NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- cvrčak_na_hedonizmu
#3803 Re: NFL all about
Vozdra
Strasna tekma
Al su gotovi u Georgia domu
Al su gotovi u Georgia domu
-
kudrilo
#3806 Re: NFL all about
Odlična tekma, poprilično znam pravila, ali da gledam još 20 utakmica, na svakoj ću još bar 2 pravila naučiti
ja ne znam znaju li svi igrači dva pravila...
- cvrčak_na_hedonizmu
#3807 Re: NFL all about
NFL je strašan sport, tik iza fudbala za mene.
Ovaj Bell je nenormalan lik, čovjek ne trči on pleše, a one živine ga ganjaju da mu otkinu dio tijela i ne mogu mu ništa
Ovaj Bell je nenormalan lik, čovjek ne trči on pleše, a one živine ga ganjaju da mu otkinu dio tijela i ne mogu mu ništa
- ljevoruki
#3808 Re: NFL all about
Ispadose Cowgirls
Aaron Rogers je igracina, volio bih u Super Bowl vidjeti njega protiv Brady.
Samo bez ispuhivanja lopti.
Aaron Rogers je igracina, volio bih u Super Bowl vidjeti njega protiv Brady.
Samo bez ispuhivanja lopti.
- Pitarrr82
#3809 Re: NFL all about
Eh valja sad na posao
Field goal po field goal i eto nas na Foxborough-u
- MaroonBrigade
#3810 Re: NFL all about
... i tu vam je krajPitarrr82 wrote:![]()
![]()
![]()
Eh valja sad na posao![]()
Field goal po field goal i eto nas na Foxborough-u![]()
-
Nepass
#3811 Re: NFL all about
Ja pogledao prvo poluvrijeme gb@dal. Kontam unisticu se ujutro, odem spavati.
Ima danas repriza, taman sa posla stignem na drugo poluvrijeme
Vidim bilo je veselo do kraja.
Ima danas repriza, taman sa posla stignem na drugo poluvrijeme
Vidim bilo je veselo do kraja.
- mgogic
#3812 Re: NFL all about
Sve u svemu jako dobra finala konferencija nas cekaju... doduse za nas u Europi malo nezgodan raspored za pratiti pogotovo ko ima malu djecu
ali bice jako zanimljivo...
- Pitarrr82
#3813 Re: NFL all about
MaroonBrigade wrote:... i tu vam je krajPitarrr82 wrote:![]()
![]()
![]()
Eh valja sad na posao![]()
Field goal po field goal i eto nas na Foxborough-u![]()
Ako Brady bude na nivou kao protiv Houstona nikad se ne zna, iako Ben na strani je vecinom
-
statixx
#3814 Re: NFL all about
Bice, bice...cvrčak_na_hedonizmu wrote: Strasna tekma bi bila Falcons - GB.
-
nema me tamo
#3815 Re: NFL all about
nema me tamo wrote:Pekersi ovo uzimaju.
Nisam gledao drugo sinoc Stilersa nisam mogao debeli ubio nogama baš.
Najbolje ekipe su ostale i jedva cekam slj subotu i mislim da može opet Rodgers ovo izvuc.
-
Struja1921
#3816 Re: NFL all about
Extra dobra utakmica Dallas-GB,ovu drugu nisam gledao vidim samo po rezultatu da Chiefs-i nisu uspjeli konverziju za 2 poena,pretpostavljam da je bilo za izjednacenje?
Super dva finala prije Superbowl-a definitivno
- Pitarrr82
#3817 Re: NFL all about
nema me tamo wrote:nema me tamo wrote:Pekersi ovo uzimaju.
![]()
Nisam gledao drugo sinoc Stilersa nisam mogao debeli ubio nogama baš.
Najbolje ekipe su ostale i jedva cekam slj subotu i mislim da može opet Rodgers ovo izvuc.
Nedjelja/ponedjeljak po nasem vremenu
- Pitarrr82
#3818 Re: NFL all about
Struja1921 wrote:Extra dobra utakmica Dallas-GB,ovu drugu nisam gledao vidim samo po rezultatu da Chiefs-i nisu uspjeli konverziju za 2 poena,pretpostavljam da je bilo za izjednacenje?
Uspjeli ali uz "holding", vraceni unazad...
-
statixx
#3819 Re: NFL all about
Nedjelja u 21:00, GB - Atlanta, idealno. 
-
__Phoenix__
#3820 Re: NFL all about
Žao mi je Dallasa jer su se vratili s 21-3 na 28-28 i bili 30 sekundi do produžetka, da je bio bilo koji drugi QB protiv mislim da bi uspjeli...
Atlanta će da izbuši odbranu GB mislim.
-
nema me tamo
#3821 Re: NFL all about
Isto kao sto ce Rodgers da izbusi odbranu Altante. 
Vidjecemo koja ce ga više primit.
Vidjecemo koja ce ga više primit.
-
Nepass
#3822 Re: NFL all about
Isto mislim, ryan je ubica. Ono bolje je rogers ali kao cjelokupna ekipa su bolji falconsi.__Phoenix__ wrote:Žao mi je Dallasa jer su se vratili s 21-3 na 28-28 i bili 30 sekundi do produžetka, da je bio bilo koji drugi QB protiv mislim da bi uspjeli...
Pogotovo pass odbrana packersa je losa do bola.
- MaroonBrigade
#3823 Re: NFL all about
Nece on niDjePitarrr82 wrote:Da, McDaniels je favorit za neko slobodno mjesto trenera...n;hill wrote: Mogućnost je da i netko od pomoćnih trenera povede ga sa sobom pošto već imaju dogovorene intervjue za mjesta glavnog trenera, Patricia i McDaniels
Cisto sumnjam da mogu onako lose odigrati 2 tekme u nizu. Ne sjecam se kada su zadnji put zijanili 2 tekme u nizu. Jedni su od jacih sto se tice popravljanja gresaka iz prethodne tekme...Pitarrr82 wrote:Ako Brady bude na nivou kao protiv Houstona nikad se ne zna, iako Ben na strani je vecinom
- n;hill
#3824 Re: NFL all about
Bilo ih je lijepo gledati ovu sezonu, al nekako mi sve prelako ide ove godine, ova godina je Bill Belichickova ...iako se najviše TB12 piše, pokazao je da može bez svakoga..izdominirao, mada malo lakši raspored ove godine...bezobzira šta bude u ove dvi ili jednoj tekmi...od početka sam se željeznih najviše plašio...jel im puno dvi na strani, 6 ukupno, dobiti zaredom, vidjet ćemo.MaroonBrigade wrote:Cisto sumnjam da mogu onako lose odigrati 2 tekme u nizu. Ne sjecam se kada su zadnji put zijanili 2 tekme u nizu. Jedni su od jacih sto se tice popravljanja gresaka iz prethodne tekme...
U drugom finalu sam za GreenBay, al volio bih da se igra na Lambeau Fieldu
- almirony
#3825 Re: NFL all about
Promaših jedan tim od četiri, i drago mi je
Predobre utakmice, uzbuđenje koje jedino NFL moze donijeti.
GB očekivano, iako malo teže ipak. Secondary i pass defense im je los, imati ce pravih problema da zaustave Falconse.
Dallas mi nije bio jasan sto vise nisu koristili Elliota, dobro, bili su u rupi i morali se brzo vraćati, ali na par situacija koje su bile za rushing, odigrase pogrešan play call. Nije nesto ni odbrana Dallasa bila na nivou, doduse svakako su losija strane ekipe. Rodgers je magician, uzitak ga je gledati. Medjutim nisam siguran da ce proci Falconse, generalno gledajuci Falconsi su izbalansiranija ekipa. Protiv Seahakwsa su odigrali zrelo, mirno, pametno i ubitačno, što nije bio slučaj u njihovim prethodnim sezonama. Mogli bi do naslova. Mislim da obe ekipe iz NFC su blagi favoriti nad ekipama iz AFC, bolje i opasnije izgledaju na terenu, iako nikad ne mozes za SB reci da je neko favorit ili da Patsi (ako prodju) nisu favoriti.
Steelersi, više sreće nego pameti, ali eto pokazali su da i kad lose odigraju mogu pobjedjivati. Protiv Bengalsa i Ravensa su bili u rupi i vratili se, obe tekme bile pod must. Znaci na vise nacina mogu da pobjede. Odbrana je dobila tekmu na Arrowheadu i dobra noga Boswella. To nece moci proci na Foxboroughu. Jedini nacin da prodju Patse je napad i Ben. Ako budu igrali zone coverage u odbrani (a sto igraju citav ovaj pobjednicki niz), mislim da ce ih Brady rastaviti na proste faktore.
Predobre utakmice, uzbuđenje koje jedino NFL moze donijeti.
GB očekivano, iako malo teže ipak. Secondary i pass defense im je los, imati ce pravih problema da zaustave Falconse.
Dallas mi nije bio jasan sto vise nisu koristili Elliota, dobro, bili su u rupi i morali se brzo vraćati, ali na par situacija koje su bile za rushing, odigrase pogrešan play call. Nije nesto ni odbrana Dallasa bila na nivou, doduse svakako su losija strane ekipe. Rodgers je magician, uzitak ga je gledati. Medjutim nisam siguran da ce proci Falconse, generalno gledajuci Falconsi su izbalansiranija ekipa. Protiv Seahakwsa su odigrali zrelo, mirno, pametno i ubitačno, što nije bio slučaj u njihovim prethodnim sezonama. Mogli bi do naslova. Mislim da obe ekipe iz NFC su blagi favoriti nad ekipama iz AFC, bolje i opasnije izgledaju na terenu, iako nikad ne mozes za SB reci da je neko favorit ili da Patsi (ako prodju) nisu favoriti.
Steelersi, više sreće nego pameti, ali eto pokazali su da i kad lose odigraju mogu pobjedjivati. Protiv Bengalsa i Ravensa su bili u rupi i vratili se, obe tekme bile pod must. Znaci na vise nacina mogu da pobjede. Odbrana je dobila tekmu na Arrowheadu i dobra noga Boswella. To nece moci proci na Foxboroughu. Jedini nacin da prodju Patse je napad i Ben. Ako budu igrali zone coverage u odbrani (a sto igraju citav ovaj pobjednicki niz), mislim da ce ih Brady rastaviti na proste faktore.