Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
drmaplovak

#3801 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

Imam podosta tih iskustava mislim onako uvrnutih ali se dva isticu impozantno.

Jedan bih opisao ovaj drugi bolje da zadrzim za sebe ...nedaj boze nikome da se desi .

preko jedne dejting stranice gdje sam upraznjavao vrijeme odgovorim jednoj djevojci na oglas gdje je trazila nekog za
druzenje pa ko ponudi zanimljivu ponudu eto ko s tim se vidi. Napisem kratko citanje knjige ili setnja. Neki clanovi stave slike
mogu se postaviti slike pa i kad si ko od majke rodjen/a.

Fin topal dan bio cura se javi napise da joj pase setnja ali zivi 60-70km od mene ali to mi max 20-25 min autoputom.
Koga sisa sjedi vozi setnja ceka , zgodna prema slikama koje sam mogao vidjeti . Pronadjem je gdje zivi pozvonim
prvo s vrata sto sam vidio je bila objesena policijska jakna, u stanu vucjak mlad kaze trenira se za posao policijski.

Malo mi ne bi pravo al sta fali nisam kriminalac . Njenim autom odveze nas nemam pojma gdje da setamo kroz neku sumu ker s nama naravno...hodamo cavrljamo , baca se loptica keru on to ganja trazi ..upoznajemo se nista posebno.

Tempo zestok a i sparina al zivahna prica bas o svemu ..zastanemo kod nekog jezera malo odmorimo sve normala bas opusteno. Nastavimo nazad isli smo nekih sat sat ipo..kontam jebo daj da i ja bacim tu lopticu keru koji put ako nista da se sagnem. 4-5 put kad sam dohvatio lopticu zamahnem vucjak se zaletio i u momentu kad sam trebao baciti lopticu ujede me
iz sve snage za ....c

Majko mojaaaaa kako sam se pruzio po zemlji , probusio sorc , haj jebo sorc krvarim i vide se bas zubi od ugriza po njemu

prva pomisao jebote da me nece ovdje roknuti jer ne znam koje ni sta je a i ovaj ker nije nikako normalan , ne znam jel bila zenka kontam mozda je osjetila hormone u zraku al zajebi tu ljubav i taj sex kad mi odgrize hasima.

Ona se isto ko sjebala al vice mlad pas nije izdresiran , mislim se ko ga je dresiro da grize tudja muda. Nakupim neki listova stisnem dobro rukom u gacama , lijevom ...vratimo se mi ...zahvalim se na setnji i na natecenim dimamu
u auto i laganini kuci lizi svoje rane , u prenesenom znacenju naravno.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3802 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

e što se ismija :lol: :lol: :lol: :lol:
ne trolaš valjda?
sheilak

#3803 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

:lol: ma, daj, lažeš hahahhahah
drmaplovak

#3804 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

Ako mene pitate jel lazem i trollam , pa da znam ovako lagati pisao bi neke erotske romane za djecu u pubertetu , kratke japanske erotske ili sta li znam vec.
Ne lazem ziva istina nazalost al i meni sad smijesno al mi nije bilo tamo u sumi nimalo.
ho oponopono

#3805 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

drmaplovak wrote:Ako mene pitate jel lazem i trollam , pa da znam ovako lagati pisao bi neke erotske romane za djecu u pubertetu , kratke japanske erotske ili sta li znam vec.
Ne lazem ziva istina nazalost al i meni sad smijesno al mi nije bilo tamo u sumi nimalo.

Image

:pisnuo:
ho oponopono

#3806 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

drmaplovak wrote:Ako mene pitate jel lazem i trollam , pa da znam ovako lagati pisao bi neke erotske romane za djecu u pubertetu , kratke japanske erotske ili sta li znam vec.

Image

ho oponopono

#3807 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

Image

nightvision

#3808 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

drmaplovak wrote:Imam podosta tih iskustava mislim onako uvrnutih ali se dva isticu impozantno.

Jedan bih opisao ovaj drugi bolje da zadrzim za sebe ...nedaj boze nikome da se desi .

preko jedne dejting stranice gdje sam upraznjavao vrijeme odgovorim jednoj djevojci na oglas gdje je trazila nekog za
druzenje pa ko ponudi zanimljivu ponudu eto ko s tim se vidi. Napisem kratko citanje knjige ili setnja. Neki clanovi stave slike
mogu se postaviti slike pa i kad si ko od majke rodjen/a.

Fin topal dan bio cura se javi napise da joj pase setnja ali zivi 60-70km od mene ali to mi max 20-25 min autoputom.
Koga sisa sjedi vozi setnja ceka , zgodna prema slikama koje sam mogao vidjeti . Pronadjem je gdje zivi pozvonim
prvo s vrata sto sam vidio je bila objesena policijska jakna, u stanu vucjak mlad kaze trenira se za posao policijski.

Malo mi ne bi pravo al sta fali nisam kriminalac . Njenim autom odveze nas nemam pojma gdje da setamo kroz neku sumu ker s nama naravno...hodamo cavrljamo , baca se loptica keru on to ganja trazi ..upoznajemo se nista posebno.

Tempo zestok a i sparina al zivahna prica bas o svemu ..zastanemo kod nekog jezera malo odmorimo sve normala bas opusteno. Nastavimo nazad isli smo nekih sat sat ipo..kontam jebo daj da i ja bacim tu lopticu keru koji put ako nista da se sagnem. 4-5 put kad sam dohvatio lopticu zamahnem vucjak se zaletio i u momentu kad sam trebao baciti lopticu ujede me
iz sve snage za ....c

Majko mojaaaaa kako sam se pruzio po zemlji , probusio sorc , haj jebo sorc krvarim i vide se bas zubi od ugriza po njemu

prva pomisao jebote da me nece ovdje roknuti jer ne znam koje ni sta je a i ovaj ker nije nikako normalan , ne znam jel bila zenka kontam mozda je osjetila hormone u zraku al zajebi tu ljubav i taj sex kad mi odgrize hasima.

Ona se isto ko sjebala al vice mlad pas nije izdresiran , mislim se ko ga je dresiro da grize tudja muda. Nakupim neki listova stisnem dobro rukom u gacama , lijevom ...vratimo se mi ...zahvalim se na setnji i na natecenim dimamu
u auto i laganini kuci lizi svoje rane , u prenesenom znacenju naravno.
E brate, kad ti ovaj bio ovakav kakav li je bio taj sto ne bi da pricas. hajde zivotati ispricaj nam, mislim da nas sve interesuje.
drmaplovak

#3809 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

Za sad dosta. Ovaj drugi i nije dejt ustvari jeste bio dejt samo sto je zavrsio na ruzan nacin za mene..
Mozda mozda dok skupim hrabrosti a i poprilicno je nabijen erotikom , ali tvrdom ..tako da i sumnjam da pase na ovu temu.

U svakom slucaju hvala na interesu . I ja sam se ismijao ima dobrih prica ovdje ali sam dosao do neke 10- 15 str.
Brkooo

#3810 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Brkooo »

hajde nasi smo... ispricaj nam ! :D

:pasamoj:
thekupus

#3811 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by thekupus »

necemo nikome reci obecavamo :D
drmaplovak

#3812 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

Brkooo wrote:hajde nasi smo... ispricaj nam ! :D

Hehe moj Brko vidjecu navece mozda . U tom slucaju cu napisati jedan zaista zanimljiv date koji zavrsio dobro iako
je bilo pravo zeznuto i papreno u pravom smislu rijeci a desio se pocetkom 90 bas sa jednom iz glavnog grada BiH .

Ako prodje dobro onda cu popiti dva piva pa na onaj najgori.

drmaplovak

#3813 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

thekupus wrote:necemo nikome reci obecavamo :D
Ma znam da necete neka polako ...tlak sinko , kolesterol povisen nedaj boze da cvrknem.
Treba me nositi poslije :D
insomnia78

#3814 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by insomnia78 »

Ramzess Veliki wrote:
Đenet Đekson wrote: da li ovaj doktor moze ostaviti svoje ima i prezime,da znamo,da ne idemo kod ovog prostaka?
Samo da nešt' kažem ... znajući nekoliko ovih "uglednih" ginekologa muškaraca, za mene je odlazak kod njih ravan preljubi. :roll:
Sjedimo sa jednim ispred Egipta a on svaku koja prođe komentariše šta je kod njega radila, kakva joj je pica, kako je gurao prste, kako se ona ponašala ... :roll: ... i tako svaki ginekolog. :novine:

Da ne zaboravim - otvaram u stanu (za početak) studij za intimnu depilaciju. Imam jako nježne ruke, telefon ostavljam na PP na vaš zahtjev. ;-)
Doktore, ne guraju se tu prsti

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
drmaplovak

#3815 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

Jedan dva jedan dva...evo heineken lego malo se okurazio :-D . Unaprijed se izvinjavam ako ovaj dozivljaj je off topic ako neko ne voli duge texove...jebome svak da sam ovako bio angazovan i pisao u skoli gdje bih dogurao :D
al je iskren kao i prvi i nadam se da ce se neko :D al i probati staviti u moju/nasu situaciju jer je bilo i boli..

"Upala mokracnih kanala" by Levis

Jebiga, kakav bi bio bosanac ked nebi ovako poceo ;-) . Sve se odigralo na Zapadu , ne Divljem , glavne uloge ona i ja.
Ja nju upoznao ne znam majke mi men se cini 92, 93 , 94. I normalno kao svi mladi ljudi u tim godinama kad radar dobro radi
i hvata signale baca nazad i to..mi se zaintresujemo od oka sto bi se reklo. Ovdje je jedna osoba(ona) odigrala ulogu za mene dobru koja nas je upoznala pozdrav D..... za sva upoznavanja.

Nekako ja cujem preko D da se ona interesuje a i dolazila je na....bavio se necim pa sam bio vidljiv. Sta , kako kontam da ja zabacim konkretno jebo gledanje mogu ici u kino pa gledati ...

Ne znam tacno kako je doslo do toga al sredim ja stan od prijatelja , na telefon preko D i ona ce doci . Docekam je spreman
prvi reaktor vec u pogonu , ona isto malo zarumenila se ni premalo ni previse...tamam sto bi se reklo.
Preslo se u jastucarnik , prijatelj imao super ugodaj neonka plava na plafonu mjuza se pustila stenju tonovi sa svih strana.
Poslije prvog poluvremena , negdje na po drugog ja iza nje..fino nam sad stenjemo i mi ne samo mjuza.
Mlado ko mlado , masta ne fali kontam da ja njega sprzim u kakotnjak da i ja to probam. Sjetim se da prijatelj ima jednu kremu sto sam je vidio na jednom mjestu..to ja sve u sebi dok ovamo radim svoj posao odano i posteno.

Odleprsam sa palicom za dirigovanje medju nogama po kremu , vratim se jos brze nego sto mi je trebalo da odem. Podmazem palicu a i instrument da ne zulja :D ..e ovdje pocinju problemi ..podje malo stipati , podje se mlada otimati naprijed ..ma ja palicu lagano uz zvuke unchain my heart iz pozadine zasviram, al svakim milimetrom sto dublje sviram
sve vise stipa pece al ja sam odlucio da probam , hej kakotnjak je to to je u modi to si htio probati sad suti.

Uzalud sva zelja i volja ...izgori palica a i ona vrisnu ko da sam crnac . Gori gori ...otrcim u wc u kadu eto i nje za mnom
perem palicu malo malo nju ...al gledaj sranja od vode jos gore a u pi... mat.... sta je ovo jebote .

Gledam u palicu ma ne znam kud cu s njom gori jebote ...ona mase rukicom ko lepezom rashladjuje gramofon . Odem u sobu zatvorim kremu kad imam sta procitati, u prevodu krema protiv slabe cirkulacije od kestena ekstra jaka :D :D :D

jebote kesten i sok od ljubicice , stavim leda u kesicu i stavim dirigenta u to uff lakse brate dragi ..pita ona sta je ovo objasnim joj, a ja nju mislio pitati da nije jela sta poljuto papreno sta ja znam. Dirigent citav znaci s publikom u kesi , ona malo malo hladi se rukicom , zalosno vidjeti . Zavezem kesu nadjem peskir , mladoj kazem da se okrene ja sjednem na sto
al taman da joj mogu mahati i hladiti peskirom . Jebiga ukenjo sam motku da pomognem kako znam sad. Maho ja maho mislim da sam digo prasinu i na Divljem Zapadu . Popusti al ne skroz poslije odredjenog vremena ...sat mozda .

Poslije smo nastavili kad se smirilo skroz...pisancija ziva sad kan skontas. Heftu poslije dogadjaja dobijem ja svoju prvu
upalu mokracnih kanala. Jebo me led i krema i kakotnjak i palica...
Brkooo

#3816 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Brkooo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sto se nasmija u kasne sate od srca :thumbup: :D
drmaplovak

#3817 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

Brkooo wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sto se nasmija u kasne sate od srca :thumbup: :D
Bijeli badem

#3818 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bijeli badem »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drmaplovak

#3819 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drmaplovak »

sherbett wrote::lol: :lol: :lol:

dalje... :D
Zaista mi je drago ako mogu nekoga bar na trenutak nasmijati sa nekim pricama iz moga licnog zivota.
Al nesto covjek mora i sa sobom u grob ponijeti . Onaj dozivljaj koji je najgori za mene je to sto bi ponio.

Eventualno ako ikad u buducnosti budem citao slicne stvari ovdje od nekih drugih , u sto sumnjam , tako da ne treba
ni diskutovati. Od mene i previse ovdje :-D

Zivi i zdravi i samo nek je veselo :thumbup:
ultima_palabra

#3820 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Ali termini su ti najjači... dirigent, palica, gramofon :lol: Vidi se da si stara škola :)
spacebound

#3821 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spacebound »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oplakah
Bloo
Globalna šefica

#3822 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bloo »

ultima_palabra wrote:Ali termini su ti najjači... dirigent, palica, gramofon :lol: Vidi se da si stara škola :)
ja ne kontam izraz gramofon :-?
ultima_palabra

#3823 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Bloo wrote:
ultima_palabra wrote:Ali termini su ti najjači... dirigent, palica, gramofon :lol: Vidi se da si stara škola :)
ja ne kontam izraz gramofon :-?
Joj @bloo, pa pusti malo mašti na volju... stavi se igla na gramofon, i počinje muzika :oops:
Bloo
Globalna šefica

#3824 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bloo »

ultima_palabra wrote: Joj @bloo, pa pusti malo mašti na volju... stavi se igla na gramofon, i počinje muzika :oops:
jah...nego kontam uopste slicnost tog predmeta sa dijelom tijela :roll:
nisam bas najbistrija na sabahu :roll:
ultima_palabra

#3825 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Bloo wrote:
ultima_palabra wrote: Joj @bloo, pa pusti malo mašti na volju... stavi se igla na gramofon, i počinje muzika :oops:
jah...nego kontam uopste slicnost tog predmeta sa dijelom tijela :roll:
nisam bas najbistrija na sabahu :roll:
Nisam ni ja čuo taj izraz... zato mi je i bilo smiješno :D

Neka, nadoćeš u toku dana :-D
Post Reply