Demokratska fronta Željko Komšić
- drug_profi
#38001 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jbg moj Palermo kad ti nemozes da vidis... sta cu ti ja.
-
palermo
#38002 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nema potrebe da ulazimo u diskusiju .....ja se samo pitam, čitaš li ti sebe, ne samo ti, ja jednostavno ne razumijem da pročitaš (odnosno pročitate) i onda hladno pritisneš "submit".....
mislim, razumijem ja različite političke opcije, razumijem i da politika nosi sa sobom strast.....ali, čovječe
al, eto da ne trunim dalje....
pozz
mislim, razumijem ja različite političke opcije, razumijem i da politika nosi sa sobom strast.....ali, čovječe
al, eto da ne trunim dalje....
pozz
- JThomas
#38003 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
koliko bi sve bilo lakše da politički zrelo kao srbi i hrvati glasamo za jednu stranku i jednog lidera. ko će ovako upratiti iz dana u dan, je li danas željko kukavičje jaje ili patriota, treba li popustiti fahru ili ga jahati, je li sdp državotvoran ili za republiku sarajevo...
-
palermo
#38004 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
interesantan način rezonovanja.....
ovo se pročita na forumu
ma sjajno, ali zaista mislim, sjajno
ovo se pročita na forumu
i umjesto da kažeš jel se neko slaže sa tim ili ne slaže, ide priča o tome kako eto neko zagovara da postoji samo jedna stranka u Bošnjaka....U suštini Haris Silajdžić i Željko Komšić su dva lika koja su spriječila bitne reforme u ovoj zemlji svojim pojavama i amortizovanjem nezadovoljstva
ma sjajno, ali zaista mislim, sjajno
- JThomas
#38005 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
čista ljudska empatija, valja upratiti tolike privjeske i promjene. nije ni to lako.
-
palermo
#38006 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
opet ja ne pročitah jesu li baš Željko Komšić i Haris Siladžić oni koji su spriječili bitne reforme u jedinoj nam domovini.
al haj, valjda puno pitam....
- Adriatic
#38007 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Je li ovo sroljo opet napravio sranje?
Sam provjerava Tegeltiju ničim izazvan?
Žuri mu se da ga postavi.
Sam provjerava Tegeltiju ničim izazvan?
Žuri mu se da ga postavi.
- _Reds_
#38008 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Najbolje da svi odreda glasate za Mileta i co.
-
El_comadante
#38009 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nema ništa od ANPa a Komšić pusti Tegeltiju na provjeru za mandatara. Kako? zašto?
- Adriatic
#38010 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I Dodik se ibreti.El_comadante wrote:nema ništa od ANPa a Komšić pusti Tegeltiju na provjeru za mandatara. Kako? zašto?
- General War
#38011 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Adriatic wrote:I Dodik se ibreti.El_comadante wrote:nema ništa od ANPa a Komšić pusti Tegeltiju na provjeru za mandatara. Kako? zašto?
Zeljko nepomazi ziv bio

-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#38012 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sreca pa nije covic u predsjednistvu. Da je on umjesdto komsica vec vidim kako bi on i dodik zajedno krsili procedure kako bi progurali dodikovog kandidataSUPROTNO PRAKSI 1
Je li Komšić zaobišao proceduru: Predsjedništvo nije donijelo zaključak o provjeri Tegeltije
-
pemanapemani
#38013 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Svakako treba napomenuti da Komšić ovaj fenomenalan potez ne bi mogao uraditi da je kukavički odabrao opoziciju i ostanak u tzv. bh bloku.
Ovakve situacije najbolje pokazuju izdajničku politiku tzv. BH bloka. Za razliku od njih, Komšić se naoružao hrabrošću i krenuo udarnički raditi.
Ovakve situacije najbolje pokazuju izdajničku politiku tzv. BH bloka. Za razliku od njih, Komšić se naoružao hrabrošću i krenuo udarnički raditi.
-
muzicar_iz_parka
#38014 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel Haris odbio aprilski paket ili ne?palermo wrote:opet ja ne pročitah jesu li baš Željko Komšić i Haris Siladžić oni koji su spriječili bitne reforme u jedinoj nam domovini.
Bilo je takođe nešto oko reforme policije.
Opet Željka se ne može optužiti da je spriječio neku reformu ali nije ni doprinio nešto pretjerano. Opet ako ne šteti, ipak veća korist od onoga koji šteti.
-
kluz franjo
#38015 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
"Pa jeste li ili niste predložili Tegeltiju za mandatara?"
"Ne znam Senade. Ne znam!"
"Ne znam Senade. Ne znam!"
http://izbori.ba/Default.aspx?CategoryI ... =3&Id=2862Sarajevo, 22.08.2019 godine – Postupajući po zahtjevu Predsjedništva BiH, kao organa nadležnog za imenovanje predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine je na današnjoj sjednici u skladu sa i na osnovu ovlaštenja iz člana 10b. i 10c. Zakona o Vijeću ministara BiH utvrdila da predloženi kandidat za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, gosp. Zoran Tegeltija, ispunjava sve potrebne uslove za imenovanje propisane Izbornim zakonom BiH.
- General War
#38016 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
..Ili Komsic je sprijecio ubistvo tako sto je pocinio samoubistvo, ovo i ono prije neki dan sto je zajebao dodika tako sto nije dao na glasanje amp, je ravno glupostima iz najboljimh epizoda Alana Fordaizvrsni direktor wrote:Sreca pa nije covic u predsjednistvu. Da je on umjesdto komsica vec vidim kako bi on i dodik zajedno krsili procedure kako bi progurali dodikovog kandidataSUPROTNO PRAKSI 1
Je li Komšić zaobišao proceduru: Predsjedništvo nije donijelo zaključak o provjeri Tegeltije
- MarshalDodik
#38017 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Skin'o ANP, zajeb'o Dodika i spasio drzavu- Zeljko Komsic pseudonim Ne Znam SenadeGeneral War wrote:..Ili Komsic je sprijecio ubistvo tako sto je pocinio samoubistvo, ovo i ono prije neki dan sto je zajebao dodika tako sto nije dao na glasanje amp, je ravno glupostima iz najboljimh epizoda Alana Fordaizvrsni direktor wrote:Sreca pa nije covic u predsjednistvu. Da je on umjesdto komsica vec vidim kako bi on i dodik zajedno krsili procedure kako bi progurali dodikovog kandidataSUPROTNO PRAKSI 1
Postupio bih isto- njegov haver kodnog imena Šćepo
- General War
#38018 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...tako je, zeljkov patrotizam je neupitan, posebno ovim potezom gdje nicim izazvan provjerava zlatnog ljiljana Tegeltiju...ovo ni Covicu nebi palo na pametMarshalDodik wrote:Skin'o ANP, zajeb'o Dodika i spasio drzavu- Zeljko Komsic pseudonim Ne Znam SenadeGeneral War wrote:
..Ili Komsic je sprijecio ubistvo tako sto je pocinio samoubistvo, ovo i ono prije neki dan sto je zajebao dodika tako sto nije dao na glasanje amp, je ravno glupostima iz najboljimh epizoda Alana Forda
- ultima_palabra
#38019 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma hajte molim vas, kakve procedure? Tegeltija je covjej koji voli baklavuizvrsni direktor wrote:Sreca pa nije covic u predsjednistvu. Da je on umjesdto komsica vec vidim kako bi on i dodik zajedno krsili procedure kako bi progurali dodikovog kandidataSUPROTNO PRAKSI 1
- ultima_palabra
#38020 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Haris jeste, ali pitanje je da li je ta reforma bila dobra.palermo wrote:opet ja ne pročitah jesu li baš Željko Komšić i Haris Siladžić oni koji su spriječili bitne reforme u jedinoj nam domovini.
Zeljko nikad nije bio taj kapacitet, ali je mogao veliku licnu popularnost staviti u sluzbu promjena umjesto ocuvanja statusa quo.
- General War
#38021 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Show Tita mi 
- MarshalDodik
#38022 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Covic je upravo zbog manjka inventivnosti i ostao nedorecen kod naroda, iako je akademik.General War wrote:...tako je, zeljkov patrotizam je neupitan, posebno ovim potezom gdje nicim izazvan provjerava zlatnog ljiljana Tegeltiju...ovo ni Covicu nebi palo na pametMarshalDodik wrote:Skin'o ANP, zajeb'o Dodika i spasio drzavu- Zeljko Komsic pseudonim Ne Znam SenadeGeneral War wrote:
..Ili Komsic je sprijecio ubistvo tako sto je pocinio samoubistvo, ovo i ono prije neki dan sto je zajebao dodika tako sto nije dao na glasanje amp, je ravno glupostima iz najboljimh epizoda Alana Forda
Recimo, imam osjecaj da Covicevo obaranje ANP-a ne bi bilo docekanao kao o(d)brana drzave i kajlanje Dodiku.
A o eventualnom Covicevom glasanju za financiranje "Bratoljuba" na istoj sjednici kad se i obara ANP,ne smijem ni da zamislim. Tu bi vec bio cascen epitetom ćirličara i juznog Srbina.
-
El_comadante
#38023 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
da je recimo Huesin Živalj (SDA) glasao za aprilski paket Hare ga nebi mogao sam oboriti kad več spominješmuzicar_iz_parka wrote:Jel Haris odbio aprilski paket ili ne?palermo wrote:opet ja ne pročitah jesu li baš Željko Komšić i Haris Siladžić oni koji su spriječili bitne reforme u jedinoj nam domovini.
Bilo je takođe nešto oko reforme policije.
Opet Željka se ne može optužiti da je spriječio neku reformu ali nije ni doprinio nešto pretjerano. Opet ako ne šteti, ipak veća korist od onoga koji šteti.
- bunk
#38024 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
On licno ( Hare) je izlobirao obaranje paketa promjene Ustava kojim bi dobili jedinstvenu policiju izmedju ostalog.
Jos vecu stetu je nanijelo to sto je to bio " americki" projekt i sto je State Department nakon obaranja rekao " yebite se" i sve do Obaminog stavljanja bizona na crnu listu bili su ledjima okrenuti BiH.
Trumpovo potvrdjivanje odluke koju je donijela sdministracija Obame samo govori da su se ameri opet " vratili" .
Mislim na Trumpov tretman svega sto je Obama radio..
Jos vecu stetu je nanijelo to sto je to bio " americki" projekt i sto je State Department nakon obaranja rekao " yebite se" i sve do Obaminog stavljanja bizona na crnu listu bili su ledjima okrenuti BiH.
Trumpovo potvrdjivanje odluke koju je donijela sdministracija Obame samo govori da su se ameri opet " vratili" .
Mislim na Trumpov tretman svega sto je Obama radio..
- General War
#38025 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pocinjem da strijepim, kako li ce nas Zeljko odbranit sutra...prekosutra.
Sad pocinjem da kontam sto se Sarajevo nikad nije odblokiralo pored vakih zlatnih ljiljana, sta li je to genijalno uradio u ratu
Ps.
Zajebajem samo zeljka, da se neko ne nadje uvrijedjen.
Sad pocinjem da kontam sto se Sarajevo nikad nije odblokiralo pored vakih zlatnih ljiljana, sta li je to genijalno uradio u ratu
Ps.
Zajebajem samo zeljka, da se neko ne nadje uvrijedjen.