Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote:BTW Kloppu dati ugovor na 20 godina.
Mislim da se sad ne moze naci manager koji bolje razumije sta je LFC i koji ima vise zelje i znanja da se LFC vrati onome sto navijaci dirom svijeta zele.
Melissa skoro pisala o ugovoru. Plan FSG-a je da mu ponude novi ugovor do 2025. i tako da vežu deceniju, iako ga neće požurivati, valjda su mu ostavili prijedlog pa da on, kada osjeti da je vrijeme potpiše. Međutim, Melissa isto veli da Klopp ozbiljno razmatra mogućnost "odmora od fudbala" kada mu istekne ovaj ugovor 2022. godine. Ali eto, ima još do tada.
drug_profi wrote:BTW Kloppu dati ugovor na 20 godina.
Mislim da se sad ne moze naci manager koji bolje razumije sta je LFC i koji ima vise zelje i znanja da se LFC vrati onome sto navijaci dirom svijeta zele.
Dalo bi se al on je rekao da mu nije cilj da bude legenda Liverpoola vjerujem da ce dobit jos jedan ugovor na 5 godina i to je to
Liverpool are preparing an official offer of £59m for Nicolas Pepe. [@Mercado_Ingles]
Ovi su prvi provalili da onaj Velšanin ide u United, mada, rekli su i za Hazarda da neće u Real prije augusta.
Malo žute štampe, jasno je koji je cilj ovog ali eto, neka se nađe:
Liverpool are among six clubs chasing De Ligt but may have to make the 19-year-old defender their top earner. [Mirror]
Raiola believes Anfield would be an ideal destination for the 19-year-old Ajax captain, who would pair up with Holland central defensive partner Virgil van Dijk if he does go there. [Mirror]
Mirror = Avaz Express sa izuzetkom Maddocka koji ima dobre doušnike sa Anfielda.
Lille discusses with Liverpool. Off the record, Lille confirms that. The player is talking to Liverpool. Liverpool is not all alone on the player. Now we are waiting for his decision.
BHF_Manijak wrote:Kuha se za "malenog" zucu opasno... Hajde sarni decko i postanite najbolji stoperski par Evrope!
Jel se to i Mino poceo udvarati Kloppu? I dalje mislim da je njihov odnos kljucni za transfer. Mozda u ugovor ubaci i nesto vezano za ponasanje menadjera Da nije Mine De Ligt bi vec potpisao.
BHF_Manijak wrote:Kuha se za "malenog" zucu opasno... Hajde sarni decko i postanite najbolji stoperski par Evrope!
Jel se to i Mino poceo udvarati Kloppu? I dalje mislim da je njihov odnos kljucni za transfer. Mozda u ugovor ubaci i nesto vezano za ponasanje menadjera Da nije Mine De Ligt bi vec potpisao.
“At the end of the day the Liverpool directors admitted Klopp was unfair,” Raiola told La Gazzetta dello Sport.
“I won’t judge him as a coach, even if for me he isn’t a great tactician, but I don’t think he realised we were talking about a person. Mario (Baloteli) was exemplary, he never complained even when training alone.
“It’s not enough to say Klopp was unfair: he was a piece of shit.”
Od svih transfera i ostalih peripetija, kao zapeta puška jedino čekam objavljivanje rasporeda utakmica za koji dan. Ako može Manchester City na Etihadu u prvom kolu i na Anfieldu u zadnjem kolu. Ako ne tražim previše. Također Manchester United na Boxing Day - jer je ponekad lijepo upropastiti praznike.
Pepe i De light bi bila dva opaka pojacanja, josh jedan LB na klupi i to je to, na sredini se vraca OX, uz postojecu 6-oricu veznjaka dosta prostora za kombinatoriku
Depay je super igrac ako ces oko njega graditi ekipu.
A Liverpool je veci klub od toga, tj sposobnija ekipa i nema smisla 3-4 godine Kloppovog truda unistiti da se prilagodis igracu koji ima ego velik k’o Kop.