Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo meni danas rukometnog listica. ako padnem za trece mjesto ide jos popravni na finalnu tekmu na petaka nesto izmisliti i to je to. s obzirom da sam na kineze skrsio pare predvidjene za cupica i kaneljasa over bem ih neprecizne kosooke
ma kup je sranje za kartone. ali eto u slucaju da stoke ne krene s nekim golovima pa da bude kriza na terenu situacija ja bih to under igrao a to 1 u drugom neam pojma ne bakcem se s tim
evo meni danas rukometnog listica. ako padnem za trece mjesto ide jos popravni na finalnu tekmu na petaka nesto izmisliti i to je to. s obzirom da sam na kineze skrsio pare predvidjene za cupica i kaneljasa over bem ih neprecizne kosooke
ispali daBogda
e jebem im pleme kretensko kockasto. ne znaju nista odbraniti kreteni jedni. prodjose ova dvojica ali pad je na golovima ccc... a kontao prvo hrvate ispod i onda vidim spanci puno primali na prvenstvu sve oko 27 i kontam ma reko odoh okrenuti mozda malo tvrdju tekmu odigraju ccc... ovako vrlo tesko da nece hrvati primiti 5 golova do kraja. jos hrvatska brzo igra i to ce i sjebati na kraju
imam jedan dobar tj imao sam da je cupic pogodio kreten onaj sedmerac. ovako tesko da ce preci levat. cekao bih njega over i strleka gol i to je to...
lajk wrote:hajde ti sto te princ ceka daj taj golllll
hahahahahaha kasnis duso
trebalo nam je bona da spanci zabiju gol manje tacno sam znao da ce me jedan gol jebati. govorim u 15oj minuti reko samo ako bude 15 i manje golova cu proci i naravno na poluvremenu zabiju 16
broj iskljucenje i broj sedmeraca X zavrsilo kvota 36 vrlo moguce da ce broj iskljucenja u finalu isto biti X aBd
joj mirko kad ga covjek najvise treba on ne moze odbranit nit jedan jedini sut, dabogda iso na ispovjed kod onog popa sto su ga uhvatili kako se je*e na haubi auta
Danas rekoh necu bacati pare beze na kineze, bacicu na neku vecu glupost mozda prodje i odigram Milan prelaz s crvenim, jbm ti prelaz bez crvenog ili penala