Svi to znaju,a neće da vide,
Borila se braća protiv Al Kaide!
Ako se Siptari sami izmedju sebe prozivaju tako sta tu ima uvredljivo?Slucajni_TU wrote: Hoce hoce. Sa Albancima (siptar je uvrijedljiv termin) cete vi ratovati jer neo konzervativci u State Departmentu zele da se osvete Rusiji za Siriju i za Ukrajinu. A osvetit ce se naravno tamo gdje je se zapad uvijek svetio; nad malim Rusima. No tu je i Turska koja je; kao sto je i sam Vucic rekao:"Jedina velika sila na balkanu; bez koje se nista nemoze odluciti na balkanu pa ni na Kosovu." Koja je sve ratobornija sto se tice balkana i smatra ga svojom avlijom u cemu je otvoreno podrzava Velika Britanija. Dakle vrlo delikantna situacija za vas Srbe moj Hamide. Opkoljeni krvnim neprijateljima Bosnjacima, Albancima, Hrvatima , Bugarima, Madjarima (Madjarska je u 90im kao jedina zemlja od pocetka zagovarala bombardovanje srba a Bugarska prva priznala BiH) a uz to sve velike NATO sile imate ujedinjene protiv sebe. Tu dodaj dakle jos ingredijent Srpskog kurcenja i trdoglavosti, nepromisljenosti i nova traktorijada je zagarantovana.
Moj Amide razumijes se u geo politiku kao Mara u kriv kura*. Turska se "distancirala" od SAD-a samo da bi sebi digla cijenu. SAD kada je opet bude zvao za stol (a to ce svakako raditi jer je Turska navaznija geo strateska tacka na svijetu) tada ce Turci doci sa mnogo uslova i zahtijeva. To je poltika. Nikakvoj Rusiji se nisu Turci priblizili.Hamid Rus wrote:
Ako se Siptari sami izmedju sebe prozivaju tako sta tu ima uvredljivo?
Ostalo sto si napisao su teorije i pretpostavke bez ikakvog logicnog niti materijalnog pokrica. Turska je recimo odjebala zapad i prislonila se uz Rusiju. Zato vam je Bakir k'o usran bez papira. Tacno je da se qrcevitost Srbima cesto obila o glavu ali bar ni jednom osvajacu nisu poturili bulju ako iskljucimo one sto promijenise vjeru, cetnike i sl. koji su inace uvjek bili u velikoj manjini. Vucic zato vodi danas sasvim drugaciju politiku sto se vidi iz poslednjih dogadjaja tj. siptarskih provokacija.
'amida ce Komsic sada nacepiti.muha_sa wrote:Hamid Rus wrote: Vi Alijini sljedbenici ste citav rat drzali 15% teritorije BiH uz sve one generale, zlatne ljiljane i svu podrsku bratskih islamskih zemalja, mudzahedina i naravno zapada koji je sve to zakuhao. Ni danas vam nije pod kontrolom nesto mnogo vise posto su vam i Hrvati spustili kajlu cim vas navukose na "slobodu i nezavisnost". Sada ti Srbija pocinje od Kozje cuprije, cim predjes Vraca ili Dobrinju 2 a ni Hrvatska ti nije mnogo dalje. Ako ti je satisfakcija silom oteto Kosovo ne od Siptara ili Albanije vec od NATO sile onda si vrlo skroman covjek a i tvoju mrznju mogu da shvatim. Ne potice ona od ovog zadnjeg nesretnog rata vec je to iskonski od kako prodaste vjeru za veceru tj. od kako ti brat postade vlah.
Vratimo se temi.
Nema nikakve potrebe da Srbi ratuju na Kosovu jer ih tamo i skoro pa nema a Kosovo nije izgubljeno sve dok ga sami ne priznaju. Do tada Siptari mogu nastaviti prodavati kospice po hodnicima svjetskih organizacija i glumiti da su neki faktor sve dok ih ne pocnu hapsiti zbog ratnih zlocina. Na kraju ce se rastaliti istok i zapad oko interesnih zona a nove mape se nece svidjeti ni tebi ni meni. Vidis, BiH je dovoljno velika za sve bosance i hercegovce kao sto je bila Jugoslavija za sve narode koji zivjese u njoj. Ona je nama sve dok je za velike sile to samo strateska tacka koju ce pomjerati kako im odgovara i kako se medjusobno dogovore. Ni Bosnjaci ni Srbi ni Hrvati nisu dio toga vec ce se povijati kako vjetar puse. Ne vjerujem da ce zbog nas oni ratovati izmedju sebe.
Em Alijin bojovnik, em Zlatni ljiljan. Naći će ga Željko mudžaedin u mišjoj rupi.Maraschino wrote:
'amida ce Komsic sada nacepiti.
Steta sto srbi sami to ne vide. Cedo Jovanovic prica o ovome godinama al ga kreteni ne slusaju. Na kraju opet dobiju ono sto je on rekao samo na mnogo tezi nacin. Zato neka!!! Neka ih albanci naguze, i trebaju.Slucajni_TU wrote:Pobit ce njih Albanci. Vidis da velike sile postepeno navode srbe tamo gdje ih zele imati. Osveta Rusiji za Krim spremaju neo konzervativci iz State departmenta vec odavno.apsidejzi wrote:Kmeeee kmeeee nas niko ne voli. Kmeee kmeee zasto nas ne razumije Evropa. Kmeee kmeeee...
Ma mars u picku matarnu stoko fasisticka. Koji smo mi pehovi da dobijemo srbe za komsije... jebem ti ironiju historije.
Ovi balvanski supci s kosova su i poceli rat u jugoslaviji i dali Milosevicu vlast. Al sad mogu samo kmecat. Kmeeee kmeeeee...
Oni su tvrdoglavi kao narod i poprilicno glupi. Narod Vucica usmjerava na ratnu retoriku a on mora igrati kako narod zeli i time se krece sa 150 km/h prema novom sudaru. Pogledaj njihove medije; svaki program se vrti oko naoruzanja, Rusije, geo politici, migovima, vojsci. Svugdje pricaju Lazanski i drugi strucnjaci o Britanskim, Turskim, Zapadnim zlim planovima. Oni su svjesni gdje ih zapad gura itekako. Samo nemaju pameti da odigraju pragmaticno i diplomatski vec igraju zestoko i srpski. No za taj kompleks su krivi Turci u Bosnjaci i 500 godina hebanje u zdrav mozak. Oni kao narod su tako iskompleksirani zbog nas. I ti kompleksi upravo rade najvise upravo u Bosnjacku i Albansku korist. To je velika tragedija srpskog naroda. Mi smo im izgradili svijest a ta ista svijest ih postepeno unistava.apsidejzi wrote:Steta sto srbi sami to ne vide. Cedo Jovanovic prica o ovome godinama al ga kreteni ne slusaju. Na kraju opet dobiju ono sto je on rekao samo na mnogo tezi nacin. Zato neka!!! Neka ih albanci naguze, i trebaju.Slucajni_TU wrote:Pobit ce njih Albanci. Vidis da velike sile postepeno navode srbe tamo gdje ih zele imati. Osveta Rusiji za Krim spremaju neo konzervativci iz State departmenta vec odavno.apsidejzi wrote:Kmeeee kmeeee nas niko ne voli. Kmeee kmeee zasto nas ne razumije Evropa. Kmeee kmeeee...
Ma mars u picku matarnu stoko fasisticka. Koji smo mi pehovi da dobijemo srbe za komsije... jebem ti ironiju historije.
Ovi balvanski supci s kosova su i poceli rat u jugoslaviji i dali Milosevicu vlast. Al sad mogu samo kmecat. Kmeeee kmeeeee...
Kolega ispravka. Rat protiv Slovenaca, Hrvata, Bosnjaka i Bosanaca, Albanaca, NATO saveza i UN-a. Realno svi su pobrojani ukrivu samo su Srbi upravu.seln wrote:Kakav nedostatak osjecaja za realnost... nevjerovatno.Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocjenjuje da su kosovski Albanci, koji su danas upali na dijelove teritorije opštine Zubin Potok i jezero Gazivode, time "prvi put od Drugog svjetskog rata na tlu Evrope objavili rat".
Agresija na Sloveniju, Hrvatsku i BiH, rat dug 4 godine, vise od 100.000 zrtava... puj pik ne vazi!
ma jasta jebes politiku....znas kako kazu ...bolje vrabac u ruci nego slavuj na graniYoung Erotica wrote:Kakav bal jebote,Hamid Rus I slučajni tuzla moji favoriti.
@fudo došla mi devojka iz dnr Kongo posle 6 meseci manje telefon više sise.
srbi su pobijedili u bosni ,izgubili u hrvatskoj i na kosovu.Hamid Rus wrote: Reci ti meni ko je onda dobio taj rat?
Ma polako da me prodje euforijaspreca wrote:ma jasta jebes politiku....znas kako kazu ...bolje vrabac u ruci nego slavuj na graniYoung Erotica wrote:Kakav bal jebote,Hamid Rus I slučajni tuzla moji favoriti.
Tacno tako.....kazu najbolje je prespavat pa sutradan na trijeznu glavu donositi odluke..tako su kod mene nekad govorili stariji ljudi....jebes hicu pa po mraku kuciYoung Erotica wrote: Ma polako da me prodje euforija
Generalno nista bitno se nije ni desilo, ovi upali malo da ohlade proteste, naši se usrali kao grlice i sada ih je sramota zbog panike koju su digli.
Nas problem s njima je sto se oni od odlaska turaka svaku generaciju povampire i sto se aktivira taj bolesni gen koji imaju te onda stradaju civili i neduzni dok se ne uspijemo organizovati. Od rata je proslo 25 godina a toliko je dovoljno da se rodi nova generacija koja hoce da se isproba na starim mitovima. Imas dovoljno dvadesetogodisnjaka koji su rodjeni poslije rata i koji su 20 godina slusali ispiranje mozga o zlim turcima i NATO-u. To se iz kuce nosi. Naucno je dokazano da muskarci izmedju 18-25 imaju najvise testosterona u krvi i taj period je ironicno najbogatiji i sa kriminalom ali i kreativnosti. Ako te odgaja na mitovima naravno da ces naginjati kriminalu ali ako odrastas u zdravom okruzenju onda ce tvoja kreativnost doci do izrazaja. Na nasu nesrecu, ni ova zadnja srpska generacija nije odrastala u boljim uslovima od one prethodne a puna je testosterona...Slucajni_TU wrote:Oni su tvrdoglavi kao narod i poprilicno glupi. Narod Vucica usmjerava na ratnu retoriku a on mora igrati kako narod zeli i time se krece sa 150 km/h prema novom sudaru. Pogledaj njihove medije; svaki program se vrti oko naoruzanja, Rusije, geo politici, migovima, vojsci. Svugdje pricaju Lazanski i drugi strucnjaci o Britanskim, Turskim, Zapadnim zlim planovima. Oni su svjesni gdje ih zapad gura itekako. Samo nemaju pameti da odigraju pragmaticno i diplomatski vec igraju zestoko i srpski. No za taj kompleks su krivi Turci u Bosnjaci i 500 godina hebanje u zdrav mozak. Oni kao narod su tako iskompleksirani zbog nas. I ti kompleksi upravo rade najvise upravo u Bosnjacku i Albansku korist. To je velika tragedija srpskog naroda. Mi smo im izgradili svijest a ta ista svijest ih postepeno unistava.apsidejzi wrote: Steta sto srbi sami to ne vide. Cedo Jovanovic prica o ovome godinama al ga kreteni ne slusaju. Na kraju opet dobiju ono sto je on rekao samo na mnogo tezi nacin. Zato neka!!! Neka ih albanci naguze, i trebaju.
Srbi su imali jednu sansu u historiji a to je bilo pocetkom 90ih. Tada su imali JNA naoruzanje i sve kljucne pozicije u obavjestajnim sluzbama, kopnenoj vojsci i u zracnim snagama. Nisu nista uspijeli. Oni su sada slomljeni medijski i okarakterizirani u svijetskim medijima kao zlocinci. Kada kazes Srbin na zapadu odmah te ljudi asociraju na genocid, divljaka, silovatelja, Milosevic, Karadzic, Mladic itd. Njihovo protjerivanje iz Hrvatske za to se u mas medijima uopste nezna niti to nekoga zanima a ipak je njih 400.000 izravno protjerano.apsidejzi wrote: Nas problem s njima je sto se oni od odlaska turaka svaku generaciju povampire i sto se aktivira taj bolesni gen koji imaju te onda stradaju civili i neduzni dok se ne uspijemo organizovati. Od rata je proslo 25 godina a toliko je dovoljno da se rodi nova generacija koja hoce da se isproba na starim mitovima. Imas dovoljno dvadesetogodisnjaka koji su rodjeni poslije rata i koji su 20 godina slusali ispiranje mozga o zlim turcima i NATO-u. To se iz kuce nosi. Naucno je dokazano da muskarci izmedju 18-25 imaju najvise testosterona u krvi i taj period je ironicno najbogatiji i sa kriminalom ali i kreativnosti. Ako te odgaja na mitovima naravno da ces naginjati kriminalu ali ako odrastas u zdravom okruzenju onda ce tvoja kreativnost doci do izrazaja. Na nasu nesrecu, ni ova zadnja srpska generacija nije odrastala u boljim uslovima od one prethodne a puna je testosterona...
Pazite ove bajke.Prema njemu, potrebno je održati i referendum u Republici Srpskoj sa tri opcije - ostanak u BiH, nezavisnost ili pridruženje Srbiji.
To bi, smatra Majer, zemlje načinilo homogenijim.

meni @apsi-dipsi-piksi...izvuče se u zadnji trenutak, jel tako moderatore?Young Erotica wrote:Kakav bal jebote,Hamid Rus I slučajni tuzla moji favoriti.