Demokratska fronta Željko Komšić

drug_profi

#38001 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Jbg moj Palermo kad ti nemozes da vidis... sta cu ti ja.
palermo

#38002 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

nema potrebe da ulazimo u diskusiju .....ja se samo pitam, čitaš li ti sebe, ne samo ti, ja jednostavno ne razumijem da pročitaš (odnosno pročitate) i onda hladno pritisneš "submit".....

mislim, razumijem ja različite političke opcije, razumijem i da politika nosi sa sobom strast.....ali, čovječe

al, eto da ne trunim dalje....

pozz
JThomas

#38003 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

koliko bi sve bilo lakše da politički zrelo kao srbi i hrvati glasamo za jednu stranku i jednog lidera. ko će ovako upratiti iz dana u dan, je li danas željko kukavičje jaje ili patriota, treba li popustiti fahru ili ga jahati, je li sdp državotvoran ili za republiku sarajevo...
palermo

#38004 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

interesantan način rezonovanja.....

ovo se pročita na forumu
U suštini Haris Silajdžić i Željko Komšić su dva lika koja su spriječila bitne reforme u ovoj zemlji svojim pojavama i amortizovanjem nezadovoljstva
i umjesto da kažeš jel se neko slaže sa tim ili ne slaže, ide priča o tome kako eto neko zagovara da postoji samo jedna stranka u Bošnjaka....
ma sjajno, ali zaista mislim, sjajno
JThomas

#38005 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

čista ljudska empatija, valja upratiti tolike privjeske i promjene. nije ni to lako.
palermo

#38006 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

opet ja ne pročitah jesu li baš Željko Komšić i Haris Siladžić oni koji su spriječili bitne reforme u jedinoj nam domovini.

al haj, valjda puno pitam....
Adriatic

#38007 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Adriatic »

Je li ovo sroljo opet napravio sranje? :D
Sam provjerava Tegeltiju ničim izazvan? :izet:
Žuri mu se da ga postavi.
_Reds_

#38008 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _Reds_ »

Najbolje da svi odreda glasate za Mileta i co.
El_comadante

#38009 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by El_comadante »

nema ništa od ANPa a Komšić pusti Tegeltiju na provjeru za mandatara. Kako? zašto?
Adriatic

#38010 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Adriatic »

El_comadante wrote:nema ništa od ANPa a Komšić pusti Tegeltiju na provjeru za mandatara. Kako? zašto?
I Dodik se ibreti. :D
General War

#38011 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Adriatic wrote:
El_comadante wrote:nema ništa od ANPa a Komšić pusti Tegeltiju na provjeru za mandatara. Kako? zašto?
I Dodik se ibreti. :D
:lol:
Zeljko nepomazi ziv bio :D

Image
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#38012 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

SUPROTNO PRAKSI 1

Je li Komšić zaobišao proceduru: Predsjedništvo nije donijelo zaključak o provjeri Tegeltije
Sreca pa nije covic u predsjednistvu. Da je on umjesdto komsica vec vidim kako bi on i dodik zajedno krsili procedure kako bi progurali dodikovog kandidata
:izet:
pemanapemani

#38013 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Svakako treba napomenuti da Komšić ovaj fenomenalan potez ne bi mogao uraditi da je kukavički odabrao opoziciju i ostanak u tzv. bh bloku.

Ovakve situacije najbolje pokazuju izdajničku politiku tzv. BH bloka. Za razliku od njih, Komšić se naoružao hrabrošću i krenuo udarnički raditi.
muzicar_iz_parka

#38014 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by muzicar_iz_parka »

palermo wrote:opet ja ne pročitah jesu li baš Željko Komšić i Haris Siladžić oni koji su spriječili bitne reforme u jedinoj nam domovini.

Jel Haris odbio aprilski paket ili ne?

Bilo je takođe nešto oko reforme policije.

Opet Željka se ne može optužiti da je spriječio neku reformu ali nije ni doprinio nešto pretjerano. Opet ako ne šteti, ipak veća korist od onoga koji šteti.
kluz franjo

#38015 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

"Pa jeste li ili niste predložili Tegeltiju za mandatara?"
"Ne znam Senade. Ne znam!"
Image
Sarajevo, 22.08.2019 godine – Postupajući po zahtjevu Predsjedništva BiH, kao organa nadležnog za imenovanje predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine je na današnjoj sjednici u skladu sa i na osnovu ovlaštenja iz člana 10b. i 10c. Zakona o Vijeću ministara BiH utvrdila da predloženi kandidat za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, gosp. Zoran Tegeltija, ispunjava sve potrebne uslove za imenovanje propisane Izbornim zakonom BiH.
http://izbori.ba/Default.aspx?CategoryI ... =3&Id=2862
General War

#38016 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

izvrsni direktor wrote:
SUPROTNO PRAKSI 1

Je li Komšić zaobišao proceduru: Predsjedništvo nije donijelo zaključak o provjeri Tegeltije
Sreca pa nije covic u predsjednistvu. Da je on umjesdto komsica vec vidim kako bi on i dodik zajedno krsili procedure kako bi progurali dodikovog kandidata
..Ili Komsic je sprijecio ubistvo tako sto je pocinio samoubistvo, ovo i ono prije neki dan sto je zajebao dodika tako sto nije dao na glasanje amp, je ravno glupostima iz najboljimh epizoda Alana Forda :mrgreen:
MarshalDodik

#38017 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MarshalDodik »

General War wrote:
izvrsni direktor wrote:
SUPROTNO PRAKSI 1

..Ili Komsic je sprijecio ubistvo tako sto je pocinio samoubistvo, ovo i ono prije neki dan sto je zajebao dodika tako sto nije dao na glasanje amp, je ravno glupostima iz najboljimh epizoda Alana Forda :mrgreen:
Skin'o ANP, zajeb'o Dodika i spasio drzavu- Zeljko Komsic pseudonim Ne Znam Senade
Postupio bih isto- njegov haver kodnog imena Šćepo
General War

#38018 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

MarshalDodik wrote:
General War wrote:
Skin'o ANP, zajeb'o Dodika i spasio drzavu- Zeljko Komsic pseudonim Ne Znam Senade
...tako je, zeljkov patrotizam je neupitan, posebno ovim potezom gdje nicim izazvan provjerava zlatnog ljiljana Tegeltiju...ovo ni Covicu nebi palo na pamet :mrgreen:
ultima_palabra

#38019 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

izvrsni direktor wrote:
SUPROTNO PRAKSI 1

Ma hajte molim vas, kakve procedure? Tegeltija je covjej koji voli baklavu :mrgreen:
ultima_palabra

#38020 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

palermo wrote:opet ja ne pročitah jesu li baš Željko Komšić i Haris Siladžić oni koji su spriječili bitne reforme u jedinoj nam domovini.

Haris jeste, ali pitanje je da li je ta reforma bila dobra.

Zeljko nikad nije bio taj kapacitet, ali je mogao veliku licnu popularnost staviti u sluzbu promjena umjesto ocuvanja statusa quo.
General War

#38021 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Show Tita mi :mrgreen:
MarshalDodik

#38022 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MarshalDodik »

General War wrote:
MarshalDodik wrote:
General War wrote:
...tako je, zeljkov patrotizam je neupitan, posebno ovim potezom gdje nicim izazvan provjerava zlatnog ljiljana Tegeltiju...ovo ni Covicu nebi palo na pamet :mrgreen:
Covic je upravo zbog manjka inventivnosti i ostao nedorecen kod naroda, iako je akademik.
Recimo, imam osjecaj da Covicevo obaranje ANP-a ne bi bilo docekanao kao o(d)brana drzave i kajlanje Dodiku.
A o eventualnom Covicevom glasanju za financiranje "Bratoljuba" na istoj sjednici kad se i obara ANP,ne smijem ni da zamislim. Tu bi vec bio cascen epitetom ćirličara i juznog Srbina.
El_comadante

#38023 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by El_comadante »

muzicar_iz_parka wrote:

Jel Haris odbio aprilski paket ili ne?

Bilo je takođe nešto oko reforme policije.

Opet Željka se ne može optužiti da je spriječio neku reformu ali nije ni doprinio nešto pretjerano. Opet ako ne šteti, ipak veća korist od onoga koji šteti.
da je recimo Huesin Živalj (SDA) glasao za aprilski paket Hare ga nebi mogao sam oboriti kad več spominješ
bunk

#38024 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

On licno ( Hare) je izlobirao obaranje paketa promjene Ustava kojim bi dobili jedinstvenu policiju izmedju ostalog.
Jos vecu stetu je nanijelo to sto je to bio " americki" projekt i sto je State Department nakon obaranja rekao " yebite se" i sve do Obaminog stavljanja bizona na crnu listu bili su ledjima okrenuti BiH.
Trumpovo potvrdjivanje odluke koju je donijela sdministracija Obame samo govori da su se ameri opet " vratili" .
Mislim na Trumpov tretman svega sto je Obama radio..
General War

#38025 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Pocinjem da strijepim, kako li ce nas Zeljko odbranit sutra...prekosutra. :mrgreen:
Sad pocinjem da kontam sto se Sarajevo nikad nije odblokiralo pored vakih zlatnih ljiljana, sta li je to genijalno uradio u ratu :skoljka:
Ps.
Zajebajem samo zeljka, da se neko ne nadje uvrijedjen. :mrgreen:
Post Reply