Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:
Nisi ti baš najbolje upratio, Toma je itekako rekao sve i uvijek što ima protiv Jamesa. Hiljadu puta su me štovaoci lika i djela popljuvali.
Ništa se ja ne naslađujem. Da je Džemo znao ispasti glavonja bez pokrića, više puta.
Bio se popravio, ali ovo što u zadnje vrijeme radi je opet cirkus.
Da sam hejter, nisam. Čuj - hejter. Šta je to hejter? Neko ko prati lik i djelo Jamesa poput ovih što odmah skaču na negativni pomen njegovog imena, samo kontra?
Mah koristio sam taj termin jer nam je svima dobro poznat u tom kontekstu. Što se tiče Jamesona i njegove igre slažem se ali kada se
cjelokupno gleda i diskutuje o njemu nisi ni ti najobjektivniji ovdje na forumu.
Nije gotivljenje neceg hejt prema konkurenciji, nemojte mjesat pojmove.
Svi su ovdje pristrasni necemu, meni je Tim Duncan defnicija vodje tima u kosarci, sta god su mu bacili u postavu on je docekivo rasirenih ruku i ima 5 titula sa haman 2 il 3 razlicite postave. Kawhi mi je samim tim najbolji igrac u sjeni, razmazio ga Timmy, momak koji stoji sa strane i dere guzove u two way igri a neko drugi ce poturit i obraz i ledja kad treba zastita od nekosarke.
A niko nikad da ih spomene, jel to znaci da su svi hejteri Spursa tog vremena?
Em se zajebava pa ima triple double, a evo i službeno je da ima slobodan april, maj i cijelo ljeto da odmori ko čovjek, dok ostali levati igraju playoff. Toooo kralju.
Ne znam šta je za njega najbolje, a i zalibo me. Ja ovo napisah zbog sebe jer sam siguran da ovaj playoff i finale sigurno neću vidjeti tekmu i individualca kao što je prva tekma finala prošle sezone.
Nije zajebancija. Durant im se povrijedio u 4 cetvrtini a sut katastrofa. Fulalu sve posebno trice. A Booker se zaletio u zadnjih 5 minuta. Gotovo sve mu ulazilo
ne treba CIA obuka za čitanje sa usana da se ovo shvati. ko zna šta je poslije bilo, ali opet dobro ne može biti. i ne, definitivno ne izgleda kao da se šali. nimalo.