Chinatown
La Dolce Vita
Mean Streets
Malcom X
Casablanca
The Truman show
Le Mepris
Sta prvo odabrati
@dejl kuper?
Moderator: _BataZiv_0809
Banksy wrote:Redom, Chinatown, pa Trumana, pa Casablancu, pa Malcolm X, onda Dolce Vitu, pa Mean Streets, Le Mepris nisam gledala...
dejl će se složiti
Meni se prvi dio uopce nije svidio, i bila sam jako skepticna kad sam isla gledat drugi, al eto islo se u kino pa hajd...moram priznat da me ugodno iznenadio. Nije uopce los. Cak sam se i nasmijala koji putmarkioni wrote:Guardians of the Galaxy Vol. 2 je sasvim ok ... iskreno ja mislio da je vise za djecu hehe ali nisam se zaj... sto sam otisao.
Truman show je prejak, kako ga keri odglumi svaka mu dala._BataZiv_0809 wrote:Skinuto sa torrenta:
Chinatown
La Dolce Vita
Mean Streets
Malcom X
Casablanca
The Truman show
Le Mepris
Sta prvo odabrati![]()
@dejl kuper?
Ne ocekujem da ce biti seksovakaranana wrote:Ne valja ni jedan, tako da je svejedno koji ces po redu pushchati kad ces ih brzo i gasiti.

Moras uzeti u obzir da tu ocjenu uglavnom napucavaju fanovi fransize.Samprotivsviju wrote:Kontam da pogledam ovaj Fast i furious 8, tj. The fate of furious...odem na imdb da vidim ocjene...stoji 7.2..sto je za ovaj tip zanra odlicno...krenem da vidim i ocjene predhodnih filmova...poslje 3ce ni jedan ne ide ispod 7.0.....i ovaj imdb otisao u 3 lijepe
Ali ironicno prvi dio ima ocjenu 6.3 dok sve poslje 4tog 7 i viseTomahawk11 wrote:Moras uzeti u obzir da tu ocjenu uglavnom napucavaju fanovi fransize.Samprotivsviju wrote:Kontam da pogledam ovaj Fast i furious 8, tj. The fate of furious...odem na imdb da vidim ocjene...stoji 7.2..sto je za ovaj tip zanra odlicno...krenem da vidim i ocjene predhodnih filmova...poslje 3ce ni jedan ne ide ispod 7.0.....i ovaj imdb otisao u 3 lijepe
Realno, film je otisao u neku stvar, tj. od neceg sto je bilo ok ako gledamo, recimo, prvi od tih filmova, do totalno nadrealnih sudara (u nekom od proslih dijelova frontalni sudar i oni izlijecu kroz sajbe i tuku se) i ovo sad po trailerima nekakve podmornice i stajaznam.
Al eto, to nesto ko i Resident Evil, onaj ko je gledao sve dosad, gledace i ovo, pa kako god.
To ti sve govori.Samprotivsviju wrote:
Ali ironicno prvi dio ima ocjenu 6.3 dok sve poslje 4tog 7 i vise

John Cleese wrote:

Chinatown, ostalo mi je jos 20 minutaDonnie Smith wrote:Moram se znači aktivirati![]()
@bato, koji film na kraju odabra?
_BataZiv_0809 wrote:Chinatown, ostalo mi je jos 20 minutaDonnie Smith wrote:Moram se znači aktivirati![]()
@bato, koji film na kraju odabra?![]()
Veceras ako ne odem u grad, idemo dalje sa listom
VaziDonnie Smith wrote:
Dobar je Chinatown. Baš bih ga i ja mogla ponoviti ovih dana, samo da dovršim Inherent Vice, ostalo mi je još 20-ak minuta. Ma ne bih otišla včrs u grad nema šanse, a da ne dovršim ovaj film.Fala omarki i dale cooper-u, i đe čuli i ne čuli, što mi preporučiše film od 150 min. trajanja.
A o samom filmu, na drugoj ću temi.![]()
Inače, moj prijedlog, nastavi sa Trumanom, ako ništa drugo, gledat ćeš nestereotipnu radnju, nema plavuše crnca mišića svemogućih policajaca, detektiva i ostale hol. kulise. Totalno relaksirajući film, koji možeš gledati s djevojkom, a nije romantika
Drugarica mi je nedavno preporučila ovaj,a ja ga još nisam pogledao.I am Happy wrote:Your Name. (2016) za ljubitelje japanske animacije, ako takvih ima ovdje![]()
http://www.imdb.com/title/tt5311514/?ref_=nv_sr_1