NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

MensurM

#38126 Re: NBA - National Basketball Association

Post by MensurM »

Xavier1 wrote:
Sidius wrote:Mozda je ovo i dobro za njega. proslo je 14-15 godina odkako je zadnji put imao slobodno vecinu proljeca i ljeto.
Meni on jos ne izgleda da je na 100%, ili jednostavno nije vise dobar kao prosle godine?
Nadam se da je povreda jer ako nije poceo je propada. Onaj Lebron iz Miamia bi bez problema uveo i ovakve Lakerse u playoff.
29,10,8 na 52 posto šuta u martu i 26,10,9 na 50 post šuta u februaru. Malo li je.

To što igra s krampama, a obećana su mu brda i doline je druga stvar.
Concord

#38127 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Concord »

MensurM wrote: To što igra s krampama, a obećana su mu brda i doline je druga stvar.
Nije on glup da pada na necija obecanja, znao je on dobro kakve ga krampe cekaju i da je prva sezona izgubljena, samo nije znao koliko ce mu biti tesko nositi se s tim. Da ga nisu popusili oko afere sa Davisom mozda bi usli u PO, ovako nek pocnu gledati koga ce dovesti na ljeto.
Xavier1

#38128 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Xavier1 »

MensurM wrote:
Xavier1 wrote:
Sidius wrote:Mozda je ovo i dobro za njega. proslo je 14-15 godina odkako je zadnji put imao slobodno vecinu proljeca i ljeto.
Meni on jos ne izgleda da je na 100%, ili jednostavno nije vise dobar kao prosle godine?
Nadam se da je povreda jer ako nije poceo je propada. Onaj Lebron iz Miamia bi bez problema uveo i ovakve Lakerse u playoff.
29,10,8 na 52 posto šuta u martu i 26,10,9 na 50 post šuta u februaru. Malo li je.

To što igra s krampama, a obećana su mu brda i doline je druga stvar.
Zasto ne povuce kao Harden pa ne daje 35 u prosjeku?

Mogao je otici u Houston ili Philu. No izgleda da su mu bitnije stvari van terena.
tuzlak1212

#38129 Re: NBA - National Basketball Association

Post by tuzlak1212 »

Ako natenkaju za Barretta na draftu dobili su na lutriji
Ako draftaju Bola, Davis im i ne treba. Nije ovo toliko ni crno... Dobra su djeca na draftu ove godine.
MensurM

#38130 Re: NBA - National Basketball Association

Post by MensurM »

Image
Korisničkoime

#38131 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Korisničkoime »

tuzlak1212 wrote:Ako natenkaju za Barretta na draftu dobili su na lutriji
Ako draftaju Bola, Davis im i ne treba. Nije ovo toliko ni crno... Dobra su djeca na draftu ove godine.
Svi pricaju o Williamsonu, Barettu, Redishu - Duke trojci + Morant, rijetko ko spominje Bola i ako da onda iza 10 pozicije.
Bice zanimljivo ko ce dobiti prvi pick NY ili neko drugi
Korisničkoime

#38132 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Korisničkoime »

MensurM wrote:Image
Tesko je to porediti, ne igraju u isto vrijeme, drugacija se i kosarka igrala, dominirali su visoki likovi, ispod obruca pored Ewinga, Hakeema, Shaqa, Robinsona, Mutomba, Barklija nije bilo bas jednostavno, znam da to nisu pozicije Lebrona ali on sam dosta vise ide pod obruc nego na poludistancu.
Nesto kontam da li bi npr.Jokic ali i nas Nurkic imali ove brojke u 90-tim ili pocetkom 2000-tih kada su ligu dominirali visoki igraci.
Brat

#38133 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Brat »

može mu samo one sretne gaće iz space jama donositi ko paja patak
Laertes

#38134 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Laertes »

Samo da podsjetim:
Kralj je uzeo tri prstena, onda otišao se zajebavat i igrat bejzbol dvije sezone, vratio se i uzeo još tri prstena.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#38135 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Magic treba uzeti još LaMela i LiAngela, to je pravi potez
Rob_Atl

#38136 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

Pa na pocetku sezone je bilo lakersi 7-8 pozicija top, mozda prva runda playoffa i kapak, svi su znali da je ova sezona uigravanje samo da vide kako ce ova djeca izgledat i cekat slijedecu sezonu kada bude vecina ovih zvijezda free agents. Sad odjednom propast svijeta sto Lakersi, ustvari Lebron nece izborit playoff iako su vecinom sezone povrijedjeni bili, a onda ih je ovaj trejd dokrajcio. Vjerujem da ce Lakersi dovest neko zvucno ime ili cak dva na ljeto, i onda Lebron krece u pohod, znao je on da nema nista od ove sezone svakako. Samo su se opasno mediji navalili na njega prave se blentavi , najavljivali neko finale na zapadu , postavili kriterijum i sad ko fol propast svijeta sto nece tako biti. Razumijem i njih, rejting ce opasno da padne. :skoljka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#38137 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Laertes wrote:Samo da podsjetim:
Kralj je uzeo tri prstena, onda otišao se zajebavat i igrat bejzbol dvije sezone, vratio se i uzeo još tri prstena.
8-) :thumbup:
statixx

#38138 Re: NBA - National Basketball Association

Post by statixx »

tri nominacije :D

Tomahawk11
Globalni moderator

#38139 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Četvorka je mrak, Kuzma ga flopa :mrgreen:
saale

#38140 Re: NBA - National Basketball Association

Post by saale »

Tomahawk11 wrote:
Laertes wrote:Samo da podsjetim:
8-) :thumbup:
Koga je taj Kral imao za suigrace???
Tomahawk11
Globalni moderator

#38141 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Treba imati obraza. Samo kažem.
tuzlak1212

#38142 Re: NBA - National Basketball Association

Post by tuzlak1212 »

Lebron sa vecom konstitucijom, boljim uslovima rada i igranja, meksim pravilima, protiv mekse odbrane, 16 godina je lovio Jordanovih 15 godina karijere u brojevima i stigao je eto sve osim titula haman.
Tolko o tome :pusi2: :|
Fajcion

#38143 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Fajcion »

Jok nismo mi hejteri. Samo realna raja i par dickrajdera. :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#38144 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Javnost je uvijek bila surova prema superstarima.
Ako se već qrčiš, onda se qrči s pokrićem.
Ta surovost će u tom slučaju prerasti u poštovanje.
tuzlak1212

#38145 Re: NBA - National Basketball Association

Post by tuzlak1212 »

Ko koga hejta :? :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#38146 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

To ti tako ovdje ide, jesi li šta rekao protiv Jamesa, hejter si :mrgreen:
pirmin

#38147 Re: NBA - National Basketball Association

Post by pirmin »

Sjecam se prije jednu 100 godina skupila se raja u kavezu, masa nas. 8)
Igra se full court, pobjednicka ekipa ostaje. Bilo je tu svega, od vrlo ozbiljnih igraca pa do tankih entuzijasta.
Baca se tako zagrijava do novog meca kad se iz nicega pojavi lik u pratnji dvije trebe koje su ga gledale kao u svetinju.
Ni pet-ni sest uze on nas cetvoricu, daleko slabijih od petorke protiv koje cemo igrati. Nema veze, ima da ih dobijemo kako god znate - kaze. I stvarno, stisni, guraj, cupaj ... dobismo ih.
Zasto ovo pisem?
Zato sto je to poenta GOAT-a, da digne i nalozi ekipu i da je napravi vecom nego sto jeste.
A ne k'o mrljina Dzejms da se vuce po parketu kao prebijena macka. Hocu ovu igracku, hocu onu, njanja... :oops: Bilo je naznaka da je stvarno on taj, lozio ih je, gurao, PO sasvim realna i ocekivana opcija a onda pucanje na prvoj krizi.
E pa jebiga onda, nista od statusa, poklopi se po usima, odradi ugovor i vozdra. Ali nemoj mi se stavljati u GOAT pricu, ne ide. :zzzz:
Fajcion

#38148 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Fajcion »

Ma ne mogu ovog naslađivanja od tobože realnih i objektivnih forumaša. Za mene je James top 3 ikada i to je
to. Nit sam hejter nit dickrider i *ebe mi se za tu daljnju raspravu ali imaju ovakvi likovi da budem direktan kao
@Toma koji kao ne smije ništa reći protiv Jamesa da ne ispadne hejter a u biti svaka mu je da kenja po njemu
i da se naslađuje a recimo s druge strane par njih dođu pa ne vade ruku iz gaća kada ga spominju.
Eh zbog toga baš većina vas može u isti koš. Pratim često temu iako ne sudjelujem u diskusiji iz šarenih razloga
i nisam znači ovo izvadio iz guzice.
Valjda jedini ja to tako vidim
spree

#38149 Re: NBA - National Basketball Association

Post by spree »

Postoje uncoachable ljudi/igraci. Ko zna kakvi su ovi u lakersima. Možda nema te sile koja ce ih natjerati da grizu. Do prica oko Davisa i lebronove povrede i licilo je to na nesto. Definitivno je on u prici oko goata. Ustvari jedina mana je to sto poprilično odmara u odbrani, ali mozda je to i vrlina jer ima covjek godina i jednostavno pametno je da bira bitke. Mada hejteri seru kada se radi i o tom segmentu kao u smislu da nikada nije igrao odbranu. Itekako jeste, ja se sjećam kad su igrali protiv chi sa mvp roseom, pa ga je LeBron preuzeo i ugasio, pa onaj ludi blok protiv centra spursa (ne mogu da se sjetim kako zvao, igrao s mirzom u tau), pa blok na igoudali i generalno u po je igrao dobru odbranu. Moze igrati odbranu na svih 5 pozicija kad hoce, nego jednostavno mora negdje odmoriti. I nije bas da je kriminalan i da je ne igra nikako. Jos nije bolji od Jordana, ali je sigurno na drugom mjestu. Uz eventualno neku titulu jos mogao bi mu biti pravo blizu
Tomahawk11
Globalni moderator

#38150 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Fajcion wrote:Ma ne mogu ovog naslađivanja od tobože realnih i objektivnih forumaša. Za mene je James top 3 ikada i to je
to. Nit sam hejter nit dickrider i *ebe mi se za tu daljnju raspravu ali imaju ovakvi likovi da budem direktan kao
@Toma koji kao ne smije ništa reći protiv Jamesa da ne ispadne hejter a u biti svaka mu je da kenja po njemu
i da se naslađuje a recimo s druge strane par njih dođu pa ne vade ruku iz gaća kada ga spominju.
Eh zbog toga baš većina vas može u isti koš. Pratim često temu iako ne sudjelujem u diskusiji iz šarenih razloga
i nisam znači ovo izvadio iz guzice.
Valjda jedini ja to tako vidim
Nisi ti baš najbolje upratio, Toma je itekako rekao sve i uvijek što ima protiv Jamesa. Hiljadu puta su me štovaoci lika i djela popljuvali.
Ništa se ja ne naslađujem. Da je Džemo znao ispasti glavonja bez pokrića, više puta.
Bio se popravio, ali ovo što u zadnje vrijeme radi je opet cirkus.
Da sam hejter, nisam. Čuj - hejter. Šta je to hejter? Neko ko prati lik i djelo Jamesa poput ovih što odmah skaču na negativni pomen njegovog imena, samo kontra?
Post Reply