Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

FunkyzeitGames

#38076 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by FunkyzeitGames »

Pozdrav svima,

Samo da vam bacim selam i da počastim forumaše sa 10 keyeva za domaću igru Converter. Nije piraterija ako developer lično poklanja. :P
2JGYY-6D2ZT-D7FBJ
7KQ9C-9MIKI-7AC0V
2RZDD-8JP4X-4Z3M6
RR3L8-B42VV-7KQVQ
34YFY-XFGVR-PHTK0
2JW9K-AATI3-D62RN
T9XQ7-V3JLB-28NRK
FRN38-HCNG0-P3GLR
CHJNF-077LB-NEAZZ
63KAG-FXDFK-R4WJ9
Za one koji nisu upoznati, link.

Uživajte.
ferratilis

#38077 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

@FunkyzeitGames Hvala puno, napisacu i review na Steamu kad odigram. Svaka cast za igru. :thumbup:

ja sam ugrabio ovaj kljuc, da ostali znaju: 2JW9K-AATI3-D62RN :)
ferratilis

#38078 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Nisam vise mogao cekati, idemo polako :D

Image
Image
Tito_i_Partija

#38079 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tito_i_Partija »

Bas je prikladno da si izabr'o klasu koja nema strpljenja. :D

Sta ce ti tolika Karizma, matereti? Stavi to i Wisdom a osmicu i daj sebi jos snage, il' makar izravnaj DEX. Neparni brojevi su beskorisni u D&D-u. :-D
ferratilis

#38080 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Tito_i_Partija wrote: 29/09/2021 19:19 Bas je prikladno da si izabr'o klasu koja nema strpljenja, bas k'o i ti. :D

Sta ce ti tolika Karizma, matereti? Stavi to i Wisdom a osmicu i daj sebi jos snage, il' makar izravnaj DEX.
:lol: :thumbup:

Ovo je vise probni build za prvi put. Nesto lagano dok ne vidim sta je novo i kakvi su kompanjoni, pa poslije cu igrati kao Magus, Slayer ili Cavalier. Htio sam Paladina, ali prvi NPC kojeg upoznas je paladin/tank pa zato nisam.
Tito_i_Partija

#38081 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tito_i_Partija »

Sve zavisi kakav ce ti party makeup bit', al' u biti za prvi playthrough je dobra ideja igrat' klasu koja dodjeljuje dosta skill poena. Rogue, Bard, Ranger, Alchemist, Inquisitor, Slayer. Takve klase mi daju jako dobru ideju sta mi treba i sta ne treba kad budem igr'o klase koje volim a nemaju puno skill poena, poput Magusa naprimjer.

Ranger je naprimjer odlican jer su animal companions pravo jaki, a ima i jako dobre buffove za klasu koja je primarno physical damage dealer. Strasno versatilna klasa.
hopi

#38082 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hopi »

Project Sejuani wrote: 29/09/2021 10:46
hopi wrote: 28/09/2021 20:20 mogu li ja reći da mi je rdr2 malo bezze?
nikako da me igra ono privuče, uđem nekako sporo sve, jaši s jednog kraja mape na drugi, konj se umori, čekaj da se odmori, kupi mu eliksir, pa jaši opet do prodavnice da mu to kupiš, opet se umori, sačekaj i bleji u konja dok se odmori itd
neki taj mikromenadžment i ti game mechanincs su prilično dosadni i usporavaju igru
onda iako je open world igra, same misije main story su prilično skriptirane, sve po nekog mehanizmu
recimo misija jedna se čitava svela na to da liku izvučeš nogu koja se zaglavila između šina prije nego što voz naleti, i svodi se na to da klikneš par puta mišem, i to je to. Jaši nazad.

ne očekujem gta western varijantu, ali mi je ipak prespora igra, vijdećemo koliko ću još igrati
Moram se slozit s tobom da mi nije zao onih 600 kruna, odusto bi od nje, ali nadam se da ce prica biti ok.
čitao sam malo po netu, tj redditu, i vidim da nisam jedini koji tako misli (naravno uvijek će biti igrača da im se neka igra neće svidjeti)
nekako mi se ne ulazi u rdr 2 ako nemam 2 sata za igru, evo sada bi mogao igrati (jer na telemach nema lp) ali igraš sat vremena i vrlo malo se desi u igri, malo napreduješ.
onda recimo jedan detalj iritantan je nema trčanja u kampu (zašto jbte)
lijepo je jahati kroz one pejsaže ali koliko dugo to može biti zanimljivo?
Averus

#38083 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

FunkyzeitGames wrote: 29/09/2021 18:00 Pozdrav svima,

Samo da vam bacim selam i da počastim forumaše sa 10 keyeva za domaću igru Converter. Nije piraterija ako developer lično poklanja. :P
2JGYY-6D2ZT-D7FBJ
7KQ9C-9MIKI-7AC0V
2RZDD-8JP4X-4Z3M6
RR3L8-B42VV-7KQVQ
34YFY-XFGVR-PHTK0
2JW9K-AATI3-D62RN
T9XQ7-V3JLB-28NRK
FRN38-HCNG0-P3GLR
CHJNF-077LB-NEAZZ
63KAG-FXDFK-R4WJ9

Uživajte.
Kao neko ko uči gamedev kao neki hobi/passion project, moram prvo reći VELIKE ČESTITKE što si uopšte završio igru! :D
Dalje, među prvima sam je kupio, ali još nisam zaigrao - razlog tome je što imam povelik backlog kog se prilično ozbiljno držim (pisao sam ranije na temi).

Volio bih kad bi mogao malo da ispričaš cijeli tvoj proces - od ideje, planiranja, produkcije, testiranja, post-produkcije i release-a igre na steamu (ne znam ima li je na drugim platformama?).

U svakom slučaju, još jednom čestitam i jedva čekam da mi dođe na red, da je fino proigram i napišem ti koliko god kvalitetan review mogu :D

PS: Svaka čast i na podijeljenim keyevima forumskoj raji :)
Samo ubuduće bolje izmjeni neke karaktere ili šalji kao PP, jer ovako veoma lako botovi pokupe (isto je širom neta)
REDDEVILS

#38084 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by REDDEVILS »

Pokupljeni svi kljucevi, izgleda da sam zakasnio :sad:
SanskiBiser

#38085 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

6 oktobra 4 epizoda ima da se smrznemo ko p..... opet :D

Project Sejuani

#38086 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Project Sejuani »

2JGYY-6D2ZT-D7FBJ
7KQ9C-9MIKI-7AC0V
2RZDD-8JP4X-4Z3M6
RR3L8-B42VV-7KQVQ
34YFY-XFGVR-PHTK0
2JW9K-AATI3-D62RN
T9XQ7-V3JLB-28NRK
FRN38-HCNG0-P3GLR
CHJNF-077LB-NEAZZ
63KAG-FXDFK-R4WJ9

Uživajte.
Svaka čast drug, velika podrška i pozdravi i od mene, naravno igra je već kupljena. ;)
ExNihilo

#38087 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ExNihilo »

2JGYY-6D2ZT-D7FBJ
7KQ9C-9MIKI-7AC0V
2RZDD-8JP4X-4Z3M6
RR3L8-B42VV-7KQVQ
34YFY-XFGVR-PHTK0
2JW9K-AATI3-D62RN
T9XQ7-V3JLB-28NRK
FRN38-HCNG0-P3GLR
CHJNF-077LB-NEAZZ
63KAG-FXDFK-R4WJ9

Uživajte.
Hvala na ovome. Gledali smo review na HCL. Svaka čast. :)
Project Sejuani

#38088 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Chmoljo wrote: 29/09/2021 00:05
Tito_i_Partija wrote: 28/09/2021 23:42

@Chmoljo daj raport, jesi li zavrsio Origins? :-D
nisam još. stisle obaveze, stisli neki planovi pa evo sad ispred mene ćitab i učim... jbg čovjek se stalno mora nadograđivati :D mislim da nisam ni do pola.

ma dobra je origins, borba je definitivno osvježenje u odnosu na prethodnike, misije su vrlo kratke i strejtforvard, pa je nekad to dobro, nekad je zbrzano. ima dosta tog "upitnik srkleta" gdje znam da ništa nije posebno, ali eto, ja to čistim... kontam fuliću nešto. al nekad se naleti i na neku interesantnu misijicu... meni je više sva ta priča pomalo plićak, iako se nije još odmotalo kako treba, ali teško da će tu biti Ezio/Altair momenata...

ono, ipak je utisak da je više odrađujem nego što uživam, za razliku od, štajaznam, Death Strandinga...

a da, igrao sam i Gas station simulator :lol: :D
ako ti se toliko sviđa borba u Originsu onda zamisli da je u Odiseji jos 10 puta bolja.
Spiritbreaker

#38089 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Spiritbreaker »

hopi wrote: 29/09/2021 21:10
Project Sejuani wrote: 29/09/2021 10:46

Moram se slozit s tobom da mi nije zao onih 600 kruna, odusto bi od nje, ali nadam se da ce prica biti ok.
čitao sam malo po netu, tj redditu, i vidim da nisam jedini koji tako misli (naravno uvijek će biti igrača da im se neka igra neće svidjeti)
nekako mi se ne ulazi u rdr 2 ako nemam 2 sata za igru, evo sada bi mogao igrati (jer na telemach nema lp) ali igraš sat vremena i vrlo malo se desi u igri, malo napreduješ.
I meni je, tacnije ja sam ga deinstalirao nakon 15 min. Nije mi to to.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#38090 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

ferratilis wrote: 29/09/2021 19:24
Tito_i_Partija wrote: 29/09/2021 19:19 Bas je prikladno da si izabr'o klasu koja nema strpljenja, bas k'o i ti. :D

Sta ce ti tolika Karizma, matereti? Stavi to i Wisdom a osmicu i daj sebi jos snage, il' makar izravnaj DEX.
:lol: :thumbup:

Ovo je vise probni build za prvi put. Nesto lagano dok ne vidim sta je novo i kakvi su kompanjoni, pa poslije cu igrati kao Magus, Slayer ili Cavalier. Htio sam Paladina, ali prvi NPC kojeg upoznas je paladin/tank pa zato nisam.
al fkt, što će ti tolika karizma pored željeznog nakurnjaka. sa onakvim itemom karizma je maksimizirana :D
Chmoljo

#38091 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Project Sejuani wrote: 30/09/2021 08:38
Chmoljo wrote: 29/09/2021 00:05

nisam još. stisle obaveze, stisli neki planovi pa evo sad ispred mene ćitab i učim... jbg čovjek se stalno mora nadograđivati :D mislim da nisam ni do pola.

ma dobra je origins, borba je definitivno osvježenje u odnosu na prethodnike, misije su vrlo kratke i strejtforvard, pa je nekad to dobro, nekad je zbrzano. ima dosta tog "upitnik srkleta" gdje znam da ništa nije posebno, ali eto, ja to čistim... kontam fuliću nešto. al nekad se naleti i na neku interesantnu misijicu... meni je više sva ta priča pomalo plićak, iako se nije još odmotalo kako treba, ali teško da će tu biti Ezio/Altair momenata...

ono, ipak je utisak da je više odrađujem nego što uživam, za razliku od, štajaznam, Death Strandinga...

a da, igrao sam i Gas station simulator :lol: :D
ako ti se toliko sviđa borba u Originsu onda zamisli da je u Odiseji jos 10 puta bolja.
sačekaće Odiseja. iako mnogo volim svu tematiku koja je vezana za staru grčku, ipak će pričekati druge igre koje stoje u redu.
ExNihilo

#38092 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ExNihilo »

Tito_i_Partija wrote: 29/09/2021 13:33
ExNihilo wrote: 29/09/2021 07:26 Jebo pixelart, sprite RPGs su prava stvar. :D
Ma kakvi, i to je razmazeni stil za razmazene mase. Samo ASCII igre ili nista. :D

Sta ti igras ovih dana?
Ništa, jarane. :(
Chmoljo

#38093 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

SanskiBiser wrote: 30/09/2021 07:07 6 oktobra 4 epizoda ima da se smrznemo ko p..... opet :D

koliko će ovo čudo imati epizoda?
Chmoljo

#38094 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

ExNihilo wrote: 30/09/2021 09:02
Tito_i_Partija wrote: 29/09/2021 13:33

Ma kakvi, i to je razmazeni stil za razmazene mase. Samo ASCII igre ili nista. :D

Sta ti igras ovih dana?
uvijek se možeš igrati sam sa sobom :D

nešto pregorilo?
ExNihilo

#38095 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ExNihilo »

Chmoljo wrote: 30/09/2021 09:03
ExNihilo wrote: 30/09/2021 09:02

uvijek se možeš igrati sam sa sobom :D

nešto pregorilo?
Pregorila psiha. :lol:
Project Sejuani

#38096 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Spiritbreaker wrote: 30/09/2021 08:42
hopi wrote: 29/09/2021 21:10

I meni je, tacnije ja sam ga deinstalirao nakon 15 min. Nije mi to to.
RDR2 je fakat kauboj/outlaw simulator. mene drži još jedino priča, došao sam do momenta kad su onom ircu u Rhodesu otcaparili pola glave sa tandžarom. Sad me živo interesuje šta će bit sa svom ekipom imam osjećaj neki da će svi završit 2 metra pod zemljom. BTW za ove koji su završili imal seksa u ovoj igri, mislim sviđaju mi se one sisate žene što te kuipaju u hotelima ali ima li prodavačica ljubavi u ovoj igri. ;)

Ako odem ja youtube spoilat će mi nešto pa neću da tražim tamo. :D

P.S.
Opario sam se u nakon pljačke Banke u Valentine-u pa bih da koji dolar potrošim gdje treba :roll: :roll: :roll:
FunkyzeitGames

#38097 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by FunkyzeitGames »

Averus wrote: 29/09/2021 21:21

Uživajte.
Kao neko ko uči gamedev kao neki hobi/passion project, moram prvo reći VELIKE ČESTITKE što si uopšte završio igru! :D
Dalje, među prvima sam je kupio, ali još nisam zaigrao - razlog tome je što imam povelik backlog kog se prilično ozbiljno držim (pisao sam ranije na temi).

Volio bih kad bi mogao malo da ispričaš cijeli tvoj proces - od ideje, planiranja, produkcije, testiranja, post-produkcije i release-a igre na steamu (ne znam ima li je na drugim platformama?).

U svakom slučaju, još jednom čestitam i jedva čekam da mi dođe na red, da je fino proigram i napišem ti koliko god kvalitetan review mogu :D

Samo ubuduće bolje izmjeni neke karaktere ili šalji kao PP, jer ovako veoma lako botovi pokupe (isto je širom neta)
Hvala ti puno, i hvala na podršci u vidu kupovine igre. Ideja mi je došla od zezancija sa nekih fitness foruma i njihovog alfa-beta mačo prcanja koji furaju, tako da je igra mala parodija toga u osnovi i sirovi Bošnjo sa hrapavim glasom je bio idealan lik za takvu igru. Priča je nastajala usput ali od početka je to bio astronaut BOSA-e jer sam htio da malo zakoračimo u neki žanr koji nije ratna drama, i dizajn odijela i logoa sam posebno uradio. Kompletan proces je trajao 9 mjeseci do publishing verzije igre i imao sam sreće što se bavim fotografijom pa sam vizuelni stil sa gomilom pomalo starih free modela mogao da dovedem na neki relativno moderan nivo. Sve sam sam radio u UE4 i prilično diskretno (ni porodica mi nije imala pojma da pravim igru dok nisam došao na build mjesec dana prije publishinga) što mi je i greška jer sam vremenom shvatio koliko kontinuiran marketing može pomoći. Kada sve završiš, testiraš koliko god možeš, poraviš i zategnež, kupiš slot na Steamu i postaviš build, za mjesec dana klikneš publish i eto ga. Nakon toga šalješ keyeve streamerima i youtuberima da probaju i pokažu igru. 80% ti neće odgovoriti ali onih 20% te mogu baš staviti na mapu. Razmišljam da na svom youtube kanalu počnem serijal o gamedevu za početnike pa će ti nešto od tih videa možda pomoći da hobi postane profesija, jer je industrija jako isplativa a proces pravljenja igre je pravo zabavan ako zagrizeš i istraješ.

Svi koji nisu uhvatili key, imam manji broj ključeva kojih želim da se riješim tako da mi pošaljite PP da vam dam. Bolje nekom domaćem ko će mi dati iskreniji feedback nego da valjam ključeve Amerima i Rusima.

Ako je neko slučajno zainteresovan da bude tester sljedeće godine, pravim novi fantasy FPS smješten u Tvrtkovo doba. Produkcija je u jako ranoj fazi tako da će izgledati bolje i testiranje neće početi za barem još koju godinu. Nije za malo osjetljivije jer igra neće imati nikakav filter, bit će psovanja, krvi, komadanja tijela i full golotinje, ali sve smješteno u simpatično nevin art style. Planirano je da bude u stilu Supralanda, ali na našem prostoru na kraju 14. vijeka, sa Tvrtkom, Lazarom, Vukom Brankovićem, hrvatskom kraljicom Marijom, Turcima, i perkovima za svaki narod ako im se pridružiš. Eto, da ne vazim previše.

Image

Image

Image
Last edited by FunkyzeitGames on 30/09/2021 11:02, edited 2 times in total.
Project Sejuani

#38098 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

FunkyzeitGames wrote: 30/09/2021 10:45

Hvala ti puno, i hvala na podršci u vidu kupovine igre. Ideja mi je došla od zezancija sa nekih fitness foruma i njihovog alfa-beta mačo prcanja koji furaju, tako da je igra mala parodija toga u osnovi i sirovi Bošnjo sa hrapavim glasom je bio idealan lik za takvu igru. Priča je nastajala usput ali od početka je to bio astronaut BOSA-e jer sam htio da malo zakoračimo u neki žanr koji nije ratna drama, i dizajn odijela i logoa sam posebno uradio. Kompletan proces je trajao 9 mjeseci do publishing verzije igre i imao sam sreće što se bavim fotografijom pa sam vizuelni stil sa gomilom pomalo starih free modela mogao da dovedem na neki relativno moderan nivo. Sve sam sam radio u UE4 i prilično diskretno (ni porodica mi nije imala pojma da pravim igru dok nisam došao na build mjesec dana prije publishinga) što mi je i greška jer sam vremenom shvatio koliko kontinuiran marketing može pomoći. Kada sve završiš, testiraš koliko god možeš, poraviš i zategnež, kupiš slot na Steamu i postaviš build, za mjesec dana klikneš publish i eto ga. Nakon toga šalješ keyeve streamerima i youtuberima da probaju i pokažu igru. 80% ti neće odgovoriti ali onih 20% te mogu baš staviti na mapu. Razmišljam da na svom youtube kanalu počnem serijal o gamedevu za početnike pa će ti nešto od tih videa možda pomoći da hobi postane profesija, jer je industrija jako isplativa a proces pravljenja igre je pravo zabavan ako zagrizeš i istraješ. :)

Svi koji nisu uhvatili key, imam manji broj ključeva kojih želim da se riješim tako da mi pošaljite PP da vam dam. Bolje nekom domaćem ko će mi dati iskreniji feedback nego da valjam ključeve Amerima i Rusima.

Ako je neko zainteresovan da bude tester sljedeće godine, pravim novi fantasy FPS smješten u Tvrtkovo doba. Produkcija je u jako ranoj fazi tako da će izgledati bolje i testiranje neće početi za barem još koju godinu. Za malo osjetljivije, igra neće imati nikakav filter, bit će psovanja, krvi, komadanja tijela i full golotinje, ali sve smješteno u simpatično nevin art style.

Image

Image

Image
:thumbup:
foxlife

#38099 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by foxlife »

bravo za igru i zalaganje
ja sam poceo bio davno jednu igru praviti al sam odustao zbog obaveza nekih pa se nisam vratio na nju
mozda sam trebao al ko zna sto je to trebalo tako biti al nebitno
ako ti mogu pomoci na neki nacin slobodno se javi a vjerujem da i ostali forumasi ce ti pomoci koji znaju oko tih stvari i sl
kao sto rekoh rado cu ti pomoci ako budem znao sto ti treba ili bar istraziti

sretno u daljnjem napredovanju pravljenju i uspjehu
Averus

#38100 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

FunkyzeitGames wrote: 30/09/2021 10:45
Spoiler
Show

Hvala ti puno, i hvala na podršci u vidu kupovine igre. Ideja mi je došla od zezancija sa nekih fitness foruma i njihovog alfa-beta mačo prcanja koji furaju, tako da je igra mala parodija toga u osnovi i sirovi Bošnjo sa hrapavim glasom je bio idealan lik za takvu igru. Priča je nastajala usput ali od početka je to bio astronaut BOSA-e jer sam htio da malo zakoračimo u neki žanr koji nije ratna drama, i dizajn odijela i logoa sam posebno uradio. Kompletan proces je trajao 9 mjeseci do publishing verzije igre i imao sam sreće što se bavim fotografijom pa sam vizuelni stil sa gomilom pomalo starih free modela mogao da dovedem na neki relativno moderan nivo. Sve sam sam radio u UE4 i prilično diskretno (ni porodica mi nije imala pojma da pravim igru dok nisam došao na build mjesec dana prije publishinga) što mi je i greška jer sam vremenom shvatio koliko kontinuiran marketing može pomoći. Kada sve završiš, testiraš koliko god možeš, poraviš i zategnež, kupiš slot na Steamu i postaviš build, za mjesec dana klikneš publish i eto ga. Nakon toga šalješ keyeve streamerima i youtuberima da probaju i pokažu igru. 80% ti neće odgovoriti ali onih 20% te mogu baš staviti na mapu. Razmišljam da na svom youtube kanalu počnem serijal o gamedevu za početnike pa će ti nešto od tih videa možda pomoći da hobi postane profesija, jer je industrija jako isplativa a proces pravljenja igre je pravo zabavan ako zagrizeš i istraješ.

Ako je neko slučajno zainteresovan da bude tester sljedeće godine, pravim novi fantasy FPS smješten u Tvrtkovo doba. Produkcija je u jako ranoj fazi tako da će izgledati bolje i testiranje neće početi za barem još koju godinu. Nije za malo osjetljivije jer igra neće imati nikakav filter, bit će psovanja, krvi, komadanja tijela i full golotinje, ali sve smješteno u simpatično nevin art style. Planirano je da bude u stilu Supralanda, ali na našem prostoru na kraju 14. vijeka, sa Tvrtkom, Lazarom, Turcima, i perkovima za svaki narod ako im se pridružiš. Eto, da ne vazim previše.

Image

Image

Image
Vrlo je bitno od ranih buildova već pomalo davati ljudima da isprobaju - bili to članovi porodice, prijatelji ili neki alfa testeri.
Feedback je vrlo bitan :)
Super si ti odradio prvu igru, a jedva čekam da vidim sljedeću :bih:

Pošto imam gamerski community, pokušaću naći barem 5-10 kandidata koji redovno streamaju, da malo zaigraju i tvoju igru :)
A što se tiče novog projekta, super ideja - imao sam sličnih (ali znanje ni blizu hahaha). Mislim da je to veliki projekat da sam radiš, možda ne bi bilo loše naći još par ljudi da sarađujete. Biće ti lakše držati fokus i podijeliti poslove i zadatke.

U svakom slučaju, samo nastavi - vjerujem da ovdje skoro svi podržavaju to što radiš :thumbup:

@foxlife
Svi mi koji učimo ili smo učili game dev/design imamo isti problem - započnemo igru i ne završimo je
A onda nakon nekog vremena započnemo drugu, pa ni nju ne završimo

I sve tako u nedogled :lol:
Post Reply