug_profi

#38188 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

:D
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#38189 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Porediti Tadica sa Maneom je kao porediti Deulofea sa Cristianom Ronaldom...

taj Tadic je obicna prevara
Vitoo

#38190 Re: Liverpool FC

Post by Vitoo »

Gerro wrote:Porediti Tadica sa Maneom je kao porediti Deulofea sa Cristianom Ronaldom...

taj Tadic je obicna prevara
Ko je Deulofea
AmiĐa_Idriz

#38191 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Grujić u Herthi još jednu godinu. Nadam se još boljoj sezoni kako bi ga još jače unovčili.
zomri

#38192 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:Grujić u Herthi još jednu godinu. Nadam se još boljoj sezoni kako bi ga još jače unovčili.
Nije mi drago ovo čuti, volio bih ga vidjeti u crvenom dresu kao redovnog startera. Mogao bi sa Fabinhom raditi dar mar u EPL, s obzirom na visinu, staturu...
AmiĐa_Idriz

#38193 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Grujić u Herthi još jednu godinu. Nadam se još boljoj sezoni kako bi ga još jače unovčili.
Nije mi drago ovo čuti, volio bih ga vidjeti u crvenom dresu kao redovnog startera. Mogao bi sa Fabinhom raditi dar mar u EPL, s obzirom na visinu, staturu...
Nije ni meni, znaš da sam i ja fan Gruje ali sve mi ide na to da mu je prodaja iduće ljeto. Čak su i ove vagali ponude ali eto kontaju da će još koju kintu izvući na njega. Ali opet ko zna, možda se i ugradi iduće ljeto u ekipu, Origi mu je dokaz da ne treba gubiti nadu :mrgreen:
zomri

#38194 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
zomri wrote:
Nije ni meni, znaš da sam i ja fan Gruje ali sve mi ide na to da mu je prodaja iduće ljeto. Čak su i ove vagali ponude ali eto kontaju da će još koju kintu izvući na njega. Ali opet ko zna, možda se i ugradi iduće ljeto u ekipu, Origi mu je dokaz da ne treba gubiti nadu :mrgreen:
Sve znam, da hoće makar pripreme i koju prijateljsku odraditi sa nama ali po ovome što čitam dabogda i to :?
AmiĐa_Idriz

#38195 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote: Sve znam, da hoće makar pripreme i koju prijateljsku odraditi sa nama ali po ovome što čitam dabogda i to :?
Neće, završena posudba već i ozvaničena. Sa Herthom će biti na pripremama.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#38196 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Ide Lovren u Milan
AmiĐa_Idriz

#38197 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Leglo 18m za Ingsa od Southamptona. Imaju još 2m za nastupe klauzula što će isto uskoro.
AmiĐa_Idriz

#38198 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

I da, Alisson uzeo br. 1. Eto to je od zvučnih vijesti za sad :lol:
SmokingMan

#38199 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

Amiđa uzmi godišnji od ovoga,valja se opet nervirati od kraja Augusta pa do sredine Maja. :D
zomri

#38200 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:I da, Alisson uzeo br. 1. Eto to je od zvučnih vijesti za sad :lol:
Cekam dan kad ces napisati da su nogirali zohara :mrgreen: valja mi jos cekati.
Post Reply