Jel ovo Dodikova odraz na cvikama?Hame_ wrote:
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
glockov kolac
#38076 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
vivace
#38078 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i kako mozes ceniti bih zbog dodika i srbiju zbog tome nikolica ? zar su to ozbiljni igraci,to su vise ljakse,ali, eto, imaju to mocno mesto. i sta sad ? zakljucak srbi su jedan krajnje neozbiljan narod kad su njih izabrali ... 
- Tiger 033
-
tatamata
#38080 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i kako mozes ceniti bih zbog dodika i srbiju zbog tome nikolica ? zar su to ozbiljni igraci,to su vise ljakse,ali, eto, imaju to mocno mesto. i sta sad ? zakljucak srbi su jedan krajnje neozbiljan narod kad su njih izabrali ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------dodik jeste seljak i to malo veci seljak ali mozes onda zamisliti kakvi su federalni politicari tek seljaci kad ih dodik dribla kao patuljke
- mO k3
#38081 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nisu pederalci tako glupi ,oni ne dozvljavaju da se sruče/ povuče na dodikov nivo pa da ih on dotuce na svom nivoutatamata wrote:i kako mozes ceniti bih zbog dodika i srbiju zbog tome nikolica ? zar su to ozbiljni igraci,to su vise ljakse,ali, eto, imaju to mocno mesto. i sta sad ? zakljucak srbi su jedan krajnje neozbiljan narod kad su njih izabrali ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------dodik jeste seljak i to malo veci seljak ali mozes onda zamisliti kakvi su federalni politicari tek seljaci kad ih dodik dribla kao patuljke
-
tatamata
#38082 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nisu pederalci tako glupi ,oni ne dozvljavaju da se sruče/ povuče na dodikov nivo pa da ih on dotuce na svom nivou-------------------------------------------------- odmah da kazem niti sam nacionalista neki,niti sanjam nezavisnu republiku srpsku,jednostavno sam zadovoljan postojecim stanjem imam bitni stvari u zivotu,,ali ovo ismijavanje dodikom je samo ogledalo njihove fustracije,i kad ne znaju sta ce onda krene ono klasicno kao neko ismijavanje,pa onda napisu kao dodik je glup,seljak i tad...aa jeell...pa kakvi su onda tek glupaci oni za koje ti vi glasate,,da se nelazemo dok- dodik nije doso na vlast svaki dan se u medijima pisalo u ukidanju rs o ukidanju policije,sad kad je dodik na vlasti policija se vise i ne spominje o ukidanju rs mozes samo procitati ovde na forumu u medijima sad je glavna tema opstanak .bih,dodik onakav kakav je mozda je sve ali nije glup,republiku srpsku je distanciro od federacije i sarajeva u svakom smislu cak je odusto od onog plinovoda preko hrvatske i zenice koji bi finacirala i evropska unija i prikljucio se juznom toku,,sa tim je citavu bih priklono ruskim interesima i ovisnosti o njihovim enrgetima,meni je zacudjujuce kako to ovde niko ne komentarise cak bi bilo otvoriti neku temu o tom pitanju ,,
- Co0l
#38083 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Konacno jedan objektivan post o preCednikutatamata wrote:Nisu pederalci tako glupi ,oni ne dozvljavaju da se sruče/ povuče na dodikov nivo pa da ih on dotuce na svom nivou-------------------------------------------------- odmah da kazem niti sam nacionalista neki,niti sanjam nezavisnu republiku srpsku,jednostavno sam zadovoljan postojecim stanjem imam bitni stvari u zivotu,,ali ovo ismijavanje dodikom je samo ogledalo njihove fustracije,i kad ne znaju sta ce onda krene ono klasicno kao neko ismijavanje,pa onda napisu kao dodik je glup,seljak i tad...aa jeell...pa kakvi su onda tek glupaci oni za koje ti vi glasate,,da se nelazemo dok- dodik nije doso na vlast svaki dan se u medijima pisalo u ukidanju rs o ukidanju policije,sad kad je dodik na vlasti policija se vise i ne spominje o ukidanju rs mozes samo procitati ovde na forumu u medijima sad je glavna tema opstanak .bih,dodik onakav kakav je mozda je sve ali nije glup,republiku srpsku je distanciro od federacije i sarajeva u svakom smislu cak je odusto od onog plinovoda preko hrvatske i zenice koji bi finacirala i evropska unija i prikljucio se juznom toku,,sa tim je citavu bih priklono ruskim interesima i ovisnosti o njihovim enrgetima,meni je zacudjujuce kako to ovde niko ne komentarise cak bi bilo otvoriti neku temu o tom pitanju ,,
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#38084 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Co0l wrote: Konacno jedan objektivan post o preCedniku![]()
Ovolike godine pišem o preCedniku......,pa zar moje viđenje preCednika nije bilo objektivno?
Da ne spominjem kolegu @čaiku,objektivan,realan,informisan,patriota,izdajnike i plaćenike njuši na kilometar.
-
miki.ba
#38085 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Klikneš gore u desnom uglu na citiraj.tatamata wrote:Nisu pederalci tako glupi ,oni ne dozvljavaju da se sruče/ povuče na dodikov nivo pa da ih on dotuce na svom nivou-------------------------------------------------- odmah da kazem niti sam nacionalista neki,niti sanjam nezavisnu republiku srpsku,jednostavno sam zadovoljan postojecim stanjem imam bitni stvari u zivotu,,ali ovo ismijavanje dodikom je samo ogledalo njihove fustracije,i kad ne znaju sta ce onda krene ono klasicno kao neko ismijavanje,pa onda napisu kao dodik je glup,seljak i tad...aa jeell...pa kakvi su onda tek glupaci oni za koje ti vi glasate,,da se nelazemo dok- dodik nije doso na vlast svaki dan se u medijima pisalo u ukidanju rs o ukidanju policije,sad kad je dodik na vlasti policija se vise i ne spominje o ukidanju rs mozes samo procitati ovde na forumu u medijima sad je glavna tema opstanak .bih,dodik onakav kakav je mozda je sve ali nije glup,republiku srpsku je distanciro od federacije i sarajeva u svakom smislu cak je odusto od onog plinovoda preko hrvatske i zenice koji bi finacirala i evropska unija i prikljucio se juznom toku,,sa tim je citavu bih priklono ruskim interesima i ovisnosti o njihovim enrgetima,meni je zacudjujuce kako to ovde niko ne komentarise cak bi bilo otvoriti neku temu o tom pitanju ,,
Inace mi samo hvalimo Dodika, ako je problem necemo više...
- Co0l
#38086 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vi se podrazumijevate al svaki novi koji se pojavi u moru obijeda protiv preCednika posebno obradujeprljavi Hare wrote:Co0l wrote: Konacno jedan objektivan post o preCedniku![]()
Ovolike godine pišem o preCedniku......,pa zar moje viđenje preCednika nije bilo objektivno?![]()
Da ne spominjem kolegu @čaiku,objektivan,realan,informisan,patriota,izdajnike i plaćenike njuši na kilometar.
- prljavi Hare
#38087 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Co0l wrote:Vi se podrazumijevate al svaki novi koji se pojavi u moru obijeda protiv preCednika posebno obradujeprljavi Hare wrote:Co0l wrote: Konacno jedan objektivan post o preCedniku![]()
Ovolike godine pišem o preCedniku......,pa zar moje viđenje preCednika nije bilo objektivno?![]()
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- MuaDib
#38089 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Next week - upad SIPE u "Palatu Republike" u Banja Luci !!!PipiDugaDevetka wrote:
-
ovejaraS
#38090 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
naziv palata republike ne može biti ni pod razno, radi se o gramatičkoj grešci, ali na nesretnom i jadnom baljkanu mogući su i takvi apsurdi od kojih bi se u svijetu, kad bi shvatili o čemu se radi, izvrnuli naizvrat od smjeha koji bi trajao dok neko konačno ne bi skinuo tu tabljuMuaDib wrote:Next week - upad SIPE u "Palatu Republike" u Banja Luci !!!PipiDugaDevetka wrote:
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#38091 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... ike-SrpskeovejaraS wrote:MuaDib wrote:naziv palata republike ne može biti ni pod razno, radi se o gramatičkoj grešci, ali na nesretnom i jadnom baljkanu mogući su i takvi apsurdi od kojih bi se u svijetu, kad bi shvatili o čemu se radi, izvrnuli naizvrat od smjeha koji bi trajao dok neko konačno ne bi skinuo tu tablju
Next week - upad SIPE u "Palatu Republike" u Banja Luci !!!![]()
![]()
Ništa vam ne vjerujem dok se ne javi @pexinli Hare da mi on objasni kako stoje stvari ko je koga u Srba i hoće li PreCednik biti ovaj put ''založen''?
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... ike-Srpske
- prljavi Hare
#38092 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PipiDugaDevetka wrote: Ništa vam ne vjerujem dok se ne javi @pexinli Hare da mi on objasni kako stoje stvari ko je koga u Srba i hoće li PreCednik biti ovaj put ''založen''?
Ko na preCednika i šumsku krene,iz mjesta je najebo'.
- PipiDugaDevetka
#38093 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koga pojede morski pas, dženaza mu je na neviđeno!prljavi Hare wrote:PipiDugaDevetka wrote: Ništa vam ne vjerujem dok se ne javi @pexinli Hare da mi on objasni kako stoje stvari ko je koga u Srba i hoće li PreCednik biti ovaj put ''založen''?
Ko na preCednika i šumsku krene,iz mjesta je najebo'.![]()
- Vares City
#38094 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Eeee,to su shefovi sebi za meze ostavili,..,delikatese,..ostali ni prismrdit'prljavi Hare wrote:PipiDugaDevetka wrote: Ništa vam ne vjerujem dok se ne javi @pexinli Hare da mi on objasni kako stoje stvari ko je koga u Srba i hoće li PreCednik biti ovaj put ''založen''?
Ko na preCednika i šumsku krene,iz mjesta je najebo'.
- Vares City
#38095 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PipiDugaDevetka wrote:Koga pojede morski pas, dženaza mu je na neviđeno!prljavi Hare wrote:PipiDugaDevetka wrote: Ništa vam ne vjerujem dok se ne javi @pexinli Hare da mi on objasni kako stoje stvari ko je koga u Srba i hoće li PreCednik biti ovaj put ''založen''?
Ko na preCednika i šumsku krene,iz mjesta je najebo'.![]()
-
theTruePath
#38096 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
treba mi njegova reakcija u vezi zadnjih dogadjaja po pitanju kacavende? 
-
vivace
#38097 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
theTruePath wrote:treba mi njegova reakcija u vezi zadnjih dogadjaja po pitanju kacavende?
treba i meni. ko zna da li ce je i biti.
- fantom slobode
#38098 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I ovu ce preCednik da smeni, oplodice preCednik sve nerotkinje, a i nju ako treba...premijerka da dolazi sa ovakvim izdajnickim podacima o nasoj sumskoj, gde je njoj trece, cetvrto i peto dete sunce da mu ebem...U pravu je Nada, ministrica brdske fejmilije, sumske omladine i nevesinjskog bacanja kamena s ramena da bi se trebalo ovo pitanje prosiriti i na lokalne zajednice. Zato nas preCednik i putuje po sumskoj, gde god stigne on oplodi...Republika Srpska (RS) se već nekoliko godina suočava s negativnom demografskom situacijom, ali od predstavnika vlasti konkretne mjere populacione politike i dalje izostaju.
Kod školske populacije vidljivi su poražavajući podaci o sve manje đaka.
Zvanična statistika evidentirala je da je u osnovnim školama u RS-u u ovoj školskoj godini 2.351 učenik manje, što je oko 80 odjeljenja koja su „ugašena“.
Naime, u 727 osnovnih škola na početku školske 2012./2013. u nastavni proces bilo je uključeno 99.025 učenika, što je u odnosu na početak 2011./2012. godine manje za 2.351 učenika ili 2,3 posto.
Lančano, i broj srednjoškolaca manji je za 1.085 učenika ili 2,2 posto u 2012./2013.
Nadležni predstavnici vlasti zasad još razmatraju moguće mjere i tvrde da je teško naći pravi odgovor.
Premijerka RS-a Željka Cvijanović navodi da je prioritet da se zaustavi demografski pad.
-I ova i svaka druga vlada će morati da radi na demografskoj politici na jedan ozbiljniji način- kaže ona.
Izrazila je žaljenje zbog smanjenja broja učenika te navodi da će se poduzeti mjere u vezi s tim pitanjem.
Ministrica porodice, omladine i sporta Nada Tešanović smatra da nije dovoljno da samo Vlada putem svojih institucija vodi brigu o populacionoj politici, već da bi se ovo pitanje trebalo proširiti i na lokalne zajednice.
Ona je istakla i to da je „u ovom momentu teško pronaći adekvatan odgovor na koji način sistemski riješiti mjere populacione politike“, navodeći da su svjetske prakse pokazale da za rješenje nije presudan samo finansijski moment.
-Želimo zadržati bar ono što imamo, tako da nam je cilj stacionarno stanovništvo da ne bismo odumrli kao narod - kaže Tešanović.
Kao neke od mjera pronatalitetne politike Vlade RS-a navela je Fond treće i četvrto dijete, jednokratnu pomoć za majke koje rode treće i četvrto dijete, te učešće u finansiranju vantjelesne oplodnje.
a za Kosovo ce on reci kad vidi onog Muna - "ne seri!"
- Ridjobrki
#38099 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidim podrška našem dragom PreCedniku sve jača i jača! Tako treba!
Čuj više penzionera nego radnika...
Normalno, mjere SNSD-a, Vlade i PreCednika u pravcu povećanja impulsa života daju rezultate - strani plaćenici tumače kako nema radnih mjesta i lažu ovaj napaćeni narod! Nije da nema radnih mjesta nego se zahvaljujući PreCedniku život produžio!
http://www.6yka.com/novost/37457/u-rs-v ... od-radnika
Čuj više penzionera nego radnika...
- Mali_Vuk
#38100 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pozdrav za RidjobrkogRidjobrki wrote:Vidim podrška našem dragom PreCedniku sve jača i jača! Tako treba!![]()
Čuj više penzionera nego radnika...Normalno, mjere SNSD-a, Vlade i PreCednika u pravcu povećanja impulsa života daju rezultate - strani plaćenici tumače kako nema radnih mjesta i lažu ovaj napaćeni narod! Nije da nema radnih mjesta nego se zahvaljujući PreCedniku život produžio!
![]()
Pa gdje si ti čovječe