Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lua wrote:Ma vala nisam bez poroka. I draže mi je da redovno pije pivo i gleda tekme, nego da me smara filozofiranjem o smislu života i religiji. Ne smeta me ni kockanje, mada ne znam nikog da baš kocka Las Vegas stajl, više se to po kladionicama vucara s onim ponudama, nadajući se petobi za petka. Ne smeta me ništa, sve dok ima mjeru. Ženskaroš za mahalu? Briga me. "Opasan dečko"? Ja takvog još vidjela nisam. A svakom može pregorit' sijalica i nekad se pobit'. Ništa strašno. Najgori su mi dosadnjakovići i seratori. Njima kuća daleko od moje bila
lua wrote:Ma vala nisam bez poroka. I draže mi je da redovno pije pivo i gleda tekme, nego da me smara filozofiranjem o smislu života i religiji. Ne smeta me ni kockanje, mada ne znam nikog da baš kocka Las Vegas stajl, više se to po kladionicama vucara s onim ponudama, nadajući se petobi za petka. Ne smeta me ništa, sve dok ima mjeru. Ženskaroš za mahalu? Briga me. "Opasan dečko"? Ja takvog još vidjela nisam. A svakom može pregorit' sijalica i nekad se pobit'. Ništa strašno. Najgori su mi dosadnjakovići i seratori. Njima kuća daleko od moje bila
lua wrote:Meni je Kralj boema, Kraljice moga srca, Dođi da ostarimo zajedno... Mada sve zavisi od doze. Nekad može i HOĆEMO LI U ŠABAC NA VAŠAR? HO-ĆE-MO
Ne volim ja tebe dzaba.
Kako prepoznajete kad vas muskarac voli ili je zaljubljen?
To i mene zanima. Imam drugarice koje čitavu teoriju naprave od tog je li neko puk'o na njih il' nije. Analiza rečenica, SMS-a, podrobna analiza fizičkog kontakta (ako ga je bilo), naučni rad o tome kako je formulisao poruku na fejsu, ima li kez, nema li. Ako nema, onda ne valja. To sam skontala.
Inače valjda znaš, mislim, valjda će ti reći. Meni su bar govorili.
lua wrote:To i mene zanima. Imam drugarice koje čitavu teoriju naprave od tog je li neko puk'o na njih il' nije. Analiza rečenica, SMS-a, podrobna analiza fizičkog kontakta (ako ga je bilo), naučni rad o tome kako je formulisao poruku na fejsu, ima li kez, nema li. Ako nema, onda ne valja. To sam skontala.
Inače valjda znaš, mislim, valjda će ti reći. Meni su bar govorili.
e ti ga nafilozofira nista, a za sebe ne rece nista