Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Xavier1 wrote:
Samo ne znam na osnovu cega si to mislio. Ekipa im je teski prosjek.
Trenercina od trenera, pretalentovana djeca i Irving
Dzaba im sve to kad im se sjebala hemija u svlacionici, gube utakmice, poslije All stara 1-5 omjer imaju (tako nesto), Irving aka guzina muha svakim danom sve nezadovoljniji. Kako sada stvari stoje krizaju se sa Philadelphiom u playoffu, dakle ispasce u prvoj rundi.
Pa ja
Kazem prije 2 mjeseca sam se kleo u njih, al sad jok, Go Raptors
Denver ove godine igra odbranu i to je razlog ovako dobrog omjera. Dosta dugo su bili treca ekipa u ligi po odbrani i onda dodje ovdje neko i bubne denver ne igra odbranu .
spree wrote:Denver ove godine igra odbranu i to je razlog ovako dobrog omjera. Dosta dugo su bili treca ekipa u ligi po odbrani i onda dodje ovdje neko i bubne denver ne igra odbranu .
Igraju, ali i dalje gledaju prebrzo da završe napad i to će biti problem u play offu.
Nema toga ko to sve može ispratiti, pogotovo kad krene serija promašaja.
spree wrote:Denver ove godine igra odbranu i to je razlog ovako dobrog omjera. Dosta dugo su bili treca ekipa u ligi po odbrani i onda dodje ovdje neko i bubne denver ne igra odbranu .
Igraju, ali i dalje gledaju prebrzo da završe napad i to će biti problem u play offu.
Nema toga ko to sve može ispratiti, pogotovo kad krene serija promašaja.
Samo sto je razlika sto sad ima logike u napadu, do sad je bilo daj loptu nekom i trci ko muha bez glave. I sad trce, ali trce s razlogom, traze se otvorene pozicije, utrcavanje i kupljenje Jokicevog pasa, nije to vise toliko ruzno ni za gledati kako je bilo prije par godina kad je Brewer uzme i zaleti se i nista ne vidi osim kosa. Problem u POu ce biti ako Malone nastavi s guranjem IT-a ako ovaj ne pokaze da je zasluzio, a tesko ce to pokazati pored Morrisa, momak je toliko sigurna opcija da vjerovatno nece napraviti TO da ga utroje...
Tomahawk11 wrote:@Melo15, pokušavaju ono što radi GSW, međutim imaju taj problem da nemaju jednog Greena da radi prljavi posao.
To da, podsjecaju malo na GSW s Markom prije, vidjet cemo moze li Vanderbilt biti ta 4ka dogodine. Rijesiti se Lylesa i Bartona, dati minute njemu, MPJu i Craigu
Xavier1 wrote:
Trenercina od trenera, pretalentovana djeca i Irving
Dzaba im sve to kad im se sjebala hemija u svlacionici, gube utakmice, poslije All stara 1-5 omjer imaju (tako nesto), Irving aka guzina muha svakim danom sve nezadovoljniji. Kako sada stvari stoje krizaju se sa Philadelphiom u playoffu, dakle ispasce u prvoj rundi.
Otkad ti životati pratiš NBA, pogledaj omjer Celticsa s Philadephiom u zadnje dvi godine, uzmi i predsezonu ako hoćeš, ne sjećaju se ni najvjerniji fanovi kad su dobili Celticse, Embid ne postoji uz Horforda, u glavi mu je, neće ni ime da mu spomene, Ben Simons lani u playoffu na obranu Celticsa dao jedan koš...mnogi smatraju da baš hoće Sixerse za prvi krug....
Ma ja mislim da se malo i tankira u Celticsima. Ok, ima određenih problema u svlačionici, ali ni blizu kao kod Džeme i društva.
Biće oni u play offu težak zalogaj.
Tomahawk11 wrote:Ma ja mislim da se malo i tankira u Celticsima. Ok, ima određenih problema u svlačionici, ali ni blizu kao kod Džeme i društva.
Biće oni u play offu težak zalogaj.
Nadam se, puno puta sam gledao IT-a ili Turnera u zadnjih pet minuta utakmice, samo da bi Kyrie kad mu se prohtje krenuo ubacivati i iako je u egalu zanš da nemaš šanse, tako da se veselim ovoj postsezoni, samo da oni zdravi ostanu
tuzlak1212 wrote:Kad se sjetim da sam se prije 2 mjeseca kleo da Boston moze srusit GSW u finalu
Ako ti je prosjek ekipa koja je bez trojice startera bila na deset minuta do finala, prosvjetli me tko je to tebi iznad prosjeka? Dnever? Toronto?
Bila na deset minuta do finala jer je istok bio jako los. Pa James i red hrastovine igrao finale, a evo taj isti James nece ni u playoff na zapadu.
Najbolji igrac im je Irving koji nije klasa Giannisa, Kawhia i Embiida. Ostatak ekipe cine prosjecni igraci i mladi igraci koji kao imaju potencijal. Prolazak prve runde im je maksimum. Mogu proci Indianu samo jer je Oladipo out za sezonu.
Mislite da mogu proci Phily u prvoj rundi? Bostona samo moze izvuci da Indiana padne na 4 poziciju(vjerujem da ce i biti tako) i onda njih mogu proci, ali nema sanse dalje da prodju, Milvoki, Toronto i Phily pogotovo nakon trejda su dosta jaci.