Milorad Dodik ALL ABOUT
- Lakat Jebić
#38101 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
o vidi brko se vratio 
- Ridjobrki
#38102 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naletio malo da provjerim guardate li Guardiana, nešto mi se učinilo da mu se pozicija uzdrmala kad ga je nazvalo nekim tamo BosancOm...

- Mali_Vuk
#38103 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Neka, neka.. naleti ti nama i češće.Ridjobrki wrote:Naletio malo da provjerim guardate li Guardiana, nešto mi se učinilo da mu se pozicija uzdrmala kad ga je nazvalo nekim tamo BosancOm...![]()
![]()
A ovo sa Nikolićem, ma bezveze, truba. U tom famoznom razgovoru nisam vidio i čuo ništa osim klasičnog i standardnog "Srbija se neće mješati (javno) u unutrašnje stvari BiH i neće podržavati (javno) nikoga ko radi na njenom razbijanju" I to je to. Men nedovoljno za euforiju
- Ridjobrki
#38104 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A poraz od bratskog Partizana?Mali_Vuk wrote:Neka, neka.. naleti ti nama i češće.Ridjobrki wrote:Naletio malo da provjerim guardate li Guardiana, nešto mi se učinilo da mu se pozicija uzdrmala kad ga je nazvalo nekim tamo BosancOm...![]()
![]()
A ovo sa Nikolićem, ma bezveze, truba. U tom famoznom razgovoru nisam vidio i čuo ništa osim klasičnog i standardnog "Srbija se neće mješati (javno) u unutrašnje stvari BiH i neće podržavati (javno) nikoga ko radi na njenom razbijanju" I to je to. Men nedovoljno za euforiju
- Mali_Vuk
#38105 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dobro, tu se već čovjeku malo ozari lice 
- Ridjobrki
#38106 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mučno je biti PreCednik....Mali_Vuk wrote:Dobro, tu se već čovjeku malo ozari lice
-
theTruePath
#38107 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mali_Vuk wrote:Dobro, tu se već čovjeku malo ozari lice
- vee-jay
#38108 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
neki dan skijas, danas ridjobrki... mozda navrne i pici uskoro 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#38109 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pozdrav Velikom @Ridjobrkom, šta ima u Banja Luci, kako suživot ili je sve isto kao u Pederaciji gdje je takođe izjednačen broj radnika sa penzionisanim umirovljenicima?Ridjobrki wrote:Vidim podrška našem dragom PreCedniku sve jača i jača! Tako treba!![]()
Čuj više penzionera nego radnika...Normalno, mjere SNSD-a, Vlade i PreCednika u pravcu povećanja impulsa života daju rezultate - strani plaćenici tumače kako nema radnih mjesta i lažu ovaj napaćeni narod! Nije da nema radnih mjesta nego se zahvaljujući PreCedniku život produžio!
![]()
http://www.6yka.com/novost/37457/u-rs-v ... od-radnika
-
muzicar_iz_parka
#38110 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Penzionisani umirovljenik, jbga onda ispade umirovljenik = radnik. 
- Ridjobrki
#38111 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Odzdrav Pipi, u BL ništa novo, linija progresa je stabilna i ravna - nije ovo Pederacija gdje svaka šuša more 'apsit presjednike...
Ha ja!
Vidi naše dike kako ćeifi dok vaš gleda rešetke sa tješnje strane:
http://www.nezavisne.com/umjetnost-zaba ... 89451.html

Ha ja!
Vidi naše dike kako ćeifi dok vaš gleda rešetke sa tješnje strane:
http://www.nezavisne.com/umjetnost-zaba ... 89451.html
- fantom slobode
#38112 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
opisuje se njegova radinost u sumskim organima...zato je penzionisani umirovljenik, umirio se uz pomoc slepoj odanosti Guardianu. Izdajnicima nema mesta u hladu sumskih organa. Narod sumske ide ka svetloj buducnosti sa aerodroma u Trebinju, prethodno blagosiljan odozada vladikinim buzdovanom. Zna preCednik sta je najbolje za narod. I narod mu veruje.muzicar_iz_parka wrote:Penzionisani umirovljenik, jbga onda ispade umirovljenik = radnik.
A Partizan...neka ide u Evropu, tako i treba iz Beograda je. Nece valjda nesvesni Bosanci iz dobro ociscene Banja Luke da odigraju kakvu prije Partizana u Evropi. I preCedniku je Drago i Milo sto je to tako.
Ovo izdajnici slikali preCednika i napisali da pije kafu. Ne, preCednik uvek radi, cak i kad oplodjava, on je tamo taman razgovarao o potrebi autonomije sumara u Vojvodini, onih iz 8.ofanzive.
-
muzicar_iz_parka
#38113 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Negdje sam pročitao da Igokea nebi mogla ni ući u EL jer ne ispunjava uslove po pitanju aerodroma, veličine sale, itd.fantom slobode wrote: opisuje se njegova radinost u sumskim organima...zato je penzionisani umirovljenik, umirio se uz pomoc slepoj odanosti Guardianu. Izdajnicima nema mesta u hladu sumskih organa. Narod sumske ide ka svetloj buducnosti sa aerodroma u Trebinju, prethodno blagosiljan odozada vladikinim buzdovanom. Zna preCednik sta je najbolje za narod. I narod mu veruje.
A Partizan...neka ide u Evropu, tako i treba iz Beograda je. Nece valjda nesvesni Bosanci iz dobro ociscene Banja Luke da odigraju kakvu prije Partizana u Evropi. I preCedniku je Drago i Milo sto je to tako.
Ovo izdajnici slikali preCednika i napisali da pije kafu. Ne, preCednik uvek radi, cak i kad oplodjava, on je tamo taman razgovarao o potrebi autonomije sumara u Vojvodini, onih iz 8.ofanzive.
- fantom slobode
#38114 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To su samo price da bi se zaustavio nezaustavljivi razvoj sumske. Ima aerodrom u Trebinju, preCednik bi sutra salu napravio vecu nego u Berlinu, sve bi to preCednik resio, nego nece, Drago mu, a i Milo, a i da Partizan igra u Evropi. Voli on ko nesvesni Bosanac da pruzi Partizanu da sta zaradi u Evropi, kad su se toliko vec iz te Srbije lomili da to tako bude. Kriza je tamo, u sumskoj ima svega za preCednika.muzicar_iz_parka wrote:Negdje sam pročitao da Igokea nebi mogla ni ući u EL jer ne ispunjava uslove po pitanju aerodroma, veličine sale, itd.fantom slobode wrote: opisuje se njegova radinost u sumskim organima...zato je penzionisani umirovljenik, umirio se uz pomoc slepoj odanosti Guardianu. Izdajnicima nema mesta u hladu sumskih organa. Narod sumske ide ka svetloj buducnosti sa aerodroma u Trebinju, prethodno blagosiljan odozada vladikinim buzdovanom. Zna preCednik sta je najbolje za narod. I narod mu veruje.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#38115 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Veliki pozdrav za povratnika @brku!
Razumljivo je što @brke nije bilo neki period na forumu,uživa punim plućima u demokratiji i ljudskim pravima u
ekonomskom El Doradu,da na pominjemo da je riječ o djihatlijafree okruženju.
Razumljivo je što @brke nije bilo neki period na forumu,uživa punim plućima u demokratiji i ljudskim pravima u
- PasoDzigera007
#38116 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
On je brko autoritet, zenama po RS-u ce praviti veci natalitetLakat Jebić wrote:o vidi brko se vratio
Znaci preCednik nema brige za natalitet u PC-u
- Ridjobrki
#38117 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Fala, Hare peksinavi legendarni!prljavi Hare wrote:Veliki pozdrav za povratnika @brku!![]()
Eno nešto na vijestima kako je Bijeljina postala centar vehabija. Kako se sad u to sve uklapa Kačavenda?
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#38118 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ridjobrki wrote:Fala, Hare peksinavi legendarni!prljavi Hare wrote:Veliki pozdrav za povratnika @brku!![]()
Eno nešto na vijestima kako je Bijeljina postala centar vehabija. Kako se sad u to sve uklapa Kačavenda?![]()
![]()
To se desi kada se previše opustiš,dok se okreneš okružen si islamistima.Kačavenda se tu nikako ne uklapa,
za ove će biti zadužen prokušani vjeroučitelj iz Gluhe Bukovice,jest' da će morati vozariti ali šta je tu je.
- vivaldi
#38119 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
1. brko je uvijek u pravu
2. vidi pod jedan
3. nema tri
wb (world bank
)
2. vidi pod jedan
3. nema tri
wb (world bank
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#38120 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Stadion ''Rada'':prljavi Hare wrote:PipiDugaDevetka wrote: Ništa vam ne vjerujem dok se ne javi @pexinli Hare da mi on objasni kako stoje stvari ko je koga u Srba i hoće li PreCednik biti ovaj put ''založen''?
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... ike-Srpske
Ko na preCednika i šumsku krene,iz mjesta je najebo'.![]()

Tekma: Sloboda vs. Rad.
-
ovejaraS
#38121 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
CP6NH JE CP6NH A HE 60CAHALI
u pravu su ljudi, neki od njih zaista i jesu Srbi, jer pravi Bosanci nikad nisu koristili brojeve u pisanju riječi
u pravu su ljudi, neki od njih zaista i jesu Srbi, jer pravi Bosanci nikad nisu koristili brojeve u pisanju riječi
- cadburry
#38122 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Na ovoj temi vidim jednu izrazitu mržnju prema Miloradu Dodiku, najčešće manifestiranu ismijavanjem istog. On je kao glavni trn u oku i kada on napokon ode u opoziciju, mi ćemo odahnuti i ova država će krenuti naprijed. Jest, al' u q.
ja trenutno vidim Dodika kao najmanje zlo - seoski varalica koji je spreman promijeniti svaku priču i ideologiju, samo kako bi se održao na vlasti i popljačkao što više. Čovjek bez stava i ideologije, čiji jedini svetac je novac. Sa druge strane imamo SDS, kao temeljnu postavku zla. To je skupina zlikovaca, izistinskih nacionalista, ljudi koji smatraju da je svaki zločin nad nesrbima opravdan ukoliko je cilj zločina stvaranje srpske nacionalne države. Mislim da Dodik kada govori takve stvari govori čisto jer mu to donosi poene.
Našem svijetu je SDS ostao upamćen kao stranka koja je dozvolila državnu vojsku, haman pa državnu policiju i stvaranje desetina novih isntitucija. A ustvari to možemo zahvaliti isključivo međunarodnoj zajednici.
Između četnika i seoskih varalica, ja biram seoske varalice.
ja trenutno vidim Dodika kao najmanje zlo - seoski varalica koji je spreman promijeniti svaku priču i ideologiju, samo kako bi se održao na vlasti i popljačkao što više. Čovjek bez stava i ideologije, čiji jedini svetac je novac. Sa druge strane imamo SDS, kao temeljnu postavku zla. To je skupina zlikovaca, izistinskih nacionalista, ljudi koji smatraju da je svaki zločin nad nesrbima opravdan ukoliko je cilj zločina stvaranje srpske nacionalne države. Mislim da Dodik kada govori takve stvari govori čisto jer mu to donosi poene.
Našem svijetu je SDS ostao upamćen kao stranka koja je dozvolila državnu vojsku, haman pa državnu policiju i stvaranje desetina novih isntitucija. A ustvari to možemo zahvaliti isključivo međunarodnoj zajednici.
Između četnika i seoskih varalica, ja biram seoske varalice.
- Mister Yes
#38123 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Potpuno pogrešno. PreCednik je naša radost i izvor naše sreće. Protivnika ove zemlje je sve manje zahvaljujući PreCedniku. Pri tome se uopšte ne šalim. Možda tebi djeluje da se ismijavamo ali to je samo zato što smo tako beskrajno sretni na samu pomen Njegovog imena.cadburry wrote:Na ovoj temi vidim jednu izrazitu mržnju prema Miloradu Dodiku, najčešće manifestiranu ismijavanjem istog.
Zamisli da je na Njegovom mjestu neki nacionalista koji brine za svoj narod. Neki čovjek koji bi uveo red u RS i pomogao njihovoj privredi i ekonomiji. To nije nimalo loš komad zemlje. Plodne ravnice semberije i posavine, hidroenergetski potencijal Drine i Trebišnjice, rudnici, šume. To bi mogao biti raj na zemlji da je na čelu čovjek kome je stalo do tog naroda. Onda bi i ljudi ostajali tamo da žive a možda bi i više djece pravili. Ovako nestaju as we speak.
Nek nam dugo poživi i dugo vlada naš voljeni PreCednik!!!
- PipiDugaDevetka
#38124 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik je duša naša. Ko Dodika mrzio daBgd-a mu dijete rodilo dijete sa jednim x-hromozomom manje.cadburry wrote:Na ovoj temi vidim jednu izrazitu mržnju prema Miloradu Dodiku, najčešće manifestiranu ismijavanjem istog.
- It_is_a_Leclerc
#38125 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa kao da oni moraju znati sva slova. Dovoljno je da znaju ova osnovna, pa da postanu navijači, članovi Obraza ili Naši...ovejaraS wrote:CP6NH JE CP6NH A HE 60CAHALI
Kakav ološ neopjevani, pa to je bogu plakati..