jasta nego lako, milinicaThe BEN10 wrote:Šuti plaćenice - lahko je vama iz BHT-a.plain vanilla wrote:da ti suza iz oka kane![]()
![]()
PS - nemoj tuzlanko obraćat pažnju na one trollove, živa bila. No sikiriki.
sad ce i 13. plata
jasta nego lako, milinicaThe BEN10 wrote:Šuti plaćenice - lahko je vama iz BHT-a.plain vanilla wrote:da ti suza iz oka kane![]()
![]()
PS - nemoj tuzlanko obraćat pažnju na one trollove, živa bila. No sikiriki.
Vi ste toliko zla nanijeli ovoj zemlji u zadnje četiri godine (a i ja sam vam 2010. dao glas), da ćemo se vama baviti još dugo vremena. A nadati se i tužilaštva.Styling wrote:Fascinantno je i krajnje interesantno koliko se svi bave propašću SDP-a a manje budućnošću ove zemlje, formiranjem vlasti i napretkom. Kako je glavna tema to hoće li Zlatko biti u stranci ili neće...ko će otići a ko ostati....hoće li SDP opstati....zar je to uopšte relevantno kada SDP nije više dio vlasti i kada drugi kolo vode?
Zluradost je inače glavna karakteristika našeg naroda....nije bitno kako će nam biti u budućnosti, bitno je da ne bude Zlatka pa makar mi trave pasli naredne četiri godine.
Očigledno je da je Zlatko i u ovoj situaciji previše značajan i jak lik da bi mogao otići iz stranke i politike na tih i miran način.
Moram odati priznanje propagandi SDA, SBB, DF-a...i inih. Na jedan vrlo perfidan način kroz medije skreću pažnju sa krucijalanih stvari koje se tiču budućnosti, formiranja vlasti i konstantno nameću temu zbivanja u SDP-u.
Tako će u ovakvim okolnostima moći bez pritiska i budnog oka javnosti dogovarati razne koalicije i talove mirne duše, jer im niko neće postavljati nikakva pitanja jer to našem narodu nije važno, važno je da ne bude Zlatka.
Svaka čast!
Sa srećom. Meni ni iz džepa ni u džep. Samo hajde da onda iste aršine primjenimo i za glavešine i velike igrače vaših favorita.rajvosa1 wrote:Vi ste toliko zla nanijeli ovoj zemlji u zadnje četiri godine (a i ja sam vam 2010. dao glas), da ćemo se vama baviti još dugo vremena. A nadati se i tužilaštva.Styling wrote:Fascinantno je i krajnje interesantno koliko se svi bave propašću SDP-a a manje budućnošću ove zemlje, formiranjem vlasti i napretkom. Kako je glavna tema to hoće li Zlatko biti u stranci ili neće...ko će otići a ko ostati....hoće li SDP opstati....zar je to uopšte relevantno kada SDP nije više dio vlasti i kada drugi kolo vode?
Zluradost je inače glavna karakteristika našeg naroda....nije bitno kako će nam biti u budućnosti, bitno je da ne bude Zlatka pa makar mi trave pasli naredne četiri godine.
Očigledno je da je Zlatko i u ovoj situaciji previše značajan i jak lik da bi mogao otići iz stranke i politike na tih i miran način.
Moram odati priznanje propagandi SDA, SBB, DF-a...i inih. Na jedan vrlo perfidan način kroz medije skreću pažnju sa krucijalanih stvari koje se tiču budućnosti, formiranja vlasti i konstantno nameću temu zbivanja u SDP-u.
Tako će u ovakvim okolnostima moći bez pritiska i budnog oka javnosti dogovarati razne koalicije i talove mirne duše, jer im niko neće postavljati nikakva pitanja jer to našem narodu nije važno, važno je da ne bude Zlatka.
Svaka čast!
Jebes ban, ja bih zbog nje zrtvovo i poziciju predsjednika SDP-a! Pogotovo sad.sempre wrote:Es sad, da je to Zeljko obrn'o bio bi frajercina? Kako te samo nije sramota tako nesto pokvareno aludirati. Zasluzujes da ti se spuca ban.dustaban wrote:Izgleda smo i mi dobili Moniku Lewinski (ona koka do predsjednika, bluza od americke zastave, ruka preko ramena... da ne ponavljam sliku)
Bogicevic ne moze i nece tu funkciju, najbolje bi bilo njega proglasiti nekakvim MANDATAROM (kadrovikom) novog rukovodstva, novog SDP-a.sebija wrote:Bogić Bogićević ili Denis Bećirović za predsjednika, nema greške.
Bogic nije budala da se valja u SDP-ovom blatu. On ima ime i to ime ce da sacuva do groba.dustaban wrote:
Bogicevic ne moze i nece tu funkciju, najbolje bi bilo njega proglasiti nekakvim MANDATAROM (kadrovikom) novog rukovodstva, novog SDP-a.
Više me plaši tihi lopovluk i rastakanje države od strane prefriganih lopova SDA, HDZ-a i drugih nacionalista nego ideološka zadojenost omladine SDP-a.AlfaKentaur wrote:@Styling
Covjece, je li ti vidis nacin razmisljanja ove SDP-ove omladine?
Jesi li procitao ovo gore sto je napisano od strane Zlatkovih sljedbenika?
To te ne plasi?
A sta da ta i takva zadojena jednoumljaska omladina jednog dana zauzme bitne pozicije??Styling wrote:Više me plaši tihi lopovluk i rastakanje države od strane prefriganih lopova SDA, HDZ-a i drugih nacionalista nego ideološka zadojenost omladine SDP-a.AlfaKentaur wrote:@Styling
To te ne plasi?
Pa upravo zbog toga se ne treba baviti njima nego onim što nas čeka od strane izabrane vlasti.rajvosa1 wrote:@Styling: Izvini što sam toliko nepismen i neobrazovan da ne mogu skontati važnost Slučajnog prolaznika i njegove bulumente za budućnost BiH.
Nisu ništa drugačiji od zadojene nacionalističke omladine SDS i HDZ, samo što su ovi potonji namazani i ne izjašnjavaju se javno nego rade ispotiha.AlfaKentaur wrote:A sta da ta i takva zadojena jednoumljaska omladina jednog dana zauzme bitne pozicije??Styling wrote:Više me plaši tihi lopovluk i rastakanje države od strane prefriganih lopova SDA, HDZ-a i drugih nacionalista nego ideološka zadojenost omladine SDP-a.AlfaKentaur wrote:@Styling
To te ne plasi?
Zluradost je osnovna i pokretačka karakterna osobina Zlatka Lagudmžije. Sav svoj politički vijek i djelovanje sveo je na godine potrošene na spletkarenje, laganje, podmetanje, konstrukcije, mahalanje, saplitanje, destrukcije, zlo i negativno djelovanje usmjereno prema svojim političkim protivnicima i svim političkim neistomišljenicima. Da je frtalj te negativne energije pretvorio u pozitivnu, u svrhu jačanja i boljitka svoje stranke, SDP bi danas bio jak k'o beton.Styling wrote:
Zluradost je inače glavna karakteristika našeg naroda....nije bitno kako će nam biti u budućnosti,
bitno je da ne bude Zlatka pa makar mi trave pasli naredne četiri godine.
Opis koji si upotrijebio/la u gornjem citatu odgovara karakteru svih vlastodržaca u BiH u zadnjih 20 godina. Samo zamijeni Zlatkovo ime Bakirovim, Čovičevim, Dodikovim, itd. i sve se uklapa.Banksy wrote:Zluradost je osnovna i pokretačka karakterna osobina Zlatka Lagudmžije. Sav svoj politički vijek i djelovanje sveo je na godine potrošene na spletkarenje, laganje, podmetanje, konstrukcije, mahalanje, saplitanje, destrukcije, zlo i negativno djelovanje usmjereno prema svojim političkim protivnicima i svim političkim neistomišljenicima. Da je frtalj te negativne energije pretvorio u pozitivnu, u svrhu jačanja i boljitka svoje stranke, SDP bi danas bio jak k'o beton.Styling wrote:
Zluradost je inače glavna karakteristika našeg naroda....nije bitno kako će nam biti u budućnosti,
bitno je da ne bude Zlatka pa makar mi trave pasli naredne četiri godine.
Ako ga bosanskohercegovačko društvo uopće bude pamtilo, pamtiće ga upravo po tom jalu i zluradosti.
Već su te pretekli. Skinuli su onoga Karića iz Autocesta. Što smo dobili autoputa, dobili smo. Da vidim kako će SDA graditi dalje.rajvosa1 wrote:Sad se treba okrenuti svim Zlatkoidima imenovanim u direktorske fotelje, upravne odbore, šefovske pozicije u javnim ustanovama, državnim firmama, medijima... Ne treba linč niti smjena po svaku cijenu, ali ispitati svakoga: Kako je tu imenovan, šta je uradio, kako je radio... I sve to javno objaviti.
Ima li ijedne naše lopuže da ga se nije ovako opisivalo?Styling wrote: ...
Kada se govori o greškama Alije Izebegovića njegovi sljedbenici ga amenstiraju time što je vjerovao lopovima kojima je bio okružen, a on, jadničak, je bio pošten. Nešto slično bi se moglo upotrijebiti i za Zlatka. Vjerovao je ljudima oko sebe za koje se ispostavilo da nisu baš tako ni iskreni, ni pošteni.
...