Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo od mene kinezi pa da vidimo sta jale kaze ja cu ovo na 7 markica
liaoning over 204
shandong over 193
bejing under 212
valjda se ubode
evo rafa poceo koristiti noletove folove s bolovima sad ce nekim cudom da preokrene pri rezultatu 1 0 u setovima za wawrinku i 2 0 u drugom setu za svicarca. joj sto ne mogu ovog glumatanja...
@princ
Danas idem samo uzivo, postali su sumnjivi zadnja 2-3 kola. Granice nikakve za over
Ali ako se granice poena bar malo smanje, najvjerovatnije cu trpati over ovdje, Zhejiang Guangsha - Qingdao i Liaoning - Fujian.
jasko_ba wrote:@princ
Danas idem samo uzivo, postali su sumnjivi zadnja 2-3 kola. Granice nikakve za over
Ali ako se granice poena bar malo smanje, najvjerovatnije cu trpati over ovdje, Zhejiang Guangsha - Qingdao i Liaoning - Fujian.
hajd ispostuj raju, pa kad uplatis na live, javi i nama granicu na koju si uplatio
inace tekma guandog - shanxi je izbacena npr iz ponude u lutriji.
shandong tianjin granica u premieru je niza za 2 poena u odnosu na ostale kladare a u maxbetu je veca cak i za 3 poena.
liaoning - fujian je za 3 poena razlika premier maxbet ...
joj postavili granicu na verona roma 5,5 kartoni a mazzoleni sudi. kod lika nema price fkt i ono sto je za karton on i daje zuti odmah. nema ni prigovaranja izuzev kapitena. a fol je sto i roma i verona su medju najdisciplinovanijim ekipama u ligi tj verona je najbolja po tome a kvota 2 na over logika mi nalaze under ali me nesto vuce na over jer kontam moraju gervinha udariti makar 3 puta za zutog i neka verona povede i eto malo nervoze kod rominih igraca
pa eto neka odluci ko sta hoce nisam pametan ali eto koristan podatak kakav je sudija.