Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
dale cooper

#3801 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:eh, sjetih se, jednom sam prva dala broj telefona..za kafu..
bezuspjesno :D

tako da sam tad definitivno odustala od "prvog koraka"
Možda ga je izgubio? Znaš, shit happens. :D
betametazon

#3802 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by betametazon »

plain vanilla wrote:eh, sjetih se, jednom sam prva dala broj telefona..za kafu..

samo si jednom bila bezuspjesna i odmah odustala?

zamisli kako je biti musko pa biti bezuspjesan x puta a opet morati biti taj koji treba nesto prvi da ucini... :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3803 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

dale cooper wrote:

lijepo zvuci, ali nije :mrgreen:

uglavnom, tad sam odlucila ostati staromodna provincijalka, nije za mene ta jednakost polova i to :skoljka:
_amy_

#3804 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by _amy_ »

plain vanilla wrote:
dale cooper wrote:

uglavnom, tad sam odlucila ostati staromodna provincijalka, nije za mene ta jednakost polova i to :skoljka:
U potpunosti se slažem da je ovdje bolje biti staromodan jer čak i da nešto bude, tipa veza, inicirano od žene neće to dugo. Ja sam svoj broj uspješno dala i kao sve to nešto krenulo, ali on je očekivama da ja radim baš sve, pa je na jednoj od kafa rekao nakon što sam ja prigovorila jer je vazda šutljiv: zar ja moram pričati! Wtf! :-)
betametazon

#3805 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by betametazon »

_amy_ wrote:
U potpunosti se slažem da je ovdje bolje biti staromodan jer čak i da nešto bude, tipa veza, inicirano od žene neće to dugo. Ja sam svoj broj uspješno dala i kao sve to nešto krenulo, ali on je očekivama da ja radim baš sve, pa je na jednoj od kafa rekao nakon što sam ja prigovorila jer je vazda šutljiv: zar ja moram pričati! Wtf! :-)
isto pitanje kao i maloprije vrijedi i za tebe: sta bi bilo da si musko pa te odbiju iz ovog ili onog razloga x puta i dalje moras ti inicirat jer nikad neces docekati od zenske osobe da prva nesto ucini? :) i jos sve vrijeme slusas milion savjeta i komentara "moras se potrudit, moras ovo, moras ono..." ma da...zene imaju dostojanstvo i karakter, njih ne smije niko odbit...ali zato nas muske samo tari, mi ne osjecamo ponizenje i bol... jbg...nema pravde na ovom svijetu :-D
_amy_

#3806 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by _amy_ »

betametazon wrote:
_amy_ wrote:
isto pitanje kao i maloprije vrijedi i za tebe: sta bi bilo da si musko pa te odbiju iz ovog ili onog razloga x puta i dalje moras ti inicirat jer nikad neces docekati od zenske osobe da prva nesto ucini? :) i jos sve vrijeme slusas milion savjeta i komentara "moras se potrudit, moras ovo, moras ono..." ma da...zene imaju dostojanstvo i karakter, njih ne smije niko odbit...ali zato nas muske samo tari, mi ne osjecamo ponizenje i bol... jbg...nema pravde na ovom svijetu :-D
Ok, sigurna sam da nije ugodno, ali i kad bi vaši "uleti" bili malo bolji manje bi vas odbijale. A s druge strane postoji nešto što se zove muški ego (stvarčica s kojom se nije zajebavat) i koji biva ugrožen kad žena napravi taj prvi korak!
Jay Gatsby

#3807 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Jay Gatsby »

plain vanilla wrote:
dale cooper wrote:

Možda je čovjek imao nekih problema, nikad ne znaš :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3808 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

Jay Gatsby wrote:
plain vanilla wrote:

Možda je čovjek imao nekih problema, nikad ne znaš :mrgreen:
hvala vam sto me tjesite :mrgreen:
ali mensecini da je nesto drugo u pitanju :skoljka:
Jay Gatsby

#3809 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Jay Gatsby »

_amy_ wrote:
Ok, sigurna sam da nije ugodno, ali i kad bi vaši "uleti" bili malo bolji manje bi vas odbijale. A s druge strane postoji nešto što se zove muški ego (stvarčica s kojom se nije zajebavat) i koji biva ugrožen kad žena napravi taj prvi korak!
Ma, ne biva muški ego ugrožen ako žena "uleti" na pravi način. Ali treba znati uletiti - i muško i žensko.
rookfash

#3810 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by rookfash »

Jay Gatsby wrote: Ma, ne biva muški ego ugrožen ako žena "uleti" na pravi način. Ali treba znati uletiti - i muško i žensko.
Gatsby, svaka ti je k'o Fitzgeraldova :)
betametazon

#3811 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by betametazon »

_amy_ wrote:
a jel? pa i mene bi najveci grob na svijetu mogao osvojiti ako bimao supermenove sposobnosti za "ulete". :) mozda malo previse ocekujete pa je tesko udovoljiti tim standardima...ja ne vidim nikakav problem u nekom normalnom prilazu i izrazavanju zainteresovanosti, o kakvim to posebnim umijecima "ulijetanja" govorimo? zene... :)

samo da dodam, nemam ja nista protiv da muskarci cine prvi korak, ali nemam ni protiv da zena nacini...zna se sta je dovoljno uraditi da se barem izrazi zainteresovanost a ne da glumi nedokucivu k*cku... :)
Last edited by betametazon on 07/10/2012 00:45, edited 1 time in total.
_amy_

#3812 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by _amy_ »

Jay Gatsby wrote:
_amy_ wrote:
Ma, ne biva muški ego ugrožen ako žena "uleti" na pravi način. Ali treba znati uletiti - i muško i žensko.
Tačno, tačno, treb aznati "uletiti"...
_amy_

#3813 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by _amy_ »

betametazon wrote:
_amy_ wrote:
a jel? pa i mene bi najveci grob na svijetu mogao osvojiti ako bimao supermenove sposobnosti za "ulete". :) mozda malo previse ocekujete pa je tesko udovoljiti tim standardima...ja ne vidim nikakav problem u nekom normalnom prilazu i izrazavanju zainteresovanosti, o kakvim to posebnim umijecima "ulijetanja" govorimo? zene... :)
Pa za početak da ti ne kaže kako bi te "slomio u krevetu" jer si mu doba ,da nije mortus pijan... :)
betametazon

#3814 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by betametazon »

_amy_ wrote:
Pa za početak da ti ne kaže kako bi te "slomio u krevetu" jer si mu doba ,da nije mortus pijan... :)
izjave tipa "lomljenja u krevetu" bas ne dajem ni kad sam mnogo blizi sa nekim a nekamli u formi ulijetanja :D a ako se obracam i pijan to je samo jer sam tako hrabriji (mada ne sjecam se da sam bas nekom ulijetao tako...), lakse cu reci nesto sto zelim pijan nego trijezan, a to nikad nisu bas izjave tipa lomljenja i sl :D
_amy_

#3815 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by _amy_ »

betametazon wrote:
_amy_ wrote:
izjave tipa "lomljenja u krevetu" bas ne dajem ni kad sam mnogo blizi sa nekim a nekamli u formi ulijetanja :D a ako se obracam i pijan to je samo jer sam tako hrabriji (mada ne sjecam se da sam bas nekom ulijetao tako...), lakse cu reci nesto sto zelim pijan nego trijezan, a to nikad nisu bas izjave tipa lomljenja i sl :D
Ja sam ovdje navela svoja "iskustva" kad su ti muški uleti u pitanj, nisma rekla da ti to radis. To je do mene, ja baksuz :-)
burek_in_space

#3816 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

E jesu ti i iskustva, ako je jedan frajer rekao da bi te "polomio". :-)
Shta je sa drugima?
_amy_

#3817 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by _amy_ »

burek_in_space wrote:E jesu ti i iskustva, ako je jedan frajer rekao da bi te "polomio". :-)
Shta je sa drugima?
Ili su bili mortusp ijanji ili su imali najveće kliseje od uleta "poput jel se znamo, neke zvijezde u očima i cudima"! Nije to atomska fizika, pridjes nekome, kazes kako ti lijepo izgleda kako bi da ga upoznas i to je to. :-D
betametazon

#3818 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by betametazon »

_amy_ wrote: Ili su bili mortusp ijanji ili su imali najveće kliseje od uleta "poput jel se znamo, neke zvijezde u očima i cudima"! Nije to atomska fizika, pridjes nekome, kazes kako ti lijepo izgleda kako bi da ga upoznas i to je to. :-D
tako jednostavno...a tako kompikovano u stvarnosti :-D
burek_in_space

#3819 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

_amy_ wrote:
Ili su bili mortusp ijanji ili su imali najveće kliseje od uleta "poput jel se znamo, neke zvijezde u očima i cudima"! Nije to atomska fizika, pridjes nekome, kazes kako ti lijepo izgleda kako bi da ga upoznas i to je to. :-D
I kada kazhesh toj nekoj kako lijepo izgleda, u njenoj glavi je vec slika Jerry Springera kako joj dodjeljuje lentu Miss Universe, i hladno se mijenja situacija u njenu korist, te odbija sve i jednog, jer nije dovoljno dobar za nju :mrgreen:
_amy_

#3820 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by _amy_ »

betametazon wrote:
_amy_ wrote: Ili su bili mortusp ijanji ili su imali najveće kliseje od uleta "poput jel se znamo, neke zvijezde u očima i cudima"! Nije to atomska fizika, pridjes nekome, kazes kako ti lijepo izgleda kako bi da ga upoznas i to je to. :-D
tako jednostavno...a tako kompikovano u stvarnosti :-D
Ma jok, nego je "što bi jednostavno kad može komplikovano" :D
_amy_

#3821 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by _amy_ »

burek_in_space wrote:
_amy_ wrote:
I kada kazhesh toj nekoj kako lijepo izgleda, u njenoj glavi je vec slika Jerry Springera kako joj dodjeljuje lentu Miss Universe, i hladno se mijenja situacija u njenu korist, te odbija sve i jednog, jer nije dovoljno dobar za nju :mrgreen:
To je jedna, šta je sa ostalima? Ha! :P
burek_in_space

#3822 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

_amy_ wrote:
Ne pricham o sebi uopshte, samo navodim ovaj, sveprisutni primjer. :D
_amy_

#3823 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by _amy_ »

burek_in_space wrote:
_amy_ wrote:
Ne pricham o sebi uopshte, samo navodim ovaj, sveprisutni primjer. :D
Ako nije tvoj, odakle ti to da je "sveprisutan"? :)
burek_in_space

#3824 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

_amy_ wrote:
Izlazim na mjesta gdje su ljudi toliko blizu jedni drugima, da ne mozhesh a da ne chujesh shta se sve pricha. :oops:
_amy_

#3825 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by _amy_ »

burek_in_space wrote:
_amy_ wrote:
Izlazim na mjesta gdje su ljudi toliko blizu jedni drugima, da ne mozhesh a da ne chujesh shta se sve pricha. :oops:
Ma zezas, nemamo mi takvih mjesta! :skoljka: Ko vam je kriv to odlučite priči umišljenoj! :D
Locked