SDA-All about

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#38051 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

poznajuči našu baruštinu to če da bidne zakon bez sadržaja i stvarne nadležnosti vego zakukuljena i zamumuljena šminka iz koje nikome pera neče odbiti...ćisti populistićki PR

a jel ovo Allaha vam ova skupina licemjera nekoga proziva iz "moralnih razloga"?
jefff

#38052 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Radončić: Bakir je kreten! Ta njihova sranja…SDP, SDA i DF napravili koaliciju!
https://www.youtube.com/watch?v=_kBTQFymWBk
drug_profi

#38053 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Pa hebo te 45 minuta. Nemam ja jos zivota toliko da nekom mogu dati 45 minuta.
Radoncic pogotovo ne moze dobiti vise od 3 minute.
kmirsad

#38054 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

drug_profi wrote:Pa hebo te 45 minuta. Nemam ja jos zivota toliko da nekom mogu dati 45 minuta.
Radoncic pogotovo ne moze dobiti vise od 3 minute.
Gledao sa Centralni dnevnik... Povlači se iz Skupštine KS...tri , četri puta je Senad pita, u nevjerici pitao, svako puta potvrdio... jes progutao knedlu, ali potvrdio...
kmirsad

#38055 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

drug_profi wrote:Vidjećemo glsanje, biće interesantno, samo treba pregledati i tekst zakona. jer se i zakon može napisati da bude besmislen i da ništa ne reguliše.
Jesi li pročitao intrviju sa Bojanom bajičem i dogovorima sa Dinom Konaković i Pedjom Kojović... moguče da nisi, povelik tekst... ali čitao sam ga baš ko Lunov Magnus...
drug_profi

#38056 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

kmirsad wrote:
drug_profi wrote:Vidjećemo glsanje, biće interesantno, samo treba pregledati i tekst zakona. jer se i zakon može napisati da bude besmislen i da ništa ne reguliše.
Jesi li pročitao intrviju sa Bojanom bajičem i dogovorima sa Dinom Konaković i Pedjom Kojović... moguče da nisi, povelik tekst... ali čitao sam ga baš ko Lunov Magnus...
Nisam, škode mi zdravlju političari.
Haris.ba

#38057 Re: SDA-All about

Post by Haris.ba »

Ima zakonski tekst problematicnih rjesenja. Ne znam je li to namjerno ili iz neznanja.

Ali, i takav moze biti ok u primjeni. Samo je do prakse.
Tomahawk11
Globalni moderator

#38058 Re: SDA-All about

Post by Tomahawk11 »

vješalica

#38059 Re: SDA-All about

Post by vješalica »

:kiss:
Cim se to zove Kenela nije dobro
Jos je lajala onoj Cudic Sabini
Bas onaj balijski prostakluk od zene
SDA prosjecna bolesna bezobraznica
Labirint

#38060 Re: SDA-All about

Post by Labirint »

Pravi prototip sda neprskane ambiciozne papanke. Ovakvi će vedriti i oblačiti do smaka svijeta na ovom prostoru, zatucani, priglupi, seljačkih imena i prezimena ( čuj Kenela :skoljka: ) i ko god ostane nek' mu je Bog na pomoći sa "kenelama"...
JThomas

#38061 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

nema u kartelu muško-žensko. samo budžet i interes kartela.
The BEN10

#38062 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

:-)

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/zastup ... u/1352800/
– Razočarana, zatečena i zgrožena odlukom zastupnice Zuko, inače doktorice pedagogije, da razgovor o porodiljskim naknadama i opravdanje zašto je bila protiv mog amandmana na budžet Federacije Bosne i Hercegovine kojim se obezbjeđuje naknade za nezaposlene porodilje svede na pitanje: Zašto onda Sabina Ćudić ne rađa djecu nego je na jednom djetetu? Da neko koga ne poznajem, ko ne zna ništa o meni, o mojoj porodici, o tome želim li, mogu li, hoću li imati više djece – iskoristi svoj intervju da problematizira moju kompetentnost da govorim o zakonskim rješenjima kada sam “na jednom djetetu” je simbol sunovrata našeg javnog diskursa. Žao mi je da ste se odlučili na ovaj korak, zastupnice Zuko, morali bi biti iznad toga”, poručila je Sabina Ćudić na svom Instagram profilu.
Dr. Kuca

#38063 Re: SDA-All about

Post by Dr. Kuca »

Bakir jebe majku sam sebi svaki dan zbog Sebije. Upropastila mu je politicku "karijeru" :lol:
demagog

#38064 Re: SDA-All about

Post by demagog »

The BEN10 wrote::-)

– Razočarana, zatečena i zgrožena odlukom zastupnice Zuko, inače doktorice pedagogije, da razgovor o porodiljskim naknadama i opravdanje zašto je bila protiv mog amandmana na budžet Federacije Bosne i Hercegovine kojim se obezbjeđuje naknade za nezaposlene porodilje svede na pitanje: Zašto onda Sabina Ćudić ne rađa djecu nego je na jednom djetetu? Da neko koga ne poznajem, ko ne zna ništa o meni, o mojoj porodici, o tome želim li, mogu li, hoću li imati više djece – iskoristi svoj intervju da problematizira moju kompetentnost da govorim o zakonskim rješenjima kada sam “na jednom djetetu” je simbol sunovrata našeg javnog diskursa. Žao mi je da ste se odlučili na ovaj korak, zastupnice Zuko, morali bi biti iznad toga”, poručila je Sabina Ćudić na svom Instagram profilu.
Ovo je bas nisko od gdje Zuko :cry:
seln

#38065 Re: SDA-All about

Post by seln »

vješalica wrote::kiss:
Cim se to zove Kenela nije dobro
Dusa su mi ovakva imena, kod kojih vidis da su ono bas "izvucena iz guzice".
Doduse, sad je Bosna puna toga, kod imena je najvaznije kako zvuce neukom papanskom uhu...
ali ovo je stara kobila, rodjena u vrijeme kad su se davala koliko-toliko normalna imena.
Digresija

#38066 Re: SDA-All about

Post by Digresija »

Jadno Bgm da jadnije ne moze biti, ali kao sto negdje procitah jedan komentar, *ebe se njoj za porodiljsku naknadu od 100 i nesto markaka kad ona u Parlamentu prima naknadu od 2500.
JThomas

#38067 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

da ne budemo djeca, ne glasa ona po svojoj savjesti kakva je da je. glasa se kako minder kaže. a znamo šta je minderu ovdje važnije i šta je grana na kojoj se sjedi. administracija.
MaxPayne

#38068 Re: SDA-All about

Post by MaxPayne »

Dr. Kuca wrote:Bakir jebe majku sam sebi svaki dan zbog Sebije. Upropastila mu je politicku "karijeru" :lol:
Ma uvijek je virio ispod njenih skuta.Možda je i dobro što mu je ona supruga,jer se ne libi reći što misli ni jednom političaru ni običnoj fukari.Bakir se nije znao izboriti protiv relativno bezopasnog Tihića,ovako povlači dio "zasluga".
MaxPayne

#38069 Re: SDA-All about

Post by MaxPayne »

JThomas wrote:da ne budemo djeca, ne glasa ona po svojoj savjesti kakva je da je. glasa se kako minder kaže. a znamo šta je minderu ovdje važnije i šta je grana na kojoj se sjedi. administracija.
Bingo.
Šta će tamo neke porodilje,da valjaju šta bile bi na budžetu.Meščini i Fadil je davao neke poduke o razmnožavanju ako se ne varam.
JThomas

#38070 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

pa ove koje "valjaju" jesu na budžetu i dobiće to (i više) na toj strani, po njihovim uzusima. a ove koje nisu...jebiga.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#38071 Re: SDA-All about

Post by pici »

demagog wrote:
The BEN10 wrote::-)

Ovo je bas nisko od gdje Zuko :cry:
Image
cuj kenela... a valla mi je i ovijeH beČkiH muslimana pun... kufer... sve neke moralne vertikale a iza vrata da bog dragi sacuvaj i sakloni
demagog

#38072 Re: SDA-All about

Post by demagog »

JThomas wrote:da ne budemo djeca, ne glasa ona po svojoj savjesti kakva je da je. glasa se kako minder kaže. a znamo šta je minderu ovdje važnije i šta je grana na kojoj se sjedi. administracija.
Hajde sto glasa ovako ili onako ili iz ovog ili onog razloga (razumijem i da se mora postovati stranacka disciplina) ali ovo sto je rekla Cudicki je bas ruzno i nisko.
JThomas

#38073 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

svakako. ali i to proizlazi iz ovoga. te se odluke prvo donesu, isključivo prema interesu cijelog kartela, pa onda smišljaju opravdanja.
demagog

#38074 Re: SDA-All about

Post by demagog »

JThomas wrote:svakako. ali i to proizlazi iz ovoga. te se odluke prvo donesu, isključivo prema interesu cijelog kartela, pa onda smišljaju opravdanja.
I to razumijem ali moze se smisliti hiljadu opravdanja koja masama izgledaju relativno razumno a ne prelaze odredjene granice. Ako politicari ista znaju, znaju kako da prodaju pricu.
JThomas

#38075 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

sda ne prodaje priču kako se to popularno misli. ona prodaje kontrolu budžeta, administracije, sudova i tužilaštava, dozvola, tendera. jebe se onome ko je u talu i na pipi za priču :mrgreen:
Post Reply