Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
brazzo19 wrote:Da bi "renovirao" kompletan komp da gonim GTA na nekim pristojnim detaljima treba mi par stotina maraka minimum i onda opet problemi oko cracka , stopanja , trzanja i ostaloga , a ovako ps3 kupis za 400-500 km i miran si u narednih najmanje 4-5 godina sto se tice svih novih igrica i naravno novog GTA koji ce izaci prvi za ps3 pa tek nekad za pc i jos na ps.u ga mozes igrati bez stopanja icega na max detaljima na velikoj plazmi ili lcd.u kuci , kupicu ako BGD ps3 sa dvije igrice vjerovatno GTA i PES ili FIFA i to je to miran sam bez ikakvh trzanja stopanja pojacavanja detalja i icega
Problemi oko kakvog kreka pa ne krekujes ga ti
Ako se saceka dan dva pa sve i pet dana da izađe odgovarajuci krek nece biti smak svijeta bolje i to nego davat silne pare u danasnji vakat.Tebi ako je los kompjuter normalno da ce ti trzat igre ako imas dobar kao ja sto imam sa tim neces imati problema.Meni je konzola dobra kod sokera kad igram sa rajom a gta cod i ostalo se ne moze mjeriti sa pc-jem.Sto ce mnogi potvrditi.Sto se tice spajanja na tv svaki noviji ima hdmi kao i graficka karta tu ne vidim nikakav problem za potpuni ugođaj.
kupio sam battlefield3 i krenuo da udjem na server , i sve super udjem ja normala ali onda cim pocnem igrat igra samo zaledi, probao mijenjat servere ali uvijek isto, cim pocnem igrat samo izbaci "battlefield 3 stopped working" . Zna li neko u cemu je problem konmfiguracija mi je i vise ngo dovoljna za igru :
Intel Core 2 Quad Q9400 2,66GHz , Windows 7 home 32-bit, 3.25 Gb ram , Ati radeon HD 4850 GDDR3
Beta mi ja radila bez ikakvih problema, ne znam sta je sad problem sa full igrom
Pokerboy11 wrote:Kakav crna max grafika na PS 3 i ne stopanje, citam po forumima ljudi se zale kako GTA IV laguje drama. Nez jel PS 3 moze isporuciti 1080 p xbox moze jdanih 720p i svaki konzolas govori kako grafika nije bitna hhahha . Uz dobar pc 2x bolja grafika + veci FPS! Volio bih imati oboje ali se konzole ne mogu porediti sa PC-om !
Nemas ti pojma o cemu pricas, imam ps3 i gta iv i nikakvih problema, a ti poredis grafiku na vecini igara koja izlazi za PC pa se portuje za konzole, pa pogledaj malo igre koje su exkluzive na ps3 i vidjet ces sta se zove dobra grafika ..... I to sa 6 godina starim hardware-om
Bubalo1 wrote:To se isplati .. Ja sam imao fleshovan xbox .. Skines igru sa neta snimis je na dvd i igras Jest da to ne mozes online ali eto .. I to mozes za nekih 400 KM uzeti .. Ovaj moj je otisao za 320 ali nije imao hard disk nikakav u sebi ..
Na ps3 trenutno sve igre mozes igrati i najnovije i to online, skines igru, prebacis na interni hdd ili na usb ili externi i to je to ..
Bosnian Dragon1 wrote:kupio sam battlefield3 i krenuo da udjem na server , i sve super udjem ja normala ali onda cim pocnem igrat igra samo zaledi, probao mijenjat servere ali uvijek isto, cim pocnem igrat samo izbaci "battlefield 3 stopped working" . Zna li neko u cemu je problem konmfiguracija mi je i vise ngo dovoljna za igru :
Intel Core 2 Quad Q9400 2,66GHz , Windows 7 home 32-bit, 3.25 Gb ram , Ati radeon HD 4850 GDDR3
Beta mi ja radila bez ikakvih problema, ne znam sta je sad problem sa full igrom
probaj upaliti Desnim klikom- Run as administrator
ne razumijem se u te stvari, ali meni je to par puta pomoglo kod slicnih problema
L00d wrote:Ma dobro, nije isto dati 1000km za dobru konfu, i za ps3 ili koji vec. PS3 koristis samo za igre, dok PC koristis za milion drugih stvari ... Al jbg, ko ima viska para nek uzme konzolu
brate, uzmes za 300-400 km consoleshit, mozes i jeftinije proci ako uzmes xbox360 jos sa lt 3.0, a za ostali novac opet mozes uzeti respektabilan pc
L00d wrote:Ma dobro, nije isto dati 1000km za dobru konfu, i za ps3 ili koji vec. PS3 koristis samo za igre, dok PC koristis za milion drugih stvari ... Al jbg, ko ima viska para nek uzme konzolu
brate, uzmes za 300-400 km consoleshit, mozes i jeftinije proci ako uzmes xbox360 jos sa lt 3.0, a za ostali novac opet mozes uzeti respektabilan pc
Zaludjenik sa ps3 .. Ne mozes mu objasniti ni dokazati nista ako to pljue po playstationu Zato ga ignore i cao .. I nemojte pisati vise na ovoj temi najbolje dok ne izadje krek za FM .. Kad god vidim novi post kontam izasao crack
Ako neko ima provjeren link na COD BO 2 , sa provjerenim cr..om, neka mi pošalje, nemam živaca da tražim gdje je radio RAZOR a gdje su debilni rusi postavili fake materijal...
Zasada ima nekih 2000 leachera, ali nemam pojma šta ću zapravo dobiti...
Odustao sam od kupovine jer je zasada preskup...
izgleda da bf3 MP jako slabo fercera sa 4 Gb rama, mislism da mi zato iskace bf3 stopped working nakon svakih 15 minuta igre, ako je neko imao slicnih problema nek napise kako je rijesio problem, mada sam sinoc nesto preko Comand prompt neki fazon ukucao i otad mi je radial igra ali i daje stopa i na medium postavkama a konfiguracija mi je :
Ati HD 4850 GDDR3 512 Mb, Intel Core 2 Quad 2,66 GHz, 4 GB Ram