SDA-All about
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#38051 Re: SDA-All about
poznajuči našu baruštinu to če da bidne zakon bez sadržaja i stvarne nadležnosti vego zakukuljena i zamumuljena šminka iz koje nikome pera neče odbiti...ćisti populistićki PR
a jel ovo Allaha vam ova skupina licemjera nekoga proziva iz "moralnih razloga"?
a jel ovo Allaha vam ova skupina licemjera nekoga proziva iz "moralnih razloga"?
-
jefff
#38052 Re: SDA-All about
Radončić: Bakir je kreten! Ta njihova sranja…SDP, SDA i DF napravili koaliciju!
https://www.youtube.com/watch?v=_kBTQFymWBk
https://www.youtube.com/watch?v=_kBTQFymWBk
- drug_profi
#38053 Re: SDA-All about
Pa hebo te 45 minuta. Nemam ja jos zivota toliko da nekom mogu dati 45 minuta.
Radoncic pogotovo ne moze dobiti vise od 3 minute.
- kmirsad
#38054 Re: SDA-All about
Gledao sa Centralni dnevnik... Povlači se iz Skupštine KS...tri , četri puta je Senad pita, u nevjerici pitao, svako puta potvrdio... jes progutao knedlu, ali potvrdio...drug_profi wrote:Pa hebo te 45 minuta. Nemam ja jos zivota toliko da nekom mogu dati 45 minuta.
- kmirsad
#38055 Re: SDA-All about
Jesi li pročitao intrviju sa Bojanom bajičem i dogovorima sa Dinom Konaković i Pedjom Kojović... moguče da nisi, povelik tekst... ali čitao sam ga baš ko Lunov Magnus...drug_profi wrote:Vidjećemo glsanje, biće interesantno, samo treba pregledati i tekst zakona. jer se i zakon može napisati da bude besmislen i da ništa ne reguliše.
- drug_profi
#38056 Re: SDA-All about
Nisam, škode mi zdravlju političari.kmirsad wrote:Jesi li pročitao intrviju sa Bojanom bajičem i dogovorima sa Dinom Konaković i Pedjom Kojović... moguče da nisi, povelik tekst... ali čitao sam ga baš ko Lunov Magnus...drug_profi wrote:Vidjećemo glsanje, biće interesantno, samo treba pregledati i tekst zakona. jer se i zakon može napisati da bude besmislen i da ništa ne reguliše.
- Haris.ba
#38057 Re: SDA-All about
Ima zakonski tekst problematicnih rjesenja. Ne znam je li to namjerno ili iz neznanja.drug_profi wrote:Vidjećemo glsanje, biće interesantno, samo treba pregledati i tekst zakona. jer se i zakon može napisati da bude besmislen i da ništa ne reguliše.
Ali, i takav moze biti ok u primjeni. Samo je do prakse.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- vješalica
#38059 Re: SDA-All about
Cim se to zove Kenela nije dobro
Jos je lajala onoj Cudic Sabini
Bas onaj balijski prostakluk od zene
SDA prosjecna bolesna bezobraznica
-
Labirint
#38060 Re: SDA-All about
Pravi prototip sda neprskane ambiciozne papanke. Ovakvi će vedriti i oblačiti do smaka svijeta na ovom prostoru, zatucani, priglupi, seljačkih imena i prezimena ( čuj Kenela
- JThomas
#38061 Re: SDA-All about
nema u kartelu muško-žensko. samo budžet i interes kartela.
-
The BEN10
#38062 Re: SDA-All about
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/zastup ... u/1352800/
– Razočarana, zatečena i zgrožena odlukom zastupnice Zuko, inače doktorice pedagogije, da razgovor o porodiljskim naknadama i opravdanje zašto je bila protiv mog amandmana na budžet Federacije Bosne i Hercegovine kojim se obezbjeđuje naknade za nezaposlene porodilje svede na pitanje: Zašto onda Sabina Ćudić ne rađa djecu nego je na jednom djetetu? Da neko koga ne poznajem, ko ne zna ništa o meni, o mojoj porodici, o tome želim li, mogu li, hoću li imati više djece – iskoristi svoj intervju da problematizira moju kompetentnost da govorim o zakonskim rješenjima kada sam “na jednom djetetu” je simbol sunovrata našeg javnog diskursa. Žao mi je da ste se odlučili na ovaj korak, zastupnice Zuko, morali bi biti iznad toga”, poručila je Sabina Ćudić na svom Instagram profilu.
- Dr. Kuca
#38063 Re: SDA-All about
Bakir jebe majku sam sebi svaki dan zbog Sebije. Upropastila mu je politicku "karijeru" 
-
demagog
#38064 Re: SDA-All about
Ovo je bas nisko od gdje ZukoThe BEN10 wrote:![]()
– Razočarana, zatečena i zgrožena odlukom zastupnice Zuko, inače doktorice pedagogije, da razgovor o porodiljskim naknadama i opravdanje zašto je bila protiv mog amandmana na budžet Federacije Bosne i Hercegovine kojim se obezbjeđuje naknade za nezaposlene porodilje svede na pitanje: Zašto onda Sabina Ćudić ne rađa djecu nego je na jednom djetetu? Da neko koga ne poznajem, ko ne zna ništa o meni, o mojoj porodici, o tome želim li, mogu li, hoću li imati više djece – iskoristi svoj intervju da problematizira moju kompetentnost da govorim o zakonskim rješenjima kada sam “na jednom djetetu” je simbol sunovrata našeg javnog diskursa. Žao mi je da ste se odlučili na ovaj korak, zastupnice Zuko, morali bi biti iznad toga”, poručila je Sabina Ćudić na svom Instagram profilu.
- seln
#38065 Re: SDA-All about
Dusa su mi ovakva imena, kod kojih vidis da su ono bas "izvucena iz guzice".vješalica wrote:![]()
Cim se to zove Kenela nije dobro
Doduse, sad je Bosna puna toga, kod imena je najvaznije kako zvuce neukom papanskom uhu...
ali ovo je stara kobila, rodjena u vrijeme kad su se davala koliko-toliko normalna imena.
-
Digresija
#38066 Re: SDA-All about
Jadno Bgm da jadnije ne moze biti, ali kao sto negdje procitah jedan komentar, *ebe se njoj za porodiljsku naknadu od 100 i nesto markaka kad ona u Parlamentu prima naknadu od 2500.
- JThomas
#38067 Re: SDA-All about
da ne budemo djeca, ne glasa ona po svojoj savjesti kakva je da je. glasa se kako minder kaže. a znamo šta je minderu ovdje važnije i šta je grana na kojoj se sjedi. administracija.
- MaxPayne
#38068 Re: SDA-All about
Ma uvijek je virio ispod njenih skuta.Možda je i dobro što mu je ona supruga,jer se ne libi reći što misli ni jednom političaru ni običnoj fukari.Bakir se nije znao izboriti protiv relativno bezopasnog Tihića,ovako povlači dio "zasluga".Dr. Kuca wrote:Bakir jebe majku sam sebi svaki dan zbog Sebije. Upropastila mu je politicku "karijeru"
- MaxPayne
#38069 Re: SDA-All about
Bingo.JThomas wrote:da ne budemo djeca, ne glasa ona po svojoj savjesti kakva je da je. glasa se kako minder kaže. a znamo šta je minderu ovdje važnije i šta je grana na kojoj se sjedi. administracija.
Šta će tamo neke porodilje,da valjaju šta bile bi na budžetu.Meščini i Fadil je davao neke poduke o razmnožavanju ako se ne varam.
- JThomas
#38070 Re: SDA-All about
pa ove koje "valjaju" jesu na budžetu i dobiće to (i više) na toj strani, po njihovim uzusima. a ove koje nisu...jebiga.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#38071 Re: SDA-All about
demagog wrote:Ovo je bas nisko od gdje ZukoThe BEN10 wrote:![]()

cuj kenela... a valla mi je i ovijeH beČkiH muslimana pun... kufer... sve neke moralne vertikale a iza vrata da bog dragi sacuvaj i sakloni
-
demagog
#38072 Re: SDA-All about
Hajde sto glasa ovako ili onako ili iz ovog ili onog razloga (razumijem i da se mora postovati stranacka disciplina) ali ovo sto je rekla Cudicki je bas ruzno i nisko.JThomas wrote:da ne budemo djeca, ne glasa ona po svojoj savjesti kakva je da je. glasa se kako minder kaže. a znamo šta je minderu ovdje važnije i šta je grana na kojoj se sjedi. administracija.
- JThomas
#38073 Re: SDA-All about
svakako. ali i to proizlazi iz ovoga. te se odluke prvo donesu, isključivo prema interesu cijelog kartela, pa onda smišljaju opravdanja.
-
demagog
#38074 Re: SDA-All about
I to razumijem ali moze se smisliti hiljadu opravdanja koja masama izgledaju relativno razumno a ne prelaze odredjene granice. Ako politicari ista znaju, znaju kako da prodaju pricu.JThomas wrote:svakako. ali i to proizlazi iz ovoga. te se odluke prvo donesu, isključivo prema interesu cijelog kartela, pa onda smišljaju opravdanja.
- JThomas
#38075 Re: SDA-All about
sda ne prodaje priču kako se to popularno misli. ona prodaje kontrolu budžeta, administracije, sudova i tužilaštava, dozvola, tendera. jebe se onome ko je u talu i na pipi za priču